Professionele organisatie, ik werk er al meer dan 20 jaar heel fijn mee samen! Ik krijg goede adviezen en wij verhuren onze accommodaties via hun. Ze hebben veel verstand van zaken en kennen de markt.... See more
See what reviewers are saying
Als verhuurder moet ik collega’s waarschuwen voor deze organisatie. In hun voorwaarden staat dat ze je er binnen 24 uur uit kunnen mikken. En dat doen ze dan ook 😂. Onze gemiddelde in 2025 w... See more
Het aanbod is zeer ruim! Voldoende keuze en nu goed geslaagd bij een mooie locatie. Wat wel beter kan is de annuleringstermijn! Bij de meeste boekingskantoren is er een periode van gratis annulering... See more
Company replied
“We hebben snel en makkelijk een vakantiehuisje geboekt via Vakantieadressen.nl. Het aanbod was duidelijk en de boeking verliep zonder problemen. Binnen korte tijd was alles geregeld. We kijken uit n... See more
Company details
- Group Accommodation
- Holiday Accommodation Service
- Holiday Home
- Lodging
- Vacation Home Rental Agency
- Vacation Rental
Written by the company
Op Vakantieadressen.nl vind je 1.000+ groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen, landhuizen, vakantie villa's en vakantieboerderijen in Nederland. Vind de perfecte locatie voor je familieweekend, vakantie of weekendje weg met vrienden, vriendinnen of collega's. Wij bieden je volop unieke en bijzondere grote vakantiehuizen van nieuwe luxe groepsaccommodaties tot goedkope vakantiehuizen voor groepen.
Contact info
Needseweg 23 A, 7151 MH, Eibergen, Netherlands
- 085-9029506
- vakantie@vakantieadressen.nl
- vakantieadressen.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Adequate informatie en een rondleiding…
Adequate informatie en een rondleiding door een heel wellevende mevrouw. Prima complex. We hopen bij leven en welzijn een fijne ontmoeting te hebben met het hele gezin.
Doeltreffend!
Duidelijke, klantvriendelijke en snelle communicatie. Overzichtelijke website.
Fijn contact met de eigenaar
Fijn contact met de eigenaar, hij reageerde snel en heeft de optie nog verlengd zodat wij de locatie eerst konden bekijken.
Aanrader!!!
De site is duidelijk en geeft alle benodigde informatie. Een telefoongesprek om het gereserveerde om te boeken was ook duidelijk en toen ook perfect geholpen.
Snelle reactie en ook direct contact…
Snelle reactie en ook direct contact met de eigenaar.
Snelle reactie en boeki g
Duidelijk
Duidelijk, goede info adressen
Het liefst had ik nog een maps kaart gehad om adressen op een bepaalde plek/regio te zien, maar het kan ook zijn dat ik er voorbij gekeken heb

Reply from Vakantieadressen.nl
Snelle reactie
Heel snel antwoord vroeg om om optie van een week was ook mogelijk
Makkelijk op te zoeken via google en…
Makkelijk op te zoeken via google en een toegankelijke site
Fijn ruim huis
Fijn huis met ruime eettafel en zithoek en vooral beneden prima slaapkamers. Keuken is wel aan de krappe kant. We hebben een prima verblijf gehad.
top service!
Mooie duidelijke foto's, beschrijving en video.
Supersnelle reacties via de mail (optie, boeking, contact met eigenaar).
Snel en simpel
Duidelijke, betrouwbare website
Duidelijk website. Fijn overzicht van alle kosten en de beschikbaarheid was actueel.
snel en makkelijk geregeld
Fijne site, overzichtelijk en compleet
Duidelijke info
Fijne zoekfilter
Mogelijkheid om een optie te plaatsen
Geen prijs verassingen achteraf
Snelle reactie van de verhuurder
er werd snel opgenomen
er werd snel opgenomen en ik werd vriendelijk te woord gestaan. en dat terwijl ik zelf niet goed mijn spam had nagekeken.
Heel gebruiksvriendelijke en snelle website
Prima zoeksysteem, kundige en vriendelijke medewerkers.
Zeer goed zoeksysteem aangevuld met kundige, vriendelijke en, in deze tijd zeer zeldzaam, direct telefonisch beschikbare medewerkers.
Resultaatgericht zoeken is erg goed en…
Resultaatgericht zoeken is erg goed en doelgericht. De beschrijvingen van de accomodaties zijn erg goed, ook gericht op je zoektocht!
Aanrader overzichtelijke site
Makkelijke site, duidelijk en overzichtelijk. Ruime keuze. En als je telefonisch contact opneemt word je vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Reply from Vakantieadressen.nl
The Trustpilot Experience