Company replied
Fantastisk service, intet mindre! Gode sole, har man glemt noget, så tvivl ej, det er i de bedste hænder!!! Jeg var overbevist om, jeg havde mistet min telefon hos naboen, Netto, Skipperen, Hobrovej,... See more
Company replied
Jeg følte mig virkelig snydt hos Tropicsun på Vesterbro Torv i Aarhus. Jeg betalte for at tage sol, men maskinerne virkede ikke. Jeg prøvede to gange uden held, og begge gange forsvandt mine penge bar... See more
Company replied
Tropic Sun er en af Danmarks mest moderne solcenter kæder. Vores solarier & udstyr er af højeste kvalitet, og vores kunders sikkerhed og komfort er altid i højsædet. Hos Tropic Sun sætter vi en stor ære i personlig og effektiv kundeservice. Kontakt derfor altid dit lokale Tropic Sun center på det lokale Hjælp & support tlf. nr som er oplyst i hvert center på Betalingsskærmen samt i vores betalings App´s og for bedst & hurtigst support Oplever du fejl eller mangler, så er det den eneste måde vi kan reagere & kompensere dig på, samt den lokale afd. kan tjekke op på problemet og rekvirere nødvendig teknisk support. Vi er fuld bevist om at teknik kan drille og derfor forsøger vi altid at hjælpe vores kunder efter bedste evne, ved fejl på teknikken. Oplys altid adressen på det Tropic sun center du befinder dig i ved henvendelse og forklar hvad problemet er, så vil vi altid gøre vores bedste for at kompensere dig og få dig i sol med det samme. Hos Tropic Sun finder du Tropic Sun Pay & Comfort Tan Pay betalings systemer. (Læs mere i dit lokale Tropic sun center for info om hvilket system dit lokale Tropic Sun benytter) Skulle du imod forventning ikke træffe nogen på det lokale hjælp & support tlf nr, så kontakter du vores administration på info@tropicsun.dk og derigennem vil vi forsøge at guide dig videre i systemet. På forhånd tak for hjælpen. På gensyn til SOL MED OMTANKE.
Hobrovej 758, 9230, Svenstrup J, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Egentlig et fint center men hvorfor starter jeres sol på 1 min?
Hvis jeg tager 10 minutter, så starter den på 1 min men slutter på 10, dvs at jeg mister 1 minut, fra 0 til 1. Lyder ikke af meget men det er trods alt 10% af tiden der ryger hver gang...
Godt man ikke skal bruge 1 minut, så ville det gå stærkt 😜
Tager jeg fejl?
Mvh Thomas Sommer

Reply from Tropicsun
Synes simpelthen at det er under al kritik at de blokerer en fra deres Facebook side fordi man ikke udtalte sig om at de havde sole som der ikke blev skiftet rør i. Det må man så ikke 🫣 det passer så ikke det i skriver jeg har ikke kommenteret på flere opslag 😡 de overtog solene tidligere men det er så fint med mig at i vil lyve samtidig kan jeg så fortælle at jeg skam har prøvet at tale med dem så synes godt nok det er lidt frækt og påstå at jeg lyver. Nu er der heldigvis andre af jeres solcentre der skifter deres rør

Reply from Tropicsun
Jeg var der for første gang, og jeg fortryder at jeg aldrig har været der før. Solarier med ny teknologi, og der er meget meget rent. Jeg anbefaler det til alle.💯

Reply from Tropicsun
Er kæmpe fan af tropic Sun - Ikke kun får man et lille afbræk i sin travle hverdag. Man kan ligge og have det varmt og lækkert til sin helt egen yndlingsmusik, samtidig med at man stiger umålbart meget på skalaen. Kan takke tropic Sun for at have været en trofast partner i byen igennem mange år!
Har aldrig oplevet problemer med hverken kvalitet på udstyr eller hygiejne - Trods solbadning har et dårligt ry, formår Tropic Sun at gøre det til en behagelig og tryg oplevelse! ☀️

Reply from Tropicsun
Har lige været i Svenstrup og prøve den nye Jewel sol. Hold da helt op den er lækker. Det var bestemt ikke sidste gang. Glæder mig allerede til næste gang....

Reply from Tropicsun
Et lækkert Solcenter i Klarup!
Top moderne, rent og pæn indrettet Solcenete. Lækkert med nye og professionelle store solarier med rengjorte kabiner og plads.... og nemt med betjening og betaling fra App'n :)

Reply from Tropicsun
Danmarks ubetinget bedste solcentre! Man får altid noget for pengene og centrene fremstår tip top😍 Absolut yndlings solcenter!!!

