Tropicsun Reviews 134

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Her setter de priser opp på solariene med begrunnelse «nytt solarie» men når man kommer inn er det den samme som står der. Luxura 02 har lenge kostet 4.25 per minutt. Prisen er satt opp til 5 per min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er kæmpe fan af tropic Sun - Ikke kun får man et lille afbræk i sin travle hverdag. Man kan ligge og have det varmt og lækkert til sin helt egen yndlingsmusik, samtidig med at man stiger umålbart me... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, intet mindre! Gode sole, har man glemt noget, så tvivl ej, det er i de bedste hænder!!! Jeg var overbevist om, jeg havde mistet min telefon hos naboen, Netto, Skipperen, Hobrovej,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg følte mig virkelig snydt hos Tropicsun på Vesterbro Torv i Aarhus. Jeg betalte for at tage sol, men maskinerne virkede ikke. Jeg prøvede to gange uden held, og begge gange forsvandt mine penge bar... See more

Company details

1. Tanning Salon
  2. Day Spa

Written by the company

Tropic Sun er en af Danmarks mest moderne solcenter kæder. Vores solarier & udstyr er af højeste kvalitet, og vores kunders sikkerhed og komfort er altid i højsædet. Hos Tropic Sun sætter vi en stor ære i personlig og effektiv kundeservice. Kontakt derfor altid dit lokale Tropic Sun center på det lokale Hjælp & support tlf. nr som er oplyst i hvert center på Betalingsskærmen samt i vores betalings App´s og for bedst & hurtigst support Oplever du fejl eller mangler, så er det den eneste måde vi kan reagere & kompensere dig på, samt den lokale afd. kan tjekke op på problemet og rekvirere nødvendig teknisk support. Vi er fuld bevist om at teknik kan drille og derfor forsøger vi altid at hjælpe vores kunder efter bedste evne, ved fejl på teknikken. Oplys altid adressen på det Tropic sun center du befinder dig i ved henvendelse og forklar hvad problemet er, så vil vi altid gøre vores bedste for at kompensere dig og få dig i sol med det samme. Hos Tropic Sun finder du Tropic Sun Pay & Comfort Tan Pay betalings systemer. (Læs mere i dit lokale Tropic sun center for info om hvilket system dit lokale Tropic Sun benytter) Skulle du imod forventning ikke træffe nogen på det lokale hjælp & support tlf nr, så kontakter du vores administration på info@tropicsun.dk og derigennem vil vi forsøge at guide dig videre i systemet. På forhånd tak for hjælpen. På gensyn til SOL MED OMTANKE.

3.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 5 out of 5 stars

Altid en fornøjelse og komme i der er…

Altid en fornøjelse og komme i der er altid rent og pænt det bedste sted man kan tage sol

January 14, 2021

Hej Jesper.

Den betyder meget for os.
Ikke kun fordi den er positiv - men fordi du har brugt tid på det.
Tak og på gensyn i dit lokale Tropic Sun.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg vælger at skrive denne anmeldelse

Jeg vælger at skrive denne anmeldelse, fordi jeg har kørt forbi et af jeres solarier på godthåbsvej, der på mærkelig vis har åbent under corona. Hvad?! Derfor gik jeg ind for at læse andre anmeldelser. Og nu er jeg chokeret!!!

Først og fremmest lyder 'Carina' som det mest uanstændige menneske jeg længe har oplevet. Hun svarer flabet, uprofessionelt og nedladende til kunderne og godtager kun en positiv anmeldelse (jeg er klar på personlig shitstorm :)). Dernæst må jeg igen nævne det faktum AT DE HAR ÅBENT UNDER CORONA!! I hvert fald stod deres forretning i krydset ved Sallingvej og Godthåbsvej klar til brug - det undrer mig.

Desuden ser der snusket ud derinde. God dag, glæder mig til et surt svar

January 14, 2021

Hej Rose.

