Thuiszorgwinkelxl.nl Reviews 61

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vrijdag 5 mei een rollator besteld, dag later had ik spijt van mijn kleurkeuze maar omdat ze die zaterdag niet telefonisch bereikbaar waren, heb ik een mail gestuurd met de vraag of ik de kleur nog ko... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik had een paar pantoffels besteld en die bleken een maat te groot. In zetel even gepast en met de grootste zorg meteen teruggestuurd. Kreeg na veel aandringen bericht dat de zolen en binnenkant spo... See more

Rated 4 out of 5 stars

Snelle levering Maar van leeskussen bleef de nekrol plat en het geheel voldeed niet echt als leeskussen in bed

Company details

Information provided by various external sources

Rollator, rolstoel, douchestoel of toiletstoel kopen? Bij Thuiszorgwinkelxl betaald u altijd de laagste prijs. Snelle levering en Acheraf betalen

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

April 18, 2026

Douchekruk

Vlotte levering. Goede kwaliteit.
Mooie kleur. Donker grijs. Makkelijk in elkaar te zetten. Stabiel. Ik zou hem zeker weer kopen.

March 17, 2026

Super service

Bestelling gedaan, door DHL in pakketautomaat gedaan, kluisje was echter leeg. Na contact met Thuiszorgwinkelxl sturen ze dezelfde dag de bestelling nogmaals op. Super service, nu alleen hopen dat het pakket nu wel aankomt 🤞.
Pakket is binnen, heel blij mee👍🏻😃.

February 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling. Rollator geretourneerd op eigen kosten (€8,25), onterecht retour naar mij gestuurd. Winkel schuift alles af op PostNL en weigert vergoeding. Tweede keer via DHL opnieuw op eigen kosten gestuurd, daarna bijna twee weken niks gehoord. Uiteindelijk moest ik zelf contact opnemen om te vragen waar het bleef. Geen bevestiging ontvangen. Toen ik belde kreeg ik wel te horen dat er €5 ingehouden werd “omdat er iets ontbrak”. Klantenservice nauwelijks bereikbaar, geen hulp bij instellen rollator voor mijn moeder. Voor een zorgwinkel ronduit schandalig. Zeer onprofessioneel en totaal niet klantvriendelijk. Let op: in de voorwaarden staat dat ze tot 25% van het aankoopbedrag mogen inhouden bij vermeende schade – en die “schade” kan al ontstaan als je de rollator alleen binnen in elkaar zet om uit te proberen, zonder hem ooit buitenshuis te gebruiken.

July 25, 2025

Goed!

Duidelijk website. Vriendelijk en duidelijk telefonisch gesprek met medewerker. Zeer net thuisbezorgd op afgesproken moment. Product in nette staat geleverd. Erg blij met mijn nieuwe rolstoel! Elektrische opvouwbare rolstoel Instafold.

June 20, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look