Tropicsun Reviews 134

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Her setter de priser opp på solariene med begrunnelse «nytt solarie» men når man kommer inn er det den samme som står der. Luxura 02 har lenge kostet 4.25 per minutt. Prisen er satt opp til 5 per min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er kæmpe fan af tropic Sun - Ikke kun får man et lille afbræk i sin travle hverdag. Man kan ligge og have det varmt og lækkert til sin helt egen yndlingsmusik, samtidig med at man stiger umålbart me... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, intet mindre! Gode sole, har man glemt noget, så tvivl ej, det er i de bedste hænder!!! Jeg var overbevist om, jeg havde mistet min telefon hos naboen, Netto, Skipperen, Hobrovej,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg følte mig virkelig snydt hos Tropicsun på Vesterbro Torv i Aarhus. Jeg betalte for at tage sol, men maskinerne virkede ikke. Jeg prøvede to gange uden held, og begge gange forsvandt mine penge bar... See more

Company details

1. Tanning Salon
  2. Day Spa

Written by the company

Tropic Sun er en af Danmarks mest moderne solcenter kæder. Vores solarier & udstyr er af højeste kvalitet, og vores kunders sikkerhed og komfort er altid i højsædet. Hos Tropic Sun sætter vi en stor ære i personlig og effektiv kundeservice. Kontakt derfor altid dit lokale Tropic Sun center på det lokale Hjælp & support tlf. nr som er oplyst i hvert center på Betalingsskærmen samt i vores betalings App´s og for bedst & hurtigst support Oplever du fejl eller mangler, så er det den eneste måde vi kan reagere & kompensere dig på, samt den lokale afd. kan tjekke op på problemet og rekvirere nødvendig teknisk support. Vi er fuld bevist om at teknik kan drille og derfor forsøger vi altid at hjælpe vores kunder efter bedste evne, ved fejl på teknikken. Oplys altid adressen på det Tropic sun center du befinder dig i ved henvendelse og forklar hvad problemet er, så vil vi altid gøre vores bedste for at kompensere dig og få dig i sol med det samme. Hos Tropic Sun finder du Tropic Sun Pay & Comfort Tan Pay betalings systemer. (Læs mere i dit lokale Tropic sun center for info om hvilket system dit lokale Tropic Sun benytter) Skulle du imod forventning ikke træffe nogen på det lokale hjælp & support tlf nr, så kontakter du vores administration på info@tropicsun.dk og derigennem vil vi forsøge at guide dig videre i systemet. På forhånd tak for hjælpen. På gensyn til SOL MED OMTANKE.

3.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Opdatering.

Forleden, gave jeg kun en stjerne, da der var flere ting, der ikke fungerede i Skagen.
I dag, er der super rent og alt fungerer som det skal. Jeg er dog uforstående overfor jeres svar sidst, som er, at i ikke kan gøre noget ved tingene, før i ved noget.
I siger, at der er tilsyn i solcentrene to gange dagligt, så forstår jeg ikke der flyder med affald og mangler papir og desinfektionsmiddel. Derudover, kan det ikke være kundens ansvar, at underrette jer, om tingenes tilstand, da det som ejere er jeres hovedansvar.
Men som sagt, alt var super fint, så kommer gerne igen.
Mvh Bettina

June 5, 2021

Hej Bettina.
Tak for din nye anmeldelse - Den er vi rigtig glade for.
Med vores svar forleden mente vi, at vi kan ikke reagere på hvis der er fejl eller mangler før vi bliver gjort obs på det og vi reagerede og havde en snak med personalet i Skagen om at stramme op, umiddelbart efter dit skriv.
Vi er glade for at du har ændret opfattelse og fortsat har lyst til at benytte dig af centeret.
Vi er altid meget interesseret i at få positiv kritik - der kan altid ændres og strammes op på ting.
Igen Tak og på snarlig gensyn.

Solcenter Viborg

Solcenter Viborg
Hygiejne er i max i bund.

Jeg var i dag kl 11.00 i kabine 3, der flyder med papir på gulvet, selve solen kabinen er mildest talt klam, fuldstændig fedtede ind i gamle som creme, som er brændt godt og grundigt fandt.
Spejlet er så fedtet at man ikke har lyst til at bruge det, og alt er bare så støvet, at det er tydeligt at rengøring ikke bliver gjort grundigt nogensinde.

