Wij hebben uitstekend advies gehad van deze dame voor zowel gordijnen als duette. Er is naar alle tevredenheid meegedacht om de kleur, het materiaal i.c.m onze wensen kloppend te maken. Vooraf is e... See more

Company replied
Wij hebben een vloerkleed en vitrage gekocht. Bij de keuze hiervoor zijn we heel fijn geholpen door Sosseviene. Zij kent de collectie op haar duimpje en met enthousiasme heeft ze net zolang gezocht to... See more
Company replied
We hadden alle tijd om zelf alvast wat uit te zoeken. Na goede uitleg mochten we 4 voorbeelden mee nemen om thuis nog eens te bekijken en hebben we een keuze gemaakt. Hadden wel medelijden met ver... See more
Company replied
De winkel is al open vòòr de officiële openingstijd. De verkoopmedewerker reageert adequaat op mijn verstuurde bericht via de website; ze is vriendelijk en attent, neemt voldoende tijd om mij te help... See more
Written by the company
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Margrietstraat 12 (16), 5401 DH, Uden, Noord-Brabant, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goed geholpen in de winkel en snelle leg service. Netjes en op tijd gewerkt,.binnen 2 uur lag alles erin!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
5 cm langer besteld maar niet gelukt op een of andere manier ,,,is ontzettend jammer

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Verkoopster goed geholpen en was super aardig
Bezorgers ook heel aardig

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Enorm goed geholpen door Sosseviene. Ze denkt heel erg met je mee en geeft fijn advies.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Omdat alles verlopen is zoals vooraf afgesproken was. Dat vind ik erg prettig.
Verder netjes alles gemaakt en afgewerkt.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Heel fijn geholpen en netjes afgeleverd
Komen zeker terug

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Ik werd heel fijn geholpen door Sosseviene. Ze dacht heel goed met mij mee. Ze rekende aan de hand van mijn tekening bijna precies het benodigde aantal meters uit. Echt iemand met ervaring. Ik kwam zomaar binnengelopen zonder afspraak, eigenlijk voor een oriëntatie, maar ze nam meteen de tijd voor mij en ik ging tevreden met 245 meter vinyl de deur uit 😊

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Vandaag zijn de mannen van het tapijtcentrum geweest , om vloerbedekking en vinyl te leggen en dat hebben ze fantastisch gedaan met een perfecte afwerking we zijn hartstikke blij met het resultaat , en kan dit andere mensen echt aanraden.nogmaals onze dank . Addy en Kees.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Zeer vriendelijke en behulpzame service van een medewerkster die ons echt hielp om de juiste optie voor ons te vinden en binnen ons budget te blijven.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Geweldig leuke verkoopster, flexibele planning waar ik beroep op moest doen door omstandigheden en hard werkende stoffeerders

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
We hadden alle tijd om zelf alvast wat uit te zoeken.
Hadden wel medelijden met verkoopster had net daarvoor een behandeling gehad bij de tandarts dus het praten was voor haar nog wat moeilijk, maar bij het terugbrengen van de voorbeelden ging het felukkig al weer wat beter.
Netjes geholpen en verdere afspraken gemaakt.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
We kregen hele goede uitleg en ze hadden ook alle tijd voor ons.
Liet ook verschillende dingen zien zodat we genoeg keus hadden.
Het gesprek liep ook gezellig en niet alleen maar profesioneel.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Netjes geholpen, goed advies, afspraken nagekomen.
Door de vriendelijke en vakkundige tapijtleggers mooi werk afgeleverd, en alles opgeruimd.