Na een twee telefoontjes met Michelle was de reis geregeld. Snel en adequaat dus. Wat niet liep waren mijn pogingen om via chat en contactformulier een reisvoorstel op te vragen. Ook de boeking beves... See more

Company replied
Goed georganiseerde reis. Uitgebreide documentatie. Alles klopte.de route zelf en de hotels zijn een keuze qua volgorde, plek ed. Dat zou ook anders kunnen. Echt inhoudelijke informatie is het best in... See more
Company replied
Goede site met veel goede locaties en suggesties om een reis te plannen. Uitstekende en snelle assistentie bij het maken van aanpassingen e.d. Beloofd een leuke reis te worden.
Company replied
Ik vind Style in Travel een fijne organisatie. De medewerkers hebben altijd een goed voorstel. Wil je iets aanpassen, wordt er snel gereageerd. De keuze van verblijf zijn altijd verrassend en vallen n... See more
Company replied
Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.
Written by the company

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.
Gildestraat 1, 1704 AG, Heerhugowaard, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed advies, meegedacht over mogelijkheden en die gerealiseerd; plezierig contact!

Reply from Style in Travel
Duidelijke website. Je weet goed waar je naartoe gaat. Snelle reaktie op vraag om krantenkorting. Makkelijk te boeken.

Reply from Style in Travel
Makkelijk onze reis naar Portugal geboekt via Style in travel. Ook telefonisch contact gehad en vragen vriendelijk beantwoord. Stukken werden snel toegezonden en zag er meer dan prima uit.
Tot nu toe meer dan tevreden

Reply from Style in Travel
Goede informatie en snelle reactie op aanpassingen

Reply from Style in Travel
Goed georganiseerd, mooie hotels in kastelen en kloosters, bijna nieuwe auto en alles tegen een scherpe prijs.

Reply from Style in Travel
Vanaf de boeking tot de afsluiting /thuiskomst van onze vakantie was alles perfect geregeld. De reisbescheiden waren heel overzichtelijk in de reis app terug te vinden. Vragen werden direct beantwoord, verder hebben we geen hulp nodig gehad, alles was super geregeld. De verschillende accomodaties waren zeer verrassend en goed verzorgd. Het personeel aldaar waren zeer vriendelijk en zorgzaam en deden er alles aan om het verblijf zo prettig mogelijk te maken. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! 🙏🏻

Reply from Style in Travel
Duidelijk informatie, prima contact via mail en overzichtelijke app met alle informatie die je nodig wilt hebben tijdens je reis

Reply from Style in Travel
Goed naar onze wensen geluisterd. Passend reisvoorstel gedaan. Helemaal prima!

Reply from Style in Travel
Kort na de bevestigde boeking was het overzicht in een app beschikbaar. Volledig en prima toegankelijk.
Een vraag ove de reikwijdte van het all inclusive aanbod werd ook vlot beantwoord. Het antwoord kon overigens wel met iets minder omhaal.

Reply from Style in Travel
Goede en snelle reacties. Mogelijkheid tot aanpassen en er zijn fraaie overnachtingen geboekt.

Reply from Style in Travel
Prima website. Goede beschrijving trip.
Voor het zoeken van de optimale reis periode en bijbehorende prijs werkt de site langzaam. Als klant zou je willen dat sneller de alternatieven toont.

Reply from Style in Travel
In de oorspronkelijke route waren de tussenstops in Vila Viçosa en Évora. niet meer beschikbaar.
Als alternatief heeft de reisspecialist voor mij gekozen voor een langer verblijf in Elvas. Zodat ik de gelegenheid heb om de stad zelf en de omliggende regio op een rustig tempo te verkennen.

Reply from Style in Travel
Reeds verschillende reizen geboekt via Style in Travel/Fundatore. Steeds vlotte en aangename service, leuke verblijven en correcte info.
Wij zijn fan!

Reply from Style in Travel
Snel geholpen en perfecte reis geboekt, er wordt heel goed gecommuniceerd ook na een kleine wijziging in de reis

Reply from Style in Travel
Snelle reacties op mail en telefoon. Medewerkers met kennis van zaken.

Reply from Style in Travel
Fantastische dames aan de andere kant van de mailwisseling, Vlot, netjes en duidelijk en altijd bereid je vragen te beantwoorden, wat ons betreft een 10+