Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo

Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Binnenhavenstraat 87, 7553 GH Hengelo, Overijssel, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Posietieve feet back. 11-06-2026 Nadat het in het begin de werkzaamheden wat stroef liepen is het uiteindelijk een... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ben zeer tevreden over de reperatie en jullie klant vriendelijkheid, jullie denken met alles mee zelfs toen ik een auto met trekhaak nodig had, werdt dit keurig en snel opgelost. 1 klein minp... See more

Rated 5 out of 5 stars

Goed contact en een fijne service van de receptie. Duidelijk en concrete afspraken die netjes werden nageleefd. Kwaliteit van het werk is zeer netjes, ondanks een metallic kleur is er geen kleur vers... See more

Company details

1. Auto Body Shop

Written by the company

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Contact info

• Binnenhavenstraat 87, 7553 GH, Hengelo, Overijssel, Netherlands

• 074 291 97 79
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Hengelo

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

855 reviews in the last 12 months

Write a review

Beste Eric,

Bedankt voor uw 4-sterrenreview. Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en horen daarom graag wat wij nog beter hadden kunnen doen om een 5-sterrenreview te verdienen.

Uw feedback is voor ons zeer waardevol. U kunt deze delen via e-mail: schade.ktv@vanmossel.nl.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Goed geholpen.

July 9, 2026

Beste heer/mevrouw Wiggers,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega's in Hengelo.

Schade keurig hersteld.

1 klein minpuntje een paar leenauto,s mee gekregen met wat achter stalig onder houd .

July 5, 2026

Beste Rob,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de reparatie en onze klantvriendelijkheid! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen, vooral met de auto met trekhaak. We nemen uw feedback over het onderhoud van de leenauto's serieus en zullen dit intern bespreken om onze service verder te verbeteren. Bedankt voor uw waardevolle feedback!

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, goede service en vriendelijk personeel.

July 2, 2026

Beste Tim,

Wat fijn om te horen dat u ons een fijn bedrijf vindt en de service en het personeel als vriendelijk heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Super snelle service

Super snelle service! Auto was binnen een dag klaar! De ontvangst vrouw was echt een topper, super lieve gezellige meid!

June 12, 2026

Beste Elsje,

Wat fijn dat de snelle service en vlotte communicatie zo goed bevallen zijn! We zijn blij dat alles naar wens is verlopen. Dank voor de mooie woorden.

Posietieve feet back

Posietieve feet back. 11-06-2026
Nadat het in het begin de werkzaamheden wat stroef liepen is het uiteindelijk een prima resultaat geworden. Vriendelijk personeel en zeer mee denkend. Aandacht puntje is de communicatie tussen de afdelingen deze kan nog worden verbeterd.

June 12, 2026

Beste heer/mevrouw Kamerich,

We waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat het resultaat prima is. We nemen uw opmerking over de communicatie tussen afdelingen serieus en zullen hieraan werken om onze service te verbeteren.

Rated 4 out of 5 stars

Goed en snel werd geleverde net…

Goed en snel werd geleverde net personeel

June 11, 2026

Beste heer/mevrouw Franke,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring.

Wij zouden het erg op prijs stellen om te horen wat wij volgens u nog beter hadden kunnen doen om er een 5-sterren ervaring van te maken. Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Als u dit met ons wilt delen, kunt u uw suggesties sturen naar: schade.ktv@vanmossel.nl

Nogmaals dank voor uw review en het vertrouwen in ons.

Rated 5 out of 5 stars

Goed contact en een fijne service van…

Kwaliteit van het werk is zeer netjes, ondanks een metallic kleur is er geen kleur verschil te zien met de originele panelen en de gespoten achterbumper. Al met al uiterst tevreden over de schadeherstel.

June 5, 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het contact en de service van onze receptie. We zijn blij dat de afspraken duidelijk waren en netjes zijn nageleefd. Het is geweldig om te lezen dat de kwaliteit van het schadeherstel zo netjes is, vooral met de metallic kleur. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijk geholpen en de schade…

Zeer vriendelijk geholpen en de schade was eerder hersteld dan vooraf was medegedeeld. Auto zag er weer piekfijn uit.

April 16, 2026

Beste Marcel,

Wat fijn te horen dat u vriendelijk bent geholpen en de schade sneller dan verwacht hersteld is! We zijn blij dat uw auto er weer piekfijn uitziet. Dank voor uw feedback!

Service

Schade netjes verholpen

April 11, 2026

Beste heer/mevrouw Satink,

Hartelijk dank voor uw 4-sterren review en uw positieve reactie dat de schade netjes is verholpen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

We streven ernaar om onze dienstverlening continu te verbeteren en zouden graag van u horen wat wij beter hadden kunnen doen om uw ervaring naar 5 sterren te tillen.

