Teknicar - Ølholm Suvo & Autocenter ApS Reviews

TrustScore 5 out of 5

Erhvervsparken 12, Ølholm, 7160 Tørring, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Klar anbefaling herfra! - Hos Ølholm Suvo og Autocenter er der ingen slinger i valsen. Har ikke benyttet andre værksteder siden jeg for 7 år siden første gang kørte ind til Sune. Altid top service o... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Begge ben på jorden, og siger tingene som de er. Det giver en tillid til værkstedet, som er alt afgørende for mig. Selvfølgeligt er arbejdet udført professionelt til en fair pris.

Company details

1. Auto Repair Shop
  2. Car Repair and Maintenance
  3. Mechanic

Information provided by various external sources

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Erhvervsparken 12, Ølholm, 7160, Tørring, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

993 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super dygtige mekaniker👍 har henvist en…

Super dygtige mekaniker👍 har henvist en af vores bekendte til service af hendes bil 👍

February 2, 2026

Hej Niels

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplever vores mekanikere som dygtige, og at du har haft en god oplevelse hos os.

Super hurtig hjælp

February 4, 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du fik super hurtig hjælp hos os.

Gode Service

Holder hvad man lover

December 2, 2025

Hej Glen

Tak for din anmeldelse😊
Dejligt at høre, at du oplever god service, og at vi holder, hvad vi lover.

Super

Altid en fornøjelse at komme hos Sune i Ølholm. Han gør det altid godt både med service og fair priser. Jeg kan varmt anbefale ham👍

November 20, 2025

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at det altid er en fornøjelse for dig at komme hos Sune, og at du værdsætter både servicen og de fair priser.

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever god kommunikation, og at vi holder vores aftaler.

Som altid god service

November 19, 2025

Hej Lotte

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du som altid oplever god service hos os.

Bil reperation

Hurtige og effektive altid god service

October 28, 2025

Hej Jette

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplever hurtig og effektiv hjælp samt altid god service hos os!

Rated 5 out of 5 stars

Venlig , hurtig og kompetent service

Stod pludselig uden en bil der ville køre… fik god hjælp og tilbudt lånebil… efter få dage var bilen fikset! Helt super!

October 28, 2025

Hej Carina

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du fik hurtig og kompetent hjælp, og at du kunne komme videre med en lånebil, mens din egen blev ordnet!

Altid rettidig og som aftalt

Altid rettidig og som aftalt

Hans

October 8, 2025

Hej Hans

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at alt altid sker rettidigt og som aftalt.

Hej Bent,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at både service og klargøring til syn blev løst, som det skulle.
Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene bare spiller, når bilen skal synes.

Mange sommerhilsner
Sofie fra Teknicar ☀️

May 26, 2025

Hej Karina,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede super service hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber, vi får lov til at tage godt imod dig igen 😊

Rated 5 out of 5 stars

God service. Man får en grundig snak om tingene og der er tid til at stille spørgsmål. Ikke bare hurtigt ind hurtigt ud.

May 8, 2025

Hej Markus,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du oplever god service og føler, at der er tid til at snakke tingene ordentligt igennem.
Vi mener, at tryghed og tillid starter med god dialog – så vi sætter stor pris på, at du lægger mærke til det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ⭐

Rated 5 out of 5 stars

Får altid den bedste service.

Får altid den bedste service.
Altid skønne smil når man aflevere sin bil.
Total tommel op herfra.

April 2, 2025

Hej Louise,

Tusind tak for de pæne ord – og for tommelfingeren op!
Vi er glade for, at du mærker både servicen og de smil, vi sender med, når du afleverer bilen. Det er lige præcis sådan, det skal føles.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive. Vi glæder os til at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Et værksted du kan regne med

Min bil havde været et smut i vaskehal med åbent vindue, og nu melder fejl på p.bremse. værkstedet forsøgte at fjerne fejlen men det var ikke muligt, derfor blev jeg ringet op og blev henvist til et renault værksted. Jeg er 100% tilfreds med service og forsøget på at hjælpe mig. Jeg vil til enhver tid anbefale Ølholm Suvo, de er ærlig, dygtige til deres arbejde og lover ikke noget som de ikke kan holde.

March 12, 2025

Hej Svend,

det er en ærgerlig situation med vaskehallen 😟 - og at værkstedet ikke kan hjælpe dig i mål. Jeg håber du finder en løsning 🙏

DOG er jeg naturligvis glad for at høre, at du har haft en god oplevelse ved Ølholm Suvo & Autocenter.

Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Rated 5 out of 5 stars

Reagerer hurtig når vi beder om hjælp

Reagerer hurtig når vi beder om hjælp. Lånebil. Godt arbejde til fornuftige priser. Aldrig bøvl😃👍

February 20, 2025

Hej Jesper,

det er godt at høre, at I hurtigt får hjælp, når I har brug for det. Dejligt, at det altid er nemt og at I er tilfredse med det udførte arbejde og prisen derpå.

Tak for jeres anmeldelse og god dag,

hilsen Sofie fra Teknicar 😊

God og venlig service

God og venlig service, god forklaring på hvad der blev lavet. Stor 😀 herfra.

February 20, 2025

Kære kunde,

det er vi rigtig glade for at høre! Tak for anmeldelsen 😊

God dag,

hilsen Sofie fra Teknicar

Hej Jette,

det er vi rigtig glade for at høre!

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet.

God dag til dig,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar