Jeg købte et rigtig flot og så god kvalitets Kattetræ. Odenses bedste priser!! Udover at det var et rigtig flot Kattetræ til det bedste priser, så er servicen også i TOP! Ejeren hjalp med at bære det... See more
See what reviewers are saying
Tak til Bo for rigtig god vejledning som blev givet med højt humør i den hyggelige butik i Odense. Jeg har I 4 måneder haft et 180 liter Juwel akvarie med meget kraftigt originalt Led-lys, har dø... See more
Virkelig dårlig opførsel på de sociale medier. Ikke den bedste måde at opføre sig på som ejer at være så dybt uprofessionelt samt moralsk på sociale medier og p privat beskeder. Ikke en anbefal... See more
Company replied
Company details
Albanigade 52A, 5000, Odense C, Denmark
- Info@trendypets.dk
- trendypets.dk
Tak for en fantastisk service,snak og…
Tak for en fantastisk service,snak og bare det dejlige humør man føler sig virkelig velkommen ❤️
☺️ kommer aldrig til at købe fisk andre steder mere ...
Fantastisk hurtig og varen var præcis…
Fantastisk hurtig og varen var præcis som beskrevet - TUSIND TAK
super god kundepleje,god betjening…
super god kundepleje,god betjening dejlig butik og billig. GOD KAFFE
Det er nok den fedtet dyrehandel jeg…
Det er nok den fedtet dyrehandel jeg har været i meget længe kan på alle måder anbefale det. God service og hurtigt levering
Havde næsten givet op
Havde næsten givet op, på at finde liiige det akvarie det skulle være. Men så fandt trendypets vores søgning på Facebook. Og 1,5 senere stod vi med den ønskede vare. 1000 tak for hjælpen 🙂
Dejlig butik med flotte fisk til en hver smag:D
alt lækkert til akvarier der er ikke noget der mangler :)
Bestilte led ved lys ved trendy pets super hurtig levering udemærket kvalitet til små penge kan varmt anbefale 👍👍
Trendy Pets er klar til dig
Trendy Pets er stedet hvor en rigtig akvarist kan gå hen.
Fiskene er sunde og billige. Ejeren er intelligent og meget vidende omkring akvarier, fisk og planter.
Det er stedet hvor du kan få ting til både hunden, katten og fiskene i god kvalitet :D
Er helt forbløffet over alle de flotte…
Er helt forbløffet over alle de flotte fisk jeg kunne få for så billigt og så med alt det siden af. Den beste service og hjælp jeg kunne ønske mig
Den beste service
Den beste service jeg har oplevet i en butik.
God, hyggelig og rar stemning i butikken
Og vare af høj kvalitet til en fornuftig pris
Den bedste dyrehandler i byen😁👌🏻 jeg…
Den bedste dyrehandler i byen😁👌🏻 jeg har altid fået den bedste vejledning her og i den grad så gode priser at andre forhandlere ikke kan følge med.
Det ærger mig at se at her er dårlige anmeldelser, for det kan slet ikke hænge sammen med min egen oplevelse.
Personalet er super venlige og de strækker sig simpelthen så langt for at imødekomme ens behov. F.eks. blev der brugt en hel friaften af flere personer på at skaffe kørsel, da jeg havde problemer med at få det bestilte hjem selv.
Det er godt nok en service man skal lede langt efter andre steder.
Jeg kan varmt anbefale denne forhandler og det er i hvert fald blevet mit fortrukne sted at handle😊👌🏻
Så tak for jer❤
God service og hurtig levering
Jeg ringede til butikken ang nogle spørgsmål på nogle vare (led lys). Fik en fin rådgivning. Og ordren blev sendt samme dag, som jeg bestilte den.
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering
Bestilte et par ting igennem TrendyPets, der endnu hjalp med at finde et produkt der var billigere end tiltænkt og endda lige så godt. Varerne kom hurtigt - og servicen har været i top hele vejen igennem.
Søgte hjælp til LED lys til mit akvarie…
Søgte hjælp til LED lys til mit akvarie over Facebook, fik den mest fantastiske service, knivskarpe priser, og alt den hjælpe jeg kunne ønske mig! Fik sågar fortalt at jeg kunne nøjes med en enkelt LED skinne istedet for to, så tydeligvis kommer kundehåndtering foran pengene!
Tusind tak for hjælpen, bestemt ikke min sidste handel med jer!
Høj service til Fornuftig pris
Høj service til Fornuftig pris
Har handlet med Bo over flere omgange. Bestemt konkurrence dygtig på pris og giver på samme tid en god service. Hurtig levering og hurtig besvarelse på både mail og opkald. Kan klart anbefale trendypets.
Virkelig dårlig opførsel på de sociale…
Virkelig dårlig opførsel på de sociale medier.
Ikke en anbefaling her fra da.
Sætter ikke mine ben i den butik

Reply from TrendyPets