Banner for tandlægen.dk - Centrum Odense

tandlægen.dk - Centrum Odense Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

Grønnegade 16, 5000 Odense, Odense C, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

har ikke haft det godt med tandplejere og nye mennesker men det har Rune og Thorbjørn skabt ro omkring er glad for at jeg har skiftet til jer

Rated 5 out of 5 stars

Min første gode tandlægeoplevelse. Det var første gang jeg var hos Tandlægen, ikke for at få lavet noget, men have en snak om fjernelse af visdomstænder. Jeg blev taget virkelig godt imod af Git... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gennem årene siddet rigtig mange timer i tandlægestole, og kan kun anbefale Centrumtandlægerne, som jeg er yderst tilfreds med. Jeg går hos Morten, som er meget dygtig og omhyggelig. Han... See more

1. Dental Clinic

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

3,196 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk behandling til indsættelse af implantater & tryklåsprotese

I forbindelse med at jeg skulle have indsat en tryklåsprotese i min overkæbe & tandimplantater i underkæben, har jeg anvendt Tandlkægen.dk i Odense centrum. Hvor jeg primært fik behandling af Niels Pade, men også fået hjælp af flere af hans kollegaer.

Jeg kan på det varmeste anbefale at anvende denne klinik, som giver en fantastisk behandling og professionel vejledning.

Jeg har fået smilet tilbage, og kan igen nyde min mad uden bekymringer. Min behandling har helt sikkert forbedret min livskvalitet, så hvis du står med lignende problemer, kan jeg kun sige at dette er det perfekte sted at henvende sig til.

August 23, 2023

Kære Kasper,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os, samt ønsker at anbefale os til andre.

Rated 3 out of 5 stars

Har fået et overslag på 8.619 kroner…

Har fået et overslag på 8.619 kroner for en rodbehandling og beløbet er vejledende. Det er en meget høj pris for behandling af en tand.
Tandlægerne er dygtige til almen tandbehandling. Er til tandrensning som erstatter det årlige eftersyn. Det fungere desværre ikke helt optimalt.

February 29, 2024

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse. Vi kan desværre ikke finde dig i vores system, men vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan følge op på din oplevelse. Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 66 12 62 26.

Vi håber at høre fra dig.

Rated 5 out of 5 stars

Lotte ved hvad hun laver

Lotte ved hvad hun laver. Mega godt arbejde!

February 1, 2024

Kære Kasper,

Tak for din anmeldelse og rosende ord til vores dygtige tandlæge.

Rigtig god weekend.

Kompetent tandpleje

Søde og behagelige medarbejdere. Jeg skulle have fjernet visdomstænder og jeg blev fuldstændig mødt i min nervøsitet. Meget proffesionel behandling. Kæbekirurgen var behagelig og hurtig. Vil absolut anbefale stedet til andre.

October 12, 2023

Kære Mette,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din anbefaling af vores klinik, samt at du har taget dig tid til, at dele dit besøg i klinikken med os på Trustpilot.

God tandlæge

Jeg har kun haft gode oplevelser her. Har fået fjernet to visdomstænder, og det er blevet gjort professionelt og så man er tryg. Jeg har lidt tandlægeskræk og lider af ufrivillig synkning der gør tandlægebesøg yderst besværlige, da jeg nemt bliver kvalt i mundvand, vand mm. som tandlægerne bruger. Jeg får en beroligende pille, og en god behandling af personalet.

February 14, 2023

Kære Lærke,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du kun har haft gode oplevelse ri vores klinik, samt føler dig tryg hos os trods din tandlægeskræk.

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kunde behandling

Dårlig kunde behandling.
Man får bekræftet flytning af tid, men blevet alligevel opkrævet betaling. Dette blev ikke bekræftet i telefonen, hvilket de hårdnakkede stod ved.
Løgnagtig og utrolig overlegen attitude.

May 23, 2023

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse og vil gerne i dialog med dig omkring dette.

Du er velkommen til at ringe til klinikken på telefon: 70 400 174.

Rated 5 out of 5 stars

Fik fjernet min visdomstand hos Lotte i…

Fik fjernet min visdomstand hos Lotte i Odense i dag. Super god oplevelse tiltrods for at jeg lider af tandlægeskræk. Hun lyttede til mine bekymringer, foreslog relevant hjælp til at blive beroliget op til indgrebet og det hele gik hurtigt og smertefrit. Virkelig kompetente og søde behandlere i klinikken. Helt sikkert en anbefalelsesværdig klinik. Jeg er en meget lettet og glad ‘tandløs’ pige. 😊🙌🏻

November 15, 2022

Reply from tandlægen.dk - Centrum Odense

Hej Simone. Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner for super god oplevelse trods din tandlægeskræk og som du skriver, at være en anbefalingsværdig klinik - tak for det, Simone. Kun dejligt vi kan hjælpe dig med at blive tryg, så du kan passe godt på dine tænder. Aller bedst er, at Lotte forstår at se dig og lytter til din bekymring og hjælper dig igennem tandlægeskræk og smerter, når nu tanden skal væk. I tandlægen.dk er drivkræften bag et godt vellykket tandforløb, at du er tryg i hele forløbet før, under og efter og vi forstår dig og sætter dig og dine behov i centrum. Dejligt det var det du oplevede i dag. Vi vil lade din ros gå videre til Lotte, det fortjener hun. Ses snart igen, Simone.

Rated 5 out of 5 stars

God og professionel behandling samt…

God og professionel behandling samt behageligt personale.

October 19, 2022

Kære Hoejborg.
Tusinde tak for dine 5 flotte stjerner for god og professionel behandling. Vi er særligt glade for at du skriver, at vi har behageligt personale - det vil vi lade gå videre til dem alle.

Rated 2 out of 5 stars

Jeg har været kunde i 7 år i Odense

Jeg har været kunde i 7 år i Odense, og selve servicen har altid været god og er blevet mødt med et smil. Dog opdagede min tandlæge ikke over de mange år at jeg uden tvivl skulle have en bideskinne. Min kæreste (der ikke er tandlæge) kunne se på mine tænder, at jeg skar tænder. Jeg spurgte derefter min tandlæge hvorvidt en bideskinne var den rigtige løsning, men svaret var at det ikke var nødvendigt. Jeg får dog en bideskinne jeg skal bruge i forbindelse med fodbold, men får ikke at vide at jeg bør sove med den om natten. Da jeg så skiftede tandlæge fik jeg at vide med det samme at jeg skulle have en bideskinne til at sove med om natten. Det er jeg bestemt ikke tilfreds med.

October 1, 2021

Kære Jakob.
Undskyld forsinkelsen af svar til dig. På tidspunktet 2018 som du skriver om fandt vi en blød bideskinne det optimale for dig, og dette fik du. Du har ikke været hos os længe. Godt du har fået en bideskinne og der ikke sker yderligere skade på dine tænder.

Går til periodisk tandrensning

Går til periodisk tandrensning. Har fået lavet mindre og større reparationer samt kirurgiske indgreb. Aldrig komplikationer. Personalet virker imødekommende og professionelt. Alting forklares, og behandlingen er effektiv og up-to-date. Der er overskud til en ekstra snak. Her er man i trygge hænder.

September 20, 2022

Kære Torsten.
Tusinde tak for dine 5 stjerner til alle vore behandlere og vores klinik. Det er kun en fornøjelse at vide at vi leverer det vi skal og at du er super tilfreds med det vi gør. Det gør os ekstra glade, at du synes at vi er gode til at forklare hvad vi gør og som du skriver føler dig i trygge hænder.

Take a closer look