Stuepigen Reviews 68

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skuepigen er rengøring af første klasse!!! Derudover er værdisættet i virksomheden på det højeste, man oplever altid ærlig og fair service. På et niveau som gør at vi aldrig vælger anden virksomhed t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stuepigen.dk er indbegrebet af høj klasse: Først og fremmest er rengøringen perfekt, og derudover sætter jeg stor pris på firmaets fleksibilitet. Man kan få skruet sin "rengøringspakke" sammen helt e... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Toppen af poppen. Fantastisk rengøringsprodukter som er nemme at arbejde med, når man sætter sig ind i at bruge dem. Bliver tit meget overrasket hvad de produkter kan. Vi bruger ovnrens, kalkfj... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har nu igennem en periode haft Stuepigen som rengøringsvirksomhed i vores filial i Nordjyske Bank i Vestbjerg, og har kun store roser at dele ud. Mødestabil, tænker selv og håndterer rengøri... See more

Company replied

1. Cleaners
  2. Cleaning Service
  3. House Cleaning Service

Written by the company

Rengøringsfirma med stor faglig stolthed..

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

5 stjerner til Stuepigen - Rengøring

Vi har brugt Stuepigen til rengøring af vores hjem i en god rum tid. Vi er SÅ tilfredse. Der er altid pænt og skinnende, når Stuepigen har været hos os. Kan varmt anbefales.

April 23, 2020

Reply from Stuepigen

Tak for de 5 stjerner for vores arbejde hos jer, det betyder alt for os.

Mange, mange tak

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter. Især Grundig rens og Afkalker er et hit.

April 15, 2020

Reply from Stuepigen

Tak for din mening og flotte anmeldelse af vores produkter og ja, vi kan jo kun give dig ret. De er vanvittig gode..

Den dejligste dag til dig

Rated 5 out of 5 stars

Vi bruger kun stuepigens produkter

Vi bruger kun stuepigens produkter. De VIRKER. Ungerne i huset har rengøringstjanser, og de kommenterer positivt på effekten. Det går meget lettere, siger de. Kan varmt anbefales

April 14, 2020

Reply from Stuepigen

Tusind tak for den vanvittig flotte anmeldelse, det gør mig så glad at høre hele hustanden har glæde af produkterne. Så rengøringen bliver en leg :)

Super produkter

Super produkter, som virker helt fantastisk. Har alle produkter og bruger dem både hjemme og i sommerhuset. Og så dufter de rigtig godt. Bruger kun stuepigens produkter. Deres service er over al forventning.

April 13, 2020

Reply from Stuepigen

Hvor er det skønt at høre og vi kan kun give dig ret. De dufter fantastisk og gør rengøringen til en leg.

Tak for dine flotte ord.

Rated 5 out of 5 stars

Stuepigen leverer helt i top

Vi har nu haft Stuepigen til at gøre rent en gang om ugen i et par år. Vi skylder simpelthen at fortælle omverdenen, at vi har været helt vildt tilfredse med det arbejde de har udført indtil nu. Kvaliteten er fuldstændig i top og de er utroligt effektive mht den tid der er afsat til det. De aller varmeste anbefalinger herfra.

March 13, 2020

Reply from Stuepigen

Tusind tak for den flotte, flotte anmeldelse, det betyder så meget at vide at kvaliteten har været i orden, hver gang. Det gør mig så glad.

Det dur bare

Jeg er vild med stuepigen. Både med deres rengøring som jeg har brugt et par gange men særdeles også deres produkter som bare dur.
Kan varmt anbefale dem

February 15, 2020

Reply from Stuepigen

Tak for din anmeldelse, det gør mig virkelig glad at høre at både vores produkter og rengøring har levet op til forventningerne. Tusind tak.

Rated 5 out of 5 stars

Huset er altid skinnende rent på den…

Huset er altid skinnende rent på den der gode måde, hvor der er passet godt på vores hjem!

Reply from Stuepigen

Mange tak for den flotte anmeldelse, det betyder alt for os at kvaliteten har været i orden og vi vil altid gøre alt der står i vores magt for at passe på hele jeres hjem mens vi er der :)

Tusind tak

fantastisk firma

fantastisk firma, der udføre deres arbejde til UG+. kan kun give dem mine bedste anbefalinger :-)

Reply from Stuepigen

Tak for de rosende ord, det gør mig så glad at høre alt har været perfekt. Tak for et godt samarbejde, det betyder virkelig meget.

Aalborgs bedste rengøringsfirma

Ditte og hendes skønne stab af medarbejdere leverer uden tvivl Aalborgs bedste rengøring🥰
Det er VIRKELIG en fornøjelse at komme hjem til hver fredag🙏🏼
Søde, Grundige, punktlige, ingen aflysninger - kan kun give dem de absolut bedste anbefalinger!
Stuepigen er på alle måder de ekstra kroner værd ift hvad vi ellers har prøvet.

Reply from Stuepigen

Tak for den flotteste anmeldelse af mig og mine medarbejdere. Hvor gør det mig uendelig glad at høre at kvaliteten er fuldstændig som ønsket og vi lever op til alle forventninger.,

Af hjertet, kæmpe stort tak :)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk firma med fantastiske…

Fantastisk firma med fantastiske medarbejdere! De har gjort rent ved mig i 6 mdr. nu og der har pga. ferie været 2 forskellige medarbejdere på. Og der har på intet tidspunkt været noget at klage over!

Altid kommer jeg hjem til et skønt rent hjem, som jeg sætter meget pris på :-)

Mine bedste anbefalinger til Stuepigen.

