bij het vervangen van bepaalde onderdelen was het niet mogelijk daar plaatselijk op te wachten. ter plekke geen ov. service: de auto werd 's morgens op gehaald en 's avonds weer thuis gebracht

See what reviewers are saying
Mijn peugeot 3008 moest aan de voorzijde nieuwe draagarmen, offerte van Mossel is: €1400,- Andere garage gebeld en afspraak gemaakt voor €520,- Ik snap dat een dealer duurder is maar bijna 300% is... See more
Een Peugeot 208 Gt line uit 2020 gekocht bij Van Mossel Peugeot Hillegom/Lisse. Tot een goede deal gekomen en keurig netjes afgeleverd lijkt wel splinternieuw en rijd als een zonnetje, wat een gave au... See more
Company replied
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Arnoudstraat 18, 2182 DZ, Hillegom, Nederland, Netherlands
- 088 001 4800

Profiteer nu van topdeals!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Gewoon een fijne garage
Van Mossel Peugeot in Lisse-Hillegom onderhoudt onze camper al 6 jaar vanaf de aankoop. Al die jaren was het prima in orde. Punctueel, meedenkend, en monteurs hebben er plezier in om eens een camper onderhanden te hebben. Als je moet wachten is er een uitstekende zithoek met prima catering. Vooral die madeleines... :). Kortom, voor ons een fijne garage.

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
Klantcontact en service zijn goed
Klantcontact en service zijn goed. Er wordt meegedacht bij onverwachte reparaties.

auto kleine beurt nodig
auto kleine beurt nodig. kon er op wachten in de showroom onder genot van koffie, soep en wat lekkers. Alles keurig voor elkaar en vriendelijke gastheer,gastvrouw.

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
Snel geholpenvriendelijke mensen en…
Snel geholpenvriendelijke mensen en goede koffie

Service
Naar verwachting is de onderhoudsbeurt (2jaar) prima gedaan. Vriendelijk baliepersoneel. Auto werd gewassen opgeleverd.
Zeer professioneel en persoonlijk bedrijf
De behandeling van het personeel van zowel de verkoop als de servicebalie is niet minder dan uitmuntend te beoordelen. Ik ben hier nu al een aantal jaren klant met zowel mijn peugeot auto's maar ook andere merken voertuigen. De bereidwilligheid om altijd tot en gepaste oplossing of een persoonlijk voorstel te komen is geweldig om te ervaren waardoor je altijd het gevoel krijgt een serieus en vooral gewenste klant te zijn.
Verder bij mijn laatste aankoop zijn wij goed begeleidt en was het ook geen enkel probleem dat mijn hulphond aanwezig was. Ook met proefritten en oriënteren was het in en rondom de showroom auto's geen probleem dat mijn hulphond mee kon.
Ik raad hierom iedereen aan om hier langs te gaan en eens te kijken. Ookal is het voor een ander merk voertuig dan peugeot omdat het van mossel concern meerdere merken onder zijn vleugels heeft.

Goeie verkoopadviseurs
Goeie service, en een goed advies gekregen bij de koop van onze nieuwe auto

Leuke verkopers
Leuke verkopers! Goeie snelle service kan niks anders zeggen dan een top Vestiging

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
Vriendelijk personeel en ben heel fijn…
Vriendelijk personeel en ben heel fijn geholpen!

Goeie Service en vriendelijk personeel

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
Goede ervaring na een lange reis
Met de zeer vriendelijke verkoper bij van Mossel was prettig te onderhandelen over de aankoop en inruil van de auto. Een week later werd de 'nieuwe' auto bij ons thuis afgeleverd en onze inruiler weer mee teruggenomen, een service die wij ten zeerste op prijs stelden.

Goed de lakbeschadigingen gemaakt
Goed de lakbeschadigingen gemaakt, beurt gegeven en fijne leenauto.

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
Het is dat ik een verzoek krijg voor…
Het is dat ik een verzoek krijg voor een beoordeling, anders had ik het laten zitten.
Positief; de uitstraling, benadering en vriendelijkheid zijn prima in orde.
De structuur, voorbereiding en opvolging was negatief atwijkend ten opzichte van mijn verwachting.
Van Mossel stimuleert het gebruik van online afspraken en reserveringen en twee ervaringen geven mij de indruk dat onvoldoende gebruik gemaakt werd van mijn input.
De eerste ervaring wees uit dat mijn reservering online mogelijk was maar in de praktijk niet en in de tweede reservering had ik voor 10 uur gekozen en werd ik om 8 uur verwacht.
In de afspraak een volledig verzoek geplaatst inclusief historie in mijn vroegere woonplaats, onderhoudsgeschiedenis en auto details en bij aankomst alle gegevens opnieuw door moeten geven.
De huurauto ("kijk eens dasr staat ie" - "okee en hoe nu verder" stond helemaal ingebouwd tussen allemaal geparkeerde nieuwe autos wat me een uur werktijd extra kostte.
Na een uur werd ik opgebeld met advies om banden te vervangen (net op de grens van melding -liever advies gehad om op te letten), advies voor vervangen filterset en uitlaatrubbers.
Filters zijn half jaar geleden voor veel geld uitgewisseld en doorgegeven via intake, na uitleg werd eerst nog gezegd dat het heel belangrijk is. Moest ik dus zelfs in de verdediging en uiteindelijk was het antwoord "we kennen de historie niet" - waarom doe ik dan al die moeite vooraf.
Ergste ervaring - gewoon werr ruitesproeivloeistof op de rekening - vorige week zelf afgevuld - en 175 euro ex BTW voor de mededeling dat de rubbers van de uitlaat moesten worden vervangen en er op de rekening metalen ophangsteunen en systemen voor de uitlaat zijn gewisseld. Dat zijn niet "de rubbers".
Bij het ophalen van de auto zit de receptioniste van een klapper hardop gegevens over te nemen op een factuur. Na enige tijd vraag ik waar het toilet is - ja daar, ik voer even wat gegevens in - ja dat heb ik gezien.
Onprofessioneel en op het onbeschofte af.
Ik kom hier dus ook niet meer, hoe chique deze zaak er ook uit ziet. Vertrouwen geschonden.
Renè
Opnieuw aan de balie starre houding
Opnieuw aan de balie starre houding, terwijl ik hier voor de vijfde keer voor hetzelfde probleem sta (die is ontstaan na het vervangen van de vier banden). Geen leenauto, over een paar uur zou ik naar huis gebracht kunnen worden. En dan een opmerking: uw auto wordt heus altijd goed afgeleverd. Hoe kan het dan dat ik binnen twee weken weer op de stoep sta, zonder een stukje begrip of medewerking? Jammer. Het zou echt veel klantvriendelijker kunnen.

Vandaag fantastisch geholpen door…Jasper, Hillegom
Vandaag fantastisch geholpen door Jasper, kregen zijn auto mee. Als groot surprise was de auto ook gewassen Echt fantastisch. Groot compliment voor Jasper n de monteur die de auto heeft gemaakt.

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom
Snel ruimte en binnen een dag alles gedaan.
Snel ruimte en binnen een dag alles gemaakt, waar 6 uur voor nodig was.

Prima dealer/garage
Van Mossel Hillegom is voor mij de ideale dealer/garage.
Proactief/klantgericht en snelle en efficiënte afhandeling van de werkzaamheden.

The Trustpilot Experience