Na een twee telefoontjes met Michelle was de reis geregeld. Snel en adequaat dus. Wat niet liep waren mijn pogingen om via chat en contactformulier een reisvoorstel op te vragen. Ook de boeking beves... See more

Company replied
Goed georganiseerde reis. Uitgebreide documentatie. Alles klopte.de route zelf en de hotels zijn een keuze qua volgorde, plek ed. Dat zou ook anders kunnen. Echt inhoudelijke informatie is het best in... See more
Company replied
Goede site met veel goede locaties en suggesties om een reis te plannen. Uitstekende en snelle assistentie bij het maken van aanpassingen e.d. Beloofd een leuke reis te worden.
Company replied
Ik vind Style in Travel een fijne organisatie. De medewerkers hebben altijd een goed voorstel. Wil je iets aanpassen, wordt er snel gereageerd. De keuze van verblijf zijn altijd verrassend en vallen n... See more
Company replied
Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.
Written by the company

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.
Gildestraat 1, 1704 AG, Heerhugowaard, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede prijs/ prestatie van een interessante reis langs zeer interessante steden.
Informatie vooraf en tijdens de reis goed

Reply from Style in Travel
De hotels waren boven verwachting. De reisapp was een nuttige hulp; alle informatie die je nodig had stond er in.

Reply from Style in Travel
We hebben een paar dagen voor vertrek de vertrekdatum van onze rondreis gewijzigd (1 dag later dan gepland) en dat was helemaal geen probleem - binnen no time was het geregeld!

Reply from Style in Travel
Kwam flexibiliteit, snel handelen, goede communicatie en de tijd nemen tegen in het boekingsproces.
Daarbij overall een vriendelijke toon en stem.

Reply from Style in Travel
Alles was prima en op tijd geregeld: de vluchten, de auto, de hotels, de papieren. Je kunt in deze digitale tijden nog telefonisch overleggen met Style in Travel en dat is heel prettig. Wij vlogen op comfortabele tijden, dus niet voor dag en dauw opstaan maar ruim de tijd om bij het vliegtuig te komen. Op de laatste dag vroeg in de avond terug, dus 's ochtends konden we nog een museum bezoeken. Onze drie paradores waren gehuisvest in fraai gerestaureerde, historische gebouwen en waren hooggelegen, dus prachtig uitzicht. De ultimate selling points van paradores, zeg maar. Grote kamers, tweemaal een groot, eigen balkon. Voor ons kon het eigenlijk niet beter. Maar dat is ook helemaal in lijn met onze ervaringen met Style in Travel.

Reply from Style in Travel
Uitstekende uitleg en snelle respons, eerlijk advies en alles perfect bevestigd met uitgebreide uitleg.

Reply from Style in Travel
Boekingsprocedure geheel online gedaan. Website was duidelijk. Keuze voor datum, mede afhankelijk van prijzen (vooral bepaald door kosten vluchten) was makkelijk te maken. Verdere informatie over reis, programma en verloop boeking was snel en duidelijk.
Tip: bij eerste overzicht over de reis was aangegeven dat er een wijziging in het programma zou zijn, Daar stond nog niet bij wat die was. Dit bleek in de informatie na ons definitieve akkoord en aanbetaling het schrappen van een van de locaties te zijn. Het was correcter geweest als dat meteen aan het begin gespecificeerd was vermeld. Het zou overigens in dit geval ons besluit om te boeken niet gewijzigd hebben,

Reply from Style in Travel
Op de kennismaking dag hadden wij een positieve indruk van deze organisatie in Heerhugowaard.

Reply from Style in Travel
Boekingproces ging goed, enkele verblijven waren volzet voor onze periode en ik kreeg een mail met gelijkwaardige alternatieven.

Reply from Style in Travel
Zeer snelle en correcte afhandeling.
Reisvoorstel was precies zoals wij gehoopt hadden.
Goede telefonische bereikbaarheid ook.

Reply from Style in Travel
De basisrondreis Authentiek Sicilië was makkelijk aan te passen aan c.q. uit te breiden met onze persoonlijke wensen van bezoek aan Palermo en Cefalu. Zo te zien ook met mooie hotels.

Reply from Style in Travel
Snel geregeld en goed meegedacht.
Fijn dat er ruimte was voor wat onderhandeling, we hadden geen kortingscode en missen door de erg vroege vlucht terug een ontbijt. Hier is goed op geanticipeerd. Erg fijn.

Reply from Style in Travel
snelle reactie en goed vervolg gegeven aan een verandering qua accommodatie

Reply from Style in Travel
Snel, duidelijk en overzichtelijk.
Goed leesbaar en informatief.
Kreeg een goed beeld van wat ik verwachten kan.

Reply from Style in Travel
Telefonisch contact verliep vlot en prettig. Denken met je mee en regelen het snel.

Reply from Style in Travel
Mogelijk probleem met paspoort netjes opgelost en goed terug gecommuniceerd.

Reply from Style in Travel
Het is voor ons de derde keer dat wij Styleintravel onze vakantie laten verzorgen met wederom een snelle , adequate en meedenkende rol die ons zeer aanspreekt en inmiddels veel vertrouwen geeft.