January 24, 2020

Reply from Stuepigen

Tak for de flotte ord. Det gør mig glad at høre at rengøringen har levet op til forventningerne hver gang. Det betyder alt for os.

Ønsker dig den bedste dag

Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk firma med de mest…

Et fantastisk firma med de mest effektive og lækre produkter. En super professionel service helt ud over det sædvanlige. Kan absolut anbefales. 10 stjerner herfra.

December 19, 2019

Reply from Stuepigen

Hold nu op en dejlig anmeldelse. 10 stjerner, så kan vi ikke ønske mig mere. Det er virkelig dejligt at læse at servicen fra vores side har været en god oplevelse ud over det sædvanlige.

Kæmpe stort tak

Rated 5 out of 5 stars

Rengøring i høj kvalitet.

Rengøring i høj kvalitet.
Det er altid dejligt at komme hjem, når Stuepigen har været forbi. Det dufter af deres egne mega gode rengøringsprodukter og huset er rent fra ende til anden. Ovnen ser ud som var den helt ny og ubrugt,, og det samme gør armaturer og brusehoveder.
Kan kun give den varmeste anbefaling herfra.

November 3, 2019

Reply from Stuepigen

Tusind tak for de meget flotte ord. Hvor er det bare dejligt at læse. Er glad for at høre vi kan gøre rent, så tingene næsten ser nye ud. Bliver så glad for at læse at alt har været som ønsket. Tak for det.

Rengøring med stort R

Rengøring med stort R! Altid et rent hjem, når Stuepigen har været på besøg!

October 29, 2019

Reply from Stuepigen

Mange gange tak for de flotte ord, det gør mig virkelig glad.

Ønsker dig den dejligste dag.

Fantastisk ejer 😄

October 26, 2019

Reply from Stuepigen

Tusind tak for den sødeste anmeldelse af mig og vores produkter. Hvor gør det mig bare sindsygt glad at læse..

Tak, tak, tak :)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har som tidligere stuepige hos…

Jeg har som tidligere stuepige hos Stuepigen.dk ikke oplevet en bedre service eller bedre produkter.

Jeg køber dem selv til mit hjem og har nu haft fornøjelse af mit yndlingsprodukt som er Universal i en del tid nu suppleret med Grundig Rens og ovnrens.
Alle produkter fra Stuepigen er drøje i brug og så super effektive at kalk forsvinder som dug for solen.

Kan KUN anbefale både Stuepigen men også deres produkter!

October 26, 2019

Reply from Stuepigen

Tak for de sødeste ord fra dig skønne Trine. Og ja, du kender om nogen vores produkter og hele holdet bag Stuepigen. Og det varmer mig at læse, du kun har godt at sige om både produkterne og hele virksomheden.

Tusind, tusind tak

Fremragende personale og produkter

Kunne jeg give Stuepigen flere stjerne havde jeg gjort det! De har det sødeste, gladeste og mest servicemindede personale. Jeg har flere gange skulle bruge deres hjalp med kort tidsfrist og aldrig har de svigtet mig. Deres grundighed har jeg aldrig set andre steder, her er der tale om et rengøringsfirma som kommer ind i hver en krog.

Jeg benytter mig også af deres rengøringsartikler som har væltet mig bag over. De er så effektive og gør at rengøring bliver en leg.

De største anbefalinger fra mig!

October 12, 2019

Reply from Stuepigen

Tak for din sødeste anmeldelse fra dig og hvor er det hyggeligt at læse.

Jeg har først nu, fået svaret på alle de flotte anmeldelser vi har fået gennem årene.

Og din skiller sig virkelig ud i mængden, for da du i tidernes morgen skrev denne flotte anmeldelse arbejdede du i en anden virksomhed som ejendomsmægler, hvor vi klarede alle rengøringsopgaverne for jer.

Og i dag sidder du selv som Kundechef lige præcis ved os og det er vi meget glade for.

Tak for de mange år, først som samarbejdspartnere og nu som kollegaer. Det sætter jeg stor pris på.

Tak for dig.

Fantastiske rengøringsprodukter

Stuepigens rengøringsprodukter er helt fantastiske!
Jeg købte Stuepigens kit, hvor alle deres rengøringsprodukter indgår i, og rengøringen i vores hjem har aldrig været så nem før.

October 8, 2019

Reply from Stuepigen

Hvor gør det mig virkelig glad at høre at hele vores fantastiske rengørings kit, lever op til forventninger.

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Über lækre produkter

Deres produkter er i super kvalitet og dufter skønt. Kommer aldrig til at bruge andet fra nu af. Anbefaling herfra.

September 10, 2019

Reply from Stuepigen

Tak for dine flotte anmeldelse af vores produkter. Er glad for at høre de lever op til alle forventninger og at du også synes de dufter godt.

Tak, for din store anbefaling af dem, det betyder alt.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er typen der ikke går op i…

Jeg er typen der ikke går op i rengøring og helst ikke vil bruge tid på det. Derfor har jeg heller ikke noget imod og købe produkter der måske er dyre end andre, hvis de gør at jeg kan gøre rent hurtigere og derved skal bruge mindre tid.

Jeg købte derfor Stuepigens produkter over deres webshop og har ikke fortrudt siden. Jeg ved ihvertfald hvor jeg handler mine rengøringsprodukter fra nu af.

March 4, 2019

Reply from Stuepigen

Ej, hvor er det bare skønt at læse. Det varmer mig virkelig at høre. Den sure pligt, du før følte det var, er blevet gjort nemmere og sjovere ved hjælp af vores produkter. Det er jo fuldstændig fantastisk.

Tusind tak for det

Take a closer look