Thefreshfaith Reviews 7

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Thefreshfaith co is OPLICHTER, die de naam van God misbruikt.

Thefreshfaith co, waar mijn vrouw iets bestelde was gevestigd in Birmingham UK. Zij hebben ook vestiging in de USA en in Duitsland. Bedrijf is die ene ster natuurlijk niet waard, wat het zijn oplichters! Mijn vrouw kocht op 3 februari 2026 voor 33 euro een lichtblauwe trui met opdruk. 5 euro van dat bedrag zou volgens Thefreshfaith co naar de verspreiding van het evangelie gaan. We kwamen na enkele dagen er achter, dat er sprake was van DROPSHIPPING. De trui was voor minder dan 10 euro te koop bij TEMU, een chinees postorder bedrijf. Op 27 februari 2026 hebben wij de trui ontvangen. Deze was geheel van polyester en dan nog een zeer slechte kwaliteit. De opdruk was er op geplakt en laat bij 1 wasbeurt los. Als je gaat reclameren krijgt je contact met mevrouw Katy Mc Call. De reacties krijg je keurig in de Nederlandse taal. Een oplossing heeft ze echter niet. Je mag het product terugsturen om je geld te krijgen, echter je moet wel de verzendkosten zelf betalen en die zijn tussen de 15 en 20 euro. Niet Christelijk van zo´n organisatie, die over de rug van Christelijke mensen op deze manier geld probeert te verdienen. Dat zijn dus gewoon duivelse plannen. In de laatste mail van mevrouw Katy gaf ze aan, dat we het product mochten houden, maar dat wij ons betaalde geld niet terugkregen. Als vergoeding kregen we dan een kortingsbon van 70% voor de aankoop van een nieuw product.
Hierop zijn we niet ingegaan, want dan steken we weer opnieuw geld in waardeloze producten. NIETS KOPEN DUS BIJ DIT BEDRIJF.

February 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Niet kopen bij dit bedrijf

Niet kopen bij dit bedrijf! Ze verleiden je om kleding te kopen met gratis verzending boven de € 75. Die €75 ben je dus kwijt. De helft van de kleding die ik had besteld kwam niet overeen met de foto’s van de website. Ik heb zelfs 1 item gekregen dat ik helemaal niet besteld heb. De andere helft van de kleding ziet er lelijk uit en is hele slechte kwaliteit. Ik vind het extra beschamend van dit bedrijf omdat ze onder een christelijke motto kleding verkopen. De klantenservice is wel bereikbaar en zelfs in het Nederlands, en doet heel erg klantvriendelijk. Artikelen retour doen zou heel makkelijk zijn maar vervolgens verwijzen ze naar een retour adres in China, ongelofelijk. Dat kost sowieso € 20. En met dit bedrijf weet je ook niet zeker of je je geld dan terugkrijgt. Een scam dus!

June 30, 2025

Commentaar van Suzanne klopt helemaal

Commentaar van Suzanne klopt helemaal. Artikelen zijn veel te klein, synthetische stoffen, terug sturen is een gok en duur en naar een vaag adres in China. Pakket verdwijnt dan gewoon.
En je bent daardoor nog meer geld kwijt. Ik geloof er ook helemaal niets van dat ze zendelingen steunen. Schande om zo misbruik te maken van goed vertrouwen van mensen en niet te vergeten van bijbelteksten!

February 17, 2025

Niets kopen hier!

Pas op, dropshipper! Dit bedrijf heeft een tweede account bij Trustpilot gemaakt en dat is deze, kijk even onderaan bij de andere 'fresh faith' (zelfde bedrijf) Daar heeft het als beoordeling een 'zeer slecht' Koop niets bij dit bedrijf, alles wordt in China gemaakt (ik vraag me af onder welke omstandigheden) en ze zijn ongekend vaag over 'de zendelingen' die ze steunen. Maten kloppen ook niet. Daarbij kun je kleding alleen terugsturen via een vage en ingewikkelde manier, moet naar China via vrachtschepen. Niet ok dit!

February 3, 2025

Kleding komt uit China

Kleding komt niet uit Engeland, zoals het adres op de website doet vermoeden, maar uit China. Foto's komen niet overeen met de kleding, maten kloppen voor geen meter. Terugsturen kan wel (raden ze niet aan, ze bieden korting aan), maar kost 26 euro en ze geven een incompleet adres zodat je na een half jaar (!) je pakket gewoon weer terugkrijgt. Intussen had ik wel meerdere keren gemaild, maar ze weigeren contact op te nemen met de Chinese douane om het pakket daar op te vragen.
Daarna reageren ze niet meer op mails.
Niet kopen dus! Het liefst zou ik 0 sterren geven, zelfs die ene ster is onverdiend.

November 18, 2024

Goedkope kleding uit China

Nergens op de website staat dat de producten uit China komen. De maten kloppen niet (XL hoody is Small), T-shirts zijn te kort en de kwaliteit is zoals je uit China verwacht: slecht.
Absoluut z'n geld niet waatd.

September 4, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Overvej det en ekstra gang

Jeg har modtaget mine t-shirt og jeg er egentlig godt tilfreds med materiale osv. Dog bestilte jeg en herre t-shirt, og fik blot en XL af præcis samme som min egen størrelse L. Den kunne min mand ikke passe. Størrelserne er desuden lidt små. Jeg ventede meget længe på pakken. Pakken blev sendt fra HongKong, og produceret dernede, og det kan ses, at det ikke er "godt godt" lavet. Jeg tænker, det kunne være godt med tydelighed på hjemmesiden om, hvor det producere og evt. arbejdsforhold, da det er en kristen side, som burde have fokus på sådan noget. Jeg håber, det er reelt at de har et kristent formål, men jeg er blevet mere i tvivl, da der er så lidt information på siden. Overvej, inden du køber.

June 8, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look