Vi har i dag fået leveret sushi fra Umashi. Deres januar tilbud. Levering kom som aftalt 👍🏻 Men sushien smagte ikke frisk, og hvad de end havde puttet på, så gjorde det intet godt. Det der skul... See more
See what reviewers are saying
Jeg hentede en nytårsmenu til 2 personer, og vi blev meget skuffede over, den slet ikke svarede til det beskrevne i forhold til prisen. Jeg ringer til UMASHI og får fat i en Julie, som er så venli... See more
Skulle ha checket Trustpilot før vi spiste middag her… mage til dårlig kvalitetssushi er ikke set før.. moset kønsløst indhold i alle rullerne, dog var California værst og helt uspiselige! Hverken bør... See more
Take away hos Umashi er en tålmodighedsudfordrende oplevelse... Som angivet på billedet er der levering kl. 19:05, en SMS kort tid efter angiver levering kl. 19:15 og efter 2 opringninger kom maden... See more
No history of asking for reviews
Odense Umashi er F A N T A S T I S K E
Vi har haft den bedste oplevelse med Umashi i odense.
De har leveret til datterens konfirmation. Forinden havde vi modtaget hurtige svar på mails, fantastisk vejledning på antal stks og smagsvarianter.
Selve maden var udsøgt. Det er den altid. Denne gang endda mere end det, da de havde lavet en helt platte med mange forskellige varianter OGSÅ i total glutenfri varianter.
Jeg er meget sensitiv ifht gluten og de har ALTID stort på deres allergener og man spiser også godt trods glutenfri.
De får mine varmeste anbefaler til hverdag og fest.
Jeg er skuffet og bestiller ikke mad der fra igen.
Jeg har tidligere fået takeaway fra Umashi og det var super lækkert. Men….
Denne gang var det dog en helt anden og ret kedelig oplevelse. Ingefæren var tør/sej. Desuden finder jeg ud af at noget af ingefæren har ligget op af noget wasabi på et tidspunk. Og det var ikke den del der havde ligget op af wasabien i den portion jeg fik. Dvs jeg begynder at overveje om det har været brugt til anretninger tidligere men ikke spist.
Der var drysset med purløg ud over anretningen. Den purløg var helt tydeligt gammel/slatten/vissen og uspiselig.
Noget af retten var sovset ind i en eller anden form for væske. Det var ikke specielt lækkert. Avokadoen som var brugt i sushien var brun og kedelig.
Alt i alt en meget skuffende oplevelse. Havde jeg været i nærheden af restauranten da jeg skulle spise, var maden blevet returneret. Jeg holder mig væk fra Umashi fremover. Der er heldigvis andre der kan finde ud af at lave lækker sushi med friske råvare.
Plejede at være den bedste sushi i…
Plejede at være den bedste sushi i Odense, dårlig rullet går fra hinanden, ligner og smager det du finder i køledisken i supermarkedet desværre. Dog var maden klar til siden (tror den havde været klar længe, så sådan ud ☹️)
Var ellers rigtig god engang.
Dårlige råvarer og sjusket arbejde
Jeg har altid ment, at Umashi leverede den klart bedste sushi i Odense. Det har dog ændret sig gevaldigt. Sushien var sjusket lavet, stykkerne var meget uens og ved nogen af dem havde de endda “glemt” laks og reje. Derudover var det næsten umuligt at spise fordi stykker e var rullet så dårligt. Det var overhoved ikke pengene værd og kvaliteten af råvarerne var slet ikke som den plejede at være. Øv.
Sushi til bryllup - helt fantastisk!
Vi fik sushi fra Umashi til vores bryllup.
Der var god kommunikation med Umashi fra start til slut, og prisen var fornuftig.
70 gæster fik en overdådig bordservering med fantastisk, frisklavet sushi. 3 kokke leverede og anrettede maden på stedet. Høj standard, farverigt og indbydende.
Vi er meget tilfredse og det var med til at gøre vores festmiddag helt særlig.
Kan anbefales!
Kan varmt anbefales
Lækker mad. Frisk leveret .
Der var så meget mad at vi ikke kunne spise op.
