Tapijtcentrum Nederland - Uden Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Margrietstraat 12 (16), 5401 DH Uden, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben uitstekend advies gehad van deze dame voor zowel gordijnen als duette. Er is naar alle tevredenheid meegedacht om de kleur, het materiaal i.c.m onze wensen kloppend te maken. Vooraf is e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een vloerkleed en vitrage gekocht. Bij de keuze hiervoor zijn we heel fijn geholpen door Sosseviene. Zij kent de collectie op haar duimpje en met enthousiasme heeft ze net zolang gezocht to... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hadden alle tijd om zelf alvast wat uit te zoeken. Na goede uitleg mochten we 4 voorbeelden mee nemen om thuis nog eens te bekijken en hebben we een keuze gemaakt. Hadden wel medelijden met ver... See more

Company details

6. Window Treatment Store

About Tapijtcentrum Nederland - Uden

Written by the company

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Contact info

• Margrietstraat 12 (16), 5401 DH, Uden, Noord-Brabant, Netherlands

• 0413-264256
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Uden

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

904 reviews in the last 12 months

Write a review

Goed en deskundig advies

Goed en deskundig advies gehad. Super leuke en attente verkoopster. Ook achteraf toen er nog een aantal dingen geregeld moesten worden telkens weer goed geholpen. Alles is van A tot Z geregeld. Kost iets maar dan heb je ook echt waar voor je geld.

November 23, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies en de service die u heeft ontvangen! Het is fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geholpen, zowel tijdens het aankoopproces als daarna. Uw complimenten zullen wij doorgeven aan onze collega Sosseviéne! Wij wensen u veel woonplezier toe!

Fijne ervaring bij TCN

Fijne ervaring bij TCN

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Er werd meegedacht en goed geadviseerd.

July 12, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring, Maria. Fijn dat je naar wens geholpen bent. Veel woonplezier gewenst van de door u bestelde karpetten!

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen door het personeel

Fijn geholpen door het personeel. Ik had zelf wat monsters van tegel en wand bij en daarmee ging men mee kijken wat erbij past.

February 7, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Astrid, wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel te Uden. Leuk om te horen dat wij jou hebben mogen adviseren om een keuze te maken voor een vloer wat past bij de tegels en de wand. Wij wensen jou veel woonplezier toe!

Super Contactpersoon Josefine

Contactpersoon in Uden, Josefine, is zeer bekwaam!

December 3, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review. Fijn om te horen dat u naar wens bent geholpen in ons filiaal te Uden. Wij wensen u heel veel woonplezier toe!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk personeel met een super product!

In Uden in de winkel super snel en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van raamdecoratie dat bij onze wensen past. Niet veel later kwam er iemand op locatie de boel opmeten, zodat alles mooi op maat geleverd kon worden. Het instaleren was ook zo gebeurd met een prachtig eindresultaat. Vriendelijk personeel met een super product!

November 29, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Sheila, wat fijn om te lezen dat je naar tevredenheid geholpen bent. Veel woonplezier gewenst van de zonwering in uw woning!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed van binnenkomst tot leggen

Vanaf het binnenkomen in de winkel in Uden, alwaar goed advies wordt gegeven, tot aan het leggen van de trapbekleding is alles zeer goed verlopen. Afspraken worden netjes nagekomen en alles wordt tijdig gemeld.

November 22, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat u tevreden bent over de communicatie die vooraf ging aan het bekleden van uw trap. Veel woonplezier gewenst!

Doen wat ze beloven

Bij bestellen heldere uitleg gekregen over het verloop. Vervolgens keurig op planning gebleven en mooi aangelegd. Ook de werkplek netjes achtergelaten door de stoffeerder.

October 25, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Dank u wel voor deze mooie 5-sterren review. Graag tot ziens!

Goede service en uitleg.

Goede service en uitleg.
Tevens goed meegedacht over toekomstige verandering om eventueel al mee te bestellen voor andere ruimte ivm kleurverschil. En aantrekkelijke korting gekregen.

October 16, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Bedankt voor het compliment over de geboden service in onze winkel in Uden! Alvast veel woonplezier gewenst.

Beste service en advies

Beste service en advies. Geholpen door Sossevien van den Boomen, zeer bekwame verkoopstyliste. Tapijt Centrum Nederland is transparant. Producten van hoge kwaliteit!

October 3, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Uden en de producten voldoen aan je wensen! Veel woonplezier.