NEJ det passer simpelthen ikke...
INGEN af vores centre har åbent
- ALLE solcentre er lukket ned efter påbud fra regeringen og endda har vi lige fået nedlukningen forlænget til & med d 7.2.2021.

Der er lys i vores centre fordi strømmen er slået til og alarm og overvågning kører på samme fase og vi er rundt og lave service i vores centre under nedlukningen, så derfor kan du opleve at vores personale er tilstede og tester solene - men vores centre er IKKE åbne....

At lave en 1 stjernet anmeldelse på SÅ forkert et grundlag er simpelthen utilgiveligt på et tidspunkt hvor hele branchen bløder og er i knæ.

Vi svarer aldrig surt - nedladende eller uanstændigt - men vi respondere på de henvendelser og anmeldelser vi får og ret skal være ret...
Hvis en anmeldelse er retfærdig og fyldestgørende så tager vi den altid til os og retter op på det & vi ville have svaret dig, hvis du havde ringet til dit lokale Tropic Sun, så vi kunne have forklaret dig hvordan tingene hænger sammen istedet for at vi skal forsvare os imod dine grundløse anklager på Trustpilot.

Ik spild jeres penge

Jeg har for nyligt været i tropic Sun med min veninde inden at corona stoppede os. Efter 30 minutter var der ingen virkning og det eneste der var sket var at min pande var blevet utrolig brun! Rengøringen var yderst dårlig og vi er mildest talt forargede, man skulle tro der ikke var gjordt rent i flere måneder! ALDRIG spild jeres penge i tropic Sun. Det er en skam at priserne er så høje når både stedet og personalet er værd nul stjerne. Har nu to gange været udsat for rustne rør og det er simpelthen for dårligt!

December 30, 2020

Hej Aya.

Wauuuu hvor uanstændigt at lave en anmeldelse på os i en periode hvor vi er totalt lukket ned & endda lige igen har fået forlænget vores / branchens nedlukning med yderligere 14 dage - Det må nærmest betegnes som at sparke til en der ligger ned.

Men vi tager selvfølgelig alle anmeldelser alvorligt og derfor svarer vi også dig....

Du skriver :
Ingen virkning - utrolig brun pande !
Er det ikke modstridende oplysninger?
Hvilken af dem er det ?

Utrolig dårlig rengøring ?
Vi har rengøring & opsyn alle steder 2 x dagligt.
Nu beskriver din anmeldelse jo ikke hvor eller hvornår du har besøgt os - Og da vi har været lukket ned siden d. 21.12 så kan jeg desværre ikke gå tilbage og tjekke om det har været i en ekstraordinær periode eller hvad grunden ellers kan have været til at du oplevede at det ikke levede op til din forventning.
Men at der ikke skulle have været gjort rent i flere måneder er ganske simpelthen ikke rigtigt.
Når / hvis man som kunde oplever at noget ikke er som det skal være - Det kan være rengøringen eller kvaliteteten på rørene, så er det ALTID muligt at kontakte os på det lokale hjælp & support tlf nr med det samme og så tager vi alle henvendelser seriøst og følger op på dem - Det er yderst svært at gøre på en anmeldelse der er afgivet over en uge efter at vi er lukket totalt ned pga Corona,

Rustne rør ?
Hvordan rustne rør ?
Et rør kan virke eller ikke virke - & det kan sagtens ske at et rør er defekt og så skifter vi det, NÅR / HVIS vi bliver gjort opmærksom på det og som regel kompensere vi kunden der ringer og siger det, med en ny gang sol, for sådan er vores kunde service nemlig.... Men det er meget svært at reagere på en anmeldelse som laves så lang tid efter at vi er lukket ned og ikke på et konkret center eller med oplysning om et konkret tidspunkt.

Vi er SÅ ærgerlige og kede af din anmeldelse, ikke mindst fordi vi er i en tid hvor hele branchen bløder og er lukket ned & vi håber du vil tænke over om sådan en anmeldelse egentlig er nødvendig som verden ser ud på nuværende tidspunkt.

