yousee er det væste firma man tage lige…
yousee er det væste firma man tage lige plusling når man laver sin regning autobetaling så tager de lige plusig en måded forud
Manglende undertekster for hørehæmmede, for 14 dage siden og de mangler stadig hos Alt i Box
Yousee laver kun plat og rod med vores tv-pakke. Så du skal ik handle med dem. Du får bare extra regninger.
Allente er de mest ustabile og løgnagtige udbydere til dato, vi får ny Allente 1 boks som skulle kunne optage i år(som ikke bliver til noget) og deres webtv er lige til at lukke op og sk..e i da deres side bruger mere tid på at søge end at vise noget, men mon ikke telestyrelsen kan hjælpe på et tidspunkt.
Allente- Hold jer langt væk fra det svindelfirma. De leverer ikke den lovede vare og heller ikke til tiden. Værst er dog at fortrydelsesretten på 14 dg ikke gælder alligevel når man gør brug af den.
Det er heller ikke billigt så drop dette firma.
Forøvrigt er det umuligt at ringe dem op under 1 time.
Opsigelse af tv abbonnement hos Allente / Canal Digital - bliver stillet om og der beklages ventetid…indtil nu ventet over 50 minutter og med det mest afsindige musik/støj fra dem som man jo af gode grunde ikke kan skrue helt ned for. Det er under al kritik og kunne man give minus stjerner havde de fået det. Ihvertfald ikke et selskab jeg nogensinde vil anbefale til en eneste 🤬🤬🤬
Vi har lige fået en ny bolig (lejlighed), og i den forbindelse fået en ny udbyder af både internet og TV. Vi havde frit valg (flot), og valgte, til vores store fortrydelse, TELIA. Deres internetløsning kan vi ikke klage over, det er bare noget der virker. TV løsningen er en helt anden sag. Vi har købt to nye smart TV (NOKIA) med indbygget Google Chromecast (Android), og mener derfor at være dækket godt ind hvad elektronikken angår. Det er der bestemt heller ikke noget i vejen med. Vi har købt Telias store TV pakke, og forventede at man kunne se kanalerne på helt normal vis, altså blot vælge kanalerne på fjernbetjeningen. Der tog vi grundigt fejl. Tænk, man skal hente den' kanal man ønsker at se via sin smartphone, og, som de selv siger "smide det op på TV et," og det for hver kanal man ønsker at se. Det vil sige at man skal gennem hele denne procedure hver gang man vil skifte kanal. Det gør faktisk fjernbetjeningen helt overflødig. Den kan kun bruges til at tænde og slukke, og skrue op og ned for lyden. Telias løsning på dette problem er at man skal tilkøbe en "TV boks", med endnu en fjernbetjening, til mere end 600,- kr. Dette forlød der intet om da vi bestilte TV pakken ! Det er, i den grad, "bondefangeri" af værste skuffe. Vi er gået i tænkeboks omkring valg af anden udbyder, og dette inden vi får sat TV nummer to i drift. Konklusion: Undersøg markedet grundigt inden man vælger TV udbyder.
PAS PÅ STOFA DE LOVER NOGET MEN KAN IKKE OVERHOLDE DET
Jeg flytter 1 maj og jeg flytter mit tv og aftale med stofa med, jeg finder ud af at jeg ikke kunne se tv på min adr. så jeg kontakter stofa og siger det ikke er muligt og de finder ud af min box som sider i boligen er defekt og der vil gå en uge før de kan komme, der skal siges de havde været på adr et par dage inden men kun i boksen uden for min bolig ikke inden selv om jeg skulle vente fra 12 - 16, efter en uge kommer de og jubi jeg kunne se tv, men så kommer det næste problem de ting jeg havde optaget på min gammel adr kunne jeg ikke se det skal man kunne hvis man har sammen udstyr og kundenr, jeg laver en reklamation og får at vide inden for max 3 dag vil jeg hører noget men efter en uge ringer jeg igen og de siger de arbejder på sagen, det gør de også i uge 2 men i uge 3 sige de jeg høre noget inen for max 3 dage nu skriver vi uge 4 og igen ringe jeg og får at vide de ikke ved noget men arbejde på sagen DET ER DET JEG KALDER DÅRLIG SERIVCE FOR DET ORD KENDER DE IKKE
Stofa A/S.
Ja Ikke problemer, kun Opgaver og dem løse meget hurtigt imellem afdelingerne / Problemet Løst.
Canal Digital
Da jeg sagde ja tak til abonnement hos jer, fik jeg at vide af Anders Møller, at de første 3 måneder var gratis.
Derefter 429 kr. de følgende 3 måneder og derefter 386 kr. fast for den store pakke.
Efter de første 3 måneder gratis bliver jeg nu trukket 586 kr. pr måned??????
Da jeg ringede til jer, fik jeg et ret flabet svar at sådan var det bare!!!
Så er det jeg spørger – er det den måde i snyder jeres kunder på???
I kan betragte dette som min opsigelse.
Jeg forstår ikke at i vil være det bekendt – og det giver da også rigtig dårlig reklame for jer.
Jeg kan da bestemt ikke anbefale jer med de forretnings metoder.
Lui Holm
Vi har i vores grundejerforening, benytte Dansk Bredbånd til at leverer TV & Internet.
1 Januar er funktionen blevet overtaget af Waoo (Seas). Pga. andet selskabs skift skulle man oplyse på et bestillingskort, hvilke kanaler/internetforbindelse man ønskede. Hvis man overholdt tidsfristen 1 Januar med de nye oplysninger, var dette omkostningsfrit. Det fremgik klart & tydelig ifg. tilsendte materiale. I vores husstand ønskede vi at nedgradere vores TV udbud. Efterfølgende blev jeg telefonisk kontakte af en servicemedarbejder, som ville bekræfte vores valg. Denne oplyste at fordi vi nedgraderede, ville dette koste os en engangs udgift på ca. 200 kr. Jeg protesterede og sagde at dette ikke var oplyst i salgsmateriale, som var tilsendt fra Waoo. Dette indrømme servicemedarbejderen men sagde at det stod i deres generelle betingelser, som man kunne læse på nettet.
Er det lovligt at man sender salgsmateriale, hvor det fremgår at man omkostningsfrit kan ændre de betingelser der nu er. Hvis man derimod nedgraderer så koster det, uden at det fremgår af de nye betingelser i salgsmaterialet ?
Jeg meddelte at jeg ville kontakte vores grundejerforening og Tænk. Hvis det viser sig at være lovligt, håber jeg i alligevel vil bringe artiklen, så firmaet kan få noget ”god reklame”.