See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mijn zoon heeft een super toffe tijd gehad, zowel voor als tijdens de reis was er goed contact met Anil,hij is heel behulpzaam en alles was prima geregeld.

Rated 5 out of 5 stars

Ik kan zeggen dat ik erg blij ben met de keuze die ik heb gemaakt om bij thaigo te verblijven. Het personeel is super aardig en mee denkend. Ook word alles goed geregeld (denk aan eten, training etc... See more

Rated 4 out of 5 stars

Een maand een trainingskamp gehad bij river muay Thai. Hele fijne plek met een prachtig uitzicht overal, super aardige trainers waar je veel van kan leren. Hele relexte mensen daar en super chill tr... See more

Company details

1. Travel Agency

Written by the company

Ontdek Thailand met THAIGO: dé bestemming voor Thailand reizen, Muay Thai trainingen en groepsreizen voor jongeren. Boek vandaag nog en beleef een avontuur!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Compleet verzorgd op MuayThai training

Op het moment dat ik het idee kreeg om ergens een vechtsport met trainingskamp te beoefenen kwam ik al snel bij ThaiGo uit. Ik zocht dan ook in de omgeving van thailand voor een training als deze. Thaigo bood een muaythai trainingskamp aan incl. Verblijf ontbijt en 2x per dag trainen bij een muay thai gym. Met het oog op de wel heel scherpe prijs was ik benieuwd of alles wel zou lopen zoals besproken. Na het opvragen van informatie kreeg ik snel antwoord met meer dan genoeg info! Het contact verliep heel soepel en persoonlijk, wat een avontuur als deze wel makkelijk begaanbaar maakt. Eenmaal aangekomen in thailand werd ik vanaf vliegveld tot hotel begeleid en liepen we door het dorpje langs de gym. Ook tijdens het verblijf kan je altijd terecht met vragen, maar ook bij mij werd regelmatig gecheckt of alles goed ging. Als opstap om alleen te gaan reizen en deze paar weken deze uitdaging aan te gaan was ThaiGo de perfecte organisatie! Ik zou dan ook zeker nog eens gaan, of dit aanraden aan vrienden!

November 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Met Thaigo zonder zorgen naar Thailand…

Onze zoon is een maand in Thailand geweest om te trainen.
Voor dat we boekten, waren we er niet gerust op dat alles goed zou gaan, aangezien onze zoon net 18 is en nog nooit alleen op vakantie was geweest.
Op onze mail met vragen werd meteen bijzonder goed en uitgebreid gereageerd en onze zorgen werden weggenomen.
Toen het zover was, werd onze zoon netjes opgehaald op het vliegveld en is alles helemaal goed gegaan!
1 maand getraind en genoten!!!
Volgend jaar hopelijk weer en dan samen met zijn jongere broertje!

August 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vanaf dag één goed geholpen met het…

Vanaf dag één goed geholpen met het boeken van een 3 maanden lange reis met muay Thai training. Goede begeleiding gehad. Alle keurig geregeld. Is er wat mis, heb je wat nodig? Ze staan dag en nacht voor je klaar. Ben zeer tevreden. Ga in november weer terug en verder met de muay Thai.

August 15, 2024

Geweldig!

Ik heb samen met mijn vriendin onlangs een rondreis door Thailand gemaakt met Thaigo, en ik kan niet anders dan 5 sterren geven voor deze fantastische ervaring! Het team van Thaigo was en altijd beschikbaar voor vragen. De reis was top georganiseerd, met een mooie balans tussen avontuur, cultuur en ontspanning. De hierbij zelf in te vullen dagen waren ook een fijne toevoeging.

De lokale gids (Khem) was geweldig en deelde zijn kennis met passie. De accommodaties waren goed en de transfers verliepen soepel, doordat de gids dit voor ons uit handen nam.

Ik raad Thaigo aan voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze en onvergetelijke reiservaring.

August 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastische muay thai trainings vakantie

Fantastische muay thai trainings - reis voor onze zoon &zijn vriend
Dit was voor onze (18jarige) zoon de eerste keer alleen naar Thailand.
Vanaf het eerste moment, van informatie verzamelen en plannen, was het contact met Thaigo, heel snel & makkelijk met 1 duidelijk aanspreek persoon - Anil.
Goede uitleg en duidelijk overzicht van wat te verwachten.
De jongens werden in Bangkok airport netjes opgevangen en naar het hotel in Kanchanaburi gebracht. Daarna hebben ze een maand intern in de Gym verbleven, met 2 x daags trainingen 6 dagen per week.
Zondag was er standaard een uitstapje.
Ze zijn ook nog naar wedstrijden geweest van gym - genoten die professioneel trainen bij de gym.

