Trigalo Fysioterapi Reviews 38

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling af Trigalo Fysioterapi. Efter et par uger med smerter i albue, hvor smertestillende ikke længere hjalp, tog jeg fat i Kevin. Med en utrolig professionel og ikke mindst lyttende tilg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har over de seneste par år benyttet Kevin Trigalo som min personlige træner. Kevins faglighed og hurtige forståelse af mit niveau, gør hver træning både hård og sjov. Han ved præcis hvor meget han... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kæmpe anbefaling Trigalo Fysioterapi har hjulpet mig på rette kurs i forbindelse med nyt korsbånd. Jeg er altid gået derfra med følelsen af at blive lyttet til, taget seriøst og unde... See more

Company replied

1. Physical Therapy Clinic

Written by the company

Trigalo Fysioterapi er en klinik i hjertet af Odense. På klinikken bliver du mødt af en grundig undersøgelse og behandling, og sammen vil vi finde vej til en smertefri hverdag. Der bliver lagt vægt på samarbejde, så det er vigtigt at du får lavet dine øvelser, så du kan komme din smerte til livs. Der tages udgangspunkt i dig som patient med din baggrund, og vi finder en løsning sammen. Quickfix er ikke en mulighed, vi skal til bunds problematikken!

4.8

3-star
2-star
1-star

Største anbefaling

Jeg har gennemgået et forløb hos Trigalo med både fysioterapi og massage, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med behandlingen. Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af en professionel og indbydende atmosfære.

Min fysioterapeut, Kevin udviste enestående faglighed og forståelse for mine specifikke behov. Ved første konsultation blev der foretaget en grundig vurdering af min tilstand, og jeg følte mig hørt og forstået. Behandlingsplanen blev skræddersyet til mig, og jeg oplevede en betydelig forbedring i mine symptomer allerede efter få sessioner.

Fysioterapeut/Massør, Emma var ligeledes fremragende. Massagen var ikke blot afslappende, men også meget effektiv til at lindre muskelspændinger og smerter. Kombinationen af fysioterapi og massage har virkelig gjort en stor forskel for min generelle velvære og bevægelighed

Samlet set har mit forløb været en yderst positiv oplevelse, og jeg vil varmt anbefale deres tjenester til alle, der søger professionel og effektiv behandling inden for fysioterapi og massage.

August 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Menneskelighed og stor faglig stolthed!

Efter nogle måneder med en forstuvet ankel der ikke rigtigt ville blive bedre, fandt jeg frem til Trigalo fys! Efter et forløb, med sessioner hvor ankelleddet blev løsnet og træningssessioner med Kevin, er min ankel nu igen fit for fight!
Kevin er et yderst behageligt menneske og hans faglighed er i top. Han ved lige hvornår han kan skubbe lidt ekstra, og hvornår der skal holdes igen - hvilket giver rigtig gode resultater i genoptræningen!
Alt i alt et supergodt forløb og en meget stor anbefaling af Trigalo fys herfra! :D

July 3, 2024

Grundighed og ordentlighed!

Grundighed og ordentlighed!
De to ord som bedst beskriver min oplevelse af Kevin og hans klinik er Grundighed og Ordentlighed, og jeg vil være tryg ved at sende både venner og bekendte til Kevin, såfremt der er behov for fysioterapeutisk behandling. Kevin er desuden en meget imødekommende behandler i øjenhøjde med sine patienter. Stor anbefaling herfra!

June 25, 2024

Reply from Trigalo Fysioterapi

Tusind tak for de flotte ord Frans!

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling.
Kevin har behandlet mig af flere omgange. Han er dygtig, kompetent og får hurtigt lavet en handlingsplan. Og så er en han bare en rar fyr. Han kan kun anbefales!

February 23, 2024

Jeg bliver begejstret…

Jeg bliver kun begejstret når jeg mærker at behandleren har fat i det rigtige, og der må jeg sige at Kevin har. Det har været en sand fornøjelse bagefter at kunne virke 90% af tiden.

January 3, 2024

Min varmeste anbefaling

Jeg giver hermed Trigalo Fysioterapi min varmeste anbefaling. Jeg har fornøjelsen af at kende Kevin, både som træner og som fysioterapeut. Uanset scenariet er der garanti for godt og saglig behandling. I tillæg hertil, er han en super flink fyr.