Godt Nytår

Snyderi

Denne ene stjerne jeg har givet, er givet for og være gavmild, den er langt fra fortjent.

Jeg var før nedlukningen af jeres solcentre nede med min veninde, for at tage sol.
Vi kommer ind u solcenteret hvor de mildesttalt ser klamt og beskidt ud. Vi vælger at betale for 30 minutter. Og går derefter ind for at tage sol.

Vi havde også betalt for cream, men der kom simpelthen intet ud. Så der blev vi snydt

Efter de tredve minutter var gået, var der ingen forandring på huden. Snydt igen. Efter der er gået et par døgn er der stadig ingen farve at se.

Jeg sys det er for dårligt at i ikke kan rengøre jeres centre orntligy, især når der er en pandemi igang. I snyder jeres kunder, og i burde virkelig får hyret nye til at få jeres solcentre gjordt rent og tage og få skiftet jeres rør.

ALDRIG BEUG TROPIC SUN I BLIVER SNYDT

December 30, 2020

Hej Laura.

Tak for din anmeldelse som er lavet 3 min før din venindes som vi lige har svaret på...

Vi forholder os til dem begge og kan kun gentage hvad vi svarede din veninde :

Hvor er det uanstændigt at lave en anmeldelse på os i en periode hvor vi er totalt lukket ned & endda lige igen har fået forlænget vores / branchens nedlukning med yderligere 14 dage - Det må nærmest betegnes som at sparke til en der ligger ned. Men vi tager selvfølgelig alle anmeldelser alvorligt og derfor svarer vi også dig / jer.

Du skriver : Du købte også en creme, som aldrig kom ud...
De beklager vi meget.
De små packets vejer praktisk talt ingenting og kan derfor godt hænge fast i spiralen når de skal ud af automaten - Det fikser vi som regel sammen med kunden, når kunden ringer til vores hjælp & support tlf nr - Så kan vi nemlig via vores app sende en ny creme ud af automaten.
Det fik vi ingen mulighed for, da i IKKE ringede..

Efter 30 min sol ingen forandring i huden...... Igen ville jeg ønske at i havde ringet..
For hvis vores sole / rør ikke virker - ville det have været rart at vide det, så vi kunne reagere og få gjort noget ved det og ikke først modtage en anmeldelse på Trustpilot næsten 14 dage efter.......

Nu beskriver din / jeres anmeldelser ikke hvor i landet eller hvornår du / i har besøgt os - Og da vi har været lukket ned siden d. 21.12 så kan jeg desværre ikke gå tilbage og tjekke op på rengøringen.
Men at vi ikke skulle tage rengøringen alvorligt eller snyde vores kunder, er ganske simpelthen ikke rigtigt.
Vi sætter en meget stor ære i at vores rengøring & rør / sole altid er optimal - men det er faktisk mennesker der arbejder for os og der kan ske fejl eller mangler...... & derfor er det vigtigt at man når / hvis man som kunde oplever at noget ikke er som det skal være ( Det kan være rengøringen eller kvaliteteten på rørene ) ALTID kontakter os på det lokale hjælp & support tlf nr med det samme og så tager vi alle henvendelser seriøse og følger op på dem - Det er yderst svært at gøre på en anmeldelse der er afgivet over en uge efter at vi er lukket totalt ned pga Corona.

NÅR / HVIS vi bliver gjort opmærksom på fejl, skader eller mangler kompensere vi kunden der ringer og siger det, med en ny gang sol, for sådan er vores kunde service nemlig....

Det er meget svært at reagere på en anmeldelse som laves så lang tid efter at vi er lukket ned og ikke på et konkret center eller med oplysning om et konkret tidspunkt.

