Thefreshfaith co is OPLICHTER, die de naam van God misbruikt.
Thefreshfaith co, waar mijn vrouw iets bestelde was gevestigd in Birmingham UK. Zij hebben ook vestiging in de USA en in Duitsland. Bedrijf is die ene ster natuurlijk niet waard, wat het zijn oplichters! Mijn vrouw kocht op 3 februari 2026 voor 33 euro een lichtblauwe trui met opdruk. 5 euro van dat bedrag zou volgens Thefreshfaith co naar de verspreiding van het evangelie gaan. We kwamen na enkele dagen er achter, dat er sprake was van DROPSHIPPING. De trui was voor minder dan 10 euro te koop bij TEMU, een chinees postorder bedrijf. Op 27 februari 2026 hebben wij de trui ontvangen. Deze was geheel van polyester en dan nog een zeer slechte kwaliteit. De opdruk was er op geplakt en laat bij 1 wasbeurt los. Als je gaat reclameren krijgt je contact met mevrouw Katy Mc Call. De reacties krijg je keurig in de Nederlandse taal. Een oplossing heeft ze echter niet. Je mag het product terugsturen om je geld te krijgen, echter je moet wel de verzendkosten zelf betalen en die zijn tussen de 15 en 20 euro. Niet Christelijk van zo´n organisatie, die over de rug van Christelijke mensen op deze manier geld probeert te verdienen. Dat zijn dus gewoon duivelse plannen. In de laatste mail van mevrouw Katy gaf ze aan, dat we het product mochten houden, maar dat wij ons betaalde geld niet terugkregen. Als vergoeding kregen we dan een kortingsbon van 70% voor de aankoop van een nieuw product.
Hierop zijn we niet ingegaan, want dan steken we weer opnieuw geld in waardeloze producten. NIETS KOPEN DUS BIJ DIT BEDRIJF.