Banner for Style in Travel

Style in Travel Reviews

1,081
TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na een twee telefoontjes met Michelle was de reis geregeld. Snel en adequaat dus. Wat niet liep waren mijn pogingen om via chat en contactformulier een reisvoorstel op te vragen. Ook de boeking beves... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goed georganiseerde reis. Uitgebreide documentatie. Alles klopte.de route zelf en de hotels zijn een keuze qua volgorde, plek ed. Dat zou ook anders kunnen. Echt inhoudelijke informatie is het best in... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goede site met veel goede locaties en suggesties om een reis te plannen. Uitstekende en snelle assistentie bij het maken van aanpassingen e.d. Beloofd een leuke reis te worden.

Rated 5 out of 5 stars

Ik vind Style in Travel een fijne organisatie. De medewerkers hebben altijd een goed voorstel. Wil je iets aanpassen, wordt er snel gereageerd. De keuze van verblijf zijn altijd verrassend en vallen n... See more

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.

Reizen is beleven

Written by the company

Waarom Style in Travel?
Style in Travel biedt u een groot aanbod aan reizen naar diverse bestemmingen. Vaak zijn dit autorondreizen met eigen vervoer of fly-drive arrangementen waarbij de vlucht, huurauto en accommodatie is inbegrepen. Wij kennen de bestemmingen als geen ander, tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende gebieden.
Uw reis is in goede handen!
Style in Travel biedt u kwaliteit, service en zekerheid. Wij zijn een reisorganisatie die reeds meer dan 35 jaar bestaat en aangesloten is bij ANVR en SGR. Style in Travel heeft een ervaren in- en verkoopteam dat de bestemmingen bijzonder goed kent. Onze reisspecialisten hebben jarenlange ervaring en zijn u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw reis.

Kies voor de zekerheid van een pakketreis

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.

Met een pakketreis heeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is, ook als er iets onverwachts gebeurt. U profiteert van wettelijke bescherming, één aanspreekpunt en ondersteuning wanneer uw reis anders verloopt dan gepland.

Contact info

Extra voordeel voor uw reis

Gebruik code TRUSTPILOT en ontvang € 35 korting op uw reis.

Excellent

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

(1,081)

230 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Style in Travel denkt mee!

Goed advies, meegedacht over mogelijkheden en die gerealiseerd; plezierig contact!

Reply from Style in Travel

Bedankt vooor de mooie review! Wij zijn heel blij met de 5-sterren. Wij wensen u alvast een fantastische vakantie toe in Griekenland. Groet, Ruben.

Alles duidelijk

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de mooie review! We wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Portugal. Groet, Daniel

Goede inpassing wensen

Goede tips, snelle reactie

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de mooie 5 sterren! Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe. Veel plezier in Spanje. Groet, Daniel

Duidelijke website

Duidelijke website. Je weet goed waar je naartoe gaat. Snelle reaktie op vraag om krantenkorting. Makkelijk te boeken.

March 3, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe. Veel plezier in Portugal. Groet, Michelle

Rated 5 out of 5 stars

Makkelijk geboekt Poussada reis Portugal.

Makkelijk onze reis naar Portugal geboekt via Style in travel. Ook telefonisch contact gehad en vragen vriendelijk beantwoord. Stukken werden snel toegezonden en zag er meer dan prima uit.
Tot nu toe meer dan tevreden

February 27, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor uw mooie review. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u een hele mooie vakantie toe in Portugal. Groet, Daniel

Rated 5 out of 5 stars

Goed georganiseerd tegen scherpe prijs

Goed georganiseerd, mooie hotels in kastelen en kloosters, bijna nieuwe auto en alles tegen een scherpe prijs.

February 21, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5-sterren. Goed om te vernemen dat u heeft genoten van uw reis door Portugal langs de Pousadas. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nogmaals verwelkomen op een van onze reizen. Groet, Daniel

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een heerlijke vakantie gehad!