Vi er SÅ ærgerlige og kede af din / jeres anmeldelse, ikke mindst fordi vi er i en tid hvor hele branchen bløder og er lukket ned & vi håber du / i vil tænke over om sådan en anmeldelse egentlig er nødvendig som verden ser ud på nuværende tidspunkt.

Godt Nytår
Mvh. Tropic Sun.

Altid pænt og rent

Altid pænt og rent, Klart den suverænt bedste Solcenter kæde, ville give jer 6 stjerner hvis muligt! Keep up the good work..... :-)

October 1, 2020

Reply from Tropicsun

Tusind tak for din positive anmeldelse 🙏🏼
Den betyder meget for os.
Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til SOL MED OMTANKE i dit lokale Tropic Sun center en anden gang.

Rated 1 out of 5 stars

Var i idag hos Tropicsun Stjernepladsen…

Var i idag hos Tropicsun Stjernepladsen Århus N.
Det var første åbningsdag efter nedlukning i coronakrisen. Solcentret var snavset, og så ikke ud til at det var rengjort siden nedlukningen. Sprayflasker med rengøringsmiddel til solarierne lugtede ikke det fjerneste af sprit. Det mest bekymrende var at der ikke er opsat håndsprit.
Det er mildest talt uansvarligt, med en så dårlig hygiejne et sted med så stor smitterisiko!!

April 20, 2020

Hej Zenia.

Det er simpelthen IKKE sandt og på ingen måde en fair anmeldelse at lave.

Vi har haft ALLE solarier skilt af & lavet grundig rengøring & service på ALT & ALLE i weekenden efter at vi Fredag d. 17.4 fik besked på at vi måtte genåbne Mandag.

Der er desinfektionsmiddel i ALLE vores flasker .
Det lugter ikke - Det er ikke sprit - men netop desinfektionsmiddel, der renser og desinficere imellem alle behandlinger.
Det er IKKE et krav at der er håndsprit til rådighed
- Da der er desinfektionsmiddel i alle vores kabiner.

Når det er sagt - så Blev vi totalt væltet af kunder Fra vi åbnede kl 7.00 og alt efter hvornår du var i centeret, så kan vi ikke garantere / love at man ikke kan se at centeret er blevet brugt - men at lave en 1 stjernet anmeldelse på manglende rengøring og hygiejne på dagen hvor vi er lukket op efter 6 ugers tvungen nedlukning er simpelthen UNFAIR.

En passende reaktion hvis du mente at der er noget der ikke lever op til din forventninger, kunne have været at ringe direkte til det lokale Hjælp & support Tlf nr og så kunne de have forklaret dig forskellen imellem sprit og desinfektionsmiddel m.m

God dag til dig.
Carina Grau

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig hjælp og en kanon telefonservice

Har altid være super tilfreds med min Tropicsun i Nørresundby på Nørresundby Torv, men i dag blev min oplevelse endnu bedre.
Min app ville ikke virke, da jeg stod i solcentret og jeg ringede på telefonnr der stod.
Fik Michael i røret og inden for få min fandt han en løsning og jeg kunne komme ind under varmen. Udover en service der var i top, så er solcentret i Nørresundby altid pænt og rent. 5 stjerne blive givet fordi 6 ik er muligt :)

November 14, 2019

Reply from Tropicsun

Tusind tak for de pæne ord.
Det betyder rigtig meget.
Vi sætter en ære i at hjælpe vores kunder - også når systemet eller andet driller.
Vi glæder os til at se dig igen i dit lokale Tropic Sun.

Rated 2 out of 5 stars

en af jeres veksel maskiner slugte 200…

jeres veksel maskine i Frejlev slugte 200 kr af mine. ringede til support og fik af vide jeg ville modtage nogle gavekort i postkassen... 12 måneder senere aldrig set skyggen af dem.

