Har bestilt bordkort der skulle bruges som gave til konfirmanderne i to klasser. Der er en fejl ig der går kun 2 dage så har vi fået den nye hjem. Kan varmt anbefale dette firma
See what reviewers are saying
Har bestilt bordkort (bolsjebøtter) til min datters konfirmation. Jeg bestilte dem den 2 og allerede den 5 var de klar til afhentning. Super nem kommunikation om hvordan vi ville have etiketterne og... See more
Vi har handlet flere gange hos svanenet og har altid været tilfreds med deres sortiment, priser og hurtig levering. Denne gang var der dog sket en lille pakkefejl, men uden problemer blev fejlen rette... See more
Bestilte personlige bordkort (bolsjebøtter med navn) hos Svanenet til vores søns konfirmation. Super fin service - også da vi to dage før festen fik brug for et ekstra sæt labels. Det blev klaret med... See more
Company replied
levering
jeg bestilte mine vare fredag eftermiddag, inden en time var varene pakket og sendt. Lørdag eftermiddag var pakken fremme.
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering
Tog bare 2 dage for levering af store bolsjeglas til udkantsdanmank.
Super godt service og vildt flotte og …
Super godt service og vildt flotte og lækre bolsjer.
Flot og overskuelig hjemmeside
Flot og overskuelig hjemmeside! Købte bolsjer til min datters konfirmation. De var fremme efter 2 dage :). Dem glæder vi os at skulle bruge til bordkort.
Fremragende!
Bestilte sent søndag aften og modtog tirsdag formiddag.
Varerne var pakket forsvarligt ind. Vender helt sikkert tilbage!
Helt i top
Go og overskuelig hjemmeside med stort udvalg
- LYN-hurtig modtagelse, og pakket med omhu,
I får mine bedste anbefalinger, og jeg vender helt sikkert tilbage igen,
De bedste hilsner fra Sarah
Gode produkter, hurtig levering og super service, da de leverede et forkert produkt.
Birgitte Qvist
Fantastiske
De gav et tilbud om fragtfri weekend (mange tak for det). Skrev så til dem ang. spørgsmål om stevia bolcher (tak fordi i tilbyder). Der var hurtig svar og god kommunikation. Pakken blev sendt afsted og modtog den kort tid efter. :)