De hele periode was er goed contact met Anil, wekelijks foto of update van de uitstapjes en eventuele vragen vanuit ons, werden altijd heel snel beantwoord.
Echt een super trainingskamp ( vakantie) geweest voor de jongens. Ze zijn enorm gegroeid in de sport en hebben alleen maar fijne mensen in de gym ontmoet.
Onze zoon wilt zeker terug ! 😁

August 12, 2024

Echt een top vakantie

Echt een top vakantie door deze organisatie gehad, werd altijd erg goed geholpen en er werd snel en duidelijk antwoord gegeven op elke vraag die we hadden erg leuke uitstapjes en we werden gebracht bij de beste en mooiste restaurants in de omgeving die je zelf niet kan vinden. Ik raad iedereen aan die naar Thailand op vakantie gaat het via deze organisatie doet, echt een dikke 5 sterren verdient.

July 16, 2024

SUPER VREED!

SUPER VREED!
Echt een top organisatie goed en duidelijk contact, geweldige gym, leuke uitjes . Heb een maand heel hard genoten

July 12, 2024

Wat een top vakantie!

Wat een top vakantie! Toen we op het vliegveld aankwamen was gelijk alles goed geregeld. Anil is echt een top gozer en heeft onze vakantie een stuk beter gemaakt, aangezien hij de leuke plekken wist te vinden en meestal ook gezellig mee ging. De sfeer in de gym was super goed en erg relax. De trainers waren aardig en hebben echt passie voor de sport.

July 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Eerste grote reis voor onze zoons…

Mijn zoons en een vriend in de leeftijd van 18-22 jaar hebben voor het eerst een grote reis gemaakt.
Thaigo heeft ons vanaf het begin tot het eind super goed begeleid! Anil heeft goede tips over dingen je wel en zeker niet moet doen.
Het voelde voor ons als een geruststelling te weten dat de jongens in goede handen waren. Ook fijn dat Anil Nederlands en Thais spreekt. De haal en breng service van en naar het vliegveld zijn helemaal top.
Bij de trainingen was het net een grote vriendengroep.
Onze jongens willen zeker een keer terug naar het prachtige land met relaxte sfeer.
Nogmaals enorm bedankt Anil!!😀

August 2, 2024

Echt een super organisatie

Echt een super organisatie! Alles was vanaf het eerste moment al strak en duidelijk geregeld en als er iets was kon je altijd bellen en werd je meteen goed geholpen, we hebben een hele goeie tijd gehad in Thailand en dat komt mede door deze goeie organisatie , ik zou iedereen die (voor het eerst) naar Thailand gaat deze organisatie sterk aanraden omdat ze je echt goed op pad helpen voor de Do’s en Don’ts in Thailand , dit word voor ons in ieder geval een jaarlijkse herhaling 💪🏻

July 31, 2024

Vanaf moment 1 alles top geregeld

Het was allemaal super geregeld.
Vanaf moment 1 dat ik aankwam werd ik gelijk goed geholpen met de simkaart en het geld om te wisselen.
Ik had mijn duim gebroken en kon gelijk dezelfde avond al naar het ziekenhuis oftewel: ze staan altijd voor je klaar!
Volgend jaar zeker weer top bedrijf!!

July 31, 2024

Muay Thai trainingsweek Thaigo

De Muay Thai trainingsweek bij Thaigo was een super ervaring! De sfeer tijdens de trainingen was super fijn en ontspannen, terwijl er ondertussen ook flink werd getraind. Buiten de trainingen om was er ook veel persoonlijk contact met Anil en collega’s, en werd ik regelmatig mee uit eten genomen naar de leukste en lekkerste restaurantjes van Kanchanaburi. Daardoor heb ik me enorm welkom en thuis gevoeld. Heel veel dank!