July 11, 2019

Hej Mads.
Det lyder meget meget forkert.
Vi udsteder ALDRIG gavekort.
Vi har simpelthen IKKE gavekort i nogen af vores forretninger.
Hvis en veksel automat sluger en seddel så mødes vi med kunden og får den ud af automaten og kunden får sedlen retur ( hvis det sker i en weekend - Altid førstkommende hverdag )
Hvis du er blevet lovet noget og ikke har fået det - hvorfor venter du så 12 mdr med at gøre opmærksom på det ???Vil du kontakte os på info@tropicsun.dk med dit navn & Tlf nr og hvad det drejer sig om og så opretter vi med det samme et online solkort på 200,- til vores Tropic Sun Pay system.
Det kræver at du har downloadet vores app og så får du oveni 50,- i velkomstbonus.
Så snart vi har dine oplysninger opretter vi kortet og så håber vi at du vil revurdere din anmeldelse.

Rated 2 out of 5 stars

Jeg skriver igen en anmeldelse da jeg…

Jeg skriver igen en anmeldelse da jeg ikke helt forstår den respons jeg har fået.
Det jeg har kunne læse mig frem til inde på jeres hjemmeside er ikke ret meget,
Der står at man kan tilmelde sig, og få alle de bedste priser, tilbud og fordele, men hver gang jeg har været i sol hos jer, det skal lige siges at jeg går i sol 4 gange om ugen Ca, har jeg betalt fuld pris. Og bruger gerne 1500 kr på solarie om måneden. Og spare ikke 1 kr. På det.
Så man er nødsaget til at købe et solkort over appen før man spare? Og er det kun den ene bonus på 50 kr man får?

June 18, 2019

Hej Max.
Som jeg skrev til dig sidste gang. - så skal du ALTID kontakte dit lokale Tropic Sun for hjælp & support. Trustpilot er ikke vores kunde service, men en Rating service af diverse butikker & andre service udbydere... Men jeg skal forsøge at give dig et uddybende svar. Hvis du betaler kontant så koster det den samme pris hver gang - Automaten kan jo ikke gætte sig til at det præcis er Max der putter mønter i - Hvis du derimod køber et solkort så kan du opnå op til 30% på dine solbehandlinger. Vi har altid 3 DEALS
240/ 200,-
625/500,-
950/750,-
Derudover så kører vi løbende diverse andre tilbud på Sol & creme og de tilbud får du kun via dit lokale center og vores Tropic Sun Pay App, hvor du modtager push meddelelser når vi har et lokalt tilbud. Du har stadig ikke oplyst hvilket Tropic Sun center du benytte dig af og derfor kan jeg ikke henvise dig til rette sted - Men jeg håber stadig at du vil overveje din 2 stjernet anmeldelse og tage direkte kontakt til dit lokale Tropic Sun center i stedet for at vores dating skal blive dårligere uden grund. Med venlig hilsen Carina Grau. Tropic Sun Aps.

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig vær i kontakt med Carina!

Har aldrig oplevet så speciel og flabet adfærd fra kundeservice/Support, som jeg har fået fra Carina!

Hun mener først og fremmest at følgende mails er at være oppe i det røde felt, og at ville diskutere med hende:

"Hej, jeg har næsten lige betalt for solarie nr. 3 via app'en. Halvdelen af min betalte tid er gået, men selve solen er ikke startet.

Det er sket i solariet på Dannebrogsgade i Aalborg.

Maja"

"Hej igen, det samme er sket med solarie nr. 2 i Dannebrogsgade Aalborg. Jeg har samlet betalt 80kr. Nu via MobilePay til ingenting. Jeg vil gerne have pengene ført tilbage. Jeg ønsker ikke at bruge Tropic Sun igen.

Maja"

Da jeg ringer til det nummer, hun sender mig, siger hun gentagende gange, at jeg ikke skal være oppe i det røde felt, ville diskutere og opføre mig grimt. Jeg fortæller hende, at jeg hverken er sur eller vil diskutere, og hvis hun bliver ved med at sige de flabede ting, så ligger jeg på. Hun fortsætter med det, så jeg ligger på. Hun ringer flere gange kort tid efter, men af gode grunde vil jeg ikke snakke med hende.

