See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Udover virksomheden har et i særklasse godt produkt, som jo ses i talrige madprogrammer, yder virksomheden en yderst kompetent og meget venlig service. I vores husholdning var vi stor glæde af vores T... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den mest fantastiske køkkenmaskine, som bare fungerer. Den er bedre end den bedste køkkenmaskine, som jeg ellers har haft. Endnu bedre, så er det mega fedt at komme træt hjem fra arbejde, og så b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse med Sylvest & Co. Jeg købte en Thermomixer som julegave til min kone, og den har virkelig levet op til forventningerne – et fantastisk produkt, der gør hverdagen nemmere i køkkenet... See more

Company details

1. Kitchen Supply Store

Written by the company

Velkommen til Sylvest og Co. Vi er den officielle danske distributør af Thermomix.

3.9

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Verdens bedste køkkenmaskine

Verdens bedste køkkenmaskine. Laver ALT muligt på den: 1.5 minut - så er der kagedej, laver den lækreste purerede suppe, bouillonpasta, lækre sovse, dampede grøntsager, fisk og kylling - kun fantasien sætter grænser!
Forleden lavede den persillesovsen, mens jeg stegte flæsket….
Stor anbefaling herfra!

October 17, 2022

Kære Dorthe,
Mange gange tak for den fine anbefaling ♥
Det er SÅ rigtigt skrevet - kun fantasien sætter grænser! Thermomix kan stort set hjælpe med til alle retter. Og "jævner"-funktionen (til sovse) er genial.
De varmeste efterårshilsner ♥

En fantastisk demo.

Jeg har ikke fået min maskine endnu, men forventer den om 2 dage. Jeg vil anmelde en rigtig god demo jeg havde i går af Jonfrid. Hun var bare helt fantast og vi have knap 2 1/2 times madlavning sammen hvor jeg fik afprøvet den helt igennem lækre TM6. En rigtig god oplevelse. Tak for det.

October 15, 2022

Kære Pia,
1000 tak for alle stjernerne ♥, som jeg allerede har videresendt til Jonfrid!
Dejligt at mærke begejstringen mens du venter på din Thermomix.
Vi håber, at den kommer til at give masser af varme i den kommende kolde tid ♥

Fantastisk oplevelse

Lynhurtig levering. Bestilte onsdag og fik leveret TM6 torsdag. Flinke og hjælpsomme medarbejdere. Fik lavet demo af Henrik Kvist. Han får 5 stjerner.

October 5, 2022

Kære Merete,
Henrik bliver så glad for din anmeldelse.. Og det er vi naturligvis også - 1000 1000 tak ♥.
Og vi er glade for at PostNord er så gode til at levere hurtigt :)
Bedste efterårs hilsner

Varmeste anbefaling

Ikke nok med at det er den bedste køkkenmaskine, Sylvestogco leverer en kundeservice i absolut verdensklasse.. Min maskine blev desværre stjålet, og de har været så hjælpsomme i forsøg på at spore og huske sagen her et halvt år efter. Eneste anke er at de nægter at tage imod kage som tak for hjælpen :-)

October 7, 2022

Søde Pia
1000 tak for alle stjernerne ♥
Det er ikke nemt at glemme sådan et kald en kold vinter. Trods den uhyggelig oplevelse for jer - så bliver den tit fremhævet i mine fortællinger om Thermomix og om tyvene, som løb med en Thermomix og en flaske rødvin.
Hvis din vej svinger forbi Hillerød med hjemmelavet kage på din nye Thermomix - så er jeg sikker på, at den bliver budt velkommen ♥
De bedste og varmeste hilsner

Hvis Thermomix så det er kun Sylvestogco Danmark 👈

Hej, jeg elsker møde menersker i mit liv som inspiration, kærlighed, højt kvalitet og 100% ærlig er ikke ukendt 👈 det er for mig Sylvestogco 👏 en firma med stort hjerte med alt hvad de laver ! 🫶🫶🫶 tak for de at Sylvestogco er i Danmark ❤️

October 6, 2022

Kæreste Katarzyna
1000 tak ♥ for den fineste anmeldelse!! Det er dejligt bekræftende at få at vide at vi gør forskel for vores kunder ♥
Det er også noget nemmere, når man har at gøre med en maskine, som Thermomix :)
Ha' en dejlig weekend

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste køb til madlavning.

Hurra for jer- og hurra for vores køkkenmaskine.
Vi bruger den næsten hver dag og elsker jeres tips.

September 30, 2022

Kæreste Susanne
Hurra for dig ♥ fordi du er med os!
Skønt at vi kan bidrage til jeres køkken ♥
Husk at se os live på FB hver onsdag kl. 15 - for endnu flere tip.
Skønne efterårshilsner fra os

Super god investering

Super god investering
Fantastisk at lave mad på
Gode og spændende opskrifter.

September 30, 2022

Kære Frank
Mange tak for de fine stjerner ♥
Du har ret - det er en god investering! Specielt hvis man går lidt op i kvalitet, sundhed og sågar madspild.
Vi arbejder løbende på at oversatte, så der er endnu flere spændende opskrifter på dansk.
Dejlige efterårshilsner

Top service!

Jeg har fulgt Thermomix Danmark fra starten og altid fået fantastisk service. Oplevelserne matcher til fulde forventningerne til en serviceorganisation, der repræsenterer verdens bedste køkkenmaskine.

