Nette goede service. Nadat de plissés niet pasten heeft de man van Tapijtcentrum Nederland uit Den Bosch mee gedacht over een oplossing. Ook de man die geweest is de gordijnen op te hangen was zeer co... See more

Tinnegieterstraat 34-36, 5232 BM s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL
Company replied
Paar weken terug onze vloerbedekking gelegd , kon gelukkig in twee fases ! Echt super netjes gelegd , netjes opgeruimd en super gasten , donderdag en vrijdag nieuwe trap renovatie , wat een top gast ,... See more
Company replied
Vriendelijk ontvangst en een leuke verkoper die ons heel goed te woord stond en naar onze wensen luisterde. Na wat tips van hem was de deal snel beklonken. Goede communicatie over prijs, levertijd en... See more
Written by the company
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Tinnegieterstraat 34-36, 5232 BM, s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg en meedenken. Snelle levering en goede service.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Goed en nette trap bekleed ,snel en geen troep achter gelaten
Vriendelijk personeel en uitvoerend personeel

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Ik had een voorbarige review geplaatst dat mijn vloerbedekking in de verkeerde kleur was geleverd en gelegd.
Maar ik had dus eerst het bedrijf moeten bellen, maar had voor goedkeuring getekend, dus dacht het is mijn eigen schuld.
Maar het bedrijf heeft meteen gebeld dat ik eerst hun had moeten bellen.
Voorstel was om met de staaltjes langs te komen, want ze zouden dat oplossen als het inderdaad de verkeerde kleur was.
Meteen de volgende dag, dus vandaag is deze meneer geweest.
Wat bleek dat ik niet goed had gekeken, in de winkel bij tl buis lijkt de kleur anders.
Nu hij het staaltje erbij legde bleek dat ze toch de goede kleur hadden geleverd, dus mijn fout.
Maar wel heel netjes opgelost door meteen langs te komen, en deze meneer was ook erg vriendelijk.
Ik schaamde mij wel, omdat ik meteen een negatieve review had geplaatst.
Bij deze wil ik het goed maken, hij vond het niet zo erg ,en vertelde dat het vaker voorkomt.
In ieder netjes opgelost, was blij dat ze nog even langs zijn geweest.
Als ik weer iets nodig heb zal ik zeker weer terug naar deze winkel gaan.
Bedankt voor jullie klant vriendelijkheid.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Goed geholpen bij het uitzoeken van Trapbekleding en Gordijnen voor een mooie prijs.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Karpet op de afgesproken tijd bezorgd. De bezorgers hielpen mee met het versjouwen van de zware meubels.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Vandaag een zeer tevreden afspraak gehad met Raymond. Is zeer geïnteresseerd, neemt de tijd laat je even de winkel verkennen en denkt mee in wensen en alternatieven. Dit alles heeft voor ons geleid tot een mooie aankoop. Zeker een aanrader voor iedereen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Mooie winkel en goed geholpen door vriendelijk personeel. Geven erg goed advies.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Vandaag super fijn geholpen door Raymond, dankzij zijn kundige adviezen zijn wij geslaagd voor nieuwe gordijnen voor onze woonkamer. Nu aftellen tot dat ze geleverd worden….

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Erg blij met advies en service.
Ze doen ook echt moeite om mee te denken.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Tot nu toe en ook deze keer weer keurig geholpen. Zowel in de winkel als op de hoogte gehouden van het verloop op de bestelling. Alles liep volgens afspraak. Netjes op tijd. En binnen 10 minuten hing mijn gordijn.
Je betaald misschien wat meer. Maar de service en kwaliteit is het waard.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
In de winkel was de verkoper erg vriendelijk behulpzaam en meedenkend. Ook een goede service om dingen net anders te doen dan gebruikelijk maar wat ons beter uitkwam. Later bij het afleveren en hangen van de gordijnen ook erg aardig en prima resultaat geleverd. Wij krijgen steeds complimenten dus we zijn er erg blij mee.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch
Ontzettend goed geholpen in het maken van de juiste keuze. Daarbij ook fijne service, wordt allemaal goed geregeld. Na een lange zoektocht naar de juiste vloer, eindelijk iets gevonden naar onze zin.