Stuepigen Reviews 68

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skuepigen er rengøring af første klasse!!! Derudover er værdisættet i virksomheden på det højeste, man oplever altid ærlig og fair service. På et niveau som gør at vi aldrig vælger anden virksomhed t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stuepigen.dk er indbegrebet af høj klasse: Først og fremmest er rengøringen perfekt, og derudover sætter jeg stor pris på firmaets fleksibilitet. Man kan få skruet sin "rengøringspakke" sammen helt e... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Toppen af poppen. Fantastisk rengøringsprodukter som er nemme at arbejde med, når man sætter sig ind i at bruge dem. Bliver tit meget overrasket hvad de produkter kan. Vi bruger ovnrens, kalkfj... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu igennem en periode haft Stuepigen som rengøringsvirksomhed i vores filial i Nordjyske Bank i Vestbjerg, og har kun store roser at dele ud. Mødestabil, tænker selv og håndterer rengøri... See more

Company replied

Company details

1. Cleaners
  2. Cleaning Service
  3. House Cleaning Service

Written by the company

Rengøringsfirma med stor faglig stolthed..

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Effektive rengøringsprodukter

Super effektive rengøringsprodukter og god kundeservice.

January 11, 2024

Reply from Stuepigen

Tusind tak for din anmeldelse af vores produkter, er glad for de har hjulpet og du har haft en god oplevelse med os.

Det betyder alt :)

Skide god oplevelse

Skide god oplevelse.
Mega god energi.
Der er ingen pletter, de har fjernet alt.
Deres service lyver ikke.
Jeg har brugt deres produkter siden første gang.(De er gode)

December 5, 2023

Reply from Stuepigen

Tusind tak for dine søde ord, det betyder så meget at du har haft en god oplevelse med både vores Stuepiger og vores rengøringsmidler.

Håber meget vi kan hjælpe dig igen en anden gang :)

Super firma

Super firma. Meget professionelt arbejde, der fortjener de bedste og største roser.
Vil varmt anbefale Stuepigen, og absolut bruge dem igen.

September 19, 2023

Reply from Stuepigen

TAK, for den vildt søde anmeldelse af os. Det betyder virkelig meget, da vi hver dag gør alt vi kan, for at give alle en god oplevelse.

God dag til dig

Den bedste service

Den bedste service, de sødeste piger og et spot-on rengøringsservice!! Selv vores hund er vild med dem. 🤩😄

June 1, 2023

Reply from Stuepigen

Tusind tak for de sødeste ord om os. Det gør mig så glad at læse. Dejligt at din oplevelse har været, præcis som vi ønsker :)

Den bedste dag til dig

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste service med et smil

Super effektiv og grundig rengøring af stuepigerne som kun kan anbefales på det varmeste
De giver den bedste service
Det er ikke sidste gang jeg vil bruge dem
Tusind tak

August 7, 2023

Reply from Stuepigen

Tak, for de rosende ord. Det betyder alt for os. Vi ser så meget frem til at komme og svinge støvsugeren igen hos dig. Det er altid hyggeligt :)

God dag

Rated 5 out of 5 stars

Vi har i en årrække brugt Stuepigen til…

Vi har i en årrække brugt Stuepigen til rengøring af privat hjem - og det har været upåklageligt.
Rengøring præcis efter vores ønsker og til fornuftige priser - og altid god kommunikation med firmaet.
Fast "stuepige" hvilket vi synes har været rart, men samtidig gode afløsere ved sygdom o.l.
Varmeste anbefalinger herfra!

February 1, 2023

Reply from Stuepigen

Mange gange tak, for den dejligste anmeldelse af os. Den betyder mere end du ved. Det varmer mig at høre I har fået præcis den service, som vi ønsker at give jer. Tusind tak :)

Den dejligste dag til dig.
DItte

Hurtig service

Hurtig service! Lækre produkter ❤️❤️

January 23, 2023

Reply from Stuepigen

Wauuu... Tusind tak, det er jeg vildt glad for at høre :)

Ønsker dig den dejligste dag

Kæmpe anbefaling

Vi har haft besøg af Stuepigen til en grundig hovedrengøring af vores hus. Og vi har ovenud tilfredse, de havde taget alt.

Fedt at opleve et firma der overrasker og tager mere end forventet.

Kæmpe anbefaling herfra.

October 17, 2022

Reply from Stuepigen

Er du vild, vi blev glade for at læse din flotte anmeldelse af vores arbejde :) Dejligt du har haft præcis den oplevelse vi ønsker at give jer.

Stort tak fra os

Stor anbefaling!

