Tropicsun Reviews 134

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Her setter de priser opp på solariene med begrunnelse «nytt solarie» men når man kommer inn er det den samme som står der. Luxura 02 har lenge kostet 4.25 per minutt. Prisen er satt opp til 5 per min... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er kæmpe fan af tropic Sun - Ikke kun får man et lille afbræk i sin travle hverdag. Man kan ligge og have det varmt og lækkert til sin helt egen yndlingsmusik, samtidig med at man stiger umålbart me... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, intet mindre! Gode sole, har man glemt noget, så tvivl ej, det er i de bedste hænder!!! Jeg var overbevist om, jeg havde mistet min telefon hos naboen, Netto, Skipperen, Hobrovej,... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg følte mig virkelig snydt hos Tropicsun på Vesterbro Torv i Aarhus. Jeg betalte for at tage sol, men maskinerne virkede ikke. Jeg prøvede to gange uden held, og begge gange forsvandt mine penge bar... See more

1. Tanning Salon
  2. Day Spa

Written by the company

Tropic Sun er en af Danmarks mest moderne solcenter kæder. Vores solarier & udstyr er af højeste kvalitet, og vores kunders sikkerhed og komfort er altid i højsædet. Hos Tropic Sun sætter vi en stor ære i personlig og effektiv kundeservice. Kontakt derfor altid dit lokale Tropic Sun center på det lokale Hjælp & support tlf. nr som er oplyst i hvert center på Betalingsskærmen samt i vores betalings App´s og for bedst & hurtigst support Oplever du fejl eller mangler, så er det den eneste måde vi kan reagere & kompensere dig på, samt den lokale afd. kan tjekke op på problemet og rekvirere nødvendig teknisk support. Vi er fuld bevist om at teknik kan drille og derfor forsøger vi altid at hjælpe vores kunder efter bedste evne, ved fejl på teknikken. Oplys altid adressen på det Tropic sun center du befinder dig i ved henvendelse og forklar hvad problemet er, så vil vi altid gøre vores bedste for at kompensere dig og få dig i sol med det samme. Hos Tropic Sun finder du Tropic Sun Pay & Comfort Tan Pay betalings systemer. (Læs mere i dit lokale Tropic sun center for info om hvilket system dit lokale Tropic Sun benytter) Skulle du imod forventning ikke træffe nogen på det lokale hjælp & support tlf nr, så kontakter du vores administration på info@tropicsun.dk og derigennem vil vi forsøge at guide dig videre i systemet. På forhånd tak for hjælpen. På gensyn til SOL MED OMTANKE.

3.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

DET BEDSTE SOL CENTER!

Tropic Sun yder en god og professionel service. Der er altid pænt og rent. Og ikke mindst kan der ses resultater, efter at have fået varmen i de sidste nye sole.

February 14, 2019

1 stjerne for meget

Virkelig dårligt personale

I Tropic Sun i Esbjerg i Nørregade, banker de på døren og råber af en, når der er 15-20 minutter til de lukker. Ikke kun en enkel gang, men hele 3 gange blev der banket så hårdt på døren at jeg blev helt bange. Da jeg så 5 minutter i luk vil ud af døren, bliver hoveddøren lukket i så hurtigt at jeg næsten ikke når ud. Jeg kom nærmest i klemme i døren. Virkelig uacceptabelt og yderst ubehageligt - kan KLART ikke anbefales

Derudover virker jeres automat med cremer næsten heller aldrig. Flere gange har den spist mine mønter uden at der er kommet et produkt ud

August 5, 2018

Hej.

Alle vores centre åbner & lukker automatisk.
Der er IKKE personale der står og lukker folk ind & ud.
Derfor er vi rigtig kede af at du har oplevet at det var så ubehageligt at du finder det nødvendigt at lave så negativ en anmeldelse, istedet for at kontakte dit lokale Tropic Sun center og få en forklaring.
Kan det tænkes at det var en anden kunde, som ville advare om at centeret lukkede... eller alternativt at det slet ikke var et Tropic Sun center du var i ?? Vi har kontaktet vores franchise kunde / ejer af Tropic Sun Esbjerg og der er IKKE personale i centeret på det tidspunkt og deres creme automat virker også upåklageligt.

Vi kan ihvertfald garantere at det ikke er vores kotyme at skræmme kunderne ud af vores butikker og vi håber at du som kunde vil henvende dig til dit lokale Tropic Sun center og fortsat har lyst til at benytte dig af Tropic Sun.
Direkte support tlf nr vedr Tropic Sun Esbjerg er : 21434332.

