Sundhedstjek

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

FUSK!!! Jeg var ikke tydeligt gjort opmærksom på at skulle betale for svar på de få spørgsmål. I går modtog jeg en regning, som jeg ikke betaler. Har udfyldt en formular, hvor jeg afmelder ordren... See more

Rated 1 out of 5 stars

Føler mig snydt, troede ikke der udgifter forbundet med sundhedstjek før der var lavet en aftale. Det stod med småt som dukkede op efter jeg have udfyldt skemaet. Fik senere en faktura på et et be... See more

Rated 1 out of 5 stars

Til Sundhedscheck 3-11-2024 Min annullering af jeres ordre blev afsendt 17-10-2024 samme dag som jeg modtog jeres faktura, den blev afsendt rettidigt inden de 14 dages frist. Der vil ikke bliv... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sundhedstjek.com Har samme problem som de andre anmeldere her på Trustpilot, de skriver at de udfører et sundhedstjek ved hjælp af nogle få klik man skal udføre på FB, herefter oplyser man dem om a... See more

FUSK!!

FUSK!!!
Jeg var ikke tydeligt gjort opmærksom på at skulle betale for svar på de få spørgsmål. I går modtog jeg en regning, som jeg ikke betaler. Har udfyldt en formular, hvor jeg afmelder ordren…og også blokeret firmaets mailadresse.
Derfefter har jeg googlet mig til at mange andre har haft samme oplevelse.
Håber det får konsekvenser for firmaet.

November 2, 2024

Inkasso

Inkasso.
I lighed med andre er jeg også blevet truet med, at deres fordringsbeløb vil blive sendt til påkrævning via inkasso.
Straks efter modtagelse af fakturaen sendte jeg besked om opsigelse/fortrydelse. Med det er der ikke reageret på.
Denne virksomhed er hjemmehørende i Ungarn og hører til i den værste klasse.
Undlad at betale.

November 2, 2024

Fup og Svindel

Mage til Fup skal man lede længe efter, man åbner deres side og kan så se nogle tal på ens fysiske alder ( okay det kunne jeg så selv se i spejlet) men ingen steder som i absolut ingen fremgår det at man skal betale 659 kr for at de kan kopiere min fødselsdato og så bare sætte noget vrøvl ind efterfølgende, jeg afventer gerne en inkasso sag som anmeldes til politiet som svindel

November 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har i dag modtaget et brev om…

Jeg har i dag modtaget et brev om inkasso. Jeg har aldrig tegnet et abbonement hos dem. Fik en opkrævning og skrev tilbage med det samme hvad dette var for noget. Hørte ikke noget. Har blokeret dem i dag. Betal endelig ikke regningen. Svindel.

November 21, 2024

Fup og svindel.

Fup og svindel.
Har også modtaget oplysning om inkasso.
Jeg har oplyst på basis af fakturaen at jeg ikke betaler men politianmelder.

November 7, 2024

Svindel fra Sundhedstjek

Har i dag fået besked om at de vil sende mig til inkasso. Det gad jeg ikke så betalte, men MasterCard stoppede transaktionen. Jeg kontaktede MasterCard de havde stoppet betalingen, sundhedstjek. har hjemme i Ungarn. Så der bliver intet betalt herfra, og Mastercard har lukket mit kort og sender mig et nyt. 👍👍👍 til SEB MasterCard

November 20, 2024

FUP FIRMA

Jeg har på intet tidspunkt bedt om jeres " sundhedstjek" i er et useriøst Fup firma der snyder alle i bund og grund. Det er ikke mine mål højde osv, jeg er en kvinde med sunde vaner og er normal i vægt osv. Jeres " sundhedstjek" er ikke mine data. Så i sender bare et standard oplysninger ud. Allerede der går det op for mig, at I er et useriøst fup firma.Så hvorfor I bliver ved med at opkræve mig 669 kr hver eller hver anden dag, truer med inkasso, jeg har mailet jer svar hver gang efterfølgende. STOP MED AT OPKRÆVE PENGE FOR EN YDELSE JEG IKKE HAR BEDT OM.
JEG HAR MELDT JER TIL POLITIET OG INFORMERET DR1 'S PROGRAM KONTANT.
I får ikke en bjælde af mig. Jeg ser nu , at der er en masse personer her på trustpilot der deler min mening. Glæd jer til besøg af Politiet og Kontant
Underskrevet fru Nissen

November 20, 2024

Snyd og bedrag..inkassotrusse

Hej
Jeg har dags dato fået en mail fra sundhedstjek.com som en indeholder en inkassotrussel. Jeg har skrevet til dem via mail før, at jeg i den grad føler mig bedraget i forhold til deres markedsføring på FB, men har ikke fået svar tilbage. Har læst at jeg ikke er alene om dette bedrag. Er der nogle af jer der har skrevet til ombudsmanden? Endsige om det er lovligt iflg EU markedsføring? Mvh Finn Christiansen

November 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

EN ELLERS SERIØS SIDE viste sig at være SVINDEL!

Sundhedstjek.com har svindlet mig jeg fik på intet tidspunkt besked om at de få spørgsmål kostede 625 kr troede det var en gratis platform jeg var på MEN blev snydt i den grad! Forstår ikke at mennesker som sikkert har deres på det tørre bare ikke kan få nok, men vil have mere UTROLIGT ! Nu venter jeg på en inkasso sag den sender jeg til Hjørring Politi.

October 22, 2024

Bondefangeri og svindel

På Facebook udfyldte jeg et skema fra Sundhedstjek.com med mine helbredsoplysninger. Der stod ikke noget om, at jeg hermed købte en vare. Så fik jeg en regning, som jeg ikke har betalt, og nu har jeg fået en incassosag på halsen. Jeg har ikke på noget tidspunkt ønsket at købe en vare. Jeg føler mig vildledt og bondefanget.

November 18, 2024

Hold jer væk

Hold jer væk - det er svindel og hum-bug. De har også siden sundhedsassessor.com, der ligner sundhedstjek.com til forveksling. Trods annullering bliver de ved at sende rykkere og true med inkasso. Lad være med at gøre noget - det gør jeg - for de gør formentlig ikke noget videre ud over at true og håbe nogen betaler.

October 9, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Så er jeg også blevet truet med…

Så er jeg også blevet truet med inkasso, skønt jeg fra første øjeblik da jeg så fakturaen, meddelte Sundhedstjek.com at jeg ikke var interesseret, men fik en tilbagemelding om, at det var gjort forsent, jeg betaler ikke.

November 17, 2024

Nul svindel

Jeg hoppede også i med begge ben var ikke klar over jeg skulle betale . Det gik op for mig da jeg fik regn.
Jeg annulleret ordren op til flere gange . Nu truer de med inkasso , hvad gør i andye

November 17, 2024

Take a closer look