See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en Tm6 d. 30. December - fandt ud af at de kørte tilbud i januar, hvor man kunne få en ekstra skål med til halv pris - bad om, mandag d. 4. Januar, at opgradere min bestilling, men blev af... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den mest fantastiske køkkenmaskine, som bare fungerer. Den er bedre end den bedste køkkenmaskine, som jeg ellers har haft. Endnu bedre, så er det mega fedt at komme træt hjem fra arbejde, og så b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse med Sylvest & Co. Jeg købte en Thermomixer som julegave til min kone, og den har virkelig levet op til forventningerne – et fantastisk produkt, der gør hverdagen nemmere i køkkenet... See more

Company details

1. Kitchen Supply Store

Written by the company

Velkommen til Sylvest og Co. Vi er den officielle danske distributør af Thermomix.

3.9

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

ingen fleksibilitet

ingen fleksibilitet.
Næste gang handler jeg et andet sted

March 13, 2026

Kære Jonathan,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.
Ved køb i vores webshop har man 14 dages fortrydelsesret, hvilket også følger de gældende forbrugerregler. I dette tilfælde blev vi kontaktet efter fristen var udløbet (en måned efter købet), og derfor havde vi desværre ikke mulighed for at tage varen retur.
Vi forsøger altid at behandle alle kunder efter de samme vilkår.

Fantastisk service hele vejen

Fantastisk service hele vejen

October 2, 2025

Kære Alice,
1000 tak for alle stjernerne.
Vi håber, at du kommer til at have samme oplevelse af selve Thermomix. ♥
De bedste efterårshilsner,

Magisk kundeservice

Magisk kundeservice! Hurtig svar og professionel og personlig hjælp. Kæmpe anbefaling

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

June 12, 2025

Kære Kamilla,
1000 tak for alle stjernerne ♥
Vi er her for at hjælpe - så glad for at kunne bidrage til at få din køkkenhjælp til at være kampklar :)
De bedste sommerhilsner,

Fantastisk maskine

Fantastisk maskine, og enorm hurtig levering. Haft maskinen en uge nu og den skuffer absolut ikke

April 14, 2025

Kære Katja,
Mange gange tak for dine stjerner ♥.
Og tak for tillid til os og Thermomix. Vi er helt sikke på at den vil bringe mange dejlige madoplevelser for hele familien.

Super oplevelse med Sylvest & Co

Sylvest & Co har en effektiv og hurtig levering, samt en meget høj service & support.

Kan varmt anbefales.

January 6, 2025

Kære Søren,
1000 tak for de fine ord
Vi gør, hvad vi kan for at komme godt i gang med Thermomix.
Håber at Thermomix bliver en uerstattelig ven i køkkenet.

De varmeste hilsner

Thermomixer TM6

Fantastisk maskine - Jeg er meget tilfreds med minTM6
som jeg nu har haft i ca 3 uger og jeg imponeres stadig over de muligheder der er i denne maskine.
Har lige haft Gitte på besøg til demonstration hjemme - hun fortæller og demonstrerer hvordan maskinen fungere - og hun svarer på de spørgsmål man måtte have - det var virkelig en god demonstration med gode tips og ide'er - kan varmt anbefale en Thermomixer TM6

November 13, 2024

Kære Marianne
Af hjertet tak for dine stjerne ♥
Gitte er en af vores dygtige konsulenter, som har været med os længe! Så hun kan svare på alt ♥
Håber at du og dine får en fantastisk jul med din Thermomix.

Rated 5 out of 5 stars

Service helt i top både på afstand og…

Service helt i top både på afstand og når Thermomix skal presenteres.
For man altid den støtte og hjælp man han brug for og meget hurtig👍
Jeg kan kun varm anbefale 🤗

May 10, 2024

Kære "kunde"
1000 tak for de fine ord.
Vi gør, hvad vi kan for at man skal have den bedste oplevelse. Os på kontoret og vores konsulenter står altid klar til at hjælpe.
Tak fordi du deler din oplevelse ♥

De bedste efterårs hilsner

06/12/2024
Kære Kunde
Vi vil gerne takke dig for den fine anmeldelse med en lille goodiebag. Send os en mail til info@sylvestogco.dk med dine kontakt oplysninger - så vi sender den til rigtige adresse.
Mvh Katarina

