Her setter de priser opp på solariene med begrunnelse «nytt solarie» men når man kommer inn er det den samme som står der. Luxura 02 har lenge kostet 4.25 per minutt. Prisen er satt opp til 5 per min... See more
Company replied
Er kæmpe fan af tropic Sun - Ikke kun får man et lille afbræk i sin travle hverdag. Man kan ligge og have det varmt og lækkert til sin helt egen yndlingsmusik, samtidig med at man stiger umålbart me... See more
Company replied
Fantastisk service, intet mindre! Gode sole, har man glemt noget, så tvivl ej, det er i de bedste hænder!!! Jeg var overbevist om, jeg havde mistet min telefon hos naboen, Netto, Skipperen, Hobrovej,... See more
Company replied
Jeg følte mig virkelig snydt hos Tropicsun på Vesterbro Torv i Aarhus. Jeg betalte for at tage sol, men maskinerne virkede ikke. Jeg prøvede to gange uden held, og begge gange forsvandt mine penge bar... See more
Company replied
Tropic Sun er en af Danmarks mest moderne solcenter kæder. Vores solarier & udstyr er af højeste kvalitet, og vores kunders sikkerhed og komfort er altid i højsædet. Hos Tropic Sun sætter vi en stor ære i personlig og effektiv kundeservice. Kontakt derfor altid dit lokale Tropic Sun center på det lokale Hjælp & support tlf. nr som er oplyst i hvert center på Betalingsskærmen samt i vores betalings App´s og for bedst & hurtigst support Oplever du fejl eller mangler, så er det den eneste måde vi kan reagere & kompensere dig på, samt den lokale afd. kan tjekke op på problemet og rekvirere nødvendig teknisk support. Vi er fuld bevist om at teknik kan drille og derfor forsøger vi altid at hjælpe vores kunder efter bedste evne, ved fejl på teknikken. Oplys altid adressen på det Tropic sun center du befinder dig i ved henvendelse og forklar hvad problemet er, så vil vi altid gøre vores bedste for at kompensere dig og få dig i sol med det samme. Hos Tropic Sun finder du Tropic Sun Pay & Comfort Tan Pay betalings systemer. (Læs mere i dit lokale Tropic sun center for info om hvilket system dit lokale Tropic Sun benytter) Skulle du imod forventning ikke træffe nogen på det lokale hjælp & support tlf nr, så kontakter du vores administration på info@tropicsun.dk og derigennem vil vi forsøge at guide dig videre i systemet. På forhånd tak for hjælpen. På gensyn til SOL MED OMTANKE.
Hobrovej 758, 9230, Svenstrup J, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Altid en fornøjelse og komme i der er altid rent og pænt det bedste sted man kan tage sol

Reply from Tropicsun
Jeg vælger at skrive denne anmeldelse, fordi jeg har kørt forbi et af jeres solarier på godthåbsvej, der på mærkelig vis har åbent under corona. Hvad?! Derfor gik jeg ind for at læse andre anmeldelser. Og nu er jeg chokeret!!!
Først og fremmest lyder 'Carina' som det mest uanstændige menneske jeg længe har oplevet. Hun svarer flabet, uprofessionelt og nedladende til kunderne og godtager kun en positiv anmeldelse (jeg er klar på personlig shitstorm :)). Dernæst må jeg igen nævne det faktum AT DE HAR ÅBENT UNDER CORONA!! I hvert fald stod deres forretning i krydset ved Sallingvej og Godthåbsvej klar til brug - det undrer mig.
Desuden ser der snusket ud derinde. God dag, glæder mig til et surt svar

Reply from Tropicsun
Jeg har for nyligt været i tropic Sun med min veninde inden at corona stoppede os. Efter 30 minutter var der ingen virkning og det eneste der var sket var at min pande var blevet utrolig brun! Rengøringen var yderst dårlig og vi er mildest talt forargede, man skulle tro der ikke var gjordt rent i flere måneder! ALDRIG spild jeres penge i tropic Sun. Det er en skam at priserne er så høje når både stedet og personalet er værd nul stjerne. Har nu to gange været udsat for rustne rør og det er simpelthen for dårligt!

