Unique Kjoler Reviews 92

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse! Det er 2. gang jeg er ude og prøve brudekjoler - men første gang hvor jeg virkelig følte mig som en kommende brud. Jeg blev hjulpet og vejledt hele vejen igennem også se... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vores oplevelse var til UG,vi fik selv lov til at se konfirmationskjolerne igennem,det var meget overskueligt,da kjolerne var delt op i størrelser. Og så fik vi selv lov til at tage kjoler fra og vore... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi oplevede en meget behagelig ekspedient, og personligt var vi glade for at vi selv fik lov at snuse rundt og prøve kjoler i fred og ro, uden der stod en og åndede os i nakken. Vi blev spurgt til h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale Unique kjoler, man føler sig virkelig velkommen lige fra træder ind i butikken til man går der fra igen. Ekspedienten var virkelig sød til at hjælpe med alt fra størrelse guide til... See more

1. Bridal Shop
  2. Fashion Accessories Store

Information provided by various external sources

Midtjylland hyggeligste butik midt i trekanten mellem Viborg, Randers og Silkeborg Mange flotte brudekjoler og konfirmationskjoler i mange størrelser

4.6

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Konfirmationskjole kig

Var ude og kigge konfirmationskjole til min datter.
De 2 søde ekspedienter var virkelig gode til at vejlede og guide os i kjolerne. Virkelig god stemning. En dejlig oplevelse.

October 14, 2023

Reply from Unique Kjoler

Tusind tak for de fine ord og tak for besøget. 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Super flot udvalg og smukke…

Super flot udvalg og smukke konfirmationskjoler!
Og en TOP service🤩👍
Vi købte kjole til min datter i dec. Men da vi så som aftalt fik den leveret i feb. Var min datter vokset og kjolen for lille🫣
Tog kontakt til butikken og selv om vi bor i den anden ende af landet blev kjolen ombyttet pr. Pakkepost uden problemer. 100 % tilfredshed herfra🤩

February 27, 2023

Tusind tak for de pæne ord. Jeg håber i får en skøn konfirmation. Dbh Sabine

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig stort udvalg af kjoler i alle…

Dejlig stort udvalg af kjoler i alle størrelser. Sød og venlig, smilende personale. Så husker du, at bestille tid (som der skal mange steder..) har jeg kun haft den bedste oplevelse.

January 22, 2023

Tak for de søde ord.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en fantastisk god oplevelse…

Jeg havde en fantastisk god oplevelse hos Unique kjoler. Servicen var i top og jeg følte mig godt behandlet hele vejen igennem, med god vejledning og trygge rammer.

February 20, 2023

Tusind tak Louise.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har kun haft meget dårlige…

Jeg har kun haft meget dårlige oplevelser. Jeg bestilte tid til at prøve konfirmationskjoler til min datter i Unique i Bjerringbro. Da vi ankom var der allerede to piger i butikken. vi var tredje. Der var kun to ekspedienter. vi blev vist, hvor kjolerne og der vat det, ingen andre var opmærksomme på os. Jeg fandt selv kjoler til min datter, men de var små. så fandt jeg hendes størrelse, men det viste sig kun at være en. da der ikke var flere , besluttede vi at køre hjem. Vi fik at vide, hvis vi ikke kan finde andet i en anden butik, så kan denne kjole være en mulighed, hvis vi ikke kan finde noget andet.
Næste dagen tog vi til Brudesalonen Kennedys i Sabro. vi blev mødt meget høfligt, vi var alene. medbragt vand, chokolade og champagne. alt 45 minutter bragte hun til os en masse kjoler. Hun sagde, at der er alle størrelser, vi skulle kun vælge den kjole, vi kan lide. og selvfølgelig fandt vi det. datter var meget glad. vi gik meget glade hjem. Jeg anbefaler til alle Kennedys i Sabro.

February 17, 2023

Reply from Unique Kjoler

Hej med jer. Som du skriver besøgte i vores butik her den anden dag, jeg husker jer tydeligt. I blev bedt velkommen og vist inden for, vi snakker lidt om kjolerne og hvilken str. jeg tror din datter er, i vil gerne gå og kigge lidt og jeg siger at i må sige til hvis i har spørgsmål. I finder hurtigt lidt kjoler og da din datter har prøvet den første, henvender jeg mig til dig og spørger om hvordan det går, her fornemmer jeg at du er ret sur og svare at den første ikke passede men i prøver de andre. 5 min efter er din datter hoppet i tøjet igen og i er på vej ud af forretningen, jeg prøver at spørge lidt ind til det hele men du svare igen surt og siger der kun var 1 kjole i str. 46 og jeg når ikke at sige noget før i er ude af døren. Jeg gik derefter over for at tælle kjolerne i str. 46 og der var 12-13 kjoler. Jeg synes det er svært, at hjælpe nogen som ikke vil hjælpes, i gav mig ikke en chance for at komme ind i prøverummet og afviste mig når jeg forsøgte at spørge ind til jer.

Rated 5 out of 5 stars

Så fandt vi den helt perfekte…

Så fandt vi den helt perfekte konfirmations kjole hos Unique Kjoler. Sabine var god til at hjælpe,vejlede og gav sig god tid til os. Dejligt at kunne gå derfra med en glad og smilende ung pige med kommentaren " det var bare hyggelig og hvor var hun sød "
De bedste anbefalinger herfra⭐⭐⭐⭐⭐

January 4, 2023

Tusind tak Lene.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk vejledning og høj kundeservice

Jeg havde i dag en rigtig skøn og dejlig brudekjoleprøvning ved søde Sabine. Hun er ærlig og lyttende og en rigtig dygtig vejleder i kjolerne/mulighederne.