Rated 5 out of 5 stars

En Thermomix er det bedste køkken…

En Thermomix er det bedste køkken værktøj der findes, jeg har haft den i 9 år og stadig det mest anvendelige i et køkken

November 1, 2024

Kære Vibeke,
Hvor er det fantastisk at have dig med om bord på denne fantastiske rejse med Thermomix.
Vi ser frem til MANGE MANGE flere år sammen ♥

En rigtig god oplevelse med Mathias' Thermomix-demo

Vi havde en rigtig god oplevelse med Mathias, som kom hjem og gav os en Thermomix-demo. Han var venlig, imødekommende og gav os masser af gode råd og tips, som virkelig hjalp os med at forstå, hvordan vi kan bruge Thermomix’en i hverdagen. Vi besluttede os faktisk for at købe den med det samme!

Tak for en dejlig oplevelse, Mathias!

Mvh.
Henrique

November 8, 2024

Kære Henrique,
mange tak for din ordre og den fantastiske anmeldelse. Dejligt at høre at I fik en god præsentation af Mathias - så I optimalt kan bruge jeres nye ven i køkkenet.
I er altid velkommen til at tage fat i os på kontoret eller Mathias ved yderligere spørgsmål eller råd ♥

God oplevelse med konsulent

Jeg har efter køb af thermomix haft Matthias Faaborg ude og demonstrere den. Matthias er en supersød og dygtig fyr, der er meget hjælpsom og god til at forklare tips og tricks. En varm anbefaling herfra.

October 24, 2024

Kære Jesper
Mange tak for alle stjerner til Mathias - det bliver han rigtig glad for at høre ♥ - lige som vi er!
Nu er du 100% klædt på til at servere de bedste måltider med din Thermomix ♥

Ha' en fantastisk weekend!

08/11/2024
Kære Jesper #24507
Mvh Katarina

Elendig reklamationsbehandling.

Elendig reklamationsbehandling.
Slet ikke en tilgang til kundeservice som man forventer når man køber et køkkenprodukt til 10.000.
Katarina fra kundeservice prøver at sige man har brugt maskinen forkert når den går i stykker af at rive gulerødder på rivemodulet første gang man bruger den.
Tilbehør er lavet af plast og ikke metal som man forventer af produkter til 10.000

April 8, 2024

Kære Per

Mange tak for din anmeldelse, hvilket gjorde os lidt ked af det, da vi prioriterer højt vores kundeservice.

Kort forinden denne anmeldelse skrev jeg følgende mail til dig:
"Hej Per, tak for din mail og beskrivelse.
For at sende reklamationen videre havde jeg brug for at klarlægge, hvad der er sket.
Vi har endnu ikke oplevet at akslen er knækket af sig selv – så der skulle være snakken om en produktionsfejl.
De henvendelser vi har haft – var det selvforskyldt.
Og når jeg kigger på billedet, så er skaftet på akslen lidt ridset, hvilket ikke bør være tilfælde, da skaftet er gemt i beholderens midte.

Vi sender dig en ny aksel og skal bede dig om at returnere den ødelagte (vi vedlægger en returlabel) så vi kan sende den til producenten for nærmere undersøgelse."

Netop fordi det er et produkt i den dyre klasse, at vi har behov for at vide hvad der er sket i processen, så vi kan videresende reklamationen til producenten.

Vi håber, at du fortsat er meget glad for Thermomix og ønsker dig en god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Man føler sig absolut godt behandlet

Det er sjældent at man oplever en forretning som står på spring for at sikre at kunden får en optimal oplevelse af de produkter som købes. Det er tilfældet med Sylvest & Co. Både under og efter køb er der fin kontakt.
Hvis uheldet så er ude, hvilket det var i mit tilfælde, så ydes der sublim support.
Jeg føler mig absolut godt behandlet.

