Banner for Van Mossel Ford - Middelharnis

Van Mossel Ford - Middelharnis Reviews 42

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

De Hofjes 42, 3241 ML Middelharnis, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Hele mooi ford c-max gekocht, er moest een nieuw distributie set op gemonteerd worden en er werd gelijk bij gezegd dat de aflevering wat langer zou duren. Uiteindelijk duurde het drie weken. Maar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Gewoon netjes en correct behandeld zoals het hoort. Vanaf het moment bij binnenkomst tot het wegrijden bij de garage. Fijne ervaring.

Rated 3 out of 5 stars

Goede verkoper, maar jammer dat de auto niet volledig is nagelopen Gat in mat bestuurders zijde, knarsend en piepende ruitenwisser bladen steenslag weggewerkt met waxstift. Jammer voor de rest tevre... See more

Company details

About Van Mossel Ford - Middelharnis

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• De Hofjes 42, 3241 ML, Middelharnis, Nederland, Netherlands

• 0187 476 750
Promotion box for Van Mossel Ford - Middelharnis

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Nieuwe auto gekocht.

Gebeld ivm interesse in een auto. We konden snel terecht, vragen werden beantwoord en was duidelijk. De koop van de auto ging snel en soepel. Alles was fijn en snel geregeld. Toen we de auto konden ophalen, zag alles er netjes uit. Ook voor de kinderen waren ze vriendelijk en betrokken! Hartstikke bedankt voor alles!

May 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vandaag mijn Kia Ceed voor onderhoud gebracht. Ik wil vooral een compliment geven aan Carla, de servicemanager (denk ik). En service is geheel terecht. Wat een vriendelijk ontvangst. Heel goed geholpen, legt alles goed uit. Goed visitekaartje voor het bedrijf.

April 9, 2026

Ford transit

Vandaag onaangekondigt even langs geweest met mijn ford transit.
Die had aangegeven dat er olie bijgevuld moest worden.
De vriendelijke receptioniste regelde gelijk een monteur die alle vloeistoffen weer netjes op peil bracht.
Kijk daar ga je graag nog 1 keer terug.
Bedankt voor de service.

February 26, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Service die verder reikt.

Heel mijn auto-leven rij ik al Ford(occasions). En dat naar volle tevredenheid. In februari van dit jaar heb ik bij Van Mossel Helmond (voor ons niet naast de deur) een Ford Kuga gekocht. Dat leek een goede aankoop, maar na een aantal maanden bleek deze auto toch enkele ‘verbeterpunten’ te hebben. Zo waren de achterbanden niet goed; bleek er lichte roest aan de onderzijde van alle vier de portieren te zitten en; werkte de koppeling niet soepel. Als leek heb ik deze zaken bij de proefrit niet opgemerkt. We waren vooral gecharmeerd van de hoge instap en ruimte van de Kuga.

Van Mossel Middelharnis heeft genoemde zaken steeds aan Van Mossel Helmond voorgelegd en er voor gezorgd dat alles onder de BOVAG-garantie is verholpen c.q. vervangen. De Kuga rijdt nu als een zonnetje.
Ik ervaar al jaren een klantvriendelijke instelling en vakkundige reparaties - ook aan de elders gekochte Kuga - en kan Van Mossel Middelharnis daarom iedereen van harte aanbevelen.

October 11, 2025

Forddealer van Mossel, Middelharnis

Ik ben hartstikke tevreden over mijn ervaring bij Ford van Mossel, en dat is in het bijzonder te danken aan de uitstekende begeleiding van Jochum Planting. Zijn vakkennis is indrukwekkend — hij wist werkelijk op elke vraag een duidelijk en deskundig antwoord te geven. Daarnaast vond ik zijn manier van communiceren zeer prettig: professioneel, vriendelijk en zonder opdringerig te zijn. Ook het contact via e-mail verliep uitermate soepel; ik kreeg steeds snel en volledig antwoord op mijn vragen. Dat gaf vertrouwen en maakte het hele aankoopproces erg prettig en overzichtelijk. Kortom: een topadviseur die weet waar hij het over heeft en écht meedenkt met de klant. Ik beveel hem en deze dealer van harte aan!

September 7, 2025

Goed onderhoud

Mooie garage voor onderhoud. Van tevoren wordt duidelijk aangegeven wat er gedaan gaat worden en wat de kosten zullen zijn.

July 19, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Voor APK langs geweest

Voor APK langs geweest. Goede service en ruimte voor een kopje koffie.

Volgende APK dient er iets vervangen te worden, hier zou een prijsopgave voor gemaild worden, dit is helaas niet gebeurd.

May 4, 2025
Van Mossel Ford - Middelharnis logo

Reply from Van Mossel Ford - Middelharnis

Beste meneer Van Delft,

Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat de offerte niet direct is verstuurd. Wij hebben dit intern direct opgepakt naar aanleiding van uw review en als het goed is heeft u inmiddels de offerte in uw mailbox zitten.

We kijken er naar uit u de volgende keer weer te verwelkomen in onze werkplaats!

Alper Altun

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look