Super dejlig butik, med et stort og bredt udvalg til både hest og rytter. Virkelig servicemindet, kompetente og utrolig søde medarbejdere. Vi er så glade for at komme i butikken.
See what reviewers are saying
Super fin butik med varerantallet iorden og rigtig god og hurtig levering - dejligt! Hjemmesiden er let at finde rundt på og priserne er overskuelige :) Dog er jeg lidt irriteret over indpa... See more
Uovertruffen kundeservice! Jeg havde desværre lavet et fejlkøb online, men havde en god maildialog med en medarbejder, som vejledte til andet produkt. Tidsmæssigt faldt det sammen med, at jeg al... See more
Datteren havde haft et styrt og skulle have ny ridehjelm. Vi kørte fra Viborg til Holstebro og det tog ca 1 minut så havde den søde dame i butikken fundet den helt rigtige hjelm til datteren til en f... See more
Company details
Written by the company
Unicorn Ridesport slog første gang dørene op, i 1989, da Janni Thermann åbnede den første Unicorn Ridesport. Butikken var dengang beliggende i Danmarksgade, i Holstebro. Efter 19 år bag disken, solgte hun i 2008 butikken, til Ditte Pagter Felletoft. Butikken er på nuværende tidspunkt, liggende på Hjermvej 10, ved Bilka og Nyholm centeret. Lokalerne er rummenlige og overskuelige, og gør i dag butikken, til den største i Midt - Vestjylland, med et kæmpe udvalg af udstyr til såvel hest, som rytter. Vi lægger stor vægt på, at hjælpe enhver kunde, hvad end du er konkurrence- eller skovtursrytter. Vi er til i butikken for vores kunder, og ønsker at finde det helt rette udstyr, til netop den enkelte kundes behov.
Contact info
Hjermvej 10, 7500, Holstebro , Denmark
- webshop@unicorn-ridesport.dk
- unicorn-ridesport.dk
Super service!
Super service! Og hurtig levering.
Købte en jakke som desværre var for lille, butikken tog retur og byttede uden problemer.
Kan KUN anbefale at handle hos Unicorn.
Nem og hurtig levering!
Bestilte et underlag og en hut på deres hjemmeside, alt gik som smurt og jeg modtog tingene 2 dage efter bestillingen.
- Hurtig levering og super nemt!
Fin og hurtig service
Hjemmesiden er let at finde rundt på og priserne er overskuelige :)
Dog er jeg lidt irriteret over indpakningen. Jeg havde bestilt et rbh underlag og forståeligt nok er det svært at pakke ned. De havde derfor valgt at folde det sammen, hvilket betyder at jeg har modtaget et underlag med et fold på. Det har selvfølgelig ingen betydning for brug, men underlaget skal bruges til fotoshoot, så det er ikke så pænt.
Perfekt service, perfekt butik
Ganske enkelt det perfekte sted at købe sit udstyr. Jeg har ikke købt over hjemmesiden, da jeg bor 20 minutter fra butikken, men butikken er klart supergod.
Havde brug for hjælp med nogle ridebukser, og selvom det tog noget tid, fandt vi lige det par det skulle være.
Jeg er ALTID kommet ud af Unicorn med det jeg manglede, og har altid følt mig godt tilpas og så er der bare super service.
Fantastisk service!
Jeg ringede og forhørte mig om et eksemdækken til min hest (jeg havde brug for str. 155). Dette havde de ikke på lager, men informerede mig at de ville kontakte mig mandag morgen (jeg ringede fredag) og sige om de kunne skaffe det til mig. Unicorn ringede allerede mandag formiddag og sagde at de ville få det hjem om tirsdagen.
Jeg bor så tilfældigvis i Herning og mit transportmiddel er en cykel, så de tilbød selv at sende det til mig da det jo var vigtigt at komme igang med at bruge dækkenet hurtigst muligt inden mitterne for alvor satte ind.
Jeg kan kun sige at jeg synes personalet er professionelt og meget hjælpsomt - så jeg vil til hver en tid benytte mig af deres butik fremfor de tilbud Herning har.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.