Ualmindelig grundig kvalitetsrengøring, hurtig respons og god kundeservice ⭐️

October 26, 2022

Reply from Stuepigen

Ej, hvor gør det mig virkelig glad at høre.. Så dejligt det har været en god oplevelse og alt bare har været helt tip top..

Ønsker dig den dejligste dag

Super rengøring

Super rengøring og rigtig god service. I tilfælde af sygdom eller ferier, har de altid været gode og hurtige til at finde en ny løsning. Vi kan kun anbefale at vælge stuepigen.

October 6, 2022

Reply from Stuepigen

Tusind tak, hvor er det skønt at høre.

Dejligt at vide du har haft så god en oplevelse, det er alt vi ønsker. Og er super glad for at høre at alle pigerne har levet op til dine forventninger også når der har været afløsere :)

De dejligste dag til dig.

Bedste rengøring in town

Vi har brugt Stuepigen i mere end 2 år, og har alle dage været super glade for deres service. De er virkelig grundige, og kommer altid som aftalt, hvilket er vigtigt med en børnefamilie, at vi kan regne med dem.
Derudover er pigerne glade for både børn og hund, og det har været en fornøjelse af have dem i hjemmet (selv når vi har været hjemme).
Kun de varmeste anbefalinger herfra!

September 6, 2022

Reply from Stuepigen

Den dejligste anbefaling, tusind tak for de rosende ord, det gør mig så glad.

Tak for vores samarbejder i en del år efter hånden og tusind tak fordi I lige netop har valgt os :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har søgt mange steder

Jeg har søgt mange steder, og prøvet en del forskelligt. Men intet har endnu overgået Stuenpigens helt vanvittige grundighed. Jeg er imponeret, og her ser vi et rengøringsfirma i absolut særklasse.

5 stjerner herfra xxxxx

June 27, 2022

Reply from Stuepigen

Kæmpe stort tak, hvor er det vanvittigt dejligt at læse så flot en anmeldelse af vores arbejde. Det gør mig virkelig glad.

Ønsker dig en god dag

Rikke

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt Stuepigen til rengøring…

Jeg har brugt Stuepigen til rengøring af mit private hjem, ved flytninger og i mit firma.
Og er vildt tilfredse. Der er altid pænt og skinnende ret, når Stuepigen har været hos os.
Jeg sender derfor de varmeste anbefalinger.

December 20, 2021

Reply from Stuepigen

Så dejligt at høre, tusind tak for de flotte ord om vores arbejde over flere omgange. Det er bare så dejligt at læse.

Mange tak.

Nordjyske Bank Vestbjerg

Mødestabil, tænker selv og håndterer rengøringen fuldstændig problemløst. Er gode til at følge op på aftaler og har løbende kvalitetstjek. Håndterer "det hele", uden at vi skal gå og bede dem om det.

Fornøjelse!

Kenneth Møller
Afdelingsdirektør

December 2, 2021

Reply from Stuepigen

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det betyder alt for os at i er tilfredse med vores samarbejde, som vi vægter meget højt.

Vi ser frem til et fremtidigt godt samarbejde.

Super super rengøring

Super super rengøring, hurtig udrykning, skønne piger, bedre findes ikke. Tøv ikke ring til Stuepigen, kan varmt anbefales.

December 7, 2020

Reply from Stuepigen

Tak for den dejligste anmeldelse af vores arbejde og alle vores dygtige piger.

Gør mig så glad at du vil anbefale os, det betyder mere end du ved. Tusind tak :)

Rated 5 out of 5 stars

Blue Power Partners valgt Stuepigen som…

Blue Power Partners valgte Stuepigen som rengøringsselskab i forbindelse med flytning til ny lokation, og vi har ikke fortrudt. Vi har nydt godt af deres fleksibilitet og grundighed. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale Stuepigen til andre virksomheder.

October 8, 2020

Reply from Stuepigen

Tak, for din flotte anmeldelse af vores arbejde og grundighed, det betyder alt.

Og tusind tak for et langt og godt samarbejde og fordi I lige netop har valgt os :)

Utroligt god service

Vi er ved køb af rengøringsartikler blevet mødt af ekstraordinært god service, hurtig levering og et produkt, der lever op til beskrivelsen. Stuepigen.dk kan kun anbefales på det varmeste.

September 22, 2020

Reply from Stuepigen

Ej, hvor er det bare dejligt at læse sådan en skøn anmeldelse af vores produkter og service..

Tusind tak for det

Rated 5 out of 5 stars

Super service og flot arbejde

Super service og flot arbejde, til en virkelig skarp pris.

August 7, 2020

Reply from Stuepigen

Dejligste besked, det gør mig virkelig glad :)

Take a closer look