Uw feedback is voor ons zeer waardevol.
U kunt uw suggesties of opmerkingen met ons delen via schade.ktv@vanmossel.nl.

5 Sterren

Ik ben erg tevreden over de service en het herstel van mijn auto bij Van Mossel Hengelo. Alles werd snel en professioneel afgehandeld, en de communicatie was gedurende het hele proces duidelijk en prettig. In het begin twijfelde ik nog over het kiezen van de juiste hersteller, maar Van Mossel Hengelo heeft mijn verwachtingen zeker waargemaakt. Echt een aanrader op het gebied van kwaliteit, service en professionaliteit.

April 11, 2026

Beste Bas,

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de service en de reparatie van uw auto. We zijn blij dat alles snel en professioneel is afgehandeld en dat de communicatie prettig verliep. Dank voor uw aanbeveling over onze kwaliteit, service en professionaliteit.

Schade auto

Nette behandeling, altijd goed geprobeerd om mee te denken. Ondanks vertraging door verzekering dus prima service.

Verbeterpunt zou wat mij betreft zijn rechtstreekse bereikbaarheid.

December 9, 2025

Beste Andre,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, ondanks de vertraging. Dank voor uw feedback over de bereikbaarheid. We nemen dit mee om onze dienstverlening te verbeteren.

Erg fijne ervaring…

Bij aanmelden van de schade werd er vrijwel gelijk gebeld om een afspraak in te plannen. De afspraak kon al een week later en middels een app was het makkelijk op voorhand de schade met van Mossel te delen. De communicatie was zeer helder en prettig. Door een systeem fout konden we geen leenauto mee maar werden we netjes thuis gebracht. Na twee dagen is de auto klaar en is er van de schade niks meer te zien. Super mooi gemaakt echt vakmanschap. De auto werd keurig terug gebracht en was tot onze verbazing zelfs van binnen schoongemaakt.
Zeer tevreden

December 5, 2025

Beste Marieke,

Wat fijn te horen dat de schadeafhandeling zo vlot en prettig is verlopen. We zijn blij dat de communicatie helder was en de auto snel hersteld is. Het doet ons goed dat u tevreden bent over het vakmanschap en de extra service. Dank voor uw feedback!

Top service

Goede service, duidelijke communicatie. Fijne werknemers. Top vestiging !

November 21, 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat onze service, communicatie en medewerkers zo positief zijn bevallen! Hartelijk dank voor uw mooie feedback over onze vestiging.

Perfecte service

Wederom erg goed geholpen, auto erg netjes hersteld en schoongemaakt en heel aardig personeel. Hebben aandacht voor je en nemen alle tijd voor tekst en uitleg.

November 13, 2025

Beste Marchel,

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de reparatie, de schoonmaak en onze medewerkers. Dank voor uw mooie woorden en de tijd die u genomen heeft om uw ervaring te delen.

prachtig gedaan

November 13, 2025

Beste Marjolein,

Bedankt voor de 5-sterrenreview. Fijn dat je tevreden bent over het schadeproces.

Rated 1 out of 5 stars

Telefonisch contact is erg slecht

Telefonisch contact is erg slecht

November 1, 2025

Beste heer Meulenkamp,

Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben zojuist met elkaar gesproken, en ik heb uw klacht intern besproken met mijn collega's. Fijn om te horen dat u wel tevreden bent over het schadeherstel.
Wij wensen u veel rijplezier met uw voertuig.

Rated 5 out of 5 stars

Het was de eerste keer de dames waren…

Het was de eerste keer de dames waren heel vriendelijk en ben goed geholpen kom zeker weer terug een dikke 10

November 1, 2025

Beste van Velden,

Wat fijn dat de dames zo vriendelijk waren en u goed geholpen hebben! We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had en graag terugkomt. Hartelijk dank voor 5 sterren.

Zeer correct ontvangen

Zeer professioneel autoschadebedrijf Correct ontvangen, te woord gestaan én ook zorgvuldig de schade aan onze Seat Ateca professioneel hersteld resp. gerepareerd.
Ik kan Van Mossel Autoschade in Hengelo aanbevelen voor autoschade reparaties.

Bovendien nadien doorverwezen voor interieurreiniging naar een professioneel autopoetsbedrijf in de buurt.

October 30, 2025

Beste Rikus,

Fijn om te horen dat u een positieve ervaring had met ons autoschadebedrijf in Hengelo. We zijn blij dat de schade aan uw Seat Ateca professioneel is hersteld en dat u tevreden bent met de doorverwijzing voor de interieurreiniging. Bedankt voor uw aanbeveling!

The Trustpilot Experience

Take a closer look