Tropicsun Reviews 134

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, intet mindre! Gode sole, har man glemt noget, så tvivl ej, det er i de bedste hænder!!! Jeg var overbevist om, jeg havde mistet min telefon hos naboen, Netto, Skipperen, Hobrovej,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg følte mig virkelig snydt hos Tropicsun på Vesterbro Torv i Aarhus. Jeg betalte for at tage sol, men maskinerne virkede ikke. Jeg prøvede to gange uden held, og begge gange forsvandt mine penge bar... See more

Company details

1. Tanning Salon
  2. Day Spa

Written by the company

Tropic Sun er en af Danmarks mest moderne solcenter kæder. Vores solarier & udstyr er af højeste kvalitet, og vores kunders sikkerhed og komfort er altid i højsædet. Hos Tropic Sun sætter vi en stor ære i personlig og effektiv kundeservice. Kontakt derfor altid dit lokale Tropic Sun center på det lokale Hjælp & support tlf. nr som er oplyst i hvert center på Betalingsskærmen samt i vores betalings App´s og for bedst & hurtigst support Oplever du fejl eller mangler, så er det den eneste måde vi kan reagere & kompensere dig på, samt den lokale afd. kan tjekke op på problemet og rekvirere nødvendig teknisk support. Vi er fuld bevist om at teknik kan drille og derfor forsøger vi altid at hjælpe vores kunder efter bedste evne, ved fejl på teknikken. Oplys altid adressen på det Tropic sun center du befinder dig i ved henvendelse og forklar hvad problemet er, så vil vi altid gøre vores bedste for at kompensere dig og få dig i sol med det samme. Hos Tropic Sun finder du Tropic Sun Pay & Comfort Tan Pay betalings systemer. (Læs mere i dit lokale Tropic sun center for info om hvilket system dit lokale Tropic Sun benytter) Skulle du imod forventning ikke træffe nogen på det lokale hjælp & support tlf nr, så kontakter du vores administration på info@tropicsun.dk og derigennem vil vi forsøge at guide dig videre i systemet. På forhånd tak for hjælpen. På gensyn til SOL MED OMTANKE.

3.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 3 out of 5 stars

Egentlig et fint center men hvorfor…

Egentlig et fint center men hvorfor starter jeres sol på 1 min?

Hvis jeg tager 10 minutter, så starter den på 1 min men slutter på 10, dvs at jeg mister 1 minut, fra 0 til 1. Lyder ikke af meget men det er trods alt 10% af tiden der ryger hver gang...

Godt man ikke skal bruge 1 minut, så ville det gå stærkt 😜

Tager jeg fejl?

Mvh Thomas Sommer

April 18, 2024

Hej Thomas.

Desværre skriver du ikke hvilket center eller sol kabine du har været i ? Det har jeg brug for, for at kunne tjekke op på det du skriver. Men jeg kan dog garantere dig at vi ikke snyder dig for nogle minutter.
Hvis du har betalt for 10 min sol, så får du 10 min sol.
Spørgsmålet er hvordan du læser displayet og hvad det er solen viser.

Men det kan være forskelligt fra model til model hvordan den tæller op / ned.

Husk altid at du kan ringe direkte til dit lokale solcenter og få svar på dine spørgsmål.
Du finder direkte kontakt tlf nr på skærmen i centeret samt i vores app under hver adresse.

Rated 1 out of 5 stars

Synes simpelthen at det er under al…

Synes simpelthen at det er under al kritik at de blokerer en fra deres Facebook side fordi man ikke udtalte sig om at de havde sole som der ikke blev skiftet rør i. Det må man så ikke 🫣 det passer så ikke det i skriver jeg har ikke kommenteret på flere opslag 😡 de overtog solene tidligere men det er så fint med mig at i vil lyve samtidig kan jeg så fortælle at jeg skam har prøvet at tale med dem så synes godt nok det er lidt frækt og påstå at jeg lyver. Nu er der heldigvis andre af jeres solcentre der skifter deres rør

January 31, 2024

Hej Pia Anne Marie.

Det står heldigvis os helt frit for, hvad vi vil blive ved med at bruge tid på.

Du har skrevet på flere af vores opslag om helt andre ting & Solcentre end Nørre Uttrup Torv som din klage i første omgang handlede om og dette på trods af at vi hver gang har oplyst dig om at du skal rette henvendelse til det lokale Solcenter og endda oplyst dig kontakt tlf nr dertil.
Vi hverken kan eller vil finde os i at blive svinet til og slet ikke når det er uretfærdigt og selvom vi af flere omgange i går gjorde dig opmærksom på at det opslag du kommenterede på er vedr. et Ekstraordinært tilbud på Solkort til udvalgte centre, ( ikke Nørre Uttrup Torv ) blev du ved...
Det står dig selvfølgelig frit for at have din mening og det står os frit for hvad vi vil lægge øre til...
Men vi har selvfølgelig tjekket op på din klage og kan oplyse at det IKKE er korrekt at der ikke er blevet skiftet rør siden 2021.
Alle rør blev skiftet samt ny sol monteret, da vi fik nye Franchise kunder i foråret 2022..
Alle vores sole har monteret timetællere og rørene skiftes når de har kørt de anviste timer som er anbefalet fra vores leverandør...
Derudover så udføres der service 2 x årligt hvor al teknik gåes igennem og rør & pærer måles efter for effekt.
Det står dig helt frit for at finde et andet sted at tage sol, såfremt du ikke er tilfreds hos Tropic Sun... Vi gør altid vores yderste for at svare vores kunder & tjekke op på fejl & mangler og endda kompensere kunderne hvis kunden ikke får hvad de har betalt for...
Men vi kan desværre ikke være elsket af alle....

Såfremt du har noget sol kredit til gode som du ønsker at få udbetalt, så du kan vælge at tage sol et andet sted end hos Tropic Sun, så sender du os bare en mail til info@tropicsun.dk med dine kontakt oplysninger og dine oplysninger fra Comfort Tan Pay App & Tropic Sun Pay App og så refundere vi dig selvfølgelig dit tilgodehavende.

Opdateret svar.
Du skrev feks også kommentar på det opslag vi lavede om den Nye Jewel sol vi fik sidst på året i hos Tropic Sun Svenstrup med kommentarer vedr manglende Rørskifte hos Tropic Sun Nørre Uttrup Torv.,

Vi har absolut ingen grund til at lyve og påstår heller ikke på noget tidspunkt at du lyver - men ud fra din kritik af os, går vi ikke ud fra at du ønsker at benytte dig af Tropic Sun og derfor står vores tilbud om refusion af evt tilgodehavende solkort / kredit ved magt.

Med venlig Hilsen

Svenstrup tropic sun💯

Jeg var der for første gang, og jeg fortryder at jeg aldrig har været der før. Solarier med ny teknologi, og der er meget meget rent. Jeg anbefaler det til alle.💯

January 18, 2024

Hej N. Nielsen

Tak for dine rosende ord og 5 flotte stjerner.
Det betyder meget mere end du aner.

Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor igen til SOL MED OMTANKE.

Rated 5 out of 5 stars

Er kæmpe fan af tropic Sun

Er kæmpe fan af tropic Sun - Ikke kun får man et lille afbræk i sin travle hverdag. Man kan ligge og have det varmt og lækkert til sin helt egen yndlingsmusik, samtidig med at man stiger umålbart meget på skalaen. Kan takke tropic Sun for at have været en trofast partner i byen igennem mange år!

Har aldrig oplevet problemer med hverken kvalitet på udstyr eller hygiejne - Trods solbadning har et dårligt ry, formår Tropic Sun at gøre det til en behagelig og tryg oplevelse! ☀️

Kære Rasmus.

Vi er kæmpe fan af dig og din fantastiske anmeldelse.
Tusind tak for den 🙏🏼

Vi er super glade for at du føler dig tryg i vores centre og vi håber fortsat at vi kan leve op til dine forventninger.

Tak og på snarlig gensyn i dit lokale Tropic Sun til SOL MED OMTANKE.

Ny lækker sol i Svenstrup

Har lige været i Svenstrup og prøve den nye Jewel sol. Hold da helt op den er lækker. Det var bestemt ikke sidste gang. Glæder mig allerede til næste gang....

November 10, 2023

Kære Bruno.

Tusind tak for de rosende ord 🙏🏼
Det betyder meget mere end du aner of hvor er vi glade for at høre at du er tilfreds med vores nye LUXURA JEWEL… Det er helt sikkert også vores flagskib.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til SOL MED OMTANKE næste gang.

God weekend & på gensyn.

Et lækkert Solcenter i Klarup

Et lækkert Solcenter i Klarup!
Top moderne, rent og pæn indrettet Solcenete. Lækkert med nye og professionelle store solarier med rengjorte kabiner og plads.... og nemt med betjening og betaling fra App'n :)

November 8, 2023

Kære Dennis.

Tusind tak for dine rosende ord og dine 5 flotte stjerner.
Det betyder meget mere end du aner.
Vi er super glade for at Klarup har taget så godt imod os og vi glæder os at kunne "varme" beboerne i Klarup i fremtiden.

Tak og på gensyn i dit lokale Tropic Sun til SOL MED OMTANKE.

Danmarks ubetinget bedste solcentre

Danmarks ubetinget bedste solcentre! Man får altid noget for pengene og centrene fremstår tip top😍 Absolut yndlings solcenter!!!

Kære Maria.

Tusind tak for dine rosende ord og de 5 flotte stjerner 🙏🏼
Det betyder alverdens for os og vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til SOL MED OMTANKE i dit lokale Tropic Sun.

Tak & på gensyn.

Rated 5 out of 5 stars

Aalborgs bedste sol TropicSun giver den…

Aalborgs bedste sol TropicSun giver den bedste farve😍 Bedste anbefaling herfra 😍

Hej Cecile.

Tusind tak for dine anmeldelse & de flotte 5 stjerner.
Det betyder meget mere end du aner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til SOL MED OMTANKE i dit lokale Tropic Sun.

Fem stjerner hele vejen! 🌞🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg besøgte Tropic Sun ved Færøgade i Aalborg efter genåbningen for nylig, og min oplevelse var helt fantastisk. Solariet var rent og velholdt, hvilket gav mig en følelse af komfort og hygiejne.
Udstyret var i topstand, og jeg følte mig sikker under hele sessionen.

Tropic Sun solariet har virkelig formået at skabe en afslappende og behagelig atmosfære. Musikken og belysningen bidrog til at skabe en atmosfære, der fik mig til at slappe af og nyde øjeblikket.

Jeg kan varmt anbefale Tropic Sun solariet til alle, der leder efter en førsteklasses soloplevelse. Jeg vil helt sikkert vende tilbage for at nyde solariets tjenester igen. Fem stjerner hele vejen! 🌞🌟🌟🌟🌟🌟

November 2, 2023

Kære Niklas.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse.

Det betyder meget mere end du aner og vi er super glade for at du finder vores Tropic Sun Færøgade Version 2.0 endnu bedre end nogensinde….

Det gør det store arbejde med genopbygningen det hele værd…

Velkommen tilbage til dig til SOL MED OMTANKE i dit lokale Tropic Sun.

Rated 5 out of 5 stars

Lækreste solcenter jeg har oplevet

Lækreste solcenter jeg har oplevet. Og så er det dejligt jeg kan betale med mobilepay. (Klarup)
Kommer snart igen og vedligeholder min vintertan.

Kære Helene.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏🏼
Det betyder SÅ meget at du finder vores nye Solcenter i Klarup tilfredsstillende og at vi imødekommer dine behov for betalings muligheder.

Du er velkommen tilbage til enhver tid, til SOL MED OMTANKE & vedligehold af vinter Tan’ ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt effektivt solcenter (Svenstrup)…

Dejligt effektivt solcenter (Svenstrup) med gode rene forhold og gratis parkering lige uden for døren. Kommer gerne igen!

Kære Helle.

Tusind tak for din flotte 5 stjernet anmeldelse og fedt at du værdsætter den gratis parkering m.m hos Tropic Sun Svenstrup.

Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor til SOL MED OMTANKE en anden dag og vil lige minde dig om at vi på Torsdag d. 9.11.2023 får den første LUXURA JEWEL monteret i kabine 4 i netop dit lokale Tropic Sun.
( Den første i hele DK )

Tak & på snarlig gensyn

Sol der virker….

Har taget sol flere forskellige steder men må sige det kun bliver TropicSun fremover. Deres centre er flotte, rene og så er de langt fremme når det kommer til betalingsmulugheder. “Varm” anbefaling herfra🔥

November 7, 2023

Hej Helle.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏🏼
Det betyder meget mere end du aner.

Vi er meget glade for at du finder vores centre tilfredsstillende og vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i dit lokale Tropic Sun til SOL MED OMTANKE.

Rated 5 out of 5 stars

Tak😍for at putte kulør på mig og min hverdag☀️😍

Færøgade, hvor har du været savnet❣️ Et KÆMPE make-over som du har været igennem, og nøj hvor er du blevet lækker❣️ Super luksus sole❣️pænt og rent❣️
10 minutter i dit selskab, og så er jeg fyldt op med energi, velvære og ro i krop og sjæl – en luksus, som jeg ikke vil undvære! Tak for at putte kulør på mig og min hverdag☀️😍

November 6, 2023

Kære Aoife.

Tusind tak for din flotte & dejligt positive anmeldelse 🙏🏼 Den betyder meget mere end du aner.
Dejligt at du er tilbage og at Tropic Sun Færøgade lever op til dine forventninger og har været ventetiden værd.

