Wij hebben uitstekend advies gehad van deze dame voor zowel gordijnen als duette. Er is naar alle tevredenheid meegedacht om de kleur, het materiaal i.c.m onze wensen kloppend te maken. Vooraf is e... See more
Company replied
We hadden alle tijd om zelf alvast wat uit te zoeken. Na goede uitleg mochten we 4 voorbeelden mee nemen om thuis nog eens te bekijken en hebben we een keuze gemaakt. Hadden wel medelijden met ver... See more
Company replied
De winkel is al open vòòr de officiële openingstijd. De verkoopmedewerker reageert adequaat op mijn verstuurde bericht via de website; ze is vriendelijk en attent, neemt voldoende tijd om mij te help... See more
Written by the company
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Margrietstraat 12 (16), 5401 DH, Uden, Noord-Brabant, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
In de winkel keurig geholpen. Afspraak maken was lastig. Vervolgens de pech dat de vloer super slecht gelegd is. Na deze melding hebben ze wel correctie uitgevoerd van zeker een uur bijgesneden….
Vervolgens worden gordijnen gehangen ook dit is niet correct gedaan. Vitrage hangt tegen de vensterbank en overgordijnen hangen te dicht tegen de vitrage dus die kan je bijna niet open schuiven. Dus al met al zeer slechte ervaring!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Heel vriendelijke ontvangst. Heel goed meegedacht. En goed geluisterd naar mijn wensen. Zeer vriendelijke verkoopster van de winkel in Uden. Prachtig inbetween wave gordijnen en houten jaloezie. Een dik tevreden klant, die zeker terugkomt als hij weer wat nodig heeft.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Wederom het tapijtcentrum benaderd voor complete vloerbedekking laminaat en plinten benedenverdieping. Sosseviène heeft ons perfect geholpen met deze aanbesteding. De trapbekleding was 2 maanden geleden ook vakmanschap. Daarom weer het tapijtcentrum. Sosseviène is een aanrader. Ze is vakkundig en denkt mee. Hierna een review na het leggen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Prachtige PVC vloer met mooie hoge plinten. De afwerking was uitstekend gedaan door een vakkundige en vriendelijke medewerker.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Goede en vriendelijke service in de winkel. Vriendelijke en behulpzame man die de tapijt kwam leggen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
De stoffeerder is een vakman.
Alles netjes gemonteerd en opgehangen.
Goed advies gegeven.
Plastic en afval weer meegenomen.
Wij zijn er blij mee.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Mijn vloer is goed op tijd geleverd en ook op tijd en prachtig gelegd!
De nette medewerkers van het Tapijtcentrum hebben alles ook keurig netjes en schoon achtergelaten.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Vanaf het begin, uitzoeken en koop, tot het einde, bekleden trap, zeer goede service en voorlichting.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Vriendelijk te woord gestaan. En uitstekend advies gekregen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Spontane, vriendelijke en eerlijke verkoopster. We zijn erg goed geholpen en kijken uit naar het resultaat wanneer het tapijt gelegd wordt.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Zeer deskundig advies, snelle interactie, snelle levering, zeer vriendelijk geholpen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Direct en super vriendelijk geholpen. Sosseviene, dank je voor je eerlijk en goed advies.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Wij hebben een vloerkleed en vitrage gekocht. Bij de keuze hiervoor zijn we heel fijn geholpen door Sosseviene. Zij kent de collectie op haar duimpje en met enthousiasme heeft ze net zolang gezocht tot we de optimale match hadden voor ons huis. Het vloerkleed bleek bij levering veel lange, losse lussen te hebben en zonder probleem werd er gelijk een nieuw besteld en snel geleverd. Super service.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Fijne begeleiding. Alle tijd.
Erg prettig geholpen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Verkoopster was vriendelijk, geduldig en behulpzaam.
Zij werkt oplossingsgericht met goed advies zonder opdringerig te zijn.
Ik heb een grotere aankoop gedaan dan ik van plan was.
Ze was dus niet alleen goed voor de klant maar ook voor het bedrijf.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Super goed geholpen door Sosseviene, leuke naam trouwens ook! Ons pap had een vloer nodig voor zijn nieuwe appartement en Sosseviene was zo behulpzaam en klantvriendelijk. Zo hoort het ook, maar zie je niet zo vaak meer. Nogmaals bedankt!!!!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Erg fijn persoonlijk contact. We voelde ons gehoord en ze dacht goed mee.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Er wordt goede uitleg geven en wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast is ze ook zeer vriendelijk en meedenkend.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Uden
Afgelopen december een pvc vloer gekocht bij TCN. Ze hadden precies de kleur die we zochten. Na veel gereken hebben we de vloer besteld.