Pludselig sender hun sms'er til mig. Hun vil simpelthen ikke forstå, at hun skal stoppe den flabede opførsel over for mig, og vil diskutere over sms nu. Først da jeg henviser ti databeskyttelsesloven og at hun skal slette mine oplysninger øjeblikkeligt, hører jeg ikke mere fra hende.

På deres Facebookside kommer min anmeldelse, som stort set er magen til denne her, ikke ud på deres side

Svar til Tropic Sun:
Det sjove er, at I ikke kan se, at jeg er virkelig gal over den flabet og ubehøvlet opførsel Carina vælger at have over for mig. Hun siger ting, som er direkte provokerende. Mine mails var hverken grimme eller flabet. Jeg skriver til jer i en pæn tone, hvor jeg så efterfølgende får kastet i hovedet om, at jeg er vred, at jeg vil diskutere og opføre mig grimt. Måske I skal kære at tale ordentligt til folk, så kunne det være, at jeg heller ikke lagde på. Jeg sagde det klart og tydeligt, at jeg lagde på, hvis hun fortsætte med den flabede opførsel, og det gjorde hun! At hun så er ejer gør det slet ikke bedre!!

Det skal så også siges, at hun fortsatte sin flabede opførsel over for mig via sms til mig!!
Så uprofessionelt.

"Du får dine 80kr. Tilbage, da vi ikke gider sure kunder". Jeg gav udtryk for, at jeg IKKE ville snakke med en, der talte flabet til mig. Alligevel fortsætter kvinden med at forsøge at pisse mig af, og komme med unødvendige kommentarer i sms'er, som hun gjorde i telefonsamtalen!

Simpelthen ubehøvlet.

Svar 2:
Er det ogå normal kutyme at være kampklar og antage at alle kunder er vrede og bare vil angribe jer fra første sekund, som Carina gjorde ved mig, og det endte med, at hun var ubehøvlet og flabet over for mig?
For sådan gør man sine kunder vrede, som hun gjorde ved mig, og det er rigtigt, at jeg ikke ønsker at bruge Jeres solarier mere, når jeg bliver behandlet snakket og skrevet sådan til, som en af ejerene har gjort over for mig i dag. Så bruger jeg glædeligt mine penge andet steds, hvor de behandler kunderne med respekt, når man tager kontakt for at få hjælp.

June 4, 2019

Hej Maja.
Bare lige for god ordens skyld - så er Carina den ene ejer af Tropic Sun ApS og vi kan 100 % stå inde for alt hvad der er sagt og skrevet.
& lad os nu lige få på det rene hvad der rent faktisk er sket.... For den er jo at du sender 2 mails meget hurtigt efter hinanden til vores info@tropicsun.dk om at sol 2 & 3 i Dannebrogsgade ikke virker og at du vil have dine penge retur og ikke ønsker at benytte dig af Tropic Sun igen.
Helt usædvanligt sidder vi faktisk ved vores computer denne aften kl 20.26 .
Vi går ind og Tjekker systemet og kan med det samme se at du har startet sol 2 & 3 i Danmarksgade og IKKE Dannebrogsgade hvor du står.
Dvs at det ikke er Tropic Sun der har lavet en fejl og det forsøger vi at forklare dig og du afbryder os og siger at vi er flabet og at du vil lægge røret på & det gør du så - på trods af at vi faktisk er ved at forklare dig at DU har lavet en fejl. Hvis du ikke havde så travlt med at smække røret på og efterfølgende skrive denne anmeldelse og div SMS til os hvor du beder os om at slette alle oplysninger på dig - så ville du have hørt vores forklaring på hvor fejlen ligger og at det er klart at sol 2 & 3 i Dannebrogsgade ikke starter når du har valgt sol 2 & 3 i Danmarksgade og når det så var sagt så ville vi have tilbudt at starte solen for dig i Dannebrogsgade ( for sådan er vores politik faktisk LANGT de fleste gange, men som vi også skrev til dig på SMS, så forventer vi faktisk at folk snakker / skriver ordentligt til os og vedkender når det er kunden der har lavet en fejl. Vi har ikke hentet nogle oplysninger på dig, men blot svaret på din mail og forsøgt at ringe retur til det nr som du ringede fra og efterfølgende da du ikke svarede sendte vi SMS.
Vi har som vi skrev i vores første SMS overført de 80,- via mobilepay.
Tropic Sun.
PS. Din anmeldelse er skam på vores side og vi har svaret dig helt enslydende på Tropic Sun Facebook side, som her.