August 25, 2022

Kære Morten,
MANGE tak for denne skønne anmeldelse.
Vores mål er at gøre rejsen med Thermomix, som oftest starter hos os, til en fantastisk oplevelse ♥
Endnu en gang tak ♥
De varmeste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Bedste kunderservice i Danmark!

Vi bestilte en Thermomix med extra udstyr til afhentning i deres butik på Smallegade 28.
Bestilling online og mulighed for afhentning med det samme. Fremvisning/demo af Thermomix var god og inspirerende.

Hvad der gør Sylvest & Co ekstra anbefalelsesværdig er deres kundeservice!
Der var en mindre misforståelse mht. bestillingen. Personalet i butikken og efterfølgende Camilla på telefon var yderst hjælpsomme og løste problemet med det samme.

August 18, 2022

Kære R.Birkler,
1000 1000 tak for de varme ord ♥.
Vi mener selv, at kundeservicen bør afspejle den kvalitet, som Thermomix har.
Vi håber, at Thermomix bliver jeres nye bedste ven :)

Den mest fantastiske køkkenmaskine

Endnu bedre, så er det mega fedt at komme træt hjem fra arbejde, og så bare følge en opskrift på displayet uden at skulle tænke selv.

Og tænk sig den udgør alle andre maskiner, selv mit komfur.

August 1, 2022

Kære Gitte,
Mange gange tak for din dejlige anmeldelse.
Vi kan kun give dig ret, at det er den bedste køkkenmaskine.
Dejligt at Thermomix kan hjælpe dig i det daglige og kan endda hjælpe med at koble fra efter en lang dag på jobbet.

Maskinernes Rolls Royes

Maskinernes Rolls Royes
Jeg har verdens mindste køkken, så vildt fantastisk, at denne ene maskine klarer den for 12 andre maskiner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg bruger min TM 6 hver dag

June 20, 2022

Kære Tina,
1000 tak for anmeldelsen ♥
Dejligt at høre at selv i det mindste køkken kan en Thermomix gøre en kæmpe forskel.
Og du har så meget ret - det er toppen af køkkenmaskiner ♥

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er så glad for min Thermomixer

Jeg er så glad for min Thermomixer, jeg startede med 5’eren og har brugt den hver dag siden jeg fik den. Opgraderede derfor til en tm6 og hold nu fast altså en skøn maskine! Bruger den til alt! Lige fra æltning, havregrød, syltetøj, supper, risengrød, ægte saucer, kage ja alt. Selv ungerne elsker at være med fordi den er så nem at bruge og de kan selv lave en madplan på den. Det er jo genialt 😍🙌🏼

June 17, 2022

Kære SFA,
1000 tak for en fantastisk anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre, at din Thermomix ikke står stille og at jeres børn også er blevet superbruger af den.
Den er netop genial - for det er begrænset, hvad den ikke kan ♥

Meget tilfreds ☺️

Hurtig levering , god service

June 16, 2022

Kære Aneta
1000 tak for dine stjerner. Vi gør alt, hvad vi kan for at kunderne får en god oplevelse hos os og med Thermomix.
Katarina

Skuffende 😰😰

Skuffende 😰😰

Da jeg købte min TM6’er skulle jeg booke demo.
Da jeg havde booket online demo, fik jeg besked på, at jeg hurtigts muligt skulle melde afbud, hvis jeg skulle blive forhindret, da der var begrænset antal pladser… Næste som når Apple lancere en ny Iphone….
Jeg sætter 2,5 timer i kalenderen og glæder mig til det program Katarina har givet mig i udsigt.

Da dagen for demo oprinder, så er konsulenten 15 minutter forsinket og ganske uforberedt. Da det er et Zoom møde han afholder, hvor der kan deltage op til 250 personer, kan jeg ikke forså begrænsningen på deltagerantal…. Specielt ikke når vi kun var 3…..Nå men demomanden kunne ikke finde sit grej. Noget var i opvaskemaskinen og andre steder i køkkenet, men demo blev det ikke til, der blev ikke tilberedt noget som helst.. det hele tog 45 minutter inklusiv de 15 minutter han var forsinket….

Er det professionelt ?

Nu har de kørt med 1/2 pris på knivdække i maj og taske i juni.
Men nu i juli, da der endelig er noget der kunne være til gavn, så gælder tilbudet kun ved køb af en ny maskine…

Det er bare for dårligt🥶🥶🥶

July 16, 2021

Købte en TM6

Købte en TM6 til min kæreste. Havde nogle spørgsmål til levering og andre ting, og har kun oplevet masser af hjælp og god service. Intet at klage over fra min side.

May 19, 2021

Kundeservice - En by i Rusland

Bestilte en Tm6 d. 30. December - fandt ud af at de kørte tilbud i januar, hvor man kunne få en ekstra skål med til halv pris - bad om, mandag d. 4. Januar, at opgradere min bestilling, men blev afvist, trods det at varen endnu ikke, ifølge track and trace link'et, var sendt afsted endnu.

Dårlig kundeservice - overvejer kraftigt at benytte min fortrydelsesret.
De virker på ingen måde som en seriøs forretning, eftersom kundeservice er en by i Rusland.

January 7, 2021

Take a closer look