TrendyBed Reviews 117

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bij Trendybed heb ik dekbedovertrek naar mijn wens kunnen vinden. zij waren de enige die een flanellen dekbed in de collectie hadden ZONDER instop strook en met drukknopen als afsluiting. gewoon 200x2... See more

Rated 5 out of 5 stars

L.S., vanmiddag mijn bestelling ontvangen. Service is heel zeer goed te noemen.Via mailberichten werd de status van mijn bestelling doorgegeven, zeer prettig. Artikel is goed verpakt en op de beloofde... See more

Rated 1 out of 5 stars

Op 16 mei heb ik dekbedden besteld, volgens advertentietekst binnen 12/24 uur levering, maar tot nu toe niets ontvangen. Ondertussen 3 mails verstuurd, maar daar wordt niet op gereageerd. Vreemd dat e... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

In een van dekbedhoezen die ik had besteld zat een scheur. Direct nadat ik de klantenservice daarvan in kennis had gesteld en een foto had opgestuurd, kreeg ik te horen dat ze mijn klacht hadden ontva... See more

Company details

1. Linens Store
  2. Bed Shop
  3. Bedding Store

Written by the company

Dekbedovertrek kopen | Trendy en voordelig! Bij TrendyBed maken we beddengoed kopen voordelig, eenvoudig en leuk voor iedereen. Hier vind je jouw trendy dekbedovertrek, zachte dekbed of mooie hoeslaken voor de beste prijs! Snel online besteld en thuisbezorgd, met de vertrouwde service van Decoware. Voor stijlvolle en comfortabele nachten Onze collectie dekbedovertrekken wordt continu aangevuld met de nieuwste ontwerpen van diverse merken. Zo vind je voor iedere slaapkamer de perfecte match! Kies je favoriete kleur, stijl en ontwerp, maar selecteer ook het materiaal dat het beste bij jouw slaapvoorkeuren past. Knuffelzachte teddy bijvoorbeeld, of lekker fris katoen. Zo geniet je altijd van een prachtig opgemaakt bed met het beste comfort! Beddengoed online kopen Bij TrendyBed kun je voordelig terecht om je hele bed op te maken. Alle soorten beddengoed, van molton tot dekbed, zijn bij ons in verschillende maten, soorten en materialen verkrijgbaar. Speciaal voor kinderen vind je bij ons het leukste beddengoed met de meest populaire prints in alle kindermaten. Voor een vrolijke slaapkamer en een goede nachtrust! Met de uitstekende service van Decoware Sinds 2022 is TrendyBed onderdeel van ons familiebedrijf Decoware. Met de overname van TrendyBed hopen we iedereen nog beter te kunnen voorzien van mooi en betaalbaar beddengoed. Uiteraard met de goede service en snelle verzending die je van Decoware gewend bent! Beddengoed dat voor 17:00 uur is besteld, wordt dezelfde dag vanuit onze winkelvoorraad verzonden. Meestal kun je de volgende dag al van jouw nieuwe dekbedovertrek genieten! Heb je nog vragen? Onze specialisten staan je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichting ! Trendybed te Haarlem

Oplichting !
Hier niet kopen aub!! Reviews op website Trendybed lijken in orde. Vandaar mijn bestelling geplaatst.
Op 30 september 2 dekbedovertrekken besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen!!!
Op voorraad wil zeggen 'niet op voorraad'! Na meerdere keren mailen en bellen, krijg ik te horen dat er leveringsproblemen zijn. Wederom bellen en mailen, maar blijkt dat ze een 'softwareprobleem' hebben; nu al 14 dagen! Ze zeggen mijn ordernummer te registreren en dat ze het geld terugstorten zodra het weer kan. Nog steeds mijn geld, 69 euro niet retour ontvangen. Vuile oplichters, lelijke zieltjes! Nooit zal ik nog vergeten om Trustpilot te raadplegen.

December 13, 2021

Beste Ingrid,

Wij hebben de domeinnaam Trendybed.nl exclusief boedel per 1 februari overgenomen via de curator die het faillissement afhandelt van de vorige eigenaars zie: https://www.faillissementsdossier.nl/nl/faillissement/1653431/experieur-b-v.aspx

Wij betreuren het dat er vele mensen gedupeerd zijn door Experieur bv helaas kunnen we dit voor u niet volledig oplossen aangezien dit gebeurd is voor de overname van de domeinnaam Trendybed.nl door ons, wij hebben enkel de domeinnaam gekocht. Het bedrag dat u dus betaald heeft voor uw bestelling is terecht gekomen bij Experieur en niet bij ons, U kunt het beste uw vordering indienen bij de curator.

Echter willen we u wel tegemoetkomen middels een korting van 50% op uw bestelling. Mocht u gebruik willen maken van deze korting dan horen wij dit graag en zullen we een code voor u aanmaken.

U kunt bij ons ook kiezen voor achteraf betalen waardoor u geen enkel risico loopt en hopen hierdoor ook uw vertrouwen voor de toekomst te winnen aangezien we al meer dan 15 jaar in het bedtextiel werkzaam zijn.

Onbetrouwbaar.

1. Product nooit ontvangen.
2. Nog steeds geen geld terug na annulering.

December 6, 2021

Beste Touria,

Oplichting !
Hier niet kopen aub!! Reviews op website Trendybed in orde. Vandaar mijn bestelling geplaatst.
Hier wordt enkel maar gelogen. Op voorraad wil zeggen 'niet op voorraad'! 8-14 leverdagen wil zeggen '3 maanden of helemaal niet'. Nu zijn ze 'gehackt' om een week later de melding te verspreiden dat ze met een 'softwareprobleem' kampen en dit al reeds sinds 14 dagen! Als ik mailtjes stuur ivm annulatie van mijn order en terugbetaling van mijn betaalde bedrag wordt hier op gereageerd met 'we nemen contact op wanneer we terug online zijn'. 111euro kwijt met de feestdagen! Vuile oplichters, lelijke zieltjes! Nooit zal ik nog vergeten om Trustpilot te raadplegen.

December 6, 2021

Beste Caroline,

bedriegers!

Ze kampen zogezegd met een softwareprobleem. Ik heb mijn geld teruggevraagd maar er wordt niet op gereageerd. Jammer dat ik niet eerder op de trustpilotsite ben gaan kijken...

December 2, 2021

Beste Ann,

Nooit meer Trendy Bed

Op 14 oktober dekbedovertrek besteld, welke na 10 werkdagen zou worden geleverd.

NIET DUS!

Gemaild, zou iets langer duren. Op 9 november dekbedovertrek nog niet ontvangen.
Maar, volgen Trendy bed zou hij zeker half november komen.

NIET DUS!

Heb op 22 november gemaild dat ik de bestelling wil annuleren en mijn geld terug wil.

NIET DUS!

Wat blijkt, ze zijn op vrijdag 19 november gehackt en kunnen nu niet in het systeem komen.

Maar zodra dat opgelost was zou ik mijn geld terug krijgen.

NIET DUS!

Nu op 28 november nog steeds gehackt.

Dit ruikt naar oplichting, aangezien de vele meldingen hier.

Nooit meer Trendy Bed!!

November 28, 2021

Beste Mary E,

Komen afspraken niet na

Op 28 augustus 2021 een dekbed besteld welke binnen 5 dagen geleverd zou worden. Tot op heden 27 november niets ontvangen. Geen enkele communicatie van Trendy bed dat levering vertraagd zou zijn. Tussentijds meerdere keren zelf naar Trendy bed gebeld, kreeg elke keer te horen dat levering is vertraagd maar het binnen enkele dagen geleverd zou worden. Niet dus. Uiteindelijk mijn bestelling op 5 november geannuleerd en een bevestiging ontvangen dat het geld binnen 5 dagen zou zijn teruggestort, echter tot op heden nog niets ontvangen. Op 26 november met Trendy bed gebeld, krijg ik te horen dat ze 3 dagen geleden gehackt zijn en daarom geen terugbetalen kunnen doen. Echter tussen 5 november en de beloofde 10 november hebben ze alle tijd gehad om het bedrag aan mij terug te betalen, iets wat ze niet hebben gedaan. Ze liegen je voor en doen niet wat ze beloven.

November 27, 2021

Beste Ilse,

Rated 1 out of 5 stars

Bij trendybed 30 oktober een bestelling…

Bij trendybed 30 oktober een bestelling gedaan en tot op heden nog niets binnen daar meerdere malen over gemaild ook aangegeven dat ik van de koop af ziet nu geven ze aan dat ze gehackt zijn en zodra het weer kan ze mijn geld terug storten. Mijn advocaat ingeschakeld. Wordt vervolgd

November 24, 2021

Beste C. Wolf,

Zeer zeer zeer onbetrouwbaar

Zeer zeer zeer onbetrouwbaar. Bestelling stond onder voorradig maar na weken wachten duurde het volgens hun nog even tot het op voorraad was. Niet dus! Nooit iets gezien. Uiteindelijk laten annuleren en zou binnen. 14 werkdagen mijn geld.terug hebben. Niet dus! Oplichters!!! Zeker nooit iets bestellen!!

