I gennem 52 år, har vi brugt denne klinik til vores hunde. Vi er altid blevet mødt af et meget kompetent og vidende personale, det være sig dyrlæger og vet. Sygeplejersker, samt øvrigt personale.... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Min hund er altid blevet behandlet så omsorgsfuldt, og personalet har været meget dygtige. Jeg er kommet her med min hund Lilly i de sidste 8 år, og jeg kan varmt anbefale denne klinik.
Company replied
Information provided by various external sources
Taastrup Dyreklinik – Vestegnens dyrlæge i mere end 25 år På Taastrup Dyreklinik har vi taget os kærligt af Vestegnens kæledyr – hunde, katte, gnavere og fugle – i næsten 3 årtier. Lige siden begyndelsen i 1987, har faglighed, nærvær, omsorg og ansvar for det gode dyreliv været grundpillerne i vores værdigrundlag, og er det fortsat. På trods af, at Taastrup Dyreklinik er gammel i gårde, er vi på ingen måde begyndt at samle støv. Vi følger til stadighed med i udviklingen – både den faglige og teknologiske – og investerer fortløbende i uddannelse og udstyr. Dette betyder bl.a. også, at vi i dag råder over bl.a. digital røntgenudstyr, tandrøngten og laboratorieudstyr. Vi kan således udrede de fleste sygdomme og pludselige opståede skader hos vores patienter. I 2014 gennemgik Taastrup Dyreklinik et generationsskifte, som efterlod dyrlæge Gitte Seiler med ansvaret for klinikkens videre drift og udvikling. Med Gitte bag roret er der også for de kommende år planlagt investeringer, der skal være med til at sikre, at Taastrup Dyreklinik også i fremtiden, er en moderne dyreklinik med høj faglighed, varme smil og hjerterum.
Taastrup Hovedgade 154, 2630, Taastrup, Denmark
- klinik@taastrupdyreklinik.dk
- taastrupdyreklinik.dk
Replied to 50% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply

Virkelig godt

Stor tilfredshed
Godt forløb, følte mig tryg hele vejen. Får alle mine anbefalinger
Jeg har haft en dårlig oplevelse med at…
Jeg har haft en dårlig oplevelse med at jeg har booket en tid til at vaccinere min kat, men jeg fik ingen bekræftelse så jeg tog til en anden dyre klinik. Så blev jeg ringet den samme dag kl 11 og de fortæller hvor jeg bliver af. Jeg forklarer det hele , men alligevel blev jeg påkrævet et beløb på næsten 420 kr. Synes det er så dårligt .

