See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Har bestilt bordkort der skulle bruges som gave til konfirmanderne i to klasser. Der er en fejl ig der går kun 2 dage så har vi fået den nye hjem. Kan varmt anbefale dette firma

Rated 5 out of 5 stars

Har bestilt bordkort (bolsjebøtter) til min datters konfirmation. Jeg bestilte dem den 2 og allerede den 5 var de klar til afhentning. Super nem kommunikation om hvordan vi ville have etiketterne og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har handlet flere gange hos svanenet og har altid været tilfreds med deres sortiment, priser og hurtig levering. Denne gang var der dog sket en lille pakkefejl, men uden problemer blev fejlen rette... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale svanenet.

Vi har bestilt bolsjer til vores søns barnedåb og have nogle spørgsmål i den forbindelse. Vi fik hurtigt svar på dem. Så vi bestilte det vi skulle bruge mandag aften og i dag onsdag kunne vi hente vores ordre. Det kalder jeg for god service og hurtig levering. Så jeg kan kun anbefale svanenet

September 27, 2023

Hej Denise.
Mange tak for anmeldelsen og de 5 stjerner.
Vi håber I havde en god barnedåb med den lille guldklump

Rated 5 out of 5 stars

Lige en stor hilsen til svanebolsjer og…

Lige en stor hilsen til svanebolsjer og en stor tak til Camilla, Joan og Brit.

Tak for en god service og gode bolsjer i verdens klasse.

Hilsen
Michael 2300 S

August 9, 2023

Hej Michael og Asger.
Mange tak for de 5 stjerner og de søde ord til os alle, det luner rigtig meget og vi er glade for at have dig som kunde :)
TAK

Rated 5 out of 5 stars

Super fine produkter til rimelige…

Super fine produkter til rimelige priser.
Hurtig levering og en meget fin personligt pakket ordre.
Det er topklasse og det er en fornøjelse at støtte en lille virksomhed. De genbruger emballagen og pakker glas pænt og forsigtigt ind, sås elv postnord ikke formoder at smadre det.

May 9, 2023

Hej Jonas.
Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi gør meget for at gøre tingene så miljø venligt som overhovedet muligt, og det er så dejligt når kunderne også bemærker det :)

Rated 5 out of 5 stars

Lækre varer og høj kundeservice niveau!

Jeg er en tilbagevendende kunde og det bliver jeg nok ved med at være! Hos Svanenet, får du ikke bare god kundeservice (jeg havde et spørgsmål og ringede op og fik straks en medarbejder i røret) Du får også nogle lækre varer, som du får lyst til at sætte tænderne i, med det samme. Jeg bestilte min pakke igår, og under 24 timer senere sidder jeg her med alle de dejlige sager jeg har fået købt ind, til årets pakkeleg. Jeg vil varmt anbefale Svane Bolsjerne 'Honning-Lakrids', de smager fantastisk og er min absolutte favorit!

December 6, 2022

Hej Lisemarie.
1000 tak for den skønne anmeldelse, og de 5 stjerner.
Det luner og gør os oprigtigt glade

Fantastisk hjemmeside

Fantastisk hjemmeside. Lækkert at I har så mange sukkerfrie produkter som er svære at finde i butikker❤️ Meget hurtig levering. Jeg fik enda en 10% rabatkode tilsendt til min næste bestilling.
Varm anbefaling herfra 😙

April 13, 2022

Hej Mette.
Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner

Rated 5 out of 5 stars

Super service og gode produkter.

Super service og gode produkter.
Ville lave min egen gavekurv, og de ringede mig op og spurgte om de også skulle pakke kurven for mig, da de kunne se leveringsadressen var en anden end min egen. Topservice og modtager blev rigtig glad for varerne. 👌

December 11, 2021

Hej Sofie.
1000 tak for din anmeldelse og 5 stjerner.
Vi vægter kundeservice over alt andet, så vi er så glade for at du har brugt tid på at skrive det herinde TAK

Rated 3 out of 5 stars

Fin hjemmeside og hurtig levering

Fin hjemmeside og hurtig levering. Desværre syntes jeg at deres bolsjer mangler smag. Der er ikke meget at hente der. Øv bøv

December 10, 2021

Hej Emil.
Tak for din anmeldelse og at du trods alt har givet os 3 stjerner ;)
I bolsjeproduktionen vægter vi smag rigtig meget, og har siden du lavede anmeldelsen opgraderet smagen på de varianter, som vi selv syntes manglede lidt i smagen. Håber du vil give os en ny chance, hvis du igen får lyst til bolsjer.

Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Og smagsprøver er en lækker bonus ;)

July 24, 2021

Hej Anna.
Mange tak for din anmeldelse med de 5 stjerner

Rated 5 out of 5 stars

Super service og fine produkter

Bestilte personlige bordkort (bolsjebøtter med navn) hos Svanenet til vores søns konfirmation. Super fin service - også da vi to dage før festen fik brug for et ekstra sæt labels. Det blev klaret med det samme. Så bedste anbefaling herfra :-)

July 22, 2021

Hej Peter.
Mange tak for din fine anbefaling og de 5 stjerner.
Vi håber I havde en rigtig god konfirmation.

Bedste sukkerfrie varer

Stort udvalg af sukkerfrie varer. Altid lynhurtig levering.

March 6, 2021

Hej Ole.
Mange tak for 5 stjerner og den fine anbefaling.

Rated 5 out of 5 stars

Kan klart anbefale at handle her.

Meget lækre produkter og super levering og info undervejs. Pakken var godt emballeret så intet kunne gå i stykker - og sågar i bio-materialer. Super sympatisk butik.

March 4, 2021

Hej Lillevang.
Mange tak for den fine anbefaling, og de 5 stjerner.

Dejligt sted at handle

Dejligt sted at handle. Der er stort udvalg i sukkerfri vare af god kvalitet.
Virkelig hurtigt levering.
Glæder mig til at handle hos jer igen😊

February 17, 2021

Hej Vibeke.
Mange tak for de 5 stjerner og den dejlige anbefaling.
Vi er rigtig glade for at have dig som kunde og at du er tilfreds, det betyder alt.

Utrolig hurtig levering.

Utrolig hurtig levering.
Bestilte fredag formiddag og lørdag morgen kom sms om, at pakken var klar til afhentning i pakkeshop.
Penge ikke trukket før pakken er afsendt, er også yderst positivt.
Ingen klager her fra :)

January 23, 2021

Hej Charlotte.
Mange tak for den fine anbefaling og de 5 stjerner.
Vi trækker aldrig pengene før pakken afsendes herfra, så det er dejligt når kunderne også bemærker dette ;)

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og da en af varene pga Corona ikke var på lager, ringede de og spurgte om jeg ville have en anden vare eller penge retur. Kan kun anbefales, og det er ikke sidste gang jeg bruger Svanenet.

January 14, 2021

Hej Kirsten.
1000 tak for din anbefaling og 5 stjerner.
Vi kontakter altid kunden, hvis noget er udsolgt, eller der feks er fejl i vores lagerstyring - vi sender aldrig bare noget andet - så vi er rigtig glade for at du vil give dig tid til at skrive det :)

Rated 2 out of 5 stars

Fin indpakning og lækkert lækkert…

Fik ikke de 5 kg jeg havde bestilt. Ringede til dem. Fik resten sendt som de havde "glemt " at sende. Men så fik jeg ikke det jeg havde bestilt fordi de havde udsolgt. Så jeg fik noget uspiselig slik som var lige til at smide ud. Det er sidste gang jeg køber noget her.

December 8, 2020

Hej Sabine.
Tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse.
Vi beklager virkelig at der åbenbart gik lidt kludder i din ordre, og at vi fik sendt noget forkert i din bland selv pose. Vi er kede af at du ikke kontaktede os igen inden du smed posen ud - så vi kunne have fundet en løsning.
Smag og behag er jo heldigvis forskellige, og de allerfleste synes heldigvis godt om vores bland selv slik. Men vi havde alligevel fundet en løsning med dig, hvis vi havde fået muligheden.

Super kundeservice.

Super kundeservice.
1 vare var i restorder, blev ringet op af kundeservice om jeg ville vente med levering af min order til varen var på lager igen eller have den sendt med det samme.

November 12, 2020

Hej Pernille.
Mange tak for 5 stjerner og er glade for at vi kunne finde en løsning med din ordre.

Elsker at handle der

Elsker at handle der, gør det en gang i mdr. Mega hurtig levering, og rigtig lækkert sukkerfrie slik de har.

August 3, 2020

Hej Rikke.
1000 tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er super glade for at have dig som kunde.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige modtaget min bestilling

Jeg har lige modtaget min bestilling. Der gik ikke lang tid før jeg bestilte ordren, til den var modtaget. Der blev orienteret under hele forløbet. Der var ovenikøbet lidt ekstra slik i pakken.
Yderst prof og lige i min smag.
Udover dette, så smager deres slik godt 😇

March 11, 2020

Take a closer look