November 9, 2021

Beste Ancient Wolfspirit,

Rated 1 out of 5 stars

Betalen geld niet terug. Oplichting?

Helaas een slechte ervaring mee. Een dekbed besteld in februari (ORT 112337). Weken niks van gehoord. Na mailen, hoorden we dat het vertraagd was. Dus nog even gewacht. Een maand verder weer gemaild. Was niet meer in voorraad en ze wisten niet wanneer het zou komen. Dus toen gevraagd om een terugbetaling...

En de terugbetaling, die kwam maar niet. Ik heb er inmiddels 8x over gebeld (met de vriendelijke mensen van de klantenservice), maar de eigenaar van Trendybed betaalt het maar niet terug. Komt nu wel in de buurt van oplichting.

November 5, 2021

Zeer slecht

12 Oktober bestelling gedaan, bevestiging gelijk ontvangen en betaling gedaan. 25 oktober, nog steeds niets. Als ik bel wordt er gezegd dat het niet leverbaar is. Dit geeft de site NIET aan! Nogmaals nagekeken. Maar staat nergens. Als ik hierover weer bel, wordt de hoorn er op gegooit. Ik mail nog maar bestel hier zeker weten, NOOIT weer iets.

October 25, 2021

Super slecht

Super slecht. Geen communicatie over een besteld artikel. Na twee weken zeg contact op genomen en elke week wordt de bestelling voor zich uit geschoven.
Helaas na een maand maar om geld terug gevraagd.
De terug gestuurde mail was in zeer slecht Nederlands geschreven. Met heel erg veel typ fouten.

October 6, 2021

Zeer slecht

Zeer slecht. Eind mei een hoeslaken en dekbedovertrek besteld. Begin juli gebeld omdat we niks van ze horen. Toen kregen we ineens een maik dat het eind juli aankwam. Omdat het uit frankrijk moest komen??? Nu net weer gebeld. Let wel het is nu september!!!! Het bedrag word terug gestort maar hij was nog niet geleverd. Zeer slecht. Zelf steeds contact moeten opnemen omdat ze dat zelf niet doen. En dan krijg ik ook nog geen dekbedovertrek. Word alleen geld teruggestort en daarmee is het klaar. Echt als je iets zoekt voor je bed bestel dan nooit hier!!!!

September 8, 2021
Rated 3 out of 5 stars

Zeer teleurgesteld, maar toch opgelost!

Zeer teleurgesteld. Voor het eerst besteld en helaas was het product niet goed en heb dit netjes geretourneerd. Volgens track en trace is dit op 6-8 bezorgd. Daarna niets meer gehoord en het is nu 18-8. Ik probeer al dagen te bellen, maar ik krijg steeds een bandje dat er een storing is in de telefooncentrale. Ook al dagen geprobeerd contact te krijgen via de mail over mijn retour en wanneer ik mijn geld terug krijg. Helaas geen reactie!! Trendybed, hoe zit het met mijn retour en wanneer krijg ik mijn geld teruggestort??
Bestelnummer ORT122700
Track & trace-
3S MTP 1039 4030 bezorgd bij jullie op vrijdag 6-8 om 10.50 uur
L. Thielen-Huis

Reactie op uw reactie 19-8:
Jullie geven aan dat ik het gewassen heb teruggestuurd?? Schandalig, want dit is totaal niet het geval. Waarom zou ik een bed wassen als ik de kleuren niet mooi vind en het artikel dus niet wil nemen en terugstuur? Ik heb dit bed niet gewassen. Ik hoor graag van u en verwacht netjes mijn geld terug.

Aanvulling 19-8:
Ik ben vanochtend door Trendybed gebeld door een zeer vriendelijke meneer. Hij gaat contact met het magazijn opnemen en vragen naar het zogenaamde gewassen overtrek. Ik heb het het tijdspad verteld van bestellen, bezorgen en retourneren waaruit blijkt dat ik het niet eens gewassen kan hebben. Ik wacht zijn telefoontje nu af en hoop dat het wordt opgelost en ik z.s.m. alsnog mijn geld teruggestort krijg. Wordt vervolgd….

20-8: gisteren weer keurig teruggebeld door Rogier. Netjes te woord gestaan. Het is opgelost en ik heb m’n geld vanmiddag gestort gekregen! Ik had het bed uit de verpakking gehaald om te bepalen of het mooi was en dat werd gezien als “gebruikt” en mag eigenlijk dus niet. Ik mag dit dus nooit meer doen, maar Trendybed zag het bij hoogst uitzondering door de vingers. Dus wees gewaarschuwd klanten! Daarom van 1 naar 3 sterren.

August 18, 2021

Reply from TrendyBed

Beste Klant, u heeft een gewassen en gebruikt artikel teruggestuurd, Restitutie is dan niet mogelijk, dit om hygiënische redenen. We kunnen het artikel aan u terugsturen, door de telefoonstoring kunt u momenteel alleen per e-mail contact zoeken. mvrgr Trendybed

Rated 1 out of 5 stars

Slechte communicatie en slechte service

Slechte communicatie en slechte service.
Ik heb op 27 juni een bestelling geplaatst. Deze zou de volgende dag geleverd worden. Een week later heb ik zelf contact opgenomen met de klantenservice. De dame vertelde mij dat er problemen waren met de leverancier. Ik moest nog even geduld hebben. Twee weken later heb ik weer zelf gebeld. Toen kreeg ik hetzelfde verhaal. ik heb de dame gevraagd het na te vragen bij de leverancier en mij terug te bellen. Dit gebeurde de volgende dag met de mededeling dat het product niet meer leverbaar was. Op 20 juli kreeg ik een mail waarin stond dat ik mijn geld a €79,90 binnen 14 dagen op mijn rekening terug zou krijgen. Inmiddels zijn er ruim 20 werkdagen voorbij en is de klantenservice al meerdere dagen niet bereikbaar vanwege een 'storing' en krijg ik geen antwoord op mijn mailtjes. Als ik de klantenservice apart mail krijg ik een automatisch gegenereerd bericht dat er binnen 1-5 werkdagen op mijn mail gereageerd zou worden. Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf.
Ordernr: ORT121131

August 18, 2021

Reply from TrendyBed

Bedankt voor uw review, vervelend dat u niet tevreden bent, we kunnen geen order vinden onder Roos van der Linden. Wat is uw ordernummer. Mvrgr Trendybed

Koop hier niks!!!

Op 18 juli 2021 een bestelling gedaan. Na 1 week gemaild wanneer de levering zou zijn, aangezien ik geen bevestiging had ontvangen. Antwoord was dat zij 9 augustus zouden leveren. Afwachten dus.
Vandaag toch via mail laten weten dat de service zeer teleurstellend was aangezien er nog steeds niets was bezorgd.
Vervolgens een kort antwoord dat ik het geldbedrag terug gestort krijg. Geen excuus... geen levering.... niks. 4 weken gewacht voor Piet Snot!
Echt waardeloos. Wat een slecht bedrijf!!

August 12, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Had ik de reviews maar eerder gelezen

Had ik de reviews maar eerder gelezen. Ook ruime tijd geleden bestelling gedaan en betaald. Omdat ik maar niets hoorde zelf gemaild, artikel bleek in juli leverbaar. Nu in augustus weer niets ontvangen of gehoord, heb zelf weer aan de bel getrokken. Ben hier zeer ontevreden over.

August 10, 2021

Artikel was niet leverbaar

Artikel was niet leverbaar, moest zelf mailen om daarachter te komen. Reageren slecht op mail en duurt heel lang voordat je je geld terugkrijgt. Stond niet op de website vermeld dat het niet leverbaar was. Wacht nog steeds op mijn geld😥

August 5, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Helaas hier geen tevreden klant

Helaas hier geen tevreden klant. 2x dekbedovertrek besteld en hoezen voor onze matrassen. Volgens de site (op voorraad leverbaar) helaas na ruim 4 weken nog niks binnen. Na 2 keer bellen krijgen we te horen dat dit artikel niet meer leverbaar is. Jammer dat ze de klant eerst laten betalen, dan 4 weken laten wachten om vervolgens zelf te moeten bellen om te horen dat het nooit gaat komen. Erg jammer

August 3, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Lang wachten beloond.

Op 22 januari 2021 bestelling gedaan.zelfde dag een bevestiging van de betaling gehad. Verder taal nog teken ontvangen.😟
Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht en toch gekregen. En wel op 14 JUNI. De 3 strandlakens keurig schokvast ingepakt tussen plastic luchtkussentjes.😄

June 16, 2021
Rated 3 out of 5 stars

Duurde lang, maar toch tevreden

Het sprei liet erg lang op zich wachten. Het kwam ipv de volgende dag pas twee maanden later. Maar over het artikel ben ik tevreden. Het was bovendien redelijk goedkoop voor zo'n sprei.

May 1, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look