Teknicar - Bilhuset Nyborg Reviews

TrustScore 5 out of 5

Tåsingevej 2, 5800 Nyborg, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Min bil skulle til omsyn, Teknicar klarede at få den gjort klar til syn.Gerner kørte den til syn. Nu er den klar til to år uden store udgifter. Betingelsen er at jeg ikke fortsætter med "mormor k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Der er altid plads til en, de hjælper dig gerne og er altid reelle når de skal lave noget på din bil, ingen efterregninger at blive overrasket over

Rated 5 out of 5 stars

Super service lige fra kontor til mekanikerne på værkstedet. er altid i orden når du modtager bilen. Kan varmt anbefale at købe bil eller/og og få den repareret

Rated 5 out of 5 stars

Har gennem ca. 18 år altid oplevet en positiv og høflig optræden af alle. Alle aftaler bliver overholdt. Har fuld tillid til faglig dygtighed og aldrig oplevet fejltagelser.

1. Auto Repair Shop
  2. Car Repair and Maintenance
  3. Mechanic

Information provided by various external sources

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

1,028 reviews in the last 12 months

Write a review

Super service og håndværk

Super service og håndværk, og de forstår hvad jeg som kunde har behov for.👍

June 18, 2025

Hej Stig,

Tusind tak for dine ord – det glæder os, at du både oplever godt håndværk og føler dig hørt som kunde.
Vi lytter – og vi leverer. Det er hele pointen.

Mange sommerhilsner
Sofie fra Teknicar ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Altid god service og høj kompetence

Altid god service, og personlig kontakt med mekanikerne, som er dygtige og ved næsten alt.

June 3, 2025

Hej Niels,

Tusind tak for din anmeldelse – det varmer at læse, at du oplever både god service og høj kompetence hos os.
Vi tror på, at god kontakt og dygtige hænder går hånd i hånd, når det gælder tryghed og tillid til værkstedet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til at se dig igen.

Hej Michael,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at Erik kunne hjælpe hurtigt, da du havde brug for det.
Vi sætter stor pris på dine ord og glæder os til at tage imod dig igen næste gang.

May 9, 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du er tilfreds med servicen.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

De overholder altid deres aftaler

De overholder altid deres aftaler, laver ikke noget uden for det aftalte, uden at spørge først... Er det akut, finder de altid en løsning hurtigt....

April 26, 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du oplever tydelig kommunikation, aftaler der bliver overholdt, og hurtige løsninger, når det brænder på.
Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne stole på sin mekaniker – og det glæder os, at du føler dig tryg hos os 😊

Super service 👍

April 26, 2025

Hej Torsten,

Tusind tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at du oplever super service.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Rated 5 out of 5 stars

God service og hjælpsomme medarbejdere.

Fantastisk service og medarbejdere er altid klar til at hjælpe. Tak!

April 14, 2025

Reply from Teknicar - Bilhuset Nyborg

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os at høre, at du oplever god og hjælpsom service hver gang.
Vi gør os umage for, at både mennesker og mekanik spiller, så det glæder os, at det kan mærkes.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for dine pæne ord.

Hurtig og præcis

April 10, 2025

Hej Berit,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede god, hurtig og præcis service.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber, vi får lov at byde dig velkommen igen.

Hej Anna,

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du oplevede venlig og hjælpsom betjening.
Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at komme forbi, og det betyder meget, at du mærker det.

Hurtig og godt

April 8, 2025

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og god service.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Altid god stemning og god behandling…

Altid god stemning og god behandling hos Erik og Bilhuset Nyborg

April 3, 2025

Hej Lise,

Tusind tak for din anmeldelse – det varmer at høre, at både stemningen og behandlingen hos Erik og Bilhuset Nyborg gør indtryk.
Vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at komme forbi – både for bilen og for dig, så det betyder meget, at du mærker det.

Det fungere

Det fungere, hvilket gør at tilliden er i top.

January 31, 2025

Hejsa Jane.

Det er vi glade for at høre - tillid er ekstremt vigtigt, når det kommer til ens bil og mekaniker, så det er godt at høre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet.

Hav en god dag,

venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Godt værksted

Dygtige medarbejdere rimelige priser

January 23, 2025

Reply from Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Palle. Det er godt at høre, at du er tilfreds med værkstedet og priserne. Tak for de rosende ord om medarbejderne.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet ☺️
Rigtig god dag til dig 😃

Rated 5 out of 5 stars

Værkstedet er altid hjælpsom og får…

Værkstedet er altid hjælpsom og får vores problem løst med det samme

January 13, 2025

Reply from Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Lone. Det er rigtig godt at høre!
Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Rigtig god dag ☺️

December 30, 2024

Reply from Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Leo. Det er vi glade for at høre, at du synes.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse - tak ☺️
Rigtig god dag til dig.

Rated 5 out of 5 stars

En aftale er altid en aftale

En aftale er altid en aftale.
Servicen er altid god

November 11, 2024

Reply from Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Lene. Det er godt at høre.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂

Rated 5 out of 5 stars

Behagelig og afslappet behandling af…

Behagelig og afslappet behandling af mig som kunde og bilen sikkert, professionelt til min fulde tilfredshed.

October 31, 2024

Reply from Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Johnny. Det er virkelig godt at høre!
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂

Personlig betjening

Personlig betjening, hurtig ekspedition.

October 30, 2024

Reply from Teknicar - Bilhuset Nyborg

Hej Torsten. Det er godt at høre.
Rigtig god dag. Venlig hilsen Sofie fra Teknicar

Take a closer look