Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Breda

Van Mossel Autoschade Groep - Breda Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Konijnenberg 101, 4825 BC Breda, Breda Noord, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Communicatie is top geregeld en het personeel is super vriendelijk en doe net dat stapje extra om je als klant te ontzeggen. Daarnaast zie je niks meer van de schade en lijkt de auto na reparatie... See more

Rated 5 out of 5 stars

Perfect en snel geholpen! Ik raad iedereen Van Mossel Autoschade Breda aan! Er is iemand op mijn achterbumper geklapt en ik had wat schade. Verzekeringswerk alleen moest ik wel zelf een schadeherste... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prima gerepareerd! Communicatie prima. Alleen was er na reparatie gepoetst, maar op gedeeltes daarnaast ,op deur(en) achter de schade zaten er nogal wat plekken die niet goed uitgepoetst waren, dus... See more

Company details

1. Auto Body Shop

Written by the company

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Contact info

• Konijnenberg 101, 4825 BC, Breda, Breda Noord, Netherlands

• 076 572 21 80
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Breda

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

855 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Reparatietijd als afgesproken en goede…

Reparatietijd als afgesproken en goede afhandeling

November 6, 2025

Beste heer/mevrouw Salters,

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de reparatietijd zoals afgesproken was en dat de afhandeling naar wens is verlopen. We streven er altijd naar om onze service te verbeteren en zouden graag van u horen wat we kunnen doen om een 5-sterren ervaring te bieden. Uw feedback is van groot belang voor ons!

U kunt uw suggesties of opmerkingen sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl

Alvast bedankt.

Beste heer/mevrouw Jansen,

Bedankt voor de 5-sterrenreview.
Fijn om te lezen dat uw voertuig netjes is afgeleverd. Daar doen we het voor. ;)

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijk ontvangen helaas zou de…

Vriendelijk ontvangen helaas zou de auto niet in 1 dag gereed zijn. Echter bleek dat toch het geval.

November 2, 2025

Beste Hardy,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat u prettig bent ontvangen en dat de auto uiteindelijk toch eerder klaar was dan verwacht. We streven altijd naar een 5-sterrenervaring, dus we horen graag wat we nog beter hadden kunnen doen. Uw feedback is van harte welkom via schade.ktv@vanmossel.nl.

Gewoon service gericht👍🏼

Netjes, accuraat en behulpzaam!!

October 29, 2025

Beste Bart,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en positieve feedback.

Herstel werkzaamheden goed

Zeker de inname van mijn auto en het ophalen van de leen auto ging prima. De herinnering mailtjes waren duidelijk. Het herstel was natuurlijk goed uitgevoerd. Alleen jammer dat de datum en tijd van gereed zijn wijzigde zonder dat daar melding van werd gemaakt.

October 19, 2025

Beste Rob,

Fijn dat de inname en de leenauto goed geregeld waren en dat u tevreden bent over de herstelwerkzaamheden. We betreuren het dat de wijziging van de datum en tijd niet gecommuniceerd is. Bedankt voor uw feedback, we zullen dit intern bespreken.

Dienstverlening

Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan. Ook mailverkeer verliep goed. Zaken waren duidelijk. Geen enkel negatief iets meegemaakt. En de auto was perfect gemaakt.

October 4, 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen en dat de zaken duidelijk waren. We zijn blij met uw positieve ervaring en danken u hartelijk voor de feedback!

Goed

Goed bedrijf

October 3, 2025

Beste Luke,

Bedankt voor de 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze vestiging in Breda

Rated 4 out of 5 stars

De auto zag er vanbuiten geweldig uit…

De auto zag er vanbuiten geweldig uit maar van binnen slordig achter gelaten

September 6, 2025

Beste heer/mevrouw van Dongen,

Hartelijk dank voor uw review en de mooie woorden over de buitenkant van de auto, fijn om te horen dat die naar wens was!

We vinden het echter jammer om te lezen dat het interieur van de auto slordig is achtergelaten. Dit verbaast ons, want wij hechten veel waarde aan netheid en zorgvuldigheid, zowel van buiten als van binnen. Dit is dan ook niet hoe wij normaal te werk gaan, en we willen hier graag op terugkomen.

Ik nodigen u van harte uit om hierover contact met mij op te nemen via schade.ktv@vanmossel.nl.
We staan klaar om dit samen met u op te lossen.

Fijn personeel

Fijn personeel. Goed schade herstel.