February 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at…

Jeg har haft fornøjelsen af at gennemføre et fysioterapiforløb hos Kevin, og jeg kan konstatere, at det har været en succesfuld og positiv oplevelse. Allerede fra den første konsultation fik Kevin diagnosticeret mit problem og udarbejdet en handlingsplan, der gav mig håb og troen på, at helingsprocessen er lige rundt om hjørnet. Efter to års irritation/smerter fik jeg endelig taget mig sammen til at søge hjælp, og hvor er jeg dog glad for, at jeg gjorde det. Nu er styrketræningen igen blevet en fornøjelse. Et kæmpe tak herfra!

January 5, 2024

Klar anbefaling!

I forbindelse med at jeg forstuvede min ene ankel startede jeg hos Kevin ved Trigalo Fysioterapi, og han hjalp mig med både ankel og skinnebensbetændelse, som jeg har døjet med i flere år.
Efter et forløb hos Kevin er jeg nu endelig fri for skinnebensbetændelse, og anklen er også god igen.
Klar anbefaling herfra!

June 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Endelig en Fys der virker.

Endelig en Fys der virker.
Jeg har flere gange døjet med skæv ryg og prøvet forskellige behandlingsformer, herunder også fysioterapi - alle sammen uden succes.
Kevin er den eneste der har formået at hjælpe mig på rette vej, og det på bare 2 uger. Klart den bedste Fys jeg har været til.

June 6, 2023

Super forløb

Jeg havde nogle problemer med min skulder / nakke, som Kevin tog sig af. Godt forløb med en god person, hvor problemet blev løst.

May 1, 2023

Reply from Trigalo Fysioterapi

Tusind tak for anmeldelsen Jacob. Vi er glade for at vi fandt en løsning :-)

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. Altid kompetent faglig og personlig vejledning både i forbindelse med træning og behandling .
Massage hos Emma er fantastisk 👍👍

June 9, 2023

Reply from Trigalo Fysioterapi

Tusind tak for de flotte ord Karen :-) Det er vi virkelig glade for!

Har gået hos Trigalofys siden 2019

Har gået hos Trigalofys siden 2019, årsag var at jeg fik konstateret skoliose i lænden, meget skæv ryg, og mange smerter. vha træning - massage 1 gang om ugen er min skævhed reduceret med 60 % og gør at jeg kan passe mit arbejde som Social- og sundhedsassistent. Uanset hvad jeg kommer med af udfordringer - så kan Kevin altid afhjælpe det. Min bedste anbefalinger herfra.

June 8, 2023

Reply from Trigalo Fysioterapi

Vi er glade for, at vi fandt en løsning Tina :-)

Jeg kan varmt anbefale Kevin Trigalo

Jeg kan varmt anbefale Kevin Trigalo, han er vildt dygtig til sit arbejde! Under mit forløb modtog jeg genoptræning af mit knæ, og det var altid en fornøjelse at træne med ham! Havde følelsen af at jeg var i trygge hænder!

April 11, 2023

Reply from Trigalo Fysioterapi

Tak for de flotte ord Cecilie. Det er vi glade for at høre :-)

Personlig træning

Har fået personlig træning ved Kevin Trigalo, særdeles omhyggelig og god til at fortælle og vise øvelser. Det har været en rigtig god og lærerig oplevelse. Et meget behageligt center med god atmosfære .

January 22, 2023

Reply from Trigalo Fysioterapi

Hej Dorthe. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med personlig træning :-)

Formidabel fysioterapi!!

Trigalo rammer spot on både ved diagnosticering og behandling. Jeg har gået meget til fysioterapi og har prøvet en del fysioterapeuter, men aldrig så kompetente som Trigalo. Jeg har virkeligt lyst til at komme igen, men håber det selvfølgelig ikke 😂😂

August 8, 2022

Reply from Trigalo Fysioterapi

Tusind tak Bettina. Du er altid velkommen, selvom vi naturligvis ikke håber, at det bliver nødvendigt :-)

Kevin er hamrende dygtig

Kevin er hamrende dygtig! Han har hjulpet mig både med en skulderskade og genoptræning efter korsbåndsskade.

August 27, 2022

Reply from Trigalo Fysioterapi

Tusind tak for de flotte ord. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe dig 🙂

Take a closer look