Banner for Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom Reviews

TrustScore 4 out of 5

Arnoudstraat 18, 2182 DZ Hillegom, Nederland, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

bij het vervangen van bepaalde onderdelen was het niet mogelijk daar plaatselijk op te wachten. ter plekke geen ov. service: de auto werd 's morgens op gehaald en 's avonds weer thuis gebracht

Rated 1 out of 5 stars

Mijn peugeot 3008 moest aan de voorzijde nieuwe draagarmen, offerte van Mossel is: €1400,- Andere garage gebeld en afspraak gemaakt voor €520,- Ik snap dat een dealer duurder is maar bijna 300% is... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een Peugeot 208 Gt line uit 2020 gekocht bij Van Mossel Peugeot Hillegom/Lisse. Tot een goede deal gekomen en keurig netjes afgeleverd lijkt wel splinternieuw en rijd als een zonnetje, wat een gave au... See more

Company replied

About Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

• Arnoudstraat 18, 2182 DZ, Hillegom, Nederland, Netherlands

• 088 001 4800
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

647 reviews in the last 12 months

Write a review

Gewoon een fijne garage

Van Mossel Peugeot in Lisse-Hillegom onderhoudt onze camper al 6 jaar vanaf de aankoop. Al die jaren was het prima in orde. Punctueel, meedenkend, en monteurs hebben er plezier in om eens een camper onderhanden te hebben. Als je moet wachten is er een uitstekende zithoek met prima catering. Vooral die madeleines... :). Kortom, voor ons een fijne garage.

December 4, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn te horen dat u al 6 jaar tevreden bent over het onderhoud van uw camper! En wat is uw camper mooi. We zijn blij dat onze punctualiteit, het meedenken en de fijne sfeer bij onze monteurs u bevallen. En ja, die madeleines zijn inderdaad heerlijk! Dank voor uw mooie feedback en tot de volgende keer, team van Mossel Hillegom.

Rated 5 out of 5 stars

Klantcontact en service zijn goed

Klantcontact en service zijn goed. Er wordt meegedacht bij onverwachte reparaties.

December 3, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat onze klantenservice en meedenken bij reparaties zo goed bevallen. Hartelijk dank voor uw positieve feedback en graag tot de volgende keer, team van Mossel Hillegom.

Rated 4 out of 5 stars

auto kleine beurt nodig

auto kleine beurt nodig. kon er op wachten in de showroom onder genot van koffie, soep en wat lekkers. Alles keurig voor elkaar en vriendelijke gastheer,gastvrouw.

November 27, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Fijn dat de kleine beurt aan uw auto zo prettig is verlopen! We zijn blij te horen dat u van de koffie, soep en service in de showroom genoten heeft. Dank voor uw feedback en tot de volgende keer, team van Mossel Hillegom.

Rated 5 out of 5 stars

Snel geholpenvriendelijke mensen en…

Snel geholpenvriendelijke mensen en goede koffie

November 14, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Fijn dat we u snel en vriendelijk hebben kunnen helpen en dat de koffie smaakte! We zetten het volgende kopje koffie graag voor u klaar 😉Dank voor uw feedback en tot de volgende keer, team van Mossel Hillegom.

Service

Naar verwachting is de onderhoudsbeurt (2jaar) prima gedaan. Vriendelijk baliepersoneel. Auto werd gewassen opgeleverd.

November 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer professioneel en persoonlijk bedrijf

De behandeling van het personeel van zowel de verkoop als de servicebalie is niet minder dan uitmuntend te beoordelen. Ik ben hier nu al een aantal jaren klant met zowel mijn peugeot auto's maar ook andere merken voertuigen. De bereidwilligheid om altijd tot en gepaste oplossing of een persoonlijk voorstel te komen is geweldig om te ervaren waardoor je altijd het gevoel krijgt een serieus en vooral gewenste klant te zijn.