Reply from Tropicsun
Aalborgs bedste sol TropicSun giver den bedste farve😍 Bedste anbefaling herfra 😍

Reply from Tropicsun
Jeg besøgte Tropic Sun ved Færøgade i Aalborg efter genåbningen for nylig, og min oplevelse var helt fantastisk. Solariet var rent og velholdt, hvilket gav mig en følelse af komfort og hygiejne.
Udstyret var i topstand, og jeg følte mig sikker under hele sessionen.
Tropic Sun solariet har virkelig formået at skabe en afslappende og behagelig atmosfære. Musikken og belysningen bidrog til at skabe en atmosfære, der fik mig til at slappe af og nyde øjeblikket.
Jeg kan varmt anbefale Tropic Sun solariet til alle, der leder efter en førsteklasses soloplevelse. Jeg vil helt sikkert vende tilbage for at nyde solariets tjenester igen. Fem stjerner hele vejen! 🌞🌟🌟🌟🌟🌟

Reply from Tropicsun
Lækreste solcenter jeg har oplevet. Og så er det dejligt jeg kan betale med mobilepay. (Klarup)
Kommer snart igen og vedligeholder min vintertan.

Reply from Tropicsun
Dejligt effektivt solcenter (Svenstrup) med gode rene forhold og gratis parkering lige uden for døren. Kommer gerne igen!

Reply from Tropicsun
Har taget sol flere forskellige steder men må sige det kun bliver TropicSun fremover. Deres centre er flotte, rene og så er de langt fremme når det kommer til betalingsmulugheder. “Varm” anbefaling herfra🔥

Reply from Tropicsun
Færøgade, hvor har du været savnet❣️ Et KÆMPE make-over som du har været igennem, og nøj hvor er du blevet lækker❣️ Super luksus sole❣️pænt og rent❣️
10 minutter i dit selskab, og så er jeg fyldt op med energi, velvære og ro i krop og sjæl – en luksus, som jeg ikke vil undvære! Tak for at putte kulør på mig og min hverdag☀️😍

Reply from Tropicsun
Tropicsun i Færøgade i Aalborg er åbnet med nye solarier og dem skulle jeg selvfølgelig prøve og har altid haft en god oplevelse i det solcenter. Men denne gang kom jeg ud efter 20 min i den nye sol uden at have fået farve og jeg var iskold. Ringer til Tropicsun og forklare min oplevelse hvor manden jeg snakker med iskold siger "Så må du finde et andet solarie og tage sol i" jeg var helt i chok over hvordan han snakkede at jeg bare sagde "okay" hvor efter han siger "ja, farvel" og ligger på!
Virkelig skuffende oplevelse og endnu mere skuffende kundeservice. Farvel til Tropicsun
Efter at have læst jeres svar sidder jeg med en ærgerlig følelse over i skriver at jeg lyver, fordi det passer jo ikke hvad i skriver, hvad skulle jeg få ud af at skrive sådan en anmeldelse når jeg udover igår kun har haft gode oplevelser med solariet i Færøsgade? Jeg blev spurgt om jeg stadig var i solariet og da jeg sagde nej fik jeg afvide at så måtte jeg finde et andet sted... Der var ikke nogen der var frygtelig kede af det, eller forklarede mig noget om de nye sole, havde der været det, så ville jeg slet ikke bruge min tid på at anmelde jer her inde. Man skulle tro at det var den person jeg snakkede med igår der også har svaret på min anmeldelse her inde, uprofessionel og ude afstand til at yde god kundeservice i en god tone.Nu har jeg lige læst jeres svar på de andre anmeldelser folk har lavet om deres oplevelser, og i burde seriøst tage et kursus i god kundeservice er?

Reply from Tropicsun
Absolut ringe service, har købt solkort for næsten 2000 kr., men oplever stortset næsten hver gang at rigtig mange rør ikke virker i solen, trods utallige af henvendelser til det nr. der står man kan anvende, så bliver man lovet kompensation mm., men hvilket heller ikke sker. Absolut dårligste solcenter jeg har sat mine ben i. Der lugtede af urin d.d., så havde jeg kunnet overdrage mit solkort til nyt center havde jeg gjort det på stedet. Dette er centeret i Viborg, på Vesterbrogade 18.

Reply from Tropicsun
Aldrig har jeg oplevet så elendigt et solcenter.
Uudholdeligt varmt fra start, ingen musik, ansigt blæser i stykker.
Ikke pengene værd overhovedet..

Reply from Tropicsun
Her setter de priser opp på solariene med begrunnelse «nytt solarie» men når man kommer inn er det den samme som står der. Luxura 02 har lenge kostet 4.25 per minutt. Prisen er satt opp til 5 per min med denne begrunnelsen. Men når man kommer inn og kobler til Bluetooth er det den samme seng som det alltid har vært. Dette er simpelthen og lyve overfor sine kunder og ta mer penger for noe som ikke er steget i verdi. Ikke særlig okei

Reply from Tropicsun
Jeg betaler får mit sol og går ind i boksen og klæder om og ligger mig ind. Ti sekunder efter siger den at min session er slut. Så jeg går ud og kæber nogle flere minutter og ligger mig ind igen. Da jeg ligger mig tænder den ikke. Det syntes jeg simpelthen er for dårligt.

Reply from Tropicsun
Forleden dag købte jeg soltid på mit solkort. Jeg dummede mig så ved, at købe tid til det forkerte solcenter.
Ringede til support og spurgte om der var noget at gøre. Det var der heldigvis, og vupti, så havde den søde medarbejder i den anden ende, flyttet mine 950 kr til det rette solcenter😉👍
Super god og hurtig service, må man sige!!!
TAK Tropic Sun!!🙏
Mvh.