4 ud af 8 funktioner virker ikke på maskinen, værst af alt virker ansigt køling ikke.

Nok er det billigt at bruge stedet, heraf 1 stjerne, men det opvejer på ingen måde alt det andet som er i bund.

Jeg tænker ikke at jeg er kunde her igen.

June 3, 2021

Hej Thomas.

Vi er rigtig kede af denne anmeldelse.
Vi bestræber os på altid at opretholde en god kvalitet alle steder og har 2 x daglig rengøring...
Desværre tyder det på at der er sket en fejl i dag og den tager jeg fat på med vores personale i Viborg med det samme.
Vi beklager mange gange at det er din oplevelse af centeret - Du er ALTID velkommen til at kontakte os på vores direkte hjælp og support tlf nr som står oplyst på skærmen i centeret og i App under hver adresse. På den måde kan vi altid følge op på hvis der er fejl eller mangler.
Jeg forstår ikke hvad det er for nogle ting på solen der ikke virker - men det får jeg vores tekniker til at tjekke op på hurtigst muligt.
Vi vil meget gerne give dig et solkort på 100,- som kompensation for din oplevelse & håber at har lyst til at revurdere din anmeldelse næste gang du besøger os.
Hvis vi må oprette et solkort til dig skal vi bede dig sende os en mail på info@tropicsun.dk med dit navn og tlf nr og kort forklare hvad & hvor det der sig om, så klare vores administrations kontor det.
Endnu engang beklager vi.

Altid pænt i Tropic Sun’s lokaler

Altid pænt i Tropic Sun’s lokaler
Gode til at holde kunderne opdateret via Facebook
Kun ros herfra

Hej.

Mange tak for den flotte anmeldelse.
Det betyder mere end du aner.

På snarlig gensyn i dit lokale Tropic Sun center til SOL MED OMTANKE.

Mega tilfreds

Altid en fornøjelse at komme i jeres solcenter .. rent pænt og nemt at betjene ..
Og sprit lige informere døren
Skipperen Aalborg er mit favorit men har kommet i flere forskellige ..5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Ud af 5

Kære Tina.

Tusind tak for din skønne & positive anmeldelse.
Den betyder mere end du aner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i dit lokale Tropic Sun til SOL MED OMTANKE.

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Købte to cremer og maskinen ville ikke spytte dem ud, så jeg fik den leveret og en omgang sol som plaster på såret! Tropic Sun er det bedste sol firma, med de skønneste service-medarbejdere

Kære Amalie.

Mange tak for din skønne anmeldelse.
Den betyder meget mere end du aner.

Vi glæder os til at se dig i dit lokale Tropic Sun til SOL MED OMTANKE.

Tropic Sun Aps.

Tropic Sun skal have 5 X sol

For mig er et Tropic Sun solcenter en garanti for at der er rent og at solen skinner. At teknikken virker - og så er det jo skønt at rørene bliver skiftet løbende - det er jo sol man er kommet for at få. Jeg har altid været tilfreds og derfor rammer vi 5 X stjerner.

Kære Lars.

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Den betyder meget mere end du aner.
Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i dit lokale Tropic Sun til SOL MED OMTANKE.

Rengøring.

Dejligt rent imødekommen personale. Altid nye rør😎

Kære Nette.

Mange tak for din meget fine anmeldelse.
Det betyder mere end du aner.
På snarlig gensyn til SOL MED OMTANKE i dit lokale Tropic Sun.

Rated 5 out of 5 stars

Har glædet mig som et lille barn til

Har glædet mig som et lille barn til, at dørene igen åbnede hos tropic sun😎
Var så bare super uheldig, at min sol ikke virkede 😥
Men med et lille opkald til tropic sun, fik jeg en ny sol med ekstra 10 min, det er service👍
Tak for jer❤️

April 6, 2021

Kære Maria.

Mange tak for din flotte anmeldelse 🙏🏼
Det betyder utrolig meget for os.

På snarlig gensyn i dit lokale Tropic Sun ❤️

Rated 5 out of 5 stars

Super sted og fin mobil betalingsløsning

January 19, 2021

Kære Lars.