Personalet var søde og smilende .
Kan varmt anbefales.
Vi kommer tilbage igen.
Den dårligste sushi jeg har smagt til…
Den dårligste sushi jeg har smagt til dato. Lavet af rester fra i går og billig krabbe erstatning. En kæmpe skuffelse, hvordan kan man være bekendt at levere for godt 1200kr take away og så er det skrald? Måske er det sidst på måneden og der er ikke råd til ordentlige varer. Elendigt er en underdrivelse. Jeg vil have pengene tilbage.
Maden var under par og kom 30 min for tidligt
Maden kom 30 min. før den var bestilt til, det gør ikke noget godt for de varme elementer at de ikke spises med det samme. Kvaliteten var slet ikke hvad vi tidligere har oplevet fra Umashi, rullerne var uens både rullet og skåret, ingefær og wasabi smagte ikke af særlig meget og finish var på ingen måde prisen værdig - hvem pynter iøvrigt sushi med barbecue krydderi!? Vi havde ydermere bedt om 4 sæt spisepinde, men fik kun 2 - godt vi havde fået ekstra sidst vi bestilte fra Bar’sushi, hvilket vi også gør næste gang.
Synes ikke maden levede op til prisen
Synes ikke maden levede op til prisen. Risene var hårde, rullerne faldt alt for let fra hinanden og ingefæren var sej og trævlede.
Umashi Odense Takeaway
Umashi Odense
I forbindelse med en fødselsdag besluttede vi at prøve Umashi's sushi via deres takeaway.
Under bestillingen kunne vi skrive en kommentar til restauranten, hvilket vi gjorde, da en af os lider a lactose intolerance, samt angive en tid hvornår vi ville have maden leveret.
Under et minut efter vi havde sendt bestillingen bliver vi ringet op af Umashi, der gerne ville høre hvordan de skulle takle bestillingen, da nogle af retterne kunne indeholde lactose (via fløde).
De ville også gerne spørge om vi kunne trække leveringen 15min (sikkert så deres bud kunne koordinere turen bedre).
Detter er noget af den bedste kundeservice jeg endnu har oplevet fra en restaurant, der laver takeaway.
Maden blev leveret på minuttet og er uden sammenligning den bedste sushi vi endnu har oplevet her i Odense.
Fisk og rejer var frisk og uden den antydning af havsmag man nogle gange kan opleve.
Afgjort en positiv oplevelse.
Simpelthen den DÅLRIGSTE service, lad vær med at støt dem.
Deres service og måde at behandle gæster på er simpelthen uacceptabel. Nu arbejder jeg selv i tjenerbranchen og ved det helt forkert det de har gang i. Få opdateret jeres hjemmeside, så jeres leverings/afhentnings-tidspunkter passer med hvornår i rent faktisk kan levere mad, i mange tilfælde burde i tilbyde rabat for ikke at kunne levere til det tidspunkt man har bestilt til.
For det andet laver i konstant fejl i ordre, ringer man for at sige det, bliver man oftest mødt af en irriteret medarbejder og i tror man prøver at snyde jer eller lyve overfor jer. Kan simpelthen ikke være rigtigt, når fejlen ligger på jeres side, er der nogen der burde være sure eller utilfredse så det gæsten. Har for anden gang i denne uge fået forkert og manglet dele af min ordre, der bliver ikke tilbudt at komme ud og rette op på fejlen. Man kan få et tilgodebevis på det der mangler/forkert, men du skal sku selv hente det, hvis du vil bruge det, selvom i LEVEREDE fejl.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service! Vi havde bestilt sushi for over 600 kr og vælger så at hente selv for at kunne få studierabat, vi bliver så mødt med at der ikke er studierabat på helligdage. INGEN steder var dette at se på deres hjemmeside hvor man bestiller maden, kun på Facebook fandt vi det efterfølgende. Jeg synes det er fint at en rabat har undtagelser, men så skilt tydeligt med det, så man ved hvad man køber, det er en voldsom prisforskel når man forventer 20% rabat!
Virkelig dårlig serviceoplevelse.
Virkelig dårlig serviceoplevelse.
Når vi skal have sushi bestiller vi altid fra Umashi. Hvad end det er famile-fødselsdage, sammenkomster osv.
Idag bestilte jeg sushi og det var alt i alt en dårlig oplevelse. Jeg kommer ind og skal hente maden og bliver lige så snart jeg træder ind af døren, mødt af en virkelig stresset medarbejder som for det første ikke virker særligt imødekommende overhovedet og som for det andet stiller mig flere forskellige spørgsmål lige efter hinanden så jeg nærmest ikke når at tænke mig om.. hun taster hurtigt beløbet ind på dankort terminalen og inden jeg når tænke mig om så har jeg betalt og er nærmest smidt ud igen. Jeg går derefter 10 meter hen af gaden og det går op for mig at jeg har glemt at vise mit studiekort. Jeg går derfor tilbage og siger at det hele virkede så stressende og at derfor glemte at vise mit studiekort.. hun vender så ryggen og siger at det bare var ærgerligt.. Det synes jeg virkelig er dårlig kundeservice. For mig handler det ikke om de penge jeg kunne have sparet, men er helt klart en principsag. Jeg er totalt skuffet over den service og vil ihvertfald genoverveje det stærkt, næste gang vi skal have sushi herhjemme. Jeg vil på baggrund af denne oplevelse, ihvertfald ikke anbefale umashi næste gang.
Hold nu op hvor noget lækkert og…
Hold nu op hvor noget lækkert og indbydende sushi. Vi plejer at få fra bar sushi i Odense de kan slet ikke leve op til kvaliteten her.
Det er super flot og lækker frisk.
Vi kommer helt sikkert igen.
Vi har atter hentet mad på Umashi
Vi har atter hentet mad på Umashi. Altid mad af høj kvalitet og fin betjening også når det gælder take away.
Vi var 4 piger der bestilte sushi…
Vi var 4 piger der bestilte sushi takeaway til næsten 500 kr, og endte med vi blev ringet op og måtte vente knap halvanden time i stedet på vores mad, på grund af ekstra ventetid. I sådan en situation forventer man de tilbyder en rabat eller noget ekstra tilbehør men det var der ikke noget af.. Da vi så modtog maden langt om længe, var der kun vedlagt 2 sæt spisepinde selvom vi havde skrevet 4 sæt på ordren.. Øv. Maden var i orden, rigtig ærgerligt i mister stjerne på dette.
Umashi Odense
Som altid var servicen i bund 😞
Som altid var servicen i bund 😞
Maden smager godt, men deres tjener virker virkelig ikke begejstret for at være der. Hendes mundbind sad konsekvent forkert (under næsen) og der er ikke én glædelig tone i hendes møde med kunden. Man føler mere at man er til besvær når man kommer for at spise der. Øv øv. Havde håbet det var blevet bedre, men det er det bestemt ikke.
Jeg har tidligere været tilfreds, men…
Jeg har tidligere været tilfreds på Umashi, men det er gået KLART ned ad bakke med kvaliteten af deres sushi, både håndværksmæssigt og hvad angår råvarer. Laksen smagte ikke af noget, og stykkerne var virkelig sjusket lavede.
Udnytter arbejdskraft fra unge og elendig sushi
Skriver en anmeldelse her fordi de har åbenbart valgt at slette min anmeldelse på facebook. skidt sted. elendig chef som udnytter arbejdskraft fra unge som søger job. desuden smager deres mad dårligt. de er udadtil smilende og venlige men de forlanger at man skal kunne rigtig mange ting i løbet af første vagt og hvis man ikke kan det så bliver man fyret og man får ikke løn for de timer man har knoklet. man får dog en lille portion rest sushi som må have stået i lang tid for det smager virkelig dårligt. de er gode til og markedsføre sig. men i virkeligheden så yder de en skuffende service hvor de tilgodeser deres egne behov før kundens. priserne er også helt vildt høje i forhold til det man får. så de får 0 stjerner fra mig hvis det var muligt og skal aldrig spise derinde igen.
Har kun gode ting at sige om Umashi.