Reply from Tropicsun
Denne ene stjerne jeg har givet, er givet for og være gavmild, den er langt fra fortjent.
Jeg var før nedlukningen af jeres solcentre nede med min veninde, for at tage sol.
Vi kommer ind u solcenteret hvor de mildesttalt ser klamt og beskidt ud. Vi vælger at betale for 30 minutter. Og går derefter ind for at tage sol.
Vi havde også betalt for cream, men der kom simpelthen intet ud. Så der blev vi snydt
Efter de tredve minutter var gået, var der ingen forandring på huden. Snydt igen. Efter der er gået et par døgn er der stadig ingen farve at se.
Jeg sys det er for dårligt at i ikke kan rengøre jeres centre orntligy, især når der er en pandemi igang. I snyder jeres kunder, og i burde virkelig får hyret nye til at få jeres solcentre gjordt rent og tage og få skiftet jeres rør.
ALDRIG BEUG TROPIC SUN I BLIVER SNYDT

Reply from Tropicsun
Altid pænt og rent, Klart den suverænt bedste Solcenter kæde, ville give jer 6 stjerner hvis muligt! Keep up the good work..... :-)

Reply from Tropicsun
Var i idag hos Tropicsun Stjernepladsen Århus N.
Det var første åbningsdag efter nedlukning i coronakrisen. Solcentret var snavset, og så ikke ud til at det var rengjort siden nedlukningen. Sprayflasker med rengøringsmiddel til solarierne lugtede ikke det fjerneste af sprit. Det mest bekymrende var at der ikke er opsat håndsprit.
Det er mildest talt uansvarligt, med en så dårlig hygiejne et sted med så stor smitterisiko!!

Reply from Tropicsun
Har altid være super tilfreds med min Tropicsun i Nørresundby på Nørresundby Torv, men i dag blev min oplevelse endnu bedre.
Min app ville ikke virke, da jeg stod i solcentret og jeg ringede på telefonnr der stod.
Fik Michael i røret og inden for få min fandt han en løsning og jeg kunne komme ind under varmen. Udover en service der var i top, så er solcentret i Nørresundby altid pænt og rent. 5 stjerne blive givet fordi 6 ik er muligt :)

Reply from Tropicsun
Fantastisk solcenter med gode betalingsmuligheder for os der ikke har kontanter på os. Desuden oplever jeg bedre TAN hos tropic sun end deres konkurrenter. Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!
Uden tvivl mit ynglingssted at tage🌞 altid pænt og rent og til fair priser ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👌🏻
Jeg har altid være en tilfreds stamkunde hos Tropic Sun (Fredericiagade, Aalborg) i et års tid nu. Jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse med solcentret og heller ej fundet et bedre solarie udover jeres.
jeres veksel maskine i Frejlev slugte 200 kr af mine. ringede til support og fik af vide jeg ville modtage nogle gavekort i postkassen... 12 måneder senere aldrig set skyggen af dem.

Reply from Tropicsun
Jeg har været tilfreds stamkunde hos Tropic sun (Lergravsparken) i et par år nu og har endnu ikke formået at finde et bedre solarie udover jeres egne! Vi ses igen i weekenden 😊
De to solcentre jeg benytter, Svenstrup og Frejlev er altid bare tip top i orden 😉 er der noget bliver problemet fixet med det samme. Ovenud tilfreds ☀️😎😊
Altid pænt og rent og velfungerende.
Jeg er en glad bruger
Jeg skriver igen en anmeldelse da jeg ikke helt forstår den respons jeg har fået.
Det jeg har kunne læse mig frem til inde på jeres hjemmeside er ikke ret meget,
Der står at man kan tilmelde sig, og få alle de bedste priser, tilbud og fordele, men hver gang jeg har været i sol hos jer, det skal lige siges at jeg går i sol 4 gange om ugen Ca, har jeg betalt fuld pris. Og bruger gerne 1500 kr på solarie om måneden. Og spare ikke 1 kr. På det.
Så man er nødsaget til at købe et solkort over appen før man spare? Og er det kun den ene bonus på 50 kr man får?