Tak for din fine anmeldelse - Den betyder meget for os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til SOL MED OMTANKE i dit lokale Tropic Sun, så snart vi får lov til at åbne op igen efter lockdown.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil ALDRIG bruge andet end Tropic…

Jeg vil ALDRIG bruge andet end Tropic Sun . I Tropic Sun går de op i det nyeste og det bedste for deres kunder. Man kan næsten altid finde et solcenter i nærheden som har fået nye rør. Og hvis der er det mindste og man ringer til dem. Yder de ALTID den bedste service.

January 18, 2021

Kære Charlotte.

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse.
Den sætter vi STOR pris på.
Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i dit lokale Tropic Sun, når vi er på den anden side af lockdown.

Rated 4 out of 5 stars

Lækkert solcenter i Helsingør

Hej Rikke.

Tusind tak for din positive anmeldelse, som vi sætter stor pris på - men bare for god ordens skyld skal vi gøre dig opmærksom på at Tropic Sun desværre ikke har en afd i Helsingør.

Rated 5 out of 5 stars

Et fantastisk solcenter som jeg nyder…

Et fantastisk solcenter som jeg nyder at tage sol i, og der er altid pænt og rent i alle kabinerne 😍👍🏻

Hej Christina.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Den betyder rigtig meget for os 🙏🏼

Mvh. Tropic Sun.

Rated 5 out of 5 stars

Har kun gode oplevelser i disse…

Har kun gode oplevelser i disse solcentre. Bruger fast nogle stykker i Aalborg og har altid været meget tilfreds med udvalget af sole og tilsvarende renligheden af lokalerne. Meget fair priser og lækkert design på stedet.

Hej Peter.

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏🏼
Den betyder rigtig meget for os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i dit lokale Tropic Sun på den anden side af lockdown.

På snarlig gensyn.

Nylandsvej, Silkeborg

Nylandsvej, Silkeborg
Altid rent og pænt, og jeg glæder mig til at kunne benytte stedet igen efter lockdown er slut.

Hej Marianne.

Mange tak for din anmeldelse - Den betyder meget for os... Ikke kun fordi den er positiv - Men også fordi du har taget dig tid til det. 🙏🏼
Tak for det og på snarlig gensyn i dit lokale Tropic Sun

Rated 5 out of 5 stars

Sol & varme hos Tropicsun.

Kan på ingen måde nikke genkendende til de negative anmeldelser. Har brugt Tropicsun centre i, og omkring Aalborg - dog primært på Gugvej. Der er altid rent og ryddeligt - og super smart med tropicsun app’en. Jeg glæder mig til at besøge jeres centre når i forhåbentlig åbner igen til februar 🤞🏾☀️😎

Hej Claus.

Tusind tak for din anmeldelse som betyder rigtig meget for os... Ikke kun fordi den er positiv, men også fordi du har taget dig tid til at anmelde os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i dit lokale Tropic Sun, så snart vi igen får lov til at åbne igen.

Rated 5 out of 5 stars

Det er nogle gode sole og er altid pæne…

Det er nogle gode sole og er altid pæne og rengjorte

Hej Johnny.

Tusind tak for din anmeldelse - Den betyder meget for os.
Ikke kun fordi det er en positiv anmeldelse - men også fordi du har taget dig tid til at gøre det.

Fantastisk!!

Fantastisk!!! Kunne ikke leve uden!

Hej Maria.

Tak for din fine anmeldelse.
Ikke kun fordi den er positiv - men fordi du har taget dig tid til at anmelde os.

Mvh. Tropic Sun ApS.

Rated 4 out of 5 stars

Tropicsun, Hostrupsgade, 8600

Jeg oplever at Tropicsun, Hostrupsgade, 8600 som rent og pænt solcenter, med perfekt telefonservice. Den eneste grund til at jeg ikke kan give 5 stjerner er at dette: den tid man har inden solen går i gang er for kort, for det er ikke alle kunder som tør solen af for sved og diverse creme :-/ så inden man for rengjort til eget brug er solen gået i gang.

Hej Janni.

Tusind tak for din anmeldelse - Den er vi rigtig glade for.
Mht løbetiden fra betaling til solen starter, vil jeg anbefale dig at kontakte centeret direkte på deres hjælp & support tlf nr ( Du finder det i vores App under adressen og på vores hjemmeside under beliggenhed )
På den måde kan i sagtens få en positiv dialog om det er muligt at ændre lidt på start tiden.

Take a closer look