Na een twee telefoontjes met Michelle was de reis geregeld. Snel en adequaat dus. Wat niet liep waren mijn pogingen om via chat en contactformulier een reisvoorstel op te vragen. Ook de boeking beves... See more

Company replied
Goed georganiseerde reis. Uitgebreide documentatie. Alles klopte.de route zelf en de hotels zijn een keuze qua volgorde, plek ed. Dat zou ook anders kunnen. Echt inhoudelijke informatie is het best in... See more
Company replied
Goede site met veel goede locaties en suggesties om een reis te plannen. Uitstekende en snelle assistentie bij het maken van aanpassingen e.d. Beloofd een leuke reis te worden.
Company replied
Ik vind Style in Travel een fijne organisatie. De medewerkers hebben altijd een goed voorstel. Wil je iets aanpassen, wordt er snel gereageerd. De keuze van verblijf zijn altijd verrassend en vallen n... See more
Company replied
Style in Travel biedt u een ruim aanbod aan bestemmingen variërend van lekker dicht bij huis tot ver weg. Wilt u individueel of in groepsverband reizen? Bij Style in Travel vindt u het allemaal. Ontdek onze bestemmingen tijdens een autorondreis of een fly-drive. Niet alleen verschillend in route, maar ook in reisduur. Al onze reizen zijn op maat aan te passen.
Written by the company

Goed geregeld vóór, tijdens en na uw reis.
Gildestraat 1, 1704 AG, Heerhugowaard, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Onze Andalusië geboekte reis is prima verlopen. samen met Style in Travel zijn we tot een mooie reis gekomen en alles wat is afgesproken bleek tot in de puntjes verzorgd. Na overleg werd er snel een nieuw voorstel gestuurd en zodoende konden wij snel schakelen en boeken. De reisbeschrijving die je via de app krijgt is uitvoerig en prettig. Er is zelfs een hoofdstuk met tips wat te doen in de omgeving. De hotels waren prima, de autoverhuur verliep vlot. De enige tip dit ik kan geven is vermelden van de dure parkeerkosten bij de hotels in de boeking. Dan kan je daar rekening mee houden. Wij zijn zeer tevreden en zouden zeker weer opnieuw boeken bij Style in Travel.

Reply from Style in Travel
Zeer goed telefonisch bereikbaar en dat vind ik een zegen. Goede ervaring met een eerdere reis geboekt bij Style in Travel. Goede prijs kwaliteit verhouding

Reply from Style in Travel
Tussenbericht na boeking over drukte bij de reisagent rond beschikbaarheid van een accommodatie op ons maatwerkvoorstel is gewaardeerd. Het voorstel voor een alternatieve accommodatie (tweemaal gewijzigd door Style in Travel) hebben wij geaccepteerd. De communicatie was passend. Aanbetaling via Ideal blijkt naar een afwijkend (Mollie) banknummer te verlopen. Dit Mollie rekening nummer ontbreekt op de factuur van Style in Travel, waar juist de eigen rekening nummers vermeld staan. Dit is verwarrend.

Reply from Style in Travel
Mooi reisprogramma, snel en plezierig geholpen, goede communicatie,mijn wensen werden serieus genomen

Reply from Style in Travel
Simpel wat betreft digitalisering informatie! Jammer dat de kortingscode niet naar behoren werkte.
Zeer snelle afhandeling opdracht!

Reply from Style in Travel
Vlotte respons, door mij gemaakt foutje bij aanmelding vlot hersteld. Eerder hadden wij ook positieve ervaringen bij onze Andalusië reis.

Reply from Style in Travel
Bijzonder goed ervaring in informatie voorziening en ondersteuning bij het boeken van de reis

Reply from Style in Travel
Keurig up to date gehouden, elke stap begeleid met een mail.
Onze reis te bekijken in een app.
Bij vragen meteen antwoord.
Kortom keurig en korte lijnen.
Geen gekletst maar duidelijkheid!

Reply from Style in Travel
Jullie krijgen nog geen vijf sterren omdat onze wensen pas na wat aandringen werden gehonoreerd. Dan voel ik mij als klant niet echt gehoord.

Reply from Style in Travel
Over het algemeen verloopt alles goed. Het is onze vijfde reis die we met Style in Travel maken.
Enkele minpuntjes:
- facturen kunnen beter gespecificeerd worden. je krijgt alleen een totaalbedrag. O.a. bijkomende kosten zijn niet gespecificeerd, veranderingen in accommodaties zijn anders dan op internet voor de reis aangegeven.
- Je ontvangt een hele hoop reisinformatie en reisbescheiden. Die hele papiermassa moet je afdrukken! Meer dan 50 pagina's!!! En na afdruk blijkt dat er heel veel doublures zijn. Bovendien zie je later in de App dat daar ook alles in staat.
Overkill, niet duurzaam, verwarrend bovendien.

Reply from Style in Travel
Fantastische reis, goede begeleiding bij boeken etc, evenals een mooi een zeer gebruiksvriendelijke app specifiek voor deze reis.

Reply from Style in Travel
Hele betrouwbare reisorganisatie. Fantastische hotels en schitterende wandelroutes.

Reply from Style in Travel
Style komt over als een betrouwbare en degelijke organisatie. Ze reageren goed en doen wat beloofd wordt. Hopelijk blijft dat zo tot en met onze reis.

Reply from Style in Travel
Prima geholpen bij het plannen van de op-maat reis nadat ik het contact formulier op de website had ingevuld. Communicatie (email, terugbellen) verliep soepel. Je kunt kiezen wanneer je wordt gebeld.
Het zou handig zijn als je een email-kopie van je eigen contactformulier ontvangt nadat je het hebt opgestuurd.

Reply from Style in Travel
De reis werd goed geregeld, het contact was prima, door de feestdagen duurde het wel wat langer voor de bevestiging er was. Dit werd goed gecommuniceerd. Doordat bij 2 locaties de kamer niet meer beschikbaar was, kregen we een update van de kamer en een hotel was niet meer beschikbaar en daar hebben we een ander hotel voor in de plaats gekregen. De meerprijs hoefden wij niet te betalen.