We hebben binnen onze VVE bij 5 woningen zonnepanelen laten plaatsen. Tesko heeft onderzocht of het voldoet aan Scope 12. Er waren best wat punten die nog verbeterd moesten worden. Tesko heeft... See more
See what reviewers are saying
Tesko heeft snel een offerte uitgebracht, had daar bij navraag een duidelijke uitleg bij en de prijs is fair. De uitvoering van de werkzaamheden was zoals vooraf uitgelegd en de rapportages kwamen s... See more
Snel antwoord op de gestelde vragen en de afspraken zijn nagekomen.
goede service alles is volgens afspraak verlopen en ook nog wat handige adviezen gekregen.
Company details
- Business Insurance Company
- Building Inspector
- Caravan and Motorhome Insurance Company
- Commercial Real Estate Inspector
- Electrician
- Real Estate Surveyor
Written by the company
Tesko Inspecties, jouw partner in het testen, keuren en onderhouden van je elektrische installaties en gereedschappen. Tesko Inspecties heeft erkende inspecteurs die voor jou de nodig inspecties kunnen uitvoeren. De NEN 1010 oplever-, wijzigings-inspectie ook wel de eerst inspectie genoemd, NEN 3140 Periodiek inspectie van installaties en gereedschappen ,Thermografie, NTA 8220 zijn de mogelijke inspecties die wij voor u of uw verzekeringsmaatschappij kunnen uitvoeren. Kijk voor meer informatie op www.teskoinspecties.nl.
Contact info
Netherlands
- tesko.nl
Wij hebben meerde bedrijfspanden en…
Wij hebben meerde bedrijfspanden en deze hebben wij laten keuren door Tesko, zeer vakkundig en netjes.
Super geregeld.
kennis van zaken
kennis van zaken, net voorkomen, goede communicatie, prettig samenwerken
Tesko is top!
De uitvoering van de werkzaamheden was zoals vooraf uitgelegd en de rapportages kwamen snel.
Alles precies zoals je wil dat dingen gaan. Dus: Top!
Particuliere Scope 12 Inspectie
Voor de uitvoering van een Scope 12 inspectie hebben wij Tesko Inspecties benaderd. Na prettig mailcontact kwam de inspecteur bij ons thuis om onze PV-installatie na te lopen. Dit deed hij vakkundig, professioneel en was bovendien erg vriendelijk en toegankelijk. Hij deelde zijn bevindingen en gaf duidelijk antwoord op vragen van onze kant. Na de inspectie nam hij nog de tijd om de geconstateerde bevindingen te delen en dezelfde avond na de inspectie hadden wij al de eerste informatie die ontbrak omdat die informatie niet bij de overdracht van onze woning was meegegeven door de verkopende partij. De inspecteur wist waar hij het over had en heeft dus snel en vakkundig service geleverd. Een absolute aanrader voor iedereen die wil weten wat de status van hun PV-installatie is.
Scope 12 inspectie op zonnepaneel installatie
Er waren best wat punten die nog verbeterd moesten worden. Tesko heeft ons uitstekend door dit proces geleidt en het zit nu goed qua Scope 12.
Als ik de service van Tesko samenvat: snelle en duidelijke communicatie, nette prijs, kennis blijft paraat ook als het project maanden duurt.
Zeker een aanrader dus!
Behulpzaam vooraf ivm informatie…
Behulpzaam vooraf ivm informatie beschikbaar stellen en met de keuring genoeg tijd genomen ter uitleg van wat er is gedaan wat nog uit te voeren minpuntjes.
Positief
Tesko komt zijn afspraken na. Ze konden ook op korte termijn komen wat prettig was. Ook vlotte levering van de rapportages.
De medewerkers zijn vriendelijk en nemen de keuring serieus.
Snel antwoord op de gestelde vragen en…
Snel antwoord op de gestelde vragen en de afspraken zijn nagekomen.
Ik heb de contacten met en werkwijze…
Ik heb de contacten met en werkwijze van Tesko als heel positief ervaren. Heel klantgericht.
Prima ervaringen mee
Prima ervaringen mee, goed in communicatie en vlotte en snelle feedback, top service!
Verstaat zijn vak
Jayce was erg kundig, hield zich aan zijn afspraken en nam de tijd om vragen te beantwoorden.
Een erg vriendelijke man, die zijn vak verstaat.
Snel, accuraat en flexibel
Vanwege een onverwachte ontwikkeling was ik met spoed op zoek naar een Scope12 inspecteur. Ondanks zijn vakantie periode was Tesko (Jayce) zo vriendelijk de keuring in te passen.
Fijne samen werking en snelle service
Mijn elektrische handgereedschap laten…
Mijn elektrische handgereedschap laten keuren. Tesko is absoluut een professioneel. Eerlijke prijzen, eerlijke adviezen. Ik zal met deze professioneel zeker meer zaken gaan doen. Bedankt voor de snelle en goede service!
Tesko heeft alles Top afgehandeld
Tesko heeft alles Top afgehandeld. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Tesko Inspectie maakt het inzichtelijk!
Tesko Inspectie heeft voor ons op 5 locaties de installatie verzorgd in het verleden en recentelijk op 3 locaties de inspectie gedaan naar volle tevredenheid. Hij is duidelijk in zijn adviezen en communicatie. Ook de rapporten zijn helder en maken de normen goed inzichtelijk. Daarnaast hebben we de samenwerking als zeer prettig ervaren. Wij raden Tesko Inspectie zeker aan voor een gedegen inspectie en zullen hem ook weer inhuren voor vervolginspecties.
Tesco is een keurig net bedrijf dat zijn afspraken nakomt
Jace komt zijn afspraken na en werkt alles keurig netjes af zoals afgesproken.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.