Til grin.

Frederiksværksgade, Hillerød.

50kr og lige så bleg som man trådte ind ad døren. Man fristes til at tro denne blev kommunalt drevet, for det er da at tage en vis legemsdel på kunderne det her.

October 22, 2016

Hej Seren.

Det er vi rigtig ked af at du forlader Tropic Sun med den opfattelse.
I dit lokale Tropic Sun center sidder en stor info plakat over / ved betalings automaten - I det gule felt står der oplyst et tlf nr 26703460 - På dette nr får du direkte fat i ejeren af dit lokale Tropic Sun center og kan indgive klage / forespørgsel på hvornår der er / vil blive skiftet rør. Jeg er sikker på at hvis du kontakter dette nr - vil i sammen finde en acceptabel løsning og kompensation for din oplevelse. Mvh. Tropic Sun.

Rated 3 out of 5 stars

Gamle rør i Greve

Har været 2 gange i Håndværkervænget 23 og 2 gange på Hundige Strandvej 195.
Selvom jeg har taget 4 x 15 min (af 60 kr.) den sidste uges tid, er det som at ligge under nogle lysstofrør (specielt i Håndværkervænget 23)
På Hundige Strandvej 195, står der oven i købet, der er nye rør i kabine 3+4. Det kan bare ikke passe..
Ellers er stederne rimelige pæne og velholdte, så 3 stjerner.

Kommentar til svar fra Tropicsun:
Vil ikke starte en polimik, men bare oplyse, det forholder sig stik modsat; Jeg har stort set ikke været ude i solen i sommer, og skal til Sydeuropa næste uge. Derfor ville jeg opbygge en smule farve inden, men der er altså stort set intet sket i Jeres solcentre..

August 21, 2016

Hej Signe.

Du kan være helt sikker på at når vi reklamere med nye rør - SÅ HAR VI NYE RØR.
Men du må også forstå at på denne tid af året, hvor du sandsynligvis har fået naturligt sol og måske endda lige er kommet hjem fra ferie - så vil du selvfølgelig ikke opleve samme effekt / forandring - som hvis du kommer uden grund farve.
Hos Tropic Sun sætter vi en stor ære i at vores sikkerhed & kvalitet er i top og vi håber at du har lyst til at revurdere din anmeldelse..
Skulle du have brug for at komme i kontakt med dit lokale solcenter, ved fejl, skader eller mangler - så står det direkte tlf nr i det gule felt på den store info plakat. På gensyn i dit lokale Tropic Sun center til SOL MED OMTANKE.
Tropic Sun.

PS. Rørene i sol 3 & 4 er skiftet d. 7.8. 2016.

Kundeservice i top!!

Maskinen spiste 30 kr, ringede og gjorde ejeren af centeret opmærksom på det. Han erstatede beløbet og var super flink at tale med.
Tropic Sun Frederikssundsvej, tak for god service og god sol.
I'll be back.

March 10, 2016

Reply from Tropicsun

Tak for den gode anmeldelse.
Vi bestræber os altid på at vores kunder får den bedste oplevelse og ved problemer forsøger vi at kompensere vores kunder.
På gensyn til SOL MED OMTANKE.

Rated 5 out of 5 stars

Super service efter dårlig sol oplevelse

Kære TS. Her i torsdags i sidste uge havde jeg en ret dårlig oplevelse i et af jeres centre. Der var et par af jeres sol rør som ikke virkede og rummet var tildeles også meget beskidt og støvet, såsom støv på kabinen samt fyldte skralde spande. Jeg kontaktede dermed jeres kunde service over Facebook, og fik en rigtig positiv chat med en som arbejder ved jer. Han sagde at næste gang jeg besøgte jer, skulle jeg ringe på det telefon nummer som stod på væggen, og dermed fik jeg mine penge retur i form af en sol badning. Jeg syntes det er virkelig god service i og med at i gør det for jeres kunder. Jeg vil ihvertfald stadig være kunde ved jer, selvom problemer opstår og de dermed bliver rettet op på. Tak for god behandling!
Centeret som havde de problemer var skipperen i Aalborg.
Kærlig hilsen Morten :)