Tryghed og høj faglighed hos Taastrup Dyreklinik 🐾
Jeg kan på det varmeste anbefale Taastrup Dyreklinik. Jeg har nu brugt Taastrup Dyreklinik i et år nu, og har fra første besøg følt mig mødt med forståelse og høj faglighed. En særlig stor ros skal gå til Maria, som har taget sig fantastisk godt af Maggie. Hun er grundig, forklarer tingene i øjenhøjde og sørger altid for, at man går derfra med en tryg fornemmelse. Det betyder enormt meget for mig – især fordi vi er førstegangshundeejere. Man mærker tydeligt, at både dyr og ejere er i centrum, og at der bliver taget sig tid. Jeg går altid derfra med følelsen af, at Maggie er i de allerbedste hænder ❤️
De varmeste anbefalinger herfra 🐶
Vil altid anbefale dette sted
Jeg har aldrig før fået en så god, professionel og ekstrem omsorgsfuld behandling hos en dyrlæge før.
Fantastiske mennesker hele vejen rundt.
Kompetente dyrlæger
Kompetente dyrlæger - aftaler og tider der holder - god stemning
Super ærgerlig oplevelse!
Super ærgerlig oplevelse!
Min sædvanelige dyrlæge var syg, og jeg var i nærheden af Taastrup, så jeg valgte Taastrup dyreklinik.
Min hund havde en underlig hoste, virkede trist, havde nedsat aktivitetsniveau og dens ene øje havde ændret form og pupillen var pludselig lille og uden reaktion. Og blinkhinden var trukket halvvejs op over øjet.
Vi fik tid samme dag. Meget fornemt.
Dyrlægen kiggede lidt på min hund, ikke specielt forsigtigt, og min hund var ikke specielt tryg ved hverken sitationen eller dyrlægen.
Dyrlægen kunne ikke undersøge hele øjet optimalt, fordi hun mente det krævede min hund blev bedøvet.
Hun lyttede på min hund, og kom frem til at min hund måske
1) Havde noget hævelse i svælget, som kunne forårsage den mærkelige hoste. Måske et græsstrå, der sad og generede. Og dét ville kræve bedøvelse at udrede.
2) Der formentlig ikke var noget alvorligt galt med øjet
3) Adspurgt mente hun ikke det var sandsynligt, min hun havde hjerte.-lunge-orm.
Jeg gik der fra uden en diagnose, og med besked om at se tiden an, og give min hund noget smertestillende og viskøse øjendråber. Og en regning på 1800 kr.
Da det ikke blev bedre, ringede jeg til min egen dyrlæge. Som på baggrund af de beskrevne symptomer sendte mig direkte til øjendyrlæge. Her fik hun konstateret omfattende regnbuehindebetændelse (som kan medføre synstab), og øjendyrlægen mistænkte hjerte-lunge orm: Dette passede med de øvrige symptomer, og kunne være årsag til regnbuehindebetændelsen. Også min egen dyrlæge ringede senere og sagde, min hund skulle tjekkes for hjerte-lunge orm, da symptomerne pegede i den retning. Den mærkelig hoste var et klassisk symptom på netop hjerte-lunge orm.
Så jeg synes det var relativt ærgerligt at bruge 1800 kr på en dyrlæge som overser, at min hund har omfattende regnbuehindebetændelse og flere symptomer på hjerte-lunge orm. Begge dele er to relativt alvorlige diagnoser at overse. Og min hund derfor har haft massive smerter flere dage, fordi jeg stolede på dyrlægen.
Så jeg synes dyrlægen er dyr og dårlig, og kunne have kostet min hund synet.
Til orientering kunne øjendyrlægen lave en fuld undersøgelse af min hund, med trykmålinger i øjet, billeder osv, uden nogen form for bedøvelse. Kun med ro og en blid tilgang.
Super god oplevelse
Hej i dag var vi forbi med vores hund, hvor han skulle i Nakose for første gang og vi var lidt urolige omkring tingene. Men vi blev mødt af et dejligt og forestående personale og Dyrlæge. Mange tak for den dejlige behandling og behandling og et specielt tak til Dyrlægen Ida som brugte meget tid på at berolige og behandle ham 😀
Hele oplevelsen
I gennem 52 år, har vi brugt denne klinik til vores hunde.
Alle de hunde vi har haft igennem tiden, er behandlet på en ordentlig måde, og skavankerne er der blevet taget hånd om, så hunden er blevet iorden igen, ingen
dårlige oplevelser her.
Stor tak til alle, især Gitte og Ida, for deres stadig gode behandling af Messi.
Kilborg
God dag hos dyrlægen
Jeg fik vaccineret og undersøgt 4 katte i sidste uge. Det skete uden tumult og med stort smil. En god dag, også for misserne, der “lærte” at børste tænder og vedligeholde pelsen. Den dårlige nyhed om den ene, blev empatisk formidlet, sammen med en henvisning for yderligere undersøgelse.
Tak til dyrlæger og personale for fin og personlig betjening

Reply from Taastrup Dyreklinik ApS
Jeg har været hos dyrlæge Gitte igår…
Jeg har været hos dyrlæge Gitte igår med begge mine små dværgpinscherhvalpe på 12 uger og fik en fantastisk behandling, empatisk, omsorgsfuld overfor både dyr og ejere, en rigtig fin oplevelse for vores små hvalpe.
Mest af alt en engageret Dyrlæge, meget vidende og vi har meget stor tillid til Gitte som iøvrigt er meget sød og venlig
Personalet var meget søde og venlige.
Har mødt Gitte tidligere med vores søns hellig birma, i en akut sag, hvor vi fik fantastisk behandling og hjælp.
En af grundene til vi valgte Gitte og hun heldigvis havde plads til os og vores hvalpe.
Kan kun på det varmeste anbefale Gitte og hendes personale i Det gule hus, Tåstrup dyreklinik
Med tak
Marianne Lehmann, hvalpeejer

