Unitrailer Reviews

TrustScore 2 out of 5

Company details

1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

UNITRAILER driver med salg av deler og tilbehør for tilhengere og hele tilhengere. Hos oss finner du et stort utvalg av reservedeler, påløpsbremser, hjul, akslinger, kulekoblinger, dekk, felger og mye, mye mer! Ta kontakt på +47 852 95 021, eller send oss en melding/e-post for en hyggelig tilhengerprat. Våre spesialister vil hjelpe deg å finne det du trenger, og kan gi deg nyttige råd og tips.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Svindel på frakt!!!

Bare og unngå disse om du ikke vil betale i dyre dommer i frskt!!! Svindel og betale 800kr i frakt for noen små jekkestrooper og ainringspunkt til skinne i henger. 2-3kg max ! Fikk nylig express levering fra USA med DHL til 350kr. 800kr i frak på varer til 400kr er svindel!!!!

June 16, 2026

Villedende priser

Dette firmaet driver med direkte villedende prissetting. De markedsfører kampanjepriser, men hever prisen i det øyeblikket varen faktisk kan kjøpes.

Under «Black Week» skulle jeg kjøpe to akslinger. Kundeservice bekreftet på e-post at nye varer ville komme på lager om få dager. Da varene kom, var prisen skrudd opp – og de nektet å selge til kampanjeprisen som ble brukt for å lokke kunder.

Dette fremstår som en bevisst praksis for å omgå kampanjer og villede forbrukere. Fullstendig uakseptabelt og sterkt tillitssvekkende.

December 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kvalitet på utstyret og spesielt kontakten.

En del styr å få riktig lampe sett til henger. Synes det var komplisert å handle på siden.

Kjøpte det for 2 år siden.

Ryggelyset virket aldri. Fant problemet nå. En løs forbindelse i kontanten der den kobles på baklykta. Var vanskelig å lokaliserer feilen, da dette var det siste jeg forventet.

Mener det er alt for dårlig kvalitet på dette kablet. Når jeg åbnet opp i kontakten og la opp egen kurs for Ryggelyset uten om kontakten så jeg hvor dårlig kvalitet det er på stikket. Pinnene sitter alt for løst og dårlig forseiling med gummi av kontakten.

Lykten er også av billigst mulige plast.

Kommer ikke å handle der igjen.

October 30, 2025

Dårlig kunde service.

Anbefaler ikke å handle her. Umulig å få kontakt med de. Måtte ta andre bakveier og kontakte de privat via facebook da de ikke svarer. Mva skulle være ink i prisen men fikk ikke utgiftsført det da de ikke kunne skrive det på fakturaen. Useriøst og elendig firma.

May 17, 2024

Juks og fanteri

Juks og fanteri. Iflg.nettsiden er toll og mva. inkludert. Fikk faktura på toll og mva- det viser deg å være omtrent like billig å kjøpe i Norge. Støtter heller Norske bedrifter, da får en garanti og god kundebehandling med på kjøpet.

February 22, 2023

HOLD JER VÆK !!!

HOLD JER VÆK !!!
Ustruktureret firma med hovedsæde i Polen men kundeservice i Ukraine.
Hjemmeside opsat i alle skandinaviske lande så man tror at det er et lokalt firma.
Betalings delen sejler så man ender med at skal overføre via bank de beder så om flere penge fordi at deres bank har trukket kursforskel og gebyr.
De ser bort fra at man har betalt akkurat det beløb de bad om til deres konto i Polen.
Dårlig kundeservice svarer mange dage efter.
Alt i alt kan ikke anbefales.

May 3, 2022

Elendig kundeservice

Kjøpte 4 hjul og 2 baklykter, begge lyktene var sprekkte, og jeg fikk faktura fra Postnord på Mva. og toll, som Unitrailer sier er inkludert i prisen. Har sendt E-post til de i 3 uker nå, og har ikke fått svar om jeg får nye lykter eller om det ordner med fakturaen. Elendig kundeservice! Kjøper ikke her igjen.

June 16, 2020

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look