OPDATERET SVAR :
Vi var ikke flabede på noget tidspunkt - men forsøgte tværtimod at forklare dig at du havde valgt et forkert center og så lavede du dit svar om at sagde at du stod i Danmarksgade - men ved du hvad, nu har vi faktisk brugt mere end nok tid på den her sag.
Du lavede en fejl & ville have dine penge retur og det har du fået og så kan vi vist godt lukke den her sag.
Vi har 70 Tropic Sun centre i hele DK og op til 10.000 behandlinger hver dag og vi sætter en stor ære i at svare & kompensere vores kunder ved fejl, skader og mangler og det har vi også gjort i denne sag, som endda ikke på nogen måde var forårsaget af Tropic Sun.
God aften.

OPDATERET SVAR :
Ved du hvad Maja nu syntes jeg faktisk det er ved at være lidt grinagtigt at du bliver ved.... Hele den her sag beror på at du har lavet ikke bare en’ men 2 fejl og det forsøger vi at forklare dig først i telefonen / efterfølgende da du smækker røret på og ikke svarer på vores opkald, via SMS og så har vi svaret dig på din anmeldelse på FB og igen nu 3 x her på Trustpilot.
Vi har ikke skrevet at du får pengene retur fordi vi ikke vil have sure kunder.
Vi har ordret skrevet : at vi ikke ønsker utilfredse kunder og derfor har vi mobilepayet dig de 80,-
Du har selv oplyst i din mail ( og igen både på FB og Trustpilot ) at du ikke ønsker at benytte dig af Tropic Sun igen og derfor tilbagebetalte vi dig pengene.
Normal kutyme er at vi starter en sol eller opretter et solkort for kunden som kompensation, hvis noget af vores udstyr har fejl, skader eller mangler.
Så tag dog ansvar for at du har lavet en fejl og find et andet sted at tage sol, for kunder der behandler os på den her måde er bestemt ikke værd at blive ved med at bruge tid på.

Jeg skulle i sol i går

Jeg skulle i sol i går, og jeg ville veksle 100kr i deres veksleautomat! Automaten spiste så min seddel!👀
Jeg ringede til nummeret, der stod i Tropicsun centeret (Aalborg Reberbansgade), og senere havde de været forbi med de 100kr!
Jeg kom ikke i sol denne dag - men GOD SERVICE😍👍🏽

May 17, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var idag inde på nørregade i…

Jeg var idag inde på nørregade i Horsens omkring kl 22.30, da jeg kan se at deres skærm er frosset (den man trykker på for at betale) jeg skriver en besked til dem, via Facebook. Der gik Max 10 minutter før der stod en for at ordne det, jeg var så heldig at få til en gang sol igen, så jeg kunne komme en anden dag, han prøvede også ihærdigt at få det til at virke mens jeg ventede.
Sådan en fantastisk kundeservice får man sjældnet! Jeg elsker at komme i tropic Sun, I er og bliver de bedste! Så professionelle, og virkelig kvalitets solarier, der altid virker! 🌞🌞🌞👍🏻

March 3, 2019

Take a closer look