Reply from Taastrup Dyreklinik ApS
Mangel på kompetence og dårlig kundeservice
Vi fik vores kat kastreret hos dem, og bad samtidigt om, at få ham undersøgt herunder også hans ører, da han dannede meget voks. Vi får at vide at “det er der bare nogle katte der gør”, og at vi bare skal rense det. Vi har så lige haft ham hos en anden dyrelæge, og det viser sig, at han faktisk har øremider og at det er derfor, han danner voksen. Problemet er ydermere, at vi har fået en ny kat hjem i mellemtiden, og da øremider smitter meget, står vi nu med to katte der skal behandles. Derudover var de hverken specielt venlige eller hjælpsomme da vi ringede efter råd da vi fik kat nr 2 hjem, og ville ikke snakke med os uden vi betalte for en konsultation. Vi ringede derefter til 2 andre klinikker der med glæde snakkede og rådgav, til trods for de ikke engang var vores dyrelæge. Det er den ene af dem så blevet nu. Og Taastrup dyreklinik har mistet 2 kunder, der tilogmed ville have haft VetPlan på begge katte og kommet i klinikken i forhåbentlig mange år, da vores katte stadig er killinger. Så alt i alt, både mangel på kompetence ift. øremiderne, og i den grad mangel på kundeservice, særligt hos den dyrlægestuderende der tog telefonen da vi ringede efter råd. Det håber vi, I vil tage til eftertetning.
Tak fordi i tog jer så pænt af falcon…
Tak fordi i tog jer så pænt af falcon og hans forstoppelse. Ringede klokken 08 og fik en akut tid allerede klokken 09. Det var bare så dejligt. Og det gav ro i maven at i beholdt ham hele dagen og tog røntgen af ham. Jeg fik en “tømt” og sulten kat retur.
Og tak fordi i tog blodprøve af ham samme dag, så jeg ikke behøvede komme igen med ham 2 uger senere, som ellers planlagt.
Det er dejligt i tænker både på at han ikke skal stresse samt ejers økonomi.
Har igennem mange år benyttet denne dyrlæge.
Min familie har brugt samme dyrlæge i 2 årtier og fået hjemmeaflivet to hunde. Det er så fint et sidste farvel derhjemme og der vises respekt for at det er en svær og følelsesmæssig oplevelse. I skal have tak for at i tager jer den tid det tager til den slags.
Vil anbefale alle at få hjemme aflivning hvis det er muligt.
Vi ses igen om et halvt år til ny blodprøvetagning.
Bondefangeri og dårlig kundebehandling
Jeg kom ind for at få min kat vaccineret, beder ved indgangen om at dyrlægen lige kigger på nogle sår hun har i sit ansigt.
Får så at vide at det så vil være en konsultationstid og derfor vil være lidt dyrere, jeg spørg hvor meget det er, og får så at vide at det bare er en smule.
Efter ca. 20 min kommer de ud med min kat igen og siger at de simpelthen ikke ved hvad det er, men at jeg kan prøve at se hvad hun evt. sætter snuden i derhjemme. Jeg får også nogle kløestillende piller med som hun skal have i min. 10 dage.
Jeg bliver bedt om at komme ind til en konsultation efter 7 dage, så de kan se hvordan det går.
Jeg spørg så om jeg ikke bare kan ringe derind, da det eneste de alligevel har kunnet se er tynd pels og at hun klør sig, det mener de ikke er nok, de vil gerne se på hende igen.
Så kommer der en ud for at tage min betaling og det bliver intet mindre end 830 kr. For nogle piller som koster 30 kr. Og for ikke at have fundet ud af hvad der er galt med min kat. Der er kun symptombehandlet intet andet.
Jeg vælger så at tage til en anden dyrlæge, for at høre om han evt. vil kigge på det.
Jeg får ret hurtigt en tid der. Han tager et blik på min kat og kan med det samme se hvad der er galt, og hun får 2 forskellige sprøjter og noget medicin som hun skal have. Dette blev kun 800 kr. For faktisk at have fået svar og der er blevet gjort noget ved det.
Da jeg ringer for at informere Taastrup Dyreklinik om dette, siger de bare sådan er det bare at have dyr engang imellem.
Under alt kritik, bondefangeri og totalt useriøst.
Kompetente og yderst venlige dyrlæger. Man føler sig i gode hænder!
Vi havde en lørdag et akut tilfælde med vores hund, der var blevet revet i øjet af en kat. Vi fik med det samme en tid, og hunden kom hurtigt i behandling. Klinikken greb det i første omgang an ved at forsøge at udbedre skaden med øjendråber, man da det ikke hjalp, blev klinikleder Flemming Reindel tilknyttet. Vi fik en helt igennem professionel behandling og følte os i gode hænder hos en yderst venlig og kompetent dyrlæge. Vi mærkede under hele forløbet en oprigtig interesse i at få vores hund godt igennem. På trods af et temmelig kompliceret forløb med en øjenoperation har vores hund i dag et syn, der er så godt som almindeligt. Alt i alt kan klinikken absolut anbefales.
Her er poterne i de bedste hænder...
Min 11,5 år gamle schnauzer blev pludselig meget syg, men ved hjælp at Taastrup Dyrekliniks kompetente og rettidige behandling, blev der hurtigt stillet en diagnose, der desværre viste en slem leverbetændelse. Der blev iværksat et behandlingsforløb med medicinering, og idag er den “gamle herre” tilbage i fuld vigør.
I hele sygdomsforløbet har vi modtaget den bedste vejledning og information, som vi kunne tænke os. Det er ikke iværksat nogen behandling, før vi godkendte den, og der var hele tiden oplysning om omkostningerne.
Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken, her tages der hånd om både de to-og firebenede.
Tusind tak til Maria, Gitte og jer alle på klinikken

Reply from Taastrup Dyreklinik ApS
Vores hund var meget meget syg
Vores hund var meget meget syg, men usædvanlig hurtig og dygtig diagnose samt behandling fik ham tilbage til normalen. Dyrlægerne er nærværende og yderst kompetente i deres rådgivning. Finn Jeppesen