Wij hebben uitstekend advies gehad van deze dame voor zowel gordijnen als duette. Er is naar alle tevredenheid meegedacht om de kleur, het materiaal i.c.m onze wensen kloppend te maken. Vooraf is e... See more

Company replied
Wij hebben een vloerkleed en vitrage gekocht. Bij de keuze hiervoor zijn we heel fijn geholpen door Sosseviene. Zij kent de collectie op haar duimpje en met enthousiasme heeft ze net zolang gezocht to... See more
Company replied
We hadden alle tijd om zelf alvast wat uit te zoeken. Na goede uitleg mochten we 4 voorbeelden mee nemen om thuis nog eens te bekijken en hebben we een keuze gemaakt. Hadden wel medelijden met ver... See more
Company replied
De winkel is al open vòòr de officiële openingstijd. De verkoopmedewerker reageert adequaat op mijn verstuurde bericht via de website; ze is vriendelijk en attent, neemt voldoende tijd om mij te help... See more
Written by the company
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Margrietstraat 12 (16), 5401 DH, Uden, Noord-Brabant, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super service,
Verkoopster heeft ons gigantische geholpen met het uitzoeken van de vloer en met het regelen dat het nog voor onze verhuizing gelegd is zodat alles vloeiend in elkaar overliep.
De vloer ligt er prachtig bij door de stoffeerders.
Bedankt :-) allen

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Alles perfect van start tot eind, duidelijke verkoop, eerlijk (belden nog na over afmetingen), nette medewerkers die het tapijt komen leggen, vakkundig. Degelijk goed materiaal.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Heel goed verkoopgesprek met meerdere mogelijkheden besproken.
Chauffeur /bezorgers heel behulpzaam met tafels en stoelen verplaatsen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Prettige verkoopster Met goede adviezen. En stoffeerders prettige mensen en vakkundig
Dit over filiaal Uden.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Tijdens mijn bezoek hebben ze heel erg meegedacht in wat ik precies zocht.
Ze namen de tijd voor me, toonde interesse. Dat was erg prettig!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Geweldige service! Er wordt goed met je meegedacht, alles is mogelijk. Kom je een onderdeel tekort, of is er na jaren iets versleten dan wordt dat keurig en direct geregeld voor je.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Alles is helemaal goed verlopen ziet er netjes uit

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Het was een vriendelijke dame die ons hielp en rekening hield met onze situatie.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
De vloerleggers hebben er alles aan gedaan om de vloer goed en mooi te leggen. Problemen die ze tegenkwamen zijn netjes opgelosd. Wij zijn dik tevreden met het resultaat.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Netjes de vloerbedekking gelegd, ziet er keurig uit. Vriendelijke medewerker en ervaren in zijn vak. We zijn heel tevreden 😊

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
We zijn vriendelijk en goed geholpen met het uitzoeken van zeil en vloerbedekking
Ze nemen echt de tijd voor je en denken met je mee in je wensen

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Pvc vloer op slaapkamers goed en deskundig gelegd. Netjes alle afval meegenomen. Zeer vriendelijke werknemers.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
wij zijn vlot en goed geholpen met goede uitleg over de producten.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Advies en uitleg was prima. Vlotte verkoopster. Ze dacht mee bij de prijs/productverhouding. Maar zoals met alles tegenwoordig: wat is het ook in de tapijten branche duur geworden. Vroeger was de klant koning, nu de winkelier...

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Fijn geholpen in de winkel, goede verkoopster, deskundig meedenkend kwaliteit, vloer ligt er in ziet er heel mooi uit🤗

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Goede afspraken kunnen maken tijdens de aankoop. TCN heeft tijdig en met melding vooraf geleverd en uitgevoerd. Vriendelijke medewerkers die weten waar ze over praten. Vloeren leggen ging vlot en netjes. Erg tevreden.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Complimenten aan Sosseviène van den Boomen voor het meedenken en de geweldige service