See what reviewers are saying
Legathjælp udbyder en kæmpe hjælp i form af deres service. Jeg har sparet en masse tid og energi mod en lille sum penge, der i sidste ende har været givet godt ud i forbindelse med min udveksling! Va... See more
Jeg købte Legathjælps pro pakke forleden dag, og denne har overskueliggjort hele den stressede legat ansøgningsproces, som ligger lige oven i alle eksamener... Med pro pakken har jeg fået et s... See more
Company details
Written by the company
Legathjælp er en støtte til dig som skal ud og søge rejselegater. Vi navigerer markedet, så du ikke behøver at gøre det. Specifikt tilbyder vi en personlig legatliste med 25-50 fonde og legater som støtter studerende med din profil, en guide til en motiveret ansøgning med citater fra succesfulde ansøgninger, samt skabeloner til rejsebudgettet og CV.
Valhøjvej 13 st. th., 2500, Valby, Denmark
- info@legathjaelp.dk
- legathjaelp.dk
Kæmpe anbefaling herfra!
Jeg kan ikke anbefale Legathjælp nok, når man skal søge legater!
Listen over legater, man kan søge, har sparet mig for utallige timers arbejde – tid, jeg ellers skulle have brugt på at researche, før jeg overhovedet kunne komme i gang.
Guiden til den motiverede ansøgning var også en kæmpe hjælp. Det kan være svært at finde ud af, hvordan man griber en ansøgning an, men guiden gjorde det meget mere overskueligt.
Derudover var budgetskabelonen virkelig guld værd! Den gjorde det supernemt at lave et budget og fungerede samtidig som en slags tjekliste over ting, man skal huske at få styr på inden man skal afsted.
Jeg anbefale 100% at købe pro-pakken – det gør processen langt nemmere og sparer dig for en masse tid, så du kan fokusere på det vigtigste: at komme i gang med at søge!
Alle pengene værd
Kan stærkt anbefale at bruge legathjælp!! Jeg har modtaget flere legater ved brug af deres hjælp, så det er klart pengene værd.
Hurtig levering af kvalitetsprodukt som…
Hurtig levering af kvalitetsprodukt som sparer mig en masse tid.
Hurtigt og professionelt
Da allerede jeg bor i udlandet satte jeg Malte og gutterne ved Legathjælp på lidt af en en prøve. Men de var hurtige til at få lavet en liste med legater, og jeg har gennem processen også fået alt den hjælp jeg kunne drømme om, med de spørgsmål min kæreste og jeg havde.
De øvrige produkter ser også profesionelle ud og har været en super god måde hurtigt at komme i gang på.
Jeg er MEGET tilfreds :)
Alle pengene værd
Jeg blev lidt overvældet over, hvor meget der skulle forberedes til min udveksling. Da jeg var lidt tidspresset og samtidig afhængig af økonomisk støtte, gik jeg all-in ved at købe deres pro-pakke. Mit legatmål for min udveksling er allerede overgået, og jeg er derfor mere end tilfreds. Tak!
Stor anbefaling
Stor anbefaling!
Jeg har været på udveksling, og ved hvor værdifuldt det kan være hvis man har succes med sin legatsøgning.
Derfor kan jeg på det varmeste anbefale Legathjælp.dk, det sparer dig for tid og øger dine chancer for at blive tildelt legater :)
Kæmpe hjælp til at søge de retter og…
Kæmpe hjælp til at søge de retter og mest relevante legater for mig og mit studie. Hele processen i at finde og søge legater gjort nemt.
Super brugervenlig hjemmeside
Super brugervenlig hjemmeside og fantastisk service! Kan varmt anbefales herfra
Kæmpe Time-Saver
Købte den samlede pakke, og er meget tilfreds med det overblik det giver mig. I starten tænkte jeg at informationen jeg fik ud af det, ikke var noget jeg ikke selv kunne finde. Men jo flere legater man får søgt, jo mere sætter man pris på at have alt information samlet på ét sted.
Kan især anbefale produktet hvis du har mange bolde i luften, såsom et krævende studie og studiejob.
5 stjerner herfra
Endelig. Legathjaelp.dk har taget en stressfaktor ud af min hverdag, og har gjort det kedelige arbejde for mig i forbindelse med min legat søgning. Alt virkede som det skulle. Kan kun anbefales.
5 store stjerner
Super tilfreds med både min personlige legatliste og med guiden til den motiverede ansøgning. Kan varmt anbefale
Kan kun anbefale
Jeg købte propakken og fik tilsendt en samlet liste, med mulige legater jeg kunne søge. Jeg er overrasket over, hvor omfattende listen er, hvilket bestemt har sparret mig en masse tid og besvær. Kan kun anbefale andre at gøre det samme!
"Legathjælp"? More like "Legat du behøver ikke lave noget, fordi de fikser alt for dig"
Med pro pakken har jeg fået et systematiseret og nemt overblik over alle de legater jeg kan søge.
Alt jeg skulle var at følge deres guide til et godt CV og motiverede ansøgninger, og så sende afsted.
Jeg har allerede fået mit første legat, så det har været det hele værd!
Sparede mig alt besværet
Jeg købte i sidste uge Legathjælp's Pro Pakke hvor man fik alt med. Dette har gjort at jeg ikke selv har skulle bruge uanede mængder tid på at undersøge hvilke kriterier jeg opfylder ibland skoven af fonde. Det var ærligt bare en "Plug and play" og så er det igang.
Stor anbefaling herfra!
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra! Legathjælp har ydet en fantastisk service fra start til slut. Let og overskueligt!
Meget overskuelig og effektiv
Kæmpe anbefaling
Legathjælp har været en utrolig stor hjælp i min søgen efter legater. Mine penge har været godt givet ud og sparet mig en masse tid og besvær i processen. Jeg kan klart anbefale dem til dem, som står overfor at skulle i gang med legatansøgningerne
Super og brugbar hjælp
Varm anbefaling til alle der skal på udveksling (både bachelor- og kandidatstuderende).