September 3, 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze medewerkers en schadeherstel! Dank voor uw feedback.

goed geholpen

goed geholpen, vriendelijke mensen

August 31, 2025

Beste heer/mevrouw van Brussel,

Wat fijn dat we u goed hebben kunnen helpen en dat u onze collega's vriendelijk hebt ervaren.

Goede service! Leenauto gehad

August 8, 2025

Beste Hanneke,

Fijn dat onze service en de leenauto goed bevallen zijn. Bedankt voor uw positieve feedback!

Goeden sevice

August 7, 2025

Beste Ton,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn om te lezen dat je onze service goed hebt ervaren. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen horen we het heel graag.

Rated 5 out of 5 stars

Perfect en snel geholpen!

Perfect en snel geholpen!
Ik raad iedereen Van Mossel Autoschade Breda aan!
Er is iemand op mijn achterbumper geklapt en ik had wat schade. Verzekeringswerk alleen moest ik wel zelf een schadeherstelbedrijf kiezen. Helaas kon ik bij niemand snel terecht alleen bij Van Mossel! De auto is nog naar is verwachting veel sneller klaar en ik heb een mooie fijne leenauto gekregen! Top! Zeker een dikke aanrader!

June 20, 2025

Beste Yas,

Fijn te horen dat we u zo snel en goed hebben kunnen helpen! We zijn blij dat u tevreden bent met de service en de leenauto. Bedankt voor uw aanbeveling!

Ben zeer tevredenen

Ben zeer tevreden, auto is geweldig afgeleverd, prachtig schoon gemaakt, foutjes zyn zeer goed hersteld en zeer goed geholpen, dankjewel garage v mossel

April 27, 2025

Beste heer Schalk,

Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de aflevering, de service en de staat van de auto. Fijn dat wij onze fouten goed hebben opgelost, en het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u weer tevreden bent. Wij wensen u heel veel rijplezier en staan altijd voor u klaar.

Beste Redmar,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service.

Rated 5 out of 5 stars

Perfect geholpen door de mannen van van…

Perfect geholpen door de mannen van van Mossel Autoschade, top !!!
Schade perfect hersteld 👍😀

April 18, 2025

Beste Ben

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service van onze medewerkers. Het is fijn om te weten dat de schade aan je auto naar tevredenheid is hersteld.

Wat een service

Wat een service. Wegens rolstoelgebruik kregenbwe een grotere auto dan mijn picanto. Mijn auto is zeer goed gerepareerd. Om kleurverschil te voorkomen is er meer gespoten. Auto aan de binnenkant uit gestofzuigd. Ik kan iedereen van Mossel autoschade aanbevelen. Super Bedankt

March 9, 2025

Beste Pattijn,

Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen. We zijn blij dat u een grotere auto ter beschikking kreeg vanwege uw rolstoelgebruik en dat uw auto naar tevredenheid is gerepareerd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en waarderen uw positieve feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Langsgegaan voor schaderaming bij van Mossel Breda…

Langsgegaan voor schaderaming parkeerschade, schade zag er hopeloos uit maar de vakmensen van van Mossel hebben de schade binnen 10 minuten kostenloos weggewerkt

Toppers zijn het daar bij van Mossel autoschade Breda!

December 4, 2024

Beste Eric,

Het is fantastisch om te horen dat je zo positief bent over de service die je hebt ontvangen. We zijn blij dat onze vakmensen je konden helpen met de parkeerschade. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn blij dat je tevreden bent met de snelle en professionele oplossing.

Super service

Zeer klantvriendelijk bedrijf prima schade hersteld. Keurige leenauto gekregen fiat 500 erg leuk. Mijn eigen auto 🚙 prima gemaakt en schoongemaakt!! Zeer flexibele service en heel behulpzaam aan de klantenservice

November 28, 2024

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de 4 sterren review, wat konden we nog beter doen om een 5 sterren review te krijgen? Wilt u uw waardevolle feedback sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.

Stressloze schadeafhandeling

Vanaf het moment dat ik binnenkwam nam de medewerker kontakt op met de verzekering en regelde ter plekke de afspraak om de schade te herstellen.
Ik had het zelf niet zo kunnen regelen.

November 6, 2024

Beste Rene,

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met onze service. Het is geweldig om te weten dat onze medewerkers je zo goed hebben geholpen met het regelen van de schade. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

The Trustpilot Experience

Take a closer look