Hun har så mange smukke kjole, at det blot er svært at vælge.

Kan virkelig anbefales. Jeg fandt, kjolen!

November 5, 2022

Reply from Unique Kjoler

Tusind tak Pernille, det var en fornøjelse, at kunne hjælpe dig med at finde drømmekjolen.

Den varmeste anbefaling herfra

Stort udvalg i plussize brudekjoler, og venlig og imødekommende betjening. Før vi gik i gang, gik jeg lidt rundt med min veninde og kiggede på kjolerne, og udpegede nogle jeg syntes var flotte - Sabine fangede det med det samme, og hev alle de kjoler ind jeg selv havde vist interesse for. Derudover fandt hun en kjole frem som jeg ikke selv ville have valgt - men som jeg er rimelig sikker på er KJOLEN. Der blev lyttet til mine behov og tanker omkring bryllup og kjole. Alt i alt en god oplevelse, og den varmeste anbefaling herfra.

April 21, 2022

Fantastisk sted og service

Fantastisk sted og service. Vores datter har virkelig ikke kunne finde en konfirmationskjole. Men hos Unique kjoler var der stort udvalg( selvom vi kom en måned før konfirmationen). Vi fik den bedste modtagelse og service. Ingen pres men stor forståelse for at det var svært for vores datter.
Vigtigst af alt: vi fik drømmekjolen og en super glad pige med derfra.
1000 tak Unique kjoler😁

April 6, 2022

Reply from Unique Kjoler

Tusind tak for de fine ord Conni. Jeg er glad for at jeg kunne hjælpe jer. Rigtig god konfirmation når i kommer dertil. :) KH Sabine

Kæmpe anbefaling herfra

Fantastisk god og ærlig service. Dejlig og hyggelig butik og stort udvalg. Tak til Sabine for at gøre det til en god eftermiddag for den kommende brud og for os der var med 🙂💞

March 26, 2022

Tusind tak for de fine ord Dorte. Tak for jeres besøg det var så hyggeligt. <3

Super butik

Super fin butik hvor man straks føler sig velkommen😀
Begge mine piger har fundet kjolen her og vi kan kun anbefale alle at handle her.
Der er et stort udvalg af kjoler og betjeningen er i top👍🏻😀

February 28, 2022

En virkelig skøn butik/betjening

En virkelig skøn butik. Masser af flotte kjoler og rigtig god vejledning/betjening. Dejligt der er tidsbestilling, så der er tid til at prøve forskellige kjoler uden at skulle vente på prøverum og hjælp/vejledning. Min datter fik den smukkeste konfirmationskjole og vi kan kun give vores varmeste anbefaling.

February 27, 2022

Helt klart anbefale!

Jeg havde en rigtig god oplevelse, da jeg skulle finde min brudekjole! Jeg prøvede rigtig mange og der var god tålmodighed og forståelse for hvad jeg gerne ville. Rigtig god service og helt klart et sted jeg vil anbefale!

February 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Med det store udvalg af at brude- og…

Med det store udvalg af at brude- og konfirmationskjoler så vil jeg helt klart anbefale at bestille en tid hos Sabine. Hvis man forelsker sig i en kjole og den ikke lige er på lager i butikken i den rigtige str. så bliver den bare bestilt hjem uden problemer! (Hvis den selvfølgelig ikke er udsolgt). Man bliver også vejledt omkring tilbehør til kjole mv. Og der kan man mange steder føle sig forpligtet til at købe dette tilbehør, men ikke hos Sabine! Der er det okay at sige nej eller spørger om nogen alternativer. Meget rummelig sød smilende og TÅLMODIG (det er ret vigtigt for mig!) personale. Jeg glæder mig til jeg skal over og finde min brudekjole en dag :)

February 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ubehøvlet og snobbet ekspedition når du…

Ubehøvlet og snobbet ekspedition når du ikke har bestilt tid i forvejen. Ligeledes er det heller ikke muligt at få telefonisk kontakt til butikken når man ringer i forvejen. Svaret til dette er blot at ekspedienten prioriterer kunderne i butikken frem for at besvare telefonopkald fra kunder. Ærgerligt at køre tværs igennem Danmark for blot at møde en snerrende ekspedient og erfare at de faktisk ikke har det på lager de reklamerer med på hjemmesiden. Kan ikke anbefales herfra.

February 15, 2022

Hej Sanne
Ubehøvlet og snobbet er ligegodt første gang jeg har hørt det. Beklager at du har opfattet det sådan. Butikken er udstyret med 3 prøverum og hvis der tilfældigt er et rum ledigt kan vi godt tage en ind der ikke har bestilt tid. Men i vores højsæson som er lige nu, var det ikke tilfældet. Du kommer dog ind og se på alle kjolerne alligevel. Synes det er ærgerligt du vælger at køre tværs gennem Danmark velvidende at du skal bestille tid inden ankomst og derefter tillader dig at være sur over der ikke er tid til dig.

Rated 5 out of 5 stars

Hos Unique Kjoler får man en rigtig god…

Hos Unique Kjoler får man en rigtig god og varm velkomst. En rigtig god vejledning omkring kjole valget og en god hjælp til at komme i de skønne kjoler. Jeg fandt min drømmekjole og glæder mig så meget til at skal have den på igen

February 2, 2022

Take a closer look