Vanaf de boeking tot de afsluiting /thuiskomst van onze vakantie was alles perfect geregeld. De reisbescheiden waren heel overzichtelijk in de reis app terug te vinden. Vragen werden direct beantwoord, verder hebben we geen hulp nodig gehad, alles was super geregeld. De verschillende accomodaties waren zeer verrassend en goed verzorgd. Het personeel aldaar waren zeer vriendelijk en zorgzaam en deden er alles aan om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! 🙏🏻

February 15, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor deze fantastiche review. Wij zijn heel blij dat u de service zo ervaren heeft en dat u heeft genoten van uw reis door Portugal. We hopen u in de toekomst nogmaals op een van onze reizen te mogen verwelkomen. Groet, Daniel

Duidelijk informatie

Duidelijk informatie, prima contact via mail en overzichtelijke app met alle informatie die je nodig wilt hebben tijdens je reis

February 17, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5-sterren! Goed om te horen dat de service zo goed bevallen is. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Italie. Groet, Fleur

Goede communicatie

Goed naar onze wensen geluisterd. Passend reisvoorstel gedaan. Helemaal prima!

February 17, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de mooie review. Wij wensen u alvast een geweldige tijd toe in Italie. Fijne vakantie! Groet, Alesia

Rated 5 out of 5 stars

Volledige en goed toegankelijke boekingsinformatie.nformatie

Kort na de bevestigde boeking was het overzicht in een app beschikbaar. Volledig en prima toegankelijk.
Een vraag ove de reikwijdte van het all inclusive aanbod werd ook vlot beantwoord. Het antwoord kon overigens wel met iets minder omhaal.

January 24, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de mooie 5-sterren review. Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie toe. Veel plezier in Italie. Groet, Elsa

Goede en snelle reacties

Goede en snelle reacties. Mogelijkheid tot aanpassen en er zijn fraaie overnachtingen geboekt.

February 14, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn heel blij met de 5-sterren. Alvast veel plezier in Italie. Groet, Michelle.

snel en adequaat

snel en adequaat, ook wijzigingen

February 4, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor uw review. Wij wensen u alvast een hele fijne vakantie in Portugal toe. Groet, Fleur

Prima website

Prima website. Goede beschrijving trip.
Voor het zoeken van de optimale reis periode en bijbehorende prijs werkt de site langzaam. Als klant zou je willen dat sneller de alternatieven toont.

February 13, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor uw terugkoppeling. Goed dat u dit aangeeft. We zullen nagaan of dit proces op de website verder verbeterd kan worden. Wij wensen u alvast een hele mooie tijd toe in Italie. Fijne vakantie! Groet, Elsa

Meedenken met de vakantieganger

In de oorspronkelijke route waren de tussenstops in Vila Viçosa en Évora. niet meer beschikbaar.

Als alternatief heeft de reisspecialist voor mij gekozen voor een langer verblijf in Elvas. Zodat ik de gelegenheid heb om de stad zelf en de omliggende regio op een rustig tempo te verkennen.

January 30, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor uw review. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Portugal. Ook met Elvas staat er een hele mooie reis voor u in de plannig. Groet Michelle.

Top!

Reeds verschillende reizen geboekt via Style in Travel/Fundatore. Steeds vlotte en aangename service, leuke verblijven en correcte info.
Wij zijn fan!

February 4, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5-sterren; Daar worden we heel blij van. Goed om te horen dat u zo'n trouwe klant bent en blijft. Wij wensen u alvast een fantastische tijd toe in Italie. Fijne vakantie! Groet, Henriette.

Rated 5 out of 5 stars

Snel geholpen en perfecte reis geboekt

Snel geholpen en perfecte reis geboekt, er wordt heel goed gecommuniceerd ook na een kleine wijziging in de reis

February 10, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe in Portugal. Groet, Daniel

Prettig en goed geholpen

Snelle reacties op mail en telefoon. Medewerkers met kennis van zaken.

February 10, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor de 5-sterren. Wij wensen u alvast een hele mooie tijd toe in Italie. Alvast een hele fijne vakantie. Groet, Elsa

10+ voor het(mail)contact.

Fantastische dames aan de andere kant van de mailwisseling, Vlot, netjes en duidelijk en altijd bereid je vragen te beantwoorden, wat ons betreft een 10+

February 7, 2026

Reply from Style in Travel

Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wij wensen u alvast een hele mooie vakantie toe. Veel plezier in Italie. Groet, Elsa

The Trustpilot Experience

Take a closer look