See what reviewers are saying
Fijne ontvangst door vriendelijk personeel. Communicatie over bijzonderheden is zoals het hoort. Er werd netjes gebeld voor toestemming. Na afloop stond de auto gewassen klaar! Dikke tien (5 in dit... See more
Ik kwam zonder afspraak, zou de volgende dag met vakantie gaan, en ik ben echt super fijn te woord gestaan en geholpen!
Company replied
Een prettige manier van onderhandelen tijdens eerste gesprek kopen en inruilen van de auto. De ontvangst en persoonlijke aandacht. Het afhandelen van papierwerk goed geregeld. De nazorg, belangste... See more
Company details
About Van Mossel Opel - Veghel
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Vanderlandelaan 1, 5466 RE, Veghel, Nederland, Netherlands
- 0413 331 212

Profiteer nu van topdeals!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Die afspraken die gemaakt zijn worden…
Die afspraken die gemaakt zijn worden ook nagekomen. Alles keurig gemaakt. Perfect!

Ik kwam zonder afspraak

Goede en vriendelijke service

Ontvangst
Ontvangst, uitvoering werkzaamheden goed.
Telefonisch om de balie medewerkers te kunnen spreken is vrij moeilijk!
Klanttevredenheid bij Van Mossel Opel.
Bij Van Mossel Opel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant. Voorbeelden: De olie pas na 2 jaar/10.000 km verversen, de batterij in de afstandsbediening pas vervangen als het nodig is, enz.
Ik zou terug gebeld worden na 3 weken…
Ik zou terug gebeld worden na 3 weken nog niet
Dat schept geen vertrouwen.
Keuring vw transporter t6 buscamper.
Keuring vw transporter t6 buscamper.
Netjes op tyd klaar
Bij aflevering had de verkoper…
Bij aflevering had de verkoper blijkbaar haast. Toch groene vinkjes kunnen plaatsen bij mijn bronnen van onrust, door ruimhartige reparaties vóór aflevering. Vol vertrouwen weg gereden.
Vriendelijk personeel en correcte service
Fijne ontvangst door vriendelijk personeel.
Na afloop stond de auto gewassen klaar!
Dikke tien (5 in dit geval) voor deze toppers!
Elektrische auto gekocht
Elektrische auto gekocht, 11 kw, 3 fase oplaadbaar, trekhaak eronder laten zetten,thuis opladen gestart, bleek de auto maar 1 fase had, contact gehad met v Mossel, andere auto uitgezocht,trekhaak zou worden overgezet, en toen kregen we de rekening, 300 euro voor overzetten trekhaak, was niet over gesproken, en door jullie fouten , moeten wij betalen.Schandalig , eens v Mossel nooit meer v Mossel.
Voor niks naar Veghel…
Via reserveringssysteem van van Mossel Opel op 4 maart een afspraak met de werkplaats in Veghel gemaakt. Echter Veghel wist van niks. Dit gebeurde steeds als via dit systeem werd gereserveerd, aldus Pieter Meulendijks.
Voor niks naar Veghel geweest en toen pas een afspraak op 11 maart gemaakt. Service daarna OK.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.