March 26, 2024

Kære Bulgroz

1000 tak for den fineste anmeldelse ♥
Vi hopper af glæde, hver gang vi læser de gode oplevelser!
Vi gør, hvad vi kan for ikke at efterlade nogen - selv efter købet. Om det er en måned, et år eller 5 efter modtagelse af maskinen. Hvis vi kan gøre en forskel - så er vi klar ♥

Tak for dig ♥

Thermomix fra Sylvestogco.dk

Thermomix fra Sylvestogco.dk
Jeg var lidt i tvivl om maskinen, men jeg mødtes med Anete, og hun hjalp mig og besvarede alle mine spørgsmål. Jeg var ikke en nem kunde😂 Nu har jeg en Thermomix derhjemme, og jeg er glad for den. Takket være Cookidoo-applikationen har jeg mange forskellige ideer til mad. Jeg anbefaler Aneta, for når jeg har spørgsmål, skriver jeg til hende, og hun hjælper mig altid.

March 25, 2024

Kære Katarzyna

1000 1000 tak for din anmeldelse ♥
Desværre er der mange skeptiker bl.a. os ;) - vi håber, at din anmeldelse vil tvinge dem ud af busken, så de får samme oplevelse som dig ♥
For vores Aneta og mange dygtige konsulenter gør en forskel, når man er i tvivl - når der skal tages en beslutning omkring Thermomix.

Tak fordi du er med os ♥

Tak til konsulent Mathias Fåborg

Jeg har ejet en TM6 i et par år. Har også fået lidt online hjælp, og været til en demo dag hos Vibeke Mogensen og Michael Mikkelsen. Nu har jeg så haft konsulent Mathias Fåborg på besøg. Vi lavede 4 forskellige ting på Thermomixeren. Og jeg fik lidt tips og tricks - tusind tak - og tak fordi jeg nu har en konsulent tilknyttet 🤩🤩👏🏻👏🏻

March 10, 2024

Kære Hanne

Vi har netop lavet en lille dans på kontoret, da vi læste din anmeldelse.
1000 tak for en god start på ugen ♥
Det glæder os, at du har haft en fantastisk oplevelse med Mathias ♥
Det skal vi nok give videre.

Tak for dig ♥

Rated 5 out of 5 stars

En maskine helt i særklasse.

Jeg har handlet flere gange med sylvestogco samt været i kontakt med deres kundeservice flere gange.
De har altid været utroligt flinke samt hjælpsomme. Thermomix TM6 er deres "flagskib" og er en maskine helt i særklasse for sig selv. Man får en uundværlig hjælper i sit køkken der gør madlavning til en leg, samt åbner op for helt nye kulinariske eventyr. Selv om du aldrig har lavet megen mad før, kan du via de fuldt guidede opskrifter på maskinen lave lækre retter, bage kager og brød, til dette skal du dog bruge en ovn eller airfryer. Der medfølger varoma fade man stiller ovenpå låget af maskinen og deri kan man dampe hele måltider mens ris eller kartofler bliver kogt i selve skålen. Thermomix kan erstatte flere andre køkkenmaskiner, den kan bl.a sous-vide, koge æg, bruges som el-kedel, via hakke funktionen hakke kød, nødder osv. Kun fantasien sætter grænsen. Piske med det medfølgende piskeris kaldet en sommerfugl. Man kan fermentere, via ælte funktionen ælte brød, omrøre funktion så du slipper for at stå og røre i en gryde, blende supper lækre og cremet. Med en thermomix kan du temperaturstyre maden, og det er let som en leg at lave en bearnaise sauce fra bunden eller lave en lækker mayonnaise. Jeg kunne blive ved. Gør jer selv den tjeneste at kontakte sylvestogco og bed om at få en gratis demonstration af maskinen hjemme hos jer selv.

February 8, 2024

Kære og søde Pia,
Vi er helt i hopla over din anmeldelse ♥. Af hjertet tak ♥
Vi er sikre på, at det er denne slags historier, som får flere til at tage med på Thermomix-rejse ♥