Verder bij mijn laatste aankoop zijn wij goed begeleidt en was het ook geen enkel probleem dat mijn hulphond aanwezig was. Ook met proefritten en oriënteren was het in en rondom de showroom auto's geen probleem dat mijn hulphond mee kon.

Ik raad hierom iedereen aan om hier langs te gaan en eens te kijken. Ookal is het voor een ander merk voertuig dan peugeot omdat het van mossel concern meerdere merken onder zijn vleugels heeft.

November 10, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over de behandeling en service! We zijn blij dat u zich serieus genomen voelt en dat de aanwezigheid van uw hulphond geen probleem was. Bedankt voor uw aanbeveling en veel fijne kilometers met uw mooie Peugeot 5008, tot de volgende keer! Team van Mossel Hillegom

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat u tevreden bent over onze vriendelijkheid en het nakomen van afspraken. Dank voor uw feedback! Tot de volgende keer, team van Mossel Hillegom.

Goeie verkoopadviseurs

Goeie service, en een goed advies gekregen bij de koop van onze nieuwe auto

October 23, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat we u goed van dienst konden zijn bij de aankoop van uw nieuwe auto. Dank voor uw positieve feedback! Tot de volgende keer, team van Mossel Hillegom.

Leuke verkopers

Leuke verkopers! Goeie snelle service kan niks anders zeggen dan een top Vestiging

November 1, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat onze verkopers zo leuk zijn en de service snel was! We zijn blij met uw complimenten over onze vestiging en graag tot de volgende keer, team van Mossel Hillegom.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk personeel en ben heel fijn…

Vriendelijk personeel en ben heel fijn geholpen!

October 3, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn. Dank voor uw vriendelijke woorden en graag tot de volgende keer, team van Mossel Hillegom.

Rated 5 out of 5 stars

Goede ervaring na een lange reis

Met de zeer vriendelijke verkoper bij van Mossel was prettig te onderhandelen over de aankoop en inruil van de auto. Een week later werd de 'nieuwe' auto bij ons thuis afgeleverd en onze inruiler weer mee teruggenomen, een service die wij ten zeerste op prijs stelden.

October 11, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat de aankoop en inruil zo prettig zijn verlopen en dat u de thuisbezorging waardeert van ons team in Hillegom. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service! Dank voor uw feedback en veel fijne kilometers gewenst, team van Mossel Hillegom.

Goed de lakbeschadigingen gemaakt

Goed de lakbeschadigingen gemaakt, beurt gegeven en fijne leenauto.

October 22, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat de lakbeschadigingen goed zijn hersteld, de beurt naar wens was en de leenauto beviel. Dank voor uw feedback en heel graag tot de volgende keer, team van Mossel Hillegom.

Rated 2 out of 5 stars

Het is dat ik een verzoek krijg voor…

Het is dat ik een verzoek krijg voor een beoordeling, anders had ik het laten zitten.

Positief; de uitstraling, benadering en vriendelijkheid zijn prima in orde.
De structuur, voorbereiding en opvolging was negatief atwijkend ten opzichte van mijn verwachting.

Van Mossel stimuleert het gebruik van online afspraken en reserveringen en twee ervaringen geven mij de indruk dat onvoldoende gebruik gemaakt werd van mijn input.

De eerste ervaring wees uit dat mijn reservering online mogelijk was maar in de praktijk niet en in de tweede reservering had ik voor 10 uur gekozen en werd ik om 8 uur verwacht.

In de afspraak een volledig verzoek geplaatst inclusief historie in mijn vroegere woonplaats, onderhoudsgeschiedenis en auto details en bij aankomst alle gegevens opnieuw door moeten geven.

De huurauto ("kijk eens dasr staat ie" - "okee en hoe nu verder" stond helemaal ingebouwd tussen allemaal geparkeerde nieuwe autos wat me een uur werktijd extra kostte.