Tak og på snarlig gensyn.

Med Venlig Hilsen

Rated 1 out of 5 stars

Nye solarier men ingen farve

Tropicsun i Færøgade i Aalborg er åbnet med nye solarier og dem skulle jeg selvfølgelig prøve og har altid haft en god oplevelse i det solcenter. Men denne gang kom jeg ud efter 20 min i den nye sol uden at have fået farve og jeg var iskold. Ringer til Tropicsun og forklare min oplevelse hvor manden jeg snakker med iskold siger "Så må du finde et andet solarie og tage sol i" jeg var helt i chok over hvordan han snakkede at jeg bare sagde "okay" hvor efter han siger "ja, farvel" og ligger på!
Virkelig skuffende oplevelse og endnu mere skuffende kundeservice. Farvel til Tropicsun

Efter at have læst jeres svar sidder jeg med en ærgerlig følelse over i skriver at jeg lyver, fordi det passer jo ikke hvad i skriver, hvad skulle jeg få ud af at skrive sådan en anmeldelse når jeg udover igår kun har haft gode oplevelser med solariet i Færøsgade? Jeg blev spurgt om jeg stadig var i solariet og da jeg sagde nej fik jeg afvide at så måtte jeg finde et andet sted... Der var ikke nogen der var frygtelig kede af det, eller forklarede mig noget om de nye sole, havde der været det, så ville jeg slet ikke bruge min tid på at anmelde jer her inde. Man skulle tro at det var den person jeg snakkede med igår der også har svaret på min anmeldelse her inde, uprofessionel og ude afstand til at yde god kundeservice i en god tone.Nu har jeg lige læst jeres svar på de andre anmeldelser folk har lavet om deres oplevelser, og i burde seriøst tage et kursus i god kundeservice er?

Hej Louise.

Vi er rigtig kede af at modtage din 1 stjernet anmeldelse.
Tropic Sun Færøgade har fået 4 af de største & bedste sole du kan få overhovedet på markedet og du bliver netop ikke “grillet” - men får en sund og lækker Tan, der er mere skånsom og holdbar.
Men man kan selvfølgelig ikke dække alles behov og det kan være svært hvis du er gået ind med en forventning om at blive grillet…

Nu ved jeg at samtalen ikke helt forløb som du beskriver og at du derimod blev svaret af vores medarbejder at det var han frygtelig ked af at du sagde, men at han ved at det er de bedste sole du kan få på markedet og hvis ikke du er tilfreds med dem, så er du nødt til at finde et andet sted at tage sol, for så kan vi helt sikkert ikke tilfredsstille dig.
Vi var flere der sad og overhørte samtalen og det er ærgerligt at du vælger at udlægge det som om vores medarbejder var flabet.
Vi sætter en stor ære i at betjene vores kunder bedst muligt og Tropic Sun Færøgade er det bedste af det bedste på alle måder og vi er ked af at det ikke lever op til din forventning og deraf kommentaren om at så må du finde et andet sted at tage sol…..

Tropic Sun.

Absolut ringe service

Absolut ringe service, har købt solkort for næsten 2000 kr., men oplever stortset næsten hver gang at rigtig mange rør ikke virker i solen, trods utallige af henvendelser til det nr. der står man kan anvende, så bliver man lovet kompensation mm., men hvilket heller ikke sker. Absolut dårligste solcenter jeg har sat mine ben i. Der lugtede af urin d.d., så havde jeg kunnet overdrage mit solkort til nyt center havde jeg gjort det på stedet. Dette er centeret i Viborg, på Vesterbrogade 18.

October 11, 2023

Hej Nina.

Vi er rigtig kede af at høre din oplevelse af at tingene ikke er i orden eller at dine klager ikke bliver kompenseret.
Jeg håber du vil have ulejlighed med at sende os en mail til info@tropicsun.dk og fortælle om din oplevelser og så vil vi selvfølgelig tage din klage videre til vores franchise afd i Viborg. Selvfølgelig skal tingene virke og selvom vi er fuldt ud klar over at teknik kan drille, så skal det ikke være dit generelle billed af centeret og det beklager vi meget. Vi håber på at høre fra dig, så vi kan sætte dig i direkte kontakt med vores franchise afd i Viborg, så du kan få en passende kompensation.

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg oplevet så elendigt et…

Aldrig har jeg oplevet så elendigt et solcenter.
Uudholdeligt varmt fra start, ingen musik, ansigt blæser i stykker.
Ikke pengene værd overhovedet..

September 22, 2023

Hej Vivi.

