I midten af april 2021 bestilte vi via…
I midten af april 2021 bestilte vi via Tarup Campingcenter et nyt Isabella fortelt. Det var desværre i restordre pga coronakrisen - vi blev dog lovet at vi kunne få det i midten af juni 2021. Teltet kom og vi bestilte et weekendophold på en campingplads. Desværre var det et forkerte telt, som vi havde fået leveret - det var for lille til vores campingvogn. Campingcentret beklagede fejlen og vi ville få et nyt. Vi skulle samtidig have skiftet 2 vinduer i vores campingvogn og blev lovet, at det nok skulle blive fixet inden uge 27, hvor vi skulle på ferie. Det nye telt ville blive lagt i campingvognen. Lørdag hvor vi skulle afsted søndag, havde vi intet hørt - vi kørte derfor ud til centret, der kunne fortælle, at der desværre var sket et uheld med det ene vindue, men det nok skulle bliver fixet, så vi kunne hente campingvognen senest tirsdag. Endnu engang hørte vi intet og min mand forsøgte hele dagen at komme i kontakt med centret - uden held. Onsdag aften kørte han derud og fik campingvognen med tilbage. Her i dag skulle vi så endelig afsted på ferie, men suk, suk nu mangler vi pløkker, barduner, forteltbeslag, etc. Så endnu engang tilbage til Tarup Campingcenter og nu spildt 5 dage af vores ferie.
July 8, 2021
Unprompted review