Na een uur werd ik opgebeld met advies om banden te vervangen (net op de grens van melding -liever advies gehad om op te letten), advies voor vervangen filterset en uitlaatrubbers.
Filters zijn half jaar geleden voor veel geld uitgewisseld en doorgegeven via intake, na uitleg werd eerst nog gezegd dat het heel belangrijk is. Moest ik dus zelfs in de verdediging en uiteindelijk was het antwoord "we kennen de historie niet" - waarom doe ik dan al die moeite vooraf.

Ergste ervaring - gewoon werr ruitesproeivloeistof op de rekening - vorige week zelf afgevuld - en 175 euro ex BTW voor de mededeling dat de rubbers van de uitlaat moesten worden vervangen en er op de rekening metalen ophangsteunen en systemen voor de uitlaat zijn gewisseld. Dat zijn niet "de rubbers".

Bij het ophalen van de auto zit de receptioniste van een klapper hardop gegevens over te nemen op een factuur. Na enige tijd vraag ik waar het toilet is - ja daar, ik voer even wat gegevens in - ja dat heb ik gezien.

Onprofessioneel en op het onbeschofte af.

Ik kom hier dus ook niet meer, hoe chique deze zaak er ook uit ziet. Vertrouwen geschonden.

Renè

October 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Opnieuw aan de balie starre houding

Opnieuw aan de balie starre houding, terwijl ik hier voor de vijfde keer voor hetzelfde probleem sta (die is ontstaan na het vervangen van de vier banden). Geen leenauto, over een paar uur zou ik naar huis gebracht kunnen worden. En dan een opmerking: uw auto wordt heus altijd goed afgeleverd. Hoe kan het dan dat ik binnen twee weken weer op de stoep sta, zonder een stukje begrip of medewerking? Jammer. Het zou echt veel klantvriendelijker kunnen.

September 16, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Het spijt ons te horen over uw herhaalde probleem en de starre houding die u ervaren heeft. Dit is nooit de bedoeling uiteraard. We nemen uw feedback serieus en betreuren het ongemak en bellen u straks gelijk op om te overleggen om dit te voorkomen.

Vandaag fantastisch geholpen door…Jasper, Hillegom

Vandaag fantastisch geholpen door Jasper, kregen zijn auto mee. Als groot surprise was de auto ook gewassen Echt fantastisch. Groot compliment voor Jasper n de monteur die de auto heeft gemaakt.

August 20, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn en dat u tevreden bent met de service. We zijn blij te horen dat de auto gewassen was. Hartelijk dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk personeel en een snelle

Vriendelijk personeel en een snelle, goede service.

June 20, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat onze snelle service en vriendelijk personeel u bevallen zijn! Dank voor uw mooie ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️review namens team van Mossel Peugeot Hillegom.

Rated 5 out of 5 stars

Snel ruimte en binnen een dag alles gedaan.

Snel ruimte en binnen een dag alles gemaakt, waar 6 uur voor nodig was.

June 19, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat alles zo snel en goed is verlopen! We zijn blij met uw positieve ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ review en waarderen dit enorm. Tot de volgende keer, team van Mossel Peugeot Hillegom.

Prima dealer/garage

Van Mossel Hillegom is voor mij de ideale dealer/garage.
Proactief/klantgericht en snelle en efficiënte afhandeling van de werkzaamheden.

May 21, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring met ons heeft! We zijn blij te horen dat u de proactieve en klantgerichte aanpak waardeert en danken u hartelijk voor de mooie woorden en de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ review. Tot de volgende keer, team van Mossel Peugeot Hillegom.

Rated 3 out of 5 stars

Redelijk maar prijzig

Nadeel geen leenauto

June 14, 2025

Reply from Van Mossel Peugeot - Lisse-Hillegom

Beste Marco, vriendelijk bedankt voor uw reactie. De volgende keer gaan we absoluut voor de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Tot de volgende keer, team van Mossel Peugeot Hillegom.

The Trustpilot Experience

Take a closer look