Som altid er de hurtige, søde, rare og hjælpsomme og så de lige så dygtige som de store værksteder, forskellen her er blot at jeg her betaler en rimelig pris for arbejdstimer i forhold til de store v... See more
Company replied
Super service til absolut rimelige priser. Fyldestgørende forklaring på, hvad der bliver lavet. Kan klart anbefale at bruge dem.
Company replied
Får altid venlig og topprofessionel service hos Smedegaard auto i Gug. Alexander er super dygtig og helt igennem reel. og så er der rent på værkstedet ! Kan varmt anbefales.
Company replied
TOTAL IORDEN SERVICE! thomas smedegaard yder den bedste service! man kan trygt give ham hans bil i hænderne. han har nu hjulpet mig to gange nu og hver gang løser han problemerne hurtig. han er... See more
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Gertrud Rask Vej 1, 9210, Aalborg SØ, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Super god service.
Har aldrig mødt så dygtige og imødekommende mekaniker

Reply from Teknicar - Smedegaard Auto ApS
Da jeg hentede bilen, var rattet dækket af olie, som om det var blevet rørt ved med beskidte handsker.
De udskiftede delene uden at spørge om mit samtykke.
Jeg driver selv et mindre autoværksted, men når det gælder de mere avanceriet kodninger og diagnosearbejde på VW og Audi, ringer jeg altid til Smedegaard-Auto. Thomas tager sig altid tid til at hjælpe, og det er tydeligt at han har en dyb tekniske forståelse og specialviden for VAG-gruppen.
Servicen er i top og Thomas er ærlig hjælpsom og meget kompetent.
Kan varmt anbefale dem der har brug for specialist om VW Og Audi.
Jeg har lige sat min Audi A4 ud til Thomas, for at få lavet en frontskade.

Reply from Teknicar - Smedegaard Auto ApS
Jeg har selv et lille autoværksted i Skovsgård ved Brovst. Så hvis jeg har et problem, kan jeg altid ringe til Thomas. Især om de tyske biler. Jeg sender biler videre til dem, hvis jeg ikke kan løse problemet.

Reply from Teknicar - Smedegaard Auto ApS
Veludført arbejde til fornuftig pris og gratis lånebil

Reply from Teknicar - Smedegaard Auto ApS
Thomas er en venlig og seriøs mekaniker, og fornuftig pris.

Reply from Teknicar - Smedegaard Auto ApS
Altid et super professionelt værksted, meget tilfreds med arbejdet.

Reply from Teknicar - Smedegaard Auto ApS
Thomas dernede er en dygtig mekaniker og der bliver ikke lavet mere end man har aftalt, så du kommer ikke og henter din bil og får en træls regning med i hånden som man kan gøre hos andre mekanikere.

Reply from Teknicar - Smedegaard Auto ApS
Venlig gut der nemt og billigt kunne fikse min Skoda :)