Ik ben over gestapt van Brielle maar Middelharnis omdat ik bij Brielle elke keer verassingen had kwa kosten, onvriendelijke service en tot 2x toe mijn auto met een half uit elkaar liggend interieur te... See more

See what reviewers are saying
Hele mooi ford c-max gekocht, er moest een nieuw distributie set op gemonteerd worden en er werd gelijk bij gezegd dat de aflevering wat langer zou duren. Uiteindelijk duurde het drie weken. Maar... See more
Vandaag onaangekondigt even langs geweest met mijn ford transit. Die had aangegeven dat er olie bijgevuld moest worden. De vriendelijke receptioniste regelde gelijk een monteur die alle vloeistoff... See more
We zijn vakkundig geholpen door Jochem Planting, hij heeft zorgvuldig uitleg gegeven over de nieuwe auto. We hebben later nog een afspraak gemaakt met de werkplaats en konden gelijk terecht met o... See more
Company details
About Van Mossel Ford - Middelharnis
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
De Hofjes 42, 3241 ML, Middelharnis, Nederland, Netherlands
- 0187 476 750

Profiteer nu van topdeals!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Hier zeer goed geholn er wordt gedaan…
Hier zeer goed geholpen er wordt gedaan wat ze beloven van mossel ford Middelharnis dankje geholpen door jochen planting
Goede ervaring
Wij zijn zeer tevreden over de aflevering van de auto. Goed en vriendelijk geholpen.
May use AI-assist with repliesRead more
Voor APK langs geweest
Voor APK langs geweest. Goede service en ruimte voor een kopje koffie.
Volgende APK dient er iets vervangen te worden, hier zou een prijsopgave voor gemaild worden, dit is helaas niet gebeurd.

Vriendelijk en klantgericht!
Vriendelijke en klantgerichte medewerkers, denken mee en houden je op de hoogte.
Goed meegedacht
Goed meegedacht, goed advies, duidelijke afspraken, afspraken goed nagekomen.
Moeilijke start, goed resultaat!
Het verliep in eerste instantie moeizaam, doordat de communicatie tussen locatie Roosendaal en Middelharnis niet goed liep. Vanuit Roosendaal werden ons dingen toegezegd, zoals een gratis leenauto, maar daar wist Middelharnis dan weer niks van. Dit nemen we Middelharnis niet kwalijk, maar was voor ons wel ongemakkelijk.
Uiteindelijk is alles goed opgelost. Ook het moment dat ik mijn auto wegbracht en een leenauto mee wilde. Deze was mij telefonisch toegezegd, maar eenmaal op locatie wist niemand er iets van. Er is alles aan gedaan op toch een leenauto mee te krijgen, zodat ik naar huis kon.
Carla is elke keer erg vriendelijk gebleven, wat ik erg waardeer!
Het verliep dus allemaal moeizaam, maar uiteindelijk is alles keurig opgelost!
Keurig bedrijf
Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en service zijn goed geregeld. De auto hebben ze keurig afgeleverd volgens afspraak.
Aanrader!
Personeel is vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. Ook was het personeel erg betrokken bij de verkoop. Na een aantal dagen na verkoop werd ik zelfs gebeld of de auto beviel. Zeker een aanrader!

Reply from Van Mossel Ford - Middelharnis
Heel goed geholpen met de aanschaf van…
Heel goed geholpen met de aanschaf van onze ford Puma
Geholpen door fijne mensen
Mooie vestiging top
Erg slechte aftersale service.

Reply from Van Mossel Ford - Middelharnis
Goede service , winterbanden waren er en konden snel onder de auto geplaatst worden. We konden er op wachten.
Professioneel en zakelijk behandeld
Wij zijn vriendelijk en professioneel behandeld.
We hebben op een goede manier overleg gehad, waarbij beide partijen
Met een tevreden gevoel tot de koop van de auto kwamen.
Super service
De auto van onze zoon had motorstoring, gelukkig konden we binnen 2 dagen terecht in Middelharnis. Er is veel contact geweest tijdens de diagnose stellen en er word ook echt mee gedacht. Mochten we weer een garage nodig hebben dan gaan we 100% hier naartoe
Aankoop nieuwe auto
Ik ben geholpen door Pim bij de aankoop van mijn ford fiesta. Van de proefrit tot aan het afleveren van de auto heeft Pim mij super goed gelopen, en heeft hij er alles aan gedaan om de auto er perfect bij te hebben staan.
Vriendelijk en behulpzaam
Ze hielden mij op de hoogte van de kosten van ee reparatie. Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam.
The Trustpilot Experience