Reply from Tropicsun
Har aldrig oplevet så speciel og flabet adfærd fra kundeservice/Support, som jeg har fået fra Carina!
Hun mener først og fremmest at følgende mails er at være oppe i det røde felt, og at ville diskutere med hende:
"Hej, jeg har næsten lige betalt for solarie nr. 3 via app'en. Halvdelen af min betalte tid er gået, men selve solen er ikke startet.
Det er sket i solariet på Dannebrogsgade i Aalborg.
Maja"
"Hej igen, det samme er sket med solarie nr. 2 i Dannebrogsgade Aalborg. Jeg har samlet betalt 80kr. Nu via MobilePay til ingenting. Jeg vil gerne have pengene ført tilbage. Jeg ønsker ikke at bruge Tropic Sun igen.
Maja"
Da jeg ringer til det nummer, hun sender mig, siger hun gentagende gange, at jeg ikke skal være oppe i det røde felt, ville diskutere og opføre mig grimt. Jeg fortæller hende, at jeg hverken er sur eller vil diskutere, og hvis hun bliver ved med at sige de flabede ting, så ligger jeg på. Hun fortsætter med det, så jeg ligger på. Hun ringer flere gange kort tid efter, men af gode grunde vil jeg ikke snakke med hende.
Pludselig sender hun sms'er til mig. Hun vil simpelthen ikke forstå, at hun skal stoppe den flabede opførsel over for mig, og vil diskutere over sms nu. Først da jeg henviser ti databeskyttelsesloven og at hun skal slette mine oplysninger øjeblikkeligt, hører jeg ikke mere fra hende.
På deres Facebookside kommer min anmeldelse, som stort set er magen til denne her, ikke ud på deres side
Svar til Tropic Sun:
Det sjove er, at I ikke kan se, at jeg er virkelig gal over den flabet og ubehøvlet opførsel Carina vælger at have over for mig. Hun siger ting, som er direkte provokerende. Mine mails var hverken grimme eller flabet. Jeg skriver til jer i en pæn tone, hvor jeg så efterfølgende får kastet i hovedet om, at jeg er vred, at jeg vil diskutere og opføre mig grimt. Måske I skal kære at tale ordentligt til folk, så kunne det være, at jeg heller ikke lagde på. Jeg sagde det klart og tydeligt, at jeg lagde på, hvis hun fortsætte med den flabede opførsel, og det gjorde hun! At hun så er ejer gør det slet ikke bedre!!
Det skal så også siges, at hun fortsatte sin flabede opførsel over for mig via sms til mig!!
Så uprofessionelt.
"Du får dine 80kr. Tilbage, da vi ikke gider sure kunder". Jeg gav udtryk for, at jeg IKKE ville snakke med en, der talte flabet til mig. Alligevel fortsætter kvinden med at forsøge at pisse mig af, og komme med unødvendige kommentarer i sms'er, som hun gjorde i telefonsamtalen!
Simpelthen ubehøvlet.
Svar 2:
Er det ogå normal kutyme at være kampklar og antage at alle kunder er vrede og bare vil angribe jer fra første sekund, som Carina gjorde ved mig, og det endte med, at hun var ubehøvlet og flabet over for mig?
For sådan gør man sine kunder vrede, som hun gjorde ved mig, og det er rigtigt, at jeg ikke ønsker at bruge Jeres solarier mere, når jeg bliver behandlet snakket og skrevet sådan til, som en af ejerene har gjort over for mig i dag. Så bruger jeg glædeligt mine penge andet steds, hvor de behandler kunderne med respekt, når man tager kontakt for at få hjælp.

Reply from Tropicsun
Jeg skulle i sol i går, og jeg ville veksle 100kr i deres veksleautomat! Automaten spiste så min seddel!👀
Jeg ringede til nummeret, der stod i Tropicsun centeret (Aalborg Reberbansgade), og senere havde de været forbi med de 100kr!
Jeg kom ikke i sol denne dag - men GOD SERVICE😍👍🏽
Jeg var idag inde på nørregade i Horsens omkring kl 22.30, da jeg kan se at deres skærm er frosset (den man trykker på for at betale) jeg skriver en besked til dem, via Facebook. Der gik Max 10 minutter før der stod en for at ordne det, jeg var så heldig at få til en gang sol igen, så jeg kunne komme en anden dag, han prøvede også ihærdigt at få det til at virke mens jeg ventede.
Sådan en fantastisk kundeservice får man sjældnet! Jeg elsker at komme i tropic Sun, I er og bliver de bedste! Så professionelle, og virkelig kvalitets solarier, der altid virker! 🌞🌞🌞👍🏻