Tak fordi du er med os ♥

Sylvest & Co er forhandlere af en FANTASTISK køkkenmaskine

Sylvest & Co er forhandlere af en genial køkkenmaskine. Den kan bruges af ALLE, hvad enten du er som mig (der aldrig har været særlig god i et køkken :0), en der bare gerne vil spare lidt tid i køkkenet, en der mangler inspiration til hverdagen eller festmenu eller en gourmet-freak, der bare vil have mere af alt det gode ... Vi købte vores TM6'er i midten af august 23, og vi har kun brugt TM6'eren indtil videre, med undtagelse af lidt ægge/kartoffel-kogning. Og det er ikke fordi at TM6'eren ikke kan klare dette, men TM6'eren har været i sving med andre opskrifter. Foruden TM6'eren er det praktisk at have en ovn og evt. en mikroovn, men den behøves ikke. Foruden selve maskinen (der er meganem at rengøre enten i hånden, opvaskeren eller TM6'erens eget vaskeprogram), 'skal' du tegne et abonnement hos cookidoo international. Mit abonnement er gratis de første 6 mdr., og derefter koster det 48€ (360 kr pr. år). Du har så adgang til (i skrivende stund 1.179 danske opskrifter, men fra alle lande er der 93.690 opskrifter (+/- da nogle af opskrifterne er dubletter, der er oversat til andre sprog ... men du kommer aldrig til at mangle en opskrift). Hvis du ikke er en haj til sprog, så kan google-oversættelse hjælpe dig med at oversætte på computeren, tabletten eller mobilen. Hvad venter du på ? TM6 er en genial tysk udviklet køkkenmaskine – jeg har aldrig lavet og serveret så god mad som nu. Jeg siger mange tak til min TM6-konsulent Heidi Ghorsi fra Ærø.

October 26, 2023

Kære Helle,
1000 1000 tak for din fineste anmeldelse ♥♥♥
Det varmer utrolig meget at læse om din rejse med Thermomix.
Du kan være 100% sikker på, at vi deler din begejstring med Heidi ♥

Rated 5 out of 5 stars

Super god service hos Sylvest & Co.

Super god service hos Sylvest & Co.
Alt har været top service. Lige fra Katarinas hjælp til bestilling, rådgivning, Ibens gennemgang af Thermomix, Cookidoo og rådgivning, tips og tricks.
Tak til jer alle.

March 22, 2023

Kære KH,
Mange gange tak for den flotte ros, som jeg allerede har delt med Iben.
Tak for tillid til os og Thermomix. Vi er helt sikke på at den vil bringe mange dejlige madoplevelser for hele familien.

Bedste oplevelse

Fik "dyret" i julegave og tænkte dette går aldrig - lige indtil Kataryna Mironczuk kom på besøg og demonstrerede hvad den kunne ( for der er da næsten ikke noget den ikke kan) og hold op en service - glæde - humør -vejledning - imødekommenhed hun bestrider forbundet med rigtig god og dejlig mad /drikke fremstilling.
Jeg vil naturligvis rose Camilla Og Katarina nr. 2 for deres utrolige hjælpsomhed og vejledning mht køb

January 28, 2023

Kære Helle
1000 tak for skøn læsning og den fineste anmeldelse. Katarzyna blev helt glad for at læse det ♥
Vi står til rådighed, som altid - any time ♥
Og vi håber naturligvis på, at "dyret" bliver køkkenets bedste ven :)

Rated 5 out of 5 stars

Ualmindelig god service og tid til en…

Ualmindelig god service og tid til en sludder da vi hentede vores nye TM6 i Hillerød.

November 25, 2022

Kære Hanne,
1000 tak for alle stjernerne ♥
For os er det alfa og omega, at vores kunder er føler sig godt klædt godt på til at komme i gang med Thermomix.
Og det er kun dejligt, at du/I lytter til vores råd ♥
Tillykke med jeres nye hjælper ♥

En virksomhed i særklasse

Udover virksomheden har et i særklasse godt produkt, som jo ses i talrige madprogrammer, yder virksomheden en yderst kompetent og meget venlig service. I vores husholdning var vi stor glæde af vores Thermomix TM6- Derfor en stor tak til teamet bag Sylvest & Co.

November 18, 2022

Kære Just Justesen,
Det er os som takker ♥ for de fine ord ♥.
Vi er et team, som er meget passioneret omkring Thermomix, hvilket gør det lettere at give god service - når arbejdet bliver drevet af passionen.
Vi håber, at Thermomix kan varme jer indefra i den kommende kolde tid.

Take a closer look