February 16, 2016

Hej Morten.
Hvor er vi glade for at du finder vores Service tilfredsstillende.
Det er aldrig i vores interesse at vores kunder skal gå fra centeret med opfattelsen af at tingene ikke spille MAX.
Når det er sagt - Så kan der ska fejl og fordi vi hver dag har mange tusinde behandlinger over hele landet - Kan man desværre også komme til overfyldte skraldespande og støvede kabiner... Men vi garantere alle vores kunder at der landet over bliver gjort rent & holdt opsyn 2 x dagligt og derfor er det heldigvis sjældent at vores kunder kommer og oplever at det i den grad ser træls ud.
Men når det sker - Er det ikke tilfredsstillende, og derfor kompensere vi altid vores kunder ved fejl, skader og mangler og får rettet op på problemstillingen så hurtigt som overhovedet muligt.
Vi er glade for fortsat at se dig som kunde hos Tropic Sun - Uanset hvilket Tropic Sun center du vælger at benytte fremover.
God dag til dig fra Tropic Sun.
Vi ses til SOL MED OMTANKE.

Rated 1 out of 5 stars

Hjernedødt dårligt! Og service?? Nårh nej..

Ringe sole, elendig og løgnagtig service og har desuden stjålet mine penge mere end én gang.. Brug for guds skyld et andet solcenter!

February 11, 2016

Hej Nicholas.

Hvor er vi ærgerlige over at få sådan en anmeldelse fra dig.
Nu skriver du desværre ikke i hvilket af vores 60 centre du har været i - så klagen kunne blive adresseret til den rette ejermand.
Når det er sagt - så er det bestemt ikke vores generelle standard at have elendige sole - elendig & løgnagtig service og maskiner der stjæler folks penge...
TVÆRTIMOD..
Vi tager alle henvendelser meget alvorligt og kompensere alle vores kunder ved fejl, skader og mangler og derfor ville vi have ønsket at du havde kontaktet dit lokale Tropic Sun center istedet for denne anmeldelse.. Men nu er den her - og vi kan kun opfordre dig til at kontakte dit lokale Tropic Sun center - der står direkte tlf Nr i alle centre og på vores hjemmeside under hvert center.
Så håber vi at vi kan rette op på din opfattelse af Tropic Sun og håber på at se dig igen til en omgang SOL MED OMTANKE.

BEDSTE SOLCENTRE

Tropic Sun har bare de bedste sole og man bliver brun, burde være en selvfølge men det er det faktisk ikke. Jeg kommer i Greve, Hundige og Valby der er altid pænt og rent og tingene fungere. Så har de også mobilbetaling som er smart.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Tropic Sun

December 24, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Så varmt det gjorde ondt

Jeg er lige kommet ud af jeres solarie.
Og føj for en oplevelse eller hvad jeg skal kalde det.
Jeg lagde 60 kr i, 4 min for 10 kr. =24 min.
Da jeg kom derind var der ret lummert ikke noget jeg lagde mærke til, men så snart solariet tændte fik jeg simpelthen et chok, det var som at være inde i saunagus, det var så varmt at det faktisk brændte.
Jeg måtte stige ud efter 14 minutter og opgive, da det simpelthen gjorde for ondt. Og var alt for varmt. Og måtte skynde mig at finde et sted at få noget at drikke! Kunne være smart hvis der var mulighed for at få noget vand efter sol!!!
Varmen fra de blæser der skulle køle mig ned brændte på min hud, jeg måtte samtidig slukke for ansigts bruneren, da den gjorde afsindigt ondt.
Dette skete i Herning på Silkeborg vej kabine 1.
Øv, og sikken en spild af mine penge :(

August 7, 2015

SUPER SERVICE!

Jeg har altid brugt tropic sun, og har været glad for deres mange sol-centerer i lang tid og har altid syntes det har været en super service - Udover at solene altid er rene og at der er meget hjælp at hente på skilte og andet rundt omkring i sol-centrerne.

Men den hjælp jeg har fået på det sidste har været helt igennem fantastisk! Jeg var i sol og havde betalt mine 30kr for de 12 min, jeg skulle have havde lagt mig ind i solen og tændt, men solen tændte kun i halvdelen af solen - jeg slukker og tænder - men det samme sker igen! Jeg går ud og solen og ringer til service nummer på et skilt som hænger i sol-centret (det skal lige siges det var helligdag og alle andre forretninger har lukket) jeg får ikke fat i nogen, så jeg indtaler en tlf-svare med navn, solcenter og adresse - men 2min efter ringer en mand tilbage, jeg fortæller hvad der er sket og han siger at jeg trykke på en sol og giver mig derefter en 12min sol tur på deres regning - og siger han vil sende en ned og reparer solen. LYKKELIG jeg fik min sol tur og mistede ingen penge + solen blev repareret!

Jeg kommer så i sol igen, samme fejl sker denne gang dog denne gang i et andet solcenter(typisk det skal ske for mig igen) - men igen ringer jeg ind til tropicsun service, en dame tager den og igen får jeg en sol tur for det beløb jeg havde mistet...

Udover dette modtager jeg også en brev fra tropic sun med en undskyldelse for min ulejlighed i deres centre og ikke mindst tak for hjælpen for at have ringet og sagt den var ødelagt - udover dette er der vedhæftet 2 stk. sol poletter, der kan bruges som betaling i tropic sun centre!

Dette har været den bedste service jeg nogensinde har fået - jeg syntes tropic sun's service er virkelig god og vil rose jer for hvor gode og dygtige jeres medarbejdere er. Og ikke mindst en stor tak for hjælpen og servicen!

June 5, 2014

FULDT HUS I STJERNER !!!

December måned 2013.

Jeg var forbi TropicSun på landlystvej 44 i Hvidovre, for at tage lidt sol. Jeg kommer hele vejen fra Taastrup da jeg godt kan lide centeret i Hvidovre.
Anyway... Jeg tager lidt sol, gør den ren efter brug og vender så næsen hjemad mod Taastrup. Da jeg ankommer til min adresse kl 23:22 opdager jeg at min taske ikke er i bilen! Jeg har glemt den i kabinen :(
Fuldstændig fortvivlet for jeg ringet til hovednummeret og kommer, imod forventning, igennem til en herre der er i fuld gang med julefrokost. Han fortæller dog at det er nummeret til tropicsun, men at de holder julefrokost. Jeg undskylder ulejligheden og forbereder mig på at skulle utroligt tidligt op for at få fat i min taske næste morgen - for ikke at tale om en meget lang nat uden søvn grundet stress omkring tasken.
Herren når at stoppe mig inden jeg får sagt farvel og fortæller at han nu gerne vil hjælpe alligevel - FLOT !!!
Jeg forklarer problemet og hans respons glæder mig.. Han befinder sig godt nok i Jylland, men fandt hurtigt nummeret frem til Henrik som står for solcenteret på landlystvej i Hvidovre.
Jeg ringer med det samme til ham.. Men uden held :( Igen må jeg indse at det bliver en lang og elendig nat med stress over min taske..
5 min senere modtager jeg en besked fra Henrik hvor han beder mig ringe igen. Jeg ringer op med det samme..
Med en utrolig venlig og smilende stemme fortæller han mig at jeg sagtens kan få den med det samme.. Jeg skal blot tage bilen tilbage til centeret, så skal han nok åbne for mig...
Jeg skynder mig tilbage og ringer til Henrik ved ankomst. Ganske som lovet åbner han centeret op for mig, så jeg kan skynde mig ind og hente min taske igen.

Aldrig har jeg oplevet så fantastisk en service fra et "selvbetjenings" center...

Så til den herre hvis julefrokost jeg forstyrrede; Undskyld forstyrrelsen, og mange tak for venligheden og nummeret til Henrik.

Til Henrik:
Tusinde tak for din venlighed, din service og ikke mindst den hurtige reaktion.

January 16, 2014

FAB' !!

jeg har holdt ved tropic sun det sidste års tid. brugte den ude i stravtrup da jeg boede i viby j, men nu hvor jeg bor inde i byen, bruger jeg den på fredriksalle.
der er altid styr på det, ren og ordentlig, de sødeste personale, god kundeservice den ene gang jeg har haft problemer, og man får sol for sine penge. har en veninde der er flyttet fra skive til århus her på 1/1, hvor jeg stolt anbefalet jer, hvor hun nu benytter den på randersvej, og vil intet andet solcenter benytte sig af fremover.

January 14, 2013

Super godt

Jeg mener, at det helt klart er det bedste sted i Horsens at tage sol. Altid vanvittig gode sole , og altid hygiejnisk. Så helt sikkert anbefalelsesværdigt.

Bedste sted

Det er et rigtig dejligt sted. Elsker specielt at der er så rent og man får altid noget for pengene :)

Bedste solcenter i Horsens

Absolut det bedste solcenter i Horsens. Alt er vedligehold og rent hver gang man kommer derned. Kan helt klart anbefales til ALLE der ønsker en god oplevelse.

Take a closer look