Rated 4 out of 5 stars

De juiste maat werd van te voren exact…

De juiste maat werd van te voren exact opgemeten . Goede voorlichting gekregen , omdat het bed op wielen staat , .moest de vloerbedekking gelijmd worden , dus zonder ondertapijt . Het ging met het leggen keurig op tijd en de oude vloerbedekking werd netjes meegenomen .

September 12, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn dat we je hebben kunnen voorzien van een passend advies bij jouw situatie! Veel woonplezier gewenst.

Goede hulp

Ik werd netjes geholpen en
Ze waren erg vriendelijk

Groetjes Romy

August 20, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn dat je goed geholpen bent in onze winkel in Uden, Romy! Alvast veel woonplezier gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

Op afspraak geleverd en gemonteerd.

Op afspraak geleverd en gemonteerd.
Vriendelijk personeel

August 6, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Dank u wel voor deze review en voor uw vertrouwen in Tapijtcentrum Nederland. We wensen u veel woonplezier.

Goede voorlichting via verkoopster

Goede voorlichting via verkoopster
En uitstekend werk geleverd door de bekleder

August 2, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Dankjewel voor je positieve review. We wensen je veel woonplezier.

Nette levering

Nette levering, goed product, Netjes geleverd

July 18, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Dankjewel Margreet, veel woonplezier.

Rated 5 out of 5 stars

De winkel is al open vòòr de officiële…

De winkel is al open vòòr de officiële openingstijd. De verkoopmedewerker reageert adequaat op mijn verstuurde bericht via de website; ze is vriendelijk en attent, neemt voldoende tijd om mij te helpen bij mijn keuze; de zaak ziet er mooi en heel verzorgd uit.
Ook voel ik mij prettig en persoonlijk benaderd.

July 2, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Bedankt voor de complimenten, fijn om te horen. Fijne dag gewenst!

Rated 1 out of 5 stars

In Uden een prachtige vloer…

In Uden een prachtige vloer uitgezocht...en besteld..moet dus nog geleverd worden..betreft helios//millvanesime Tegel a 69.95 m2.....echter op de vraag of wij een kleuren staal konden krijgen was het antwoord neen dit is het enige exemplaar...jammer dan..om toch aan een kleurenstaal te komen i.v.m het uitzoeken van verdere woon artikelen een kleurenstaal aan gevraagt via het hoofd kantoor...echter nog geen reactie hieropmogen ontvangen...ben erg nieuwschierig hoe het traject van af leveren
en leggen verloopt nu de aftersails al uit blijft...🤔.....verrassing 😁.......excusses...alsnog een staal voor de nieuwe vloer vandaag mogen ontvangen...dank...alle vertrouwen in het vervolg traject..vandaag 1juli ingemeten
.toch nog een kleine verrassing... advies om de vloer bij de deuren met strips te onderbreken i.v.m werken v.d vloer ?....ik had gevraagt in de winkel voor het resultaat van een geheel en dat word het dus niet...het mag ook niet geheel onder het keuken gedeelte worden gelegt...jammer dit had toch ook tijdens de verkoop verteld kunnen worden..? Nu op naar fase 3....het leggen v.d vloer...hoop zonder verrassingen..😊 ......zo jammer dit maar lag toch in de verwachting.....hoe verpruts ik een prachtige vloer ..tijdens het leggen...en ga je met de klacht naar de winkel (in Uden) word je ook daar niet echt gehoord...i.pl.v even aan een tafel het verhaal aan te horen moesten wij maar aan de bali ons verhaal doen...daar ging het goed fout...i.pl.v luisterend oor gaat de adviseuse direct in de verdediging met sorrie het is vrijdag middag kan niets voor u op dit moment betekenen....(daar vroegen wij ook niet naar ) maar wilden ons verhaal ff kwijt..stoom afblazen..en onze teleurstelling kenbaar maken..en niet als zeurende klant te worden weggezet ....jammer zoals eerder opgemerkt..de aftersails is ver onder de maat in het filiaal Uden...een curses omgaan met klachten zou daar op zijn plaats zijn...onze hoop is dat maandag na het ontvangst van het van het opleverings formulier er een reactie komt van het hoofd kantoor hoe ze denken het brodelwerk van plinten..onbreken van strips en kieren tussen de muur en vloer op te lossen...zo jammer is dit..vloer van 6000 euro zo slecht is afgewerkt... maar goed middels deze revieuw en komende review's houden wij u op de hoogte.. 😡

June 7, 2024

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden

Wat fijn dat je weer alle vertrouwen hebt in vervolgtraject, Ed! We hadden uw aanvraag in goede orde ontvangen, maar het verwerken en opsturen duurt enige tijd. Succes met het uitzoeken van verdere woonartikelen!

The Trustpilot Experience

Take a closer look