Super anvendeligt og let at bruge
Super let at gøre brug af og god kundeservice. Kan varmt anbefales!
Find Fonden er stedet, hvor drøm bliver til virkelighed. Her kan alle finde den fornødne kapital til at gøre deres drøm til virkelighed.
Ved Lunden 4, 8230, Åbyhøj, Denmark
Super let at gøre brug af og god kundeservice. Kan varmt anbefales!
Rigtig fint system, som gør det nemt at finde de relevante fonde eller puljer.
Fedt at det ikke bare er crawlet data, men at det reelt er opdateret med menneskelige øjne, så det er pålidelig data som er til at forstå.
Jeg har også oplevet stor villighed til at opdatere systemet med ønsker til filtre og funktioner.
Alt i alt har jeg kun haft en positiv oplevelse med systemet.
Som yngre læge med et brændende hjerte for forskning har Find Fonden været essentiel i processen ”fra drøm til PhD”. Jeg har brugt Find Fonden til systematisk at finde relevante fonde, skrive en ansøgning og have et overblik over hvilke fonde jeg har ansøgt, afventer svar fra og modtaget støtte af. Alle funktioner i Find Fonden er nemt og intuitivt at tilgå. Mangler du hjælp til din ansøgning står Find Fonden også klar med kyndig, venlig og altid imødekommende vejledning.
Med Find Fonden er du et skridt foran dine medkonkurrenter om at få støtte til din drøm – lige meget om det er til forskning, sport eller kultur. Du er ikke afhængig af at høre om fondene fra vejledere, kollegaer eller en god ven. Alt er samlet hos Find Fonden.
Med en bruger på Find Fonden går du aldrig glip af en mulighed for at søge støtte til din drøm.
Find Fonden får mine bedste anbefalinger!
Aktivitetsfonden var essentiel for Holte Tennisklub i vores indsamling til et nyt træningsrum. Aktivitetsfonden hjalp med at finde de mest relevante fonde og hjalp samtidigt med at skrive en god ansøgning. Kompetent og behagelig rådgivning igennem hele processen.
Indsamlingssiden var sat flot og indbydende op, og var meget brugervenlig. Alle indbetalinger af donationer samt administration heraf var nemt og automatiseret.
Vi har haft en rigtig god proces med løbende dialog og tilretning af indholdet i donationspakkerne, så det blev præcist som vi godt kunne tænke os.