Vi har haft besøg af Simon fra Trygt-for-hjertet til et 4 timers kursus hos vores virksomhed i Aalborg. Hele processen var super professionel og let. Selve kurset var dybdegående og brugbart, me... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Jeg har sidste år haft Casper ude til mine elever i 7. klasse og det var det bedste førstehjælpskursus jeg nogensinde har været vidne til (og jeg har været igennem MANGE). I år har vi booket Casper bå... See more
Vores firma havde en meget god eftermiddag med Tryg for Hjertet. Selvom jeg har gennemgået førstehjælp for 5 år siden, er der virkelig sket mange ændringer der gør at jeg føler mig mere sikker hvis be... See more
Company replied
Written by the company
Førstehjælpskursus, hjertestartere, foredrag og hjertetjek for virksomheder og private. Hos os møder i kun dygtige læger, ambulancereddere og sygeplejersker. Vi har nogle af landets bedste priser samtidig med at du får seriøsitet og kvalitet på højeste niveau.
Luneparken 52, 6070, Christiansfeld, Denmark
- info@trygtforhjertet.com
- trygtforhjertet.com
No recent history of asking for reviews
Super undervisning
Lærerigt og samtidigt underholdende…
Lærerigt og samtidigt underholdende kursus
Fremragende formidling.
Super god underviser
Nemt at handle
Nemt at handle, fin betjening.
Efterfølgende førstehjælpskursus med behagelig og kompetent kursusleder.
Meget professionelle
Meget professionelle, kompetente og motiverende i jeres måde at undervise på. Jeres uddannelsesmæssige baggrunde og erfaringer mærkes tydeligt i jeres tilgang til alle emner. Super godt og underholdende samtidig. Kan varmt anbefale jer til alle.
Meget inspirerende og lærerrigt
Et godt kursus med et praktisk indhold
En kanon god oplevelse
En kanon god oplevelse. Inspirerende og spændende. Alle kom levende derfra, på trods af livsfarlige scenarier med figuranter:)
Kan på det kraftigste anbefales.
Kan varmt anbefales!
Super godt Førstehjælpskursus og derudover super godt foredrag om hjertekarsygdomme. Kan varmt anbefales!
Det var en rigtig god oplevelse og…
Det var en rigtig god oplevelse og lærerigt.
Et super godt og spændende kursus!
Både fremragende formidling og højt…
Både fremragende formidling og højt kvalitet af undervisningen.
Gjorde det langt mere interessant end de tidligere førstehjælpskurser jeg har deltaget i.
Hjertestarter med udendørs skab.
Hjertestarter med udendørs skab.
Jeg har oplevet en meget professionel service fra Tryg-Ved-Hjertet og har tilkøbt en serviceaftale, hvilket har betydet, at de har stået for alt fra A-Z inkl.tilmelding på hjertestarter.dk og efterfølgende førstehjælpskursus og et foredrag om forebyggelse af hjertekarsygedom.
Vi har selv betalt for elektriker vedrørende tilslutning af el til skabet, men også her havde de sørget for at forhandle en god pris hos en lokal elektriker.

Rigtig godt førstehjælpskursus.
Rigtig godt førstehjælpskursus.
Kompetent og underholdende gennemgang samt praktiske øvelser og interessant viden.
Klar anbefaling herfra :-)

Reply from TRYGT FOR HJERTET
Jeg var på kursus i førstehjælp i 4…
Jeg var på kursus i førstehjælp i 4 timer i går. Det var bare mega godt. Virkelig kompetente folk i dette firma. De fire timer var bare pist væk... - det var vildt spændende. Lærte virkelig meget og fik hele tiden selv konstruktiv feedback, når jeg udførte øvelser på dukken og med hjertestarteren osv. De var alle tre meget velforberedte og havde blandet teori med praksis på en super spiselig måde. Dagens program var inspirerende med både førstehjælp i teori og praksis og så et foredrag om kramper og epilepsi, fordi jeg netop har dette meget tæt inde på livet. Mine varmeste anbefalinger.

Reply from TRYGT FOR HJERTET
Vi mødte tre meget engagerede…
Vi mødte tre meget engagerede undervisere, som gav os en både underholdende og lærerig dag. Vi fik både styr på det grundlæggende og en særlig dækning af vores specifikke behov. Det overgik på alle måder vores forventninger.