Vi beklager mange gange din oplevelse af at der er uudholdeligt varmt…
Desværre skriver du ikke hvilket center du har været i og hvilken kabine du har brugt.
Men du er meget velkommen til at sende os en mail på info@tropicsun.dk med mere uddybende forklaring og så vil vi selvfølgelig sørge for at du bliver kontaktet af den lokale Tropic Sun Afd.

Lyver overfor sine kunder

Her setter de priser opp på solariene med begrunnelse «nytt solarie» men når man kommer inn er det den samme som står der. Luxura 02 har lenge kostet 4.25 per minutt. Prisen er satt opp til 5 per min med denne begrunnelsen. Men når man kommer inn og kobler til Bluetooth er det den samme seng som det alltid har vært. Dette er simpelthen og lyve overfor sine kunder og ta mer penger for noe som ikke er steget i verdi. Ikke særlig okei

September 22, 2023

Hej Karoline.

Desværre skriver du ikke hvilket center du har været i og hvor du mener vi lyver for kunderne…. Men en’ ting er helt sikkert… Hvis vi skriver nyt solarie - Så er det fordi der er nyt solarie…. Jeg tror ikke jeg forstår hvorfor du mener det er løgn og hvad Bluetoothen har at gøre med om det er den samme sol eller ej…
Du er meget velkommen til at sende os en mail på info@tropicsun.dk med en mere uddybende forklaring om hvor du tager sol og hvilken kabine det er du mener at vi lyver om eller snyder vores kunder med.

Dårligt solcenter

Jeg betaler får mit sol og går ind i boksen og klæder om og ligger mig ind. Ti sekunder efter siger den at min session er slut. Så jeg går ud og kæber nogle flere minutter og ligger mig ind igen. Da jeg ligger mig tænder den ikke. Det syntes jeg simpelthen er for dårligt.

September 5, 2023

Hej.

Vi beklager din ulejlighed - men du skal ALTID ringe direkte til det hjælp & support tlf nr som er oplyst i hver center - på den måde har den lokale vagt mulighed for at hjælpe dig med det samme. Teknik kan drille og vi har ingen mulighed for at rette fejlen, før vi bliver gjort opmærksom på det. Desværre oplyser du ikke i din anmeldelse hvilket center det drejer sig om, og derfor er det meget svært for os at tjekke op på om der er en fejl på en sol, eller hvad problemet er. Jeg håber derfor at du vil have ulejlighed med at sende os en mail på info@tropicsun.dk med oplysninger om hvilket center du har været i / hvad problemet var og dine kontakt oplysninger, så vi kan sætte dig i kontakt med den rette afd, som selvfølgelig kompensere dig for den mistede solbehandling og det havde vi selvfølgelig også gjort hvis du havde ringet til os istedet for at lave denne anmeldelse. Med venlig hilsen Tropic Sun Aps.

67 kr for 15 min OMG

July 17, 2023

Hej Anna.

Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår din anmeldelse.

Desværre skriver du ikke hvilket Tropic Sun center du har besøgt.
Men jeg kan ud fra din anmeldelse se at du har betalt 4,25,- pr minut + 3,- i Service gebyr.
Denne betaling dækker selvfølgelig Strøm / Solbehandling / Rengøring / Aftørringspapir / Desinfektionsvæske m.m. og minut prisen er altid oplyst i centeret inden du vælger solen
( + servicegebyr )
Hvis du finder prisen for høj, er det selvfølgelig helt frivilligt om du fravælger sol tiden.
Et alternativ til en 1 stjernet anmeldelse kunne også være at kontakte dit lokale Tropic Sun på det lokale hjælp & support Tlf nr som altid er oplyst på betalings skærmen og i Betalings app under hver adresse, hvor de så kan forklare dig hvordan prisen er sat alt efter hvilket udstyr m.m. det er du benytter.

Rated 5 out of 5 stars

Super god og hurtig service!!!

Forleden dag købte jeg soltid på mit solkort. Jeg dummede mig så ved, at købe tid til det forkerte solcenter.
Ringede til support og spurgte om der var noget at gøre. Det var der heldigvis, og vupti, så havde den søde medarbejder i den anden ende, flyttet mine 950 kr til det rette solcenter😉👍

Super god og hurtig service, må man sige!!!

TAK Tropic Sun!!🙏

Kent.

July 7, 2023

Hej Kent.

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder meget for os.

Vi er altid klar til at hjælpe, hvis det på nogen måde er muligt.

Vi ses til SOL MED OMTANKE i dit lokale Tropic Sun.

På snarlig gensyn
Carina