July 24, 2024

Mijn Zoon op trainingskamp

Mijn zoon van 17 jaar ging samen met een vriend op trainingskamp, we maakte ons zorgen omdat hij zo jong in een onbekend land zat. We moeten ook zeggen dat alles perfect geregeld was. Na het eerste gesprek hadden we al vol vertrouwen in anil! Mijn zoon kan niet wachten om volgend jaar terug te komen. Hele mooie ervaring!

July 14, 2024

Trainingskamp thaigo

Ik ging samen met een vriend op 16 daagse muay thai trainingskamp. Het was een hele leuke,leerzame ervaring en alles was goed verlopen met dank aan Anil. Anil was onze tourleider maar hij voelde aan als een grote broer en een goeie vriend voor ons. Hij regelde veel voor ons. zoals taxi,hotel en als we vragen hadden konden we hem altijd bereiken. Hij reageerde altijd heel snel. We gingen samen uiteten en uitstapjes doen. Anil was echt top. Open en een vriendelijke man. We hadden veel gelachen en gepraat met elkaar. We gaan hem missen. Ik kan niet wachten om volgend jaar terug te komen.
Dankjewel voor alles!

July 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Een fijne en leerrijke reis

Het was zeer fijn en leerrijk. Onze begeleid Aniel was zeer vriendelijk en betrouwbaar. Het camp had lekker eten en zowel de trainers als de studenten waren zeer vriendelijk.

June 26, 2024

Trainingskamp Thaigo

Net terug van een mooie Muay Thai trainingskamp. 1 van de leukste ervaringen die ik heb meegemaakt.
Het was altijd al een droom van mij om naar Thailand te gaan voor een trainingskamp en Anil heeft die droom voor mij waargemaakt.
Topgozer die Anil, hij helpt je met alles wat je nodig hebt daar in Thailand met de beste service goede hotels lekkere restaurants en massages wat je maar ook nodig hebt(bel Anil). Los van de trainingen heb ik Thailand ook een beetje leren kennen,wat een mooi land, ik raad iedereen aan om zo een ervaring mee te maken.
En dat kan geregeld worden met Thaigo.nl

7 daagse trainingsprogramma

Onlangs een trainingsprogramma geboekt bij Thaigo !
Wil je iets nieuws ervaren /uitproberen ,dan moet zeker bij Thaigo zijn !
Anil je bent een topper !
Fijn dat je altijd beschikbaar bent en snelle reacties !
Ook bedankt voor het meedenken in alles !
Wij zien jou zeker terug in Thailand 😉

Thaigo

Thaigo
Onlangs heb ik een beginnerscursus gevolgd bij Thaigo en ik ben zeer tevreden over de ervaring. Hier is waarom:

-Aangepast Schema: Het cursusschema was zorgvuldig aangepast aan mijn behoeften, waardoor het gemakkelijk te volgen en intensief was.
-Behulpzaam Personeel: De trainer en het personeel van Thaigo waren ontzettend behulpzaam en meedenkend. Ze stonden altijd klaar om een stapje extra te doen zodat ik me op mijn gemak voelde en alles begreep.
-Flexibel en Open-minded:Niets was te gek voor Thaigo. Ze zijn flexibel en open voor elke verzoek of aanpassing die ik nodig had.
-Nieuw Hotel:Het hotel waar we verbleven is nieuw. Het ontbijt was goed en de service is ook heel goed geregeld.
-Huren van Scooters en Motoren:Het huren van scooters en motoren was soepel en goed georganiseerd, waardoor we de vrijheid hadden om de omgeving op ons eigen tempo te verkennen.

Alles was goed geregeld en ik heb een fantastische tijd gehad. Ik raad Thaigo ten zeerste aan voor iedereen die iets nieuws wil uitproberen of gewoon sportief wil zijn tijdens een goed georganiseerde vakantie!

Rated 5 out of 5 stars

Het was een prachtige ervaring

Het was een prachtige ervaring om met Thaigo.nl op reis te gaan. Wat mij betreft volg gewoon adviezen van Anil . Deze man heeft heel veel kennis en ervaring in alle gebieden .
Hij heeft van zijn hobby een prachtige baan gemaakt en dit merk je meteen in het servis wat hij aanbiedt .
Hij is zeer betrouwbaar en vriendelijk en 24 uur beschikbaar. Mijn advies gewoon doen en ervaar een prachtige uitdaging.

June 9, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look