Hold fingerne væk
Hold fingerne væk. Rigtig mange link til legater og fonde er døde.
Spild af penge
Legatbogen er Danmarks største fondsdatabase. 25.000 brugere finder hver måned informationer om fonde, legater og offentlige puljer. Alle informationer er gratis. Hvis du opgraderer til Premium kan du downloade eksempler på andres succesfulde ansøgninger.
Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
Hold fingerne væk. Rigtig mange link til legater og fonde er døde.
Spild af penge
Jeg har ved fejl betalt abonnement i 5 måneder. Da jeg slet ikke har brugt denne service, spørger jeg om refundering, som de nægter med respons “ Legatbogen fungerer ligesom Netflix og andre abonnementstjenester, og man kan desværre ikke få refunderet betaling bagudrettet.”
Selvom det er min fejl, ikke at afmelde abonnementet i tide, så havde jeg forventet anden service. Træls at de kører på ren princip. Grådigt og mangel på tilstrækkelig service 🤷♀️
Meget dårlig side vi betalte 99 kr for premium adgang. Mange link til legat er døde links.siden er uoverskuelig. Man kan med samme resultat lave Google søgning
De skriver "Legatbogen er en gratis søgemaskine for fonde & legater. "
Det er det så ikke. Jeg blev lokket til at betale 69 kr./måned for at kunne gemme legater. Efter jeg så havde tilføjet yderligere 10, skrev de at hvis jeg skulle gemme ubegrænset, så skulle jeg købe et abo. til 149 kr./ måned.
Det andet var åbenbart maks 50 (stod måske med meget småt).
Det er dårligt stil.

Reply from Legatbogen
Opdagede pludseligt, at jeg har betalt for et premium abonnement i et halvt år på trods af, at jeg valgte et gratis abonnement. Derudover er søgefunktionen ikke særligt anvendeligt, så føler mig i den grad taget ved næsen.

Reply from Legatbogen
Spild af penge. Siden er ikke opdateret og søgefunktion er dårlig.

Reply from Legatbogen
Utrolig mangelfuld side generelt. Ca. 2/3 af alle legater, som jeg har mulighed for at søge, har ikke været mulige at søge, da der enten ikke har været oplysninger på fondene, ellers har oplysningerne været forkerte/forældet.
Efter henvendelse fra Legatbog.dk, blev jeg informeret om, at jeg sagtens kunne anvende deres gratis version, dog uden de ekstra goder som der er tilkoblet premium versionen. Hvilket er fornuftigt.
Det er dog stadig en utrolig mangelfuldt mht. fonde og legater.