See what reviewers are saying
Søgte hjælp til LED lys til mit akvarie over Facebook, fik den mest fantastiske service, knivskarpe priser, og alt den hjælpe jeg kunne ønske mig! Fik sågar fortalt at jeg kunne nøjes med en enkelt... See more
Tak til Bo for rigtig god vejledning som blev givet med højt humør i den hyggelige butik i Odense. Jeg har I 4 måneder haft et 180 liter Juwel akvarie med meget kraftigt originalt Led-lys, har dø... See more
Virkelig dårlig opførsel på de sociale medier. Ikke den bedste måde at opføre sig på som ejer at være så dybt uprofessionelt samt moralsk på sociale medier og p privat beskeder. Ikke en anbefal... See more
Company replied
Company details
Albanigade 52A, 5000, Odense C, Denmark
- Info@trendypets.dk
- trendypets.dk
Odenses bedste dyrehandel!
Jeg købte et rigtig flot og så god kvalitets Kattetræ. Odenses bedste priser!! Udover at det var et rigtig flot Kattetræ til det bedste priser, så er servicen også i TOP! Ejeren hjalp med at bære det med ud i bilen. Helt klart mit go-to sted i Odense. Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!
Virkelig fin butik
Virkelig fin butik. Man bliver altid mødt med at smil og en varm velkomst. Jeg kan klart anbefale at handle hos Trendypets! 5 stjerner her fra!!
Alle tiders kundeservice og god guide i…
Alle tiders kundeservice og god guide i fisk.
Frisk kaffe og tid til at kigge på fisk og få en god snak, fik ikke navnet på hans kollega men alletiders oplevelse.
Kommer helt sikkert igen.
VARMESTE anbefaling herfra
VARMESTE anbefaling herfra.
5 fulde stjerner skal der lyde!
Vi kører gerne den lange køretur, for at handle der igen.
Det var første gang vi besøgte butikken, vi manglede lidt diverse ting til akvarie + ekstra fisk.
Ejeren Bo havde højt humør fra vi trådte ind i butikken til vi gik igen.
Han ydede den absolutte bedste service !
Virkelig en rar og meget klog, fiske-erfaren mand, som tydeligt vidste hvad han snakkede om og gav råd/vejledning ud fra.
Vi havde ovenikøbet to små børn med, som hurtigt mistede tålmodigheden til at vente…. Bo greb bolden og var bare så god og imødekommende overfor de små rødder, så der blev hurtigt fundet på spas og løjer mens vi handlede videre.
Vi følte os meget velkommen og taget godt i mod. Selv med små børn.
Så alt i alt en super god oplevelse at handle hos Bo i TrendyPets i Odense.
Og helt fornuftige priser !
Vi kommer igen. 😊
Vi bestilte i går 2 lys og en…
Vi bestilte i går 2 lys og en transformer til vores akvarie samt en fjernbetjening.
Og vi fik vores ting i dag mega hurtig
Og så lå der en lille gave i pakke som var noget vi ikke var obs på vi skulle ha med super god service vi handler helt sikkert her igen.
Ubehagelig forretningsmodel
Jeg faldt over et opslag på Facebook med at Bo tidligere havde haft spændende maller i udbud. Derfor henvendte jeg mig til ham og efterspurgte om der var nogen på lager.
Bo var hurtig til at sende billeder og links, hvortil der kunne skaffes spændende fisk hjem. Det lød jo alt i alt super spændende, men havde også udset mig nogle rejer jeg gerne ville have. Det udvalg af rejer der blev tilbudt var dog ikke så stort som hvor jeg oprindeligt havde overvejet at købe fra.
Bo bliver derefter nysgerrig på hvem den "anden forhandler er". Dette svarer jeg på og straks bliver der kastet med kommentarer som "held og lykke med ham!".
Alt i alt ender det med at Bo bliver sur fordi han ikke kan tilbyde de tilsvarende rejer og får hurtigt meldt ud at man SKAL støtte LOKALT.
Det er jo ALT eller INTET i denne butik.
Her bliver jeg ærligt talt helt kastet bagover da det åbenbart KUN er tilladt at handle hos ham.
Jeg kommenterer selvfølgelig på at jeg da både kan støtte lokalt, men også hos andre forhandlere uden problem. Dette er ikke godt nok for Bo, hvortil han fortsat fortsætter sit sure opstød (uden grund).
Alt i alt koster det ham nu en potentiel kunde, som fremover vil lægge sine penge alle andre steder (lokalt og i resten af DK) end hos ham.
Dertil var han også hurtig til at blokere mig på Facebook, men igen må manden jo selv om.
Med den behandling af potentielle kunder, kommer der med garanti ikke penge i kassen.
Vælger at dele denne oplevelse, da jeg føler det var en vildt uprofessionel og barnlig måde at tale til folk på. Måske andre kan bruge dette, når de skal vælge hvor de vil handle i fremtiden.
Super ærgerligt, da jeg med glæde støtter BÅDE lokale og andre forhandlere i hobbyen!
Chikanerer alle der ikke køber fra ham.
Chikanerer alle der ikke køber fra ham.
Ville aldrig støtte sådan en person.
Super kompetent rådgivning
Super kompetent rådgivning, købte et 200 liters juwel lido, efter en forespørgsel på Facebook, hvor Bo selv skrev til mig. Dagen efter blev det hentet.
Det eneste jeg skulle var at betale, alt andet blev klaret.
Skal helt sikkert købe fisk til akvariet derinde også.
Da jeg stod og manglede lys til mit…
Da jeg stod og manglede lys til mit akvarium, kontaktede jeg Bo ved trendypets. Jeg fik en meget meget professionel rådgivning og behandling. Utrolig venlig og imødekommende. Og så har han en fantastisk tålmodighed. Jeg bestilte mit lys, og fik det leveret dagen efter. Jeg er nok nødt til at besøge butikken en dag. Varmeste anbefalinger fra mig
Bedre service fåes ikke
Manglede nyt lys til vores akvarie og blev anbefalet noget LED lys fra Trendypets via en Facebook gruppe.
Jeg havde et spørgsmål vedr. str. og strømforsyning, og Bo gav super svar og vejledning via telefonen + sendte et billede hvor det blev vist via sms.
Bestilte det anbefalede og kort tid efter kom der en besked med at det var sendt. I dag har jeg så modtaget det. Desværre havde posten været lidt hård ved stikket, men igen super hurtig hjælp og service fra Bo.
Nu har vi så et akvarium der aldrig har været flottere, for det nye LED lys virker perfekt.
Absolut ikke sidste gang jeg handler ved Trendypets.dk, og giver min varmeste anbefaling herfra
Den bedste service får man hos Bo og…
Den bedste service får man hos Bo og samtidig yderst fornuftige priser samt en god kop kaffe.
Fremragende oplevelse!
Fremragende oplevelse!
Anbefaling fra en FB gruppe ledte mig i anledningen af Trendypets, efter noget lys til et akvarie.
Super rådgivning fra Bo, ingen over-selling, i telefonen gjorde at jeg lagde en bestilling med det samme.
Dagen efter modtog jeg allerede produktet, perfekt.
Jeg havde lidt spm til produktet og da vi allerede havde skrevet lidt sammen på sms, spurgte jeg her og fik prompte de svar jeg havde brug for af Bo.
Kæmpe anbefaling
God information og hurtig levering.
Super hurtig svar på mail,og hurtig…
Super hurtig svar på mail,og hurtig levering! Kan virkelig anbefales !!
Tak til Bo for rigtig god vejledning…
Jeg har I 4 måneder haft et 180 liter Juwel akvarie med meget kraftigt originalt Led-lys, har døjet med alger, og kom egentlig for at købe noget kemi til algebekæmpelse.
Bo anbefalede Aqualight Led lys. Det har givet et helt andet behageligt lys, lysstyrken kan endda dæmpes, og prisen har været meget rimelig.
Jeg kendte ikke butikken på forhånd, men vil gerne anbefale TrendyPets og Aqualight Led produkterne.
Vh Thomas Wohlleben
Dejlig butik med sød hjælpsom ejer
Dejlig butik med sød hjælpsom ejer og personale. Man kan altid finde noget godt man kan bruge til sine kæledyr:))
Trendy Pets Odense har sygdomsfrie akvariefisk
For en gangs skyld fandt jeg en butik med akvariefisk, der var uden sygdomme. Alle købte sværddragere og rosentetraer er ca 2 måneder efter købet i fuld vigør og ingen er gået tabt. Lidt af en sjældenhed
Fantastisk betjening og produkter
Super betjening og hyggeligt butiksmiljø
TrendyPets er en butik, hvor man virkelig føler sig værdsat som kunde og modtager den perfekte service. Butikken har desuden et spændende udvalg i alt til akvariet samt et indbydende miljø.