bkconsult.dkReviews

1. Architecture Firm
  2. Building Restoration Service
  3. Chartered Surveyor
  4. Structural Engineer

Information provided by various external sources

Rådgivende arkitekt og ingeniørvirksomhed med speciale i tilsyn med byggeri, renovering, byggeledelse, energimærkning og tilstandsrapporter.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ingen rådgivning og en følelse af at blive underløbet

Elendig rådgivning af hhv. personale og ledelse i firmaet. Vi formodede at få en teknisk rådgiver som ville bistå os med rådgivning, vejledning og være vores mand overfor håndværkerne, men oplevelsen var desværre ret ofte at de intet rådgivning gav og i højere grad virkede som håndværkernes sendebud end vores betalte rådgivere. Det var pinligt at opleve og yderst utilfredstillende at vi selv endte med at skulle lave mange vurderinger.

Da vi forsøgte at fortælle dem overnattende blev der lovet guld og grønne skove, men ingenting skete der.

Kan klart ikke anbefale nogen at hyre dem.

May 28, 2024

Pinlig rådgivning

Pinlig rådgivning, især når man bruger en gymnasie dreng som aldrig har skruet en skrue i en væg, til at vejlede kunder omkring renoveringsarbejde. Folkens hold jer langt væk fra denne virksomhed, da de copy paster alle deres dokumenter fra ældre sager, samtidigt med at de tager 10.000-, for et notat. Direktøren Simon som løber fra alt ansvar når der rådgives eller udføres et forkert stykke arbejde. Det skal lige nævnes at de er blevet stævnet i retten af en del kunder.

November 8, 2022
bkconsult.dk logo

Reply from bkconsult.dk

Hej Jesper

Vi er meget kede af at du åbenlyst har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vores rådgivning, hvilket vi skal beklage, og vi vil meget gerne i dialog med dig omkring dette, med henblik på belysning af de aktuelle udfordringer og løsning af disse.

Sagen er dog at vi ikke har, eller haft nogle kunder med det oplyste navn, og da vi ikke ved hvad sagen vedrører, har det desværre ikke været muligt for os at række ud og tage kontakt til dig.

Vi håber derfor at du vil tage kontakt til os, så vi sammen kan få rettet op denne misforståelse.

Du kan kontakte os direkte på ark@bkconsult.dk eller tel. 3871 0455.

Simon Stoltze London.
Adm. direktør.

Rated 5 out of 5 stars

Seks stjerner for rigtig god rådgivning.

Hvis muligt ville jeg gerne have givet 6 stjerner ud af fem. Jeg har brugt BK Consult to gange inden for 6 måneder. Begge gange med et hurtigt effektivt tilbud og veludført arbejde til tiden. I seneste tilfælde blev jeg af BK Consult bedt om at genoverveje opgaven - med det resultat at jeg både sparede tid og penge. Kort sagt en god saglig dialog og proaktiv rådgivning med udgangspunkt i den konkrete problemstilling.

November 19, 2019

Hold jer væk.

Hold jer væk.
Anbefalede Enterprise som leverede et halvfærdigt produkt og som ikke levede op til forventningerne i foreningen.

September 3, 2017

Elendig service

Jeg har forgæves forsøgt at få kontakt til firmaet efter at de har udarbejdet energimærkning. Energimærkningen er i mine øjne helt ved siden af og jeg kontakter dem dernæst. Ingen respons i en måneds tid. Jeg rykker for kontakt. Stadig ingen respons. Jeg ringer - de tager telefonen og lover at vende tilbage. Ingen respons. Jeg ringer igen - og igen tager de telefonen men der sker absolut intet trods lovning om det modsatte.
Jeg vil bestemt ikke anbefale et så useriøst selskab.

December 13, 2016

Dårlig/ingen rådgivning

Jeg har benyttet dette firma i forbindelse med køb af nyopført ejerlejlighed (overdragelse juli) og hyret en såkaldt byggesagkyndig.
Det var meningen at BK Consult skulle være de øjne, som så alle de fejl og mangler vi ikke lige havde øjne for, på den ene times gennemgang hvor man får overdraget nøgler. Vores konsulent var til stede, han valgte bare ikke at tage deli gennemgangen. Vi fandt selv 78 fejl ved denne gennemgang, mens vores BK konsulent havde mere travlt med at fortælle at han kendte bygherre og ikke lave andet end tusse rundt 2 skridt efter os andre med et lille tilfreds smil.
Det er så hvad det er. Men efterfølgende viste det sig at denne lejlighed havde stort set lige så mange fejl og mangler som vi havde fundet på selve overtagelsesdagen - ting som venner og fagfolk fik påpeget. Fejl som skulle være fundet og påpeget af vores byggesagkyndige. Der bliver stadig arbejdet på disse fejl og døjer stadig med at få godkendt fejl fra sælgers side.
Opsummering. Der var absolut ingen grund til at have denne såkaldte byggesagkyndig med under overtagelse af vores lejlighed. Ca. 7.000,- for at få en mand på besøg i to timer, som på ingen måde har bidraget med noget overhoved.
Afslutning: Samtidigt med jeg betalte regningen valgte jeg at konfrontere BK Consult på mail uden så meget som en eneste tilbagemelding eller forklaring.

November 26, 2015

Uprofessionel og uflexibel.

Jeg har benyttet bkconsult.dk til vurdering af min andelslejlighed, og må i den forbindelse konstatere at dette ikke er en virksomhed jeg fremover vil anbefale til andre, og aktivt vil forsøge at påvirke min andelsforening til at undlade at benytte i fremtiden.

Min vurderingsrapport indeholder informationer der er direkte forkerte, men trods flere mails til vurderingsmanden har jeg konstateret at denne hverken er til at hugge eller stikke i.

Flere af forbedringerne i min lejlighed er enten ikke medregnet ( nyt termostat blandingsbatteri samt indmuring af vandrør ), eller er vurderet efter en model jeg kun kan gisne om. ( Total fornyelse og udvidelse af gammel el installation på 62 kvm lejlighed. Med udvidelse af ca. 14 nye stikkontakter, nye kabler, lysdæmpere samt indfræsning af alle kabler og dåser i væg - til 17.500 kr. Jeg har snakket med flere elektrikere der mener at dette bør ligge mellem 30 - 40.000 kr ) Svar hertil er at min rapport er lukket, og ikke kan ændres.

Jeg har også forsøgt at gå på kompromis med vurderingsmand, ved at nævne at en forhøjelse på 10.000 kr vil stille mig tilfreds, også uden resultat.

Jeg modtager rapporten med et felt til godkendelse, men dette er så åbenbart ligegyldigt, da jeg åbenbart ikke har mulighed for ikke at godkende rapporten.

Jeg synes det er forkasteligt at jeg betaler 8500 kr for et stykke arbejde, som jeg åbenbart ikke har nogen mulighed for efterfølgende at give input til.

Min generelle oplevelse er at vurderingsmand har lavet sin rapport, og ikke gider gøre